#Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Σαμ Ασγκάρι: Η αλλαγή στην εμφάνισή του μετά το διαζύγιο από τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Έχασε 20 κιλά

ProtoThema.gr
Όπως εξήγησε, η αλλαγή αυτή στο σώμα του δεν είναι «μέθοδος εκδίκησης» προς τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ώστε να «δει τι έχασε», αλλά «μία κίνηση αγάπης προς τον εαυτό του»
21:00 20/12/2023

The Woman in Me: Η κάθοδος στην κόλαση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

eleftherostypos.gr
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα απομνημονεύματα της σέξι τραγουδίστριας περιγράφουν την κάθοδό της στην κόλαση σαν να ήταν ένα γοτθικό μυθιστόρημα, με τον αναγνώστη να παρασύρεται σε έναν κόσμο με φαντάσματα, δάση και προαναγγελθείσα τραγωδία. Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η ποπ πριγκίπισσα παρουσιάζεται ως γοτθική ηρωίδα Το βιβλίο είναι γεμάτο με λεπτές γοτθικές πινελιές. Ξεκινά από τη γενέτειρα της […] Το άρθρο The Woman in Me: Η κάθοδος στην κόλαση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
20:00 21/11/2023

Διάσημοι «σφάζονται» στα πόδια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για να κάνουν το βιβλίο της ταινία

Skai.gr
Μπραντ Πιτ. Ρις Γουίδερσπουν και η Μάργκοτ Ρόμπι έχουν ήδη καταθέσει τις προσφορές τους
13:37 20/11/2023

Ο Μπραντ Πιτ θέλει να κάνει ταινία την ιστορία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Το κράξιμο και οι αντιδράσεις

NewsBomb
Ο Μπραντ Πιτ δέχεται κριτική για το ενδεχόμενο μεταφοράς στην οθόνη των απομνημονευμάτων της Μπρίτνεϊ ΣπίαρςΠερισσότερα...
12:00 20/11/2023

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οι δύο εβδομάδες με τον Κόλιν Φάρελ

okmag.gr
Μέσα από τις 275 σελίδες της αυτοβιογραφίας της, The Woman in me, που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα, η 41χρονη Αμερικανίδα ποπ σταρ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, το ονειροπόλο κορίτσι από τη Λουιζιάνα που κατάφερε να εκτοξευτεί στην κορυφή της μουσικής βιομηχανίας, επιχειρεί με ωμή ειλικρίνεια και χωρίς περιστροφές να φωτίσει πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής της. Ανάμεσα […] The post Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οι δύο εβδομάδες με τον Κόλιν Φάρελ appeared first on OK! Magazine.
07:58 03/11/2023

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: O πρώην σύζυγός της εύχεται μέσα από το βιβλίο του «να κατακτήσει τον κόσμο»

eleftherostypos.gr
Την υποστήριξή του στην πρώην σύζυγό του Μπρίτνεϊ Σπίαρς έδειξε ο Σαμ Άσγκαρι. Συγκεκριμένα σε βίντεο που εξασφάλισε το TMZ, ο Ιρανο-Αμερικανός καλλιτέχνης είχε μόνο καλά λόγια να πει για την πρώην σύζυγό του, η οποία στην αυτοβιογραφία της τον χαρακτήρισε «δώρο θεού». «Έχω εκτίμηση για το πόσο σταθερός είναι. Λατρεύω το γεγονός ότι δεν […] Το άρθρο Μπρίτνεϊ Σπίαρς: O πρώην σύζυγός της εύχεται μέσα από το βιβλίο του «να κατακτήσει τον κόσμο» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:00 29/10/2023

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Πρώην σύντροφος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στρέφεται εναντίον του

ProtoThema.gr
«Είναι δυνατόν ένας άνδρας να ζητήσει από μια γυναίκα να κάνει έκτρωση;» τονίζει - Όσα δήλωσε για τη σχέση του με τη σταρ 
11:00 29/10/2023

Η Mπρίτνεϊ Σπίαρς ποζάρει ολόγυμνη στο Instagram

Newsbeast.gr
Το τελευταίο διάστημα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δημοσιεύει συνέχεια φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η πρόσφατα διαζευγμένη τραγουδίστρια δημοσιεύει όλο και πιο προκλητικές φωτογραφίες, κάτι που φαίνεται να μην βλέπουν με καλό μάτι αρκετοί από τους διαδικτυακούς της φίλους που την προτρέπουν να βάλει… φρένο. Το βράδυ της Πέμπτης (26/10) η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία στο Instagram στην οποία πόζαρε ολόγυμνη σε παραλία. Στην ανάρτησή της, η pop star «έκλεισε» τα σχόλια ώστε οι διαδικτυακοί της φίλοι να μην μπορούν να σχολιάσουν τη φωτογραφία της.
00:00 27/10/2023

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποζάρει εντελώς γυμνή στο Instagram μετά την αποκάλυψη για την έκτρωση που έκανε

okmag.gr
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πόζαρε εντελώς γυμνή στη νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα νέο στιγμιότυπό της εν μέσω του βιβλίου-βόμβα που περιγράφει λεπτομερώς όσα έζησε υπό τη 13ετή κηδεμονία. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματα The Woman In Me και έχουν ήδη γίνει γνωστές αρκετές «βόμβες». Μάλιστα η δημοφιλής τραγουδίστρια […] The post Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποζάρει εντελώς γυμνή στο Instagram μετά την αποκάλυψη για την έκτρωση που έκανε appeared first on OK! Magazine.
22:58 26/10/2023

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Με έλεγε χοντρή» – Η αυστηρή δίαιτα που της επέβαλε ο πατέρας της

in.gr
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από την αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την περίοδο που βρισκόταν υπό την κηδεμονίας του πατέρα της.
11:00 26/10/2023

Τόνια Σωτηροπούλου: Ο Κωστής Μαραβέγιας διεκδικούσε πολύ τον δικό μου χρόνο και με έκανε να τον ερωτευτώ βαθιά

Newsbeast.gr
Η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για την ζωή της, τα επαγγελματικά της και για την συμμετοχή της στην νέα σειρά του MEGA, Milky Way. Η Τόνια Σωτηροπούλου έκατσε στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για την απόφασή της να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής. «Μεγαλώνοντας που το συζητήσαμε με τους γονείς μου, και στα 15 μου κάνοντας την άβολη συζήτηση με τον πατέρα μου για το μέλλον μου, του είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, και μου είπε “ευτυχώς γιατί νόμιζα ότι θα μου πεις κάτι βαρετό όπως γιατρός και δικηγόρος”. Η οικογένεια αυτή ήταν προετοιμασμένη να “πεινάσει”. Με πήγαιναν πολύ θέατρο και σινεμά, έχουν ταλαιπωρηθεί μαζί μου
03:00 22/10/2023

Ήταν το «Everytime» της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τον Τζάστιν Τιμπερλέικ;

in.gr
Οι θεωρίες μετά τις αποκαλύψεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την εγκυμοσύνη που τερμάτισε όσο ήταν με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ δεν επαληθεύονται από τη στιχουργό Ανέτ Αρτάνι.
15:00 20/10/2023

Οι θεωρίες των φανς της Μπίρνεϊ Σπίαρς για το τραγούδι «Everytime»: «Ένα νανούρισμα για το αγέννητο παιδί της»

Newsbeast.gr
Μετά τις αποκαλύψεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τη σχέση της με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και την άμβλωση που είχε κάνει, οι θαυμαστές της τραγουδίστριας θεωρούν πως τώρα είναι ξεκάθαρο το νόημα του τραγουδιού της «Everytime» και του βίντεο κλιπ του. Η Σπίαρς και ο Τίμπερλεϊκ άρχισαν να βγαίνουν το 1999, όταν εκείνη ήταν 17 ετών και εκείνος 18. Χώρισαν το 2002. Λίγο μετά τον χωρισμό τους, ο Τίμπερλεϊκ κυκλοφόρησε το single «Cry Me a River» το 2002. Στο συνοδευτικό βίντεο του τραγουδιού εμφανίζεται μια γυναίκα που μοιάζει στη Σπίαρς και φαίνεται να απατά τον Τίμπερλεϊκ με έναν άλλο άνδρα. Στη συνέχεια η Σπίαρς κυκλοφόρησε το «Everytime», το οποίο οι θαυμαστές υπέθεσαν τότε ότι ήταν μια απάντηση
18:00 19/10/2023

Ρεκόρ προπαραγγελιών για το βιβλίο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά τις αποκαλύψεις για τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

Newsbeast.gr
Για άλλη μια φορά, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επέστρεψε στην κορυφή των charts, αλλά όχι για τα τραγούδια της. Τα επερχόμενα απομνημονεύματα της Σπίαρς, «The Woman in Me», εκτοξεύτηκαν στο Νο. 1 της λίστας των μπεστ σέλερ του Amazon την Τρίτη, αφού αποκάλυψε ότι έκανε έκτρωση, ενώ έβγαινε με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Η 41χρονη Σπίαρς γιόρτασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το επίτευγμα αυτό και ευχαρίστησε τους θαυμαστές της που προπαραγγέλνουν το βιβλίο πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, στις 24 Οκτωβρίου. «1 εβδομάδα μέχρι το βιβλίο μου #TheWomanInMe να φτάσει στα ράφια!» έγραψε. «Σας ευχαριστώ όλους που το κάνατε ήδη #1 στο Amazon!». Παράλληλα με το μήνυμα η ποπ σταρ μοιράστηκε ένα διαφημιστικό
17:00 18/10/2023

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Πώς αντέδρασε στην αποκάλυψη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την έκτρωση που έκανε όταν ήταν ζευγάρι;

okmag.gr
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κυκλοφορεί τα απομνημονεύματα The Woman In Me, στις 24 Οκτωβρίου και έχουν ήδη κυκλοφορήσει αρκετές «βόμβες», συμπεριλαμβανομένης μιας πολύ σημαντικής αποκάλυψης σχετικά με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Αν δεν έχετε ακόμη διαβάσει τα νέα, η Μπρίτνεϊ αποκάλυψε ότι όταν ήταν σε σχέση με τον Τζάστιν, έμεινε έγκυος και έκανε έκτρωση. Η αποκάλυψη της […] The post Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Πώς αντέδρασε στην αποκάλυψη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την έκτρωση που έκανε όταν ήταν ζευγάρι; appeared first on OK! Magazine.
11:58 18/10/2023

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ δεν ήθελε να γίνει πατέρας και για αυτό έκανα έκτρωση»

okmag.gr
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με αφορμή τη βιογραφία της The Woman in Me που θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου το People δημοσιεύει αποσπάσματα για την κηδεμονία που «συνέτριψε την ψυχή της» και τη ζωή τώρα. «Είναι ώρα για εμένα να υψώσω ανάστημα και να μιλήσω», είναι ο τίτλος στο εξώφυλλο του περιοδικού. Η δημοφικής τραγουδίστρια μοιράζεται μια οδυνηρή εμπειρία που […] The post Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ δεν ήθελε να γίνει πατέρας και για αυτό έκανα έκτρωση» appeared first on OK! Magazine.
21:58 17/10/2023

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε το μυστικό της για τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Έκανε έκτρωση στο παιδί του

Gazzetta
Εκείνη ήθελε το παιδί, αλλά ο τότε σύντροφός της δεν ένιωθε έτοιμος να γίνει πατέρας.
20:00 17/10/2023

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Έρχεται δεύτερο βιβλίο για τη ζωή της;

monopoli.gr
«Χρυσωρυχείο» είναι η ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς καθώς μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα και για ένα σίκουελ.
17:53 13/10/2023

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Φήμες πως βγαίνει με τον πρώην οικονόμο της κι εγκληματία Πολ Ρίτσαρντ Σόλιζ

neolaia.gr
Μια πηγή από το περιβάλλον της Μπρίτνεϊ Σπίαρς αναφέρειπ ως ο έρωτάς τους αναπτύχθηκε, ενώ η ίδια ήταν παντρεμένη με τον Σαμ Ασγκάρι
19:46 14/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load