#Αντιγόνη Ψυχράμη

Μαρία Αντωνά: Διασκέδασε στα μπουζούκια λίγο μετά τον χωρισμό από τον Άρη Σοϊλέδη

govastileto.gr
Η Μαρία Αντωνά διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου 13 Απριλίου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος, παρέα με την Αντιγόνη Ψυχράμη. Η πρώην παίκτρια του Survivor, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη ύστερα από επτά χρόνια, βγήκε με την τραγουδίστρια και φίλη της, για να χορέψουν και να τραγουδήσουν […]
15:00 15/04/2024

«Απλή Μετάβαση» στο Θέατρο Ακροπόλ

patrasevents.gr
Ιπποκράτους 9, ΑθήναΔευτέρα, 01 Απρ 2024 20:45ΑΠΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗτων ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ & ΘΕΜΗ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣκηνοθεσία: ΜΙΝΩΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ(αλφαβητικά) Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Γιάννης Καπελέρης, Χαρά Κεφαλά, Πέγκυ Μανωλά, Βασίλης Μηλιώνης, Μαρίζα Ρίζου, Αντιγόνη Ψυχράμη Συμμετέχει ζωντανή Ορχήστρα Διεύθυνση Ορχήστρας: Αντώνης Παλαμάρης Κοντραμπάσο και Ηλεκτρικό Μπάσο : Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος Τύμπανα: Χρήστος Βίγκος ,Βαγγέλης Τσιμπλάκης Ηλεκτρική και Ακουστική Κιθάρα: Γιώργος Καρδιανός Στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛ από 9 Οκτωβρίου Τέσσερα χρόνια μετά το πρώτο...
13:53 15/03/2024

Δημήτρης Μακαλιάς: «Η κάθε εκπομπή προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί με τους ανθρώπους που έχει»

zappit.gr
Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στο Breakfast@Star και τον Στέλιο Δρουμαλιά για την Αντιγόνη Ψυχράμη, τον γάμο τους και την πρόταση […] The post Δημήτρης Μακαλιάς: «Η κάθε εκπομπή προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί με τους ανθρώπους που έχει» appeared first on Zappit.
11:00 13/02/2024

Λάμπρος Φισφής: «Η Αντιγόνη Ψυχράμη νόμιζε για χρόνια ότι είμαστε ζευγάρι με τον Δημήτρη»

thecaller.gr
Ο Λάμπρος Φισφής και ο Δημήτρης Μακαλιάς ήταν απόψε καλεσμένοι στο Break στον ΣΚΑΙ με την Βάσω Λασκαράκη. Οι δυο τους μίλησαν για την πολύ στενή φιλία που τους δένει, τόσο που οι σύζυγοί τους τούς έλεγαν ότι είναι ζευγάρι. Ο Λάμπρος Φισφής και ο Δημήτρης Μακαλιάς ήταν απόψε καλεσμένοι στο Break στον ΣΚΑΙ με την Βάσω Λασκαράκη. Οι δυο τους μίλησαν για την πολύ στενή φιλία που τους δένει, τόσο που οι σύζυγοί τους τούς έλεγαν ότι είναι ζευγάρι. «Ισχύει πως δεν κοιμόμαστε χωριστά με την Αντιγόνη, εκτός αν κάνουμε χώρια διακοπές με τον […]
20:00 14/01/2024

Αντιγόνη Ψυχράμη για Γιώργο Νταλάρα: «Ο κάθε άνθρωπος έχει τη γνώμη του και είναι σεβαστή»

tlife.gr
Την Αντιγόνη Ψυχράμη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος, Μένια Κούκου. Η To άρθρο Αντιγόνη Ψυχράμη για Γιώργο Νταλάρα: «Ο κάθε άνθρωπος έχει τη γνώμη του και είναι σεβαστή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 10/01/2024

Η Αντιγόνη Ψυχράμη δημοσίευσε μετά από καιρό φώτο της κορούλας της

queen.gr
Μια φωτογραφία με την κόρη της δημοσίευσε η ηθοποιός.Περισσότερα...
10:17 29/11/2023

Δημήτρης Μακαλιάς: Τότε δεν ήταν της μόδας να ρωτάνε αν έχουμε πτυχίο παρουσιαστή

Newsbeast.gr
Απέναντι από τη Φαίη Σκορδά βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (13/11) ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη. Μάλιστα, ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το θέμα το οποίο έχει «ανοίξει» το τελευταίο διάστημα σχετικά με το αν μπορούν οι ηθοποιοί να παρουσιάζουν εκπομπές ή όχι. «Λατρεύω πάρα πολύ την τηλεόραση, και σαν ηθοποιός που έχω παίξει σε σίριαλ, αλλά και σαν παρουσίαση. Εγώ ξεκίνησα με την Κατερίνα Καραβάτου, ήταν και ο Κρατερός Κατσούλης που ήταν κι αυτός ηθοποιός και είπαμε μαζί να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Τότε δεν ήταν και της μόδας να ρωτάνε αν έχουμε πτυχίο παρουσιαστή, οπότε δεν νιώθαμε άβολα να το κάνουμε. Αισθάνομαι άβολα που δεν έχω αυτό το πτυχίο», είπε αρχικά με χιούμορ ο Δ
00:00 14/11/2023

Δημήτρης Μακαλιάς: “Μπαίνω σε λογιστήρια, κλειδώνω πόρτες, φωνάζω”

instyle.gr
Καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκαν οι Δημήτρης Μακαλιάς μαζί με τη σύζυγό του, Αντιγόνη Ψυχράμη. Το ζευγάρι μίλησε για τις ισορροπίες στη σχέση του καθώς και για τον τρόπο που διαχειρίζονται κάποιες καταστάσεις στην καθημερινότητά τους. Οι δυο τους στάθηκαν στη διαχείριση των οικονομικών τους, την οποία αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μακαλιάς, […] The post Δημήτρης Μακαλιάς: “Μπαίνω σε λογιστήρια, κλειδώνω πόρτες, φωνάζω” appeared first on InStyle.
11:46 14/10/2023

Αντιγόνη Ψυχράμη σε Δημήτρη Μακαλιά: «Από μπροστά σε είδα, δεν σε είδα από πίσω»

zappit.gr
Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά φιλοξενήθηκαν το πρωινό της Παρασκευής 13/10 η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο […] The post Αντιγόνη Ψυχράμη σε Δημήτρη Μακαλιά: «Από μπροστά σε είδα, δεν σε είδα από πίσω» appeared first on Zappit.
13:00 13/10/2023

Αντιγόνη Ψυχράμη: «Είναι υπέροχος ο Δημήτρης και είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» έδωσε η Αντιγόνη Ψυχράμη. Η ηθοποιός μίλησε για τον σύζυγό της, Δημήτρη Μακαλιά, τα δυο τους […] The post Αντιγόνη Ψυχράμη: «Είναι υπέροχος ο Δημήτρης και είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου» appeared first on Zappit.
15:00 11/10/2023

Δημήτρης Μακαλιάς: Οι διακοπές ξεκίνησαν - Αγκαλιά με την κόρη και τον γιο του στο πλοίο

mothersblog.gr
Η Αντιγόνη Ψυχράμη φωτογράφισε τον Δημήτρη Μακαλιά αγκαλιά με τα παιδιά τους. Περισσότερα...
08:37 16/07/2023

Συγκλονίζει η Αντιγόνη Ψυχράμη:

thecaller.gr
Η Αντιγόνη Ψυχράμη αναφέρθηκε στην δύσκολη στιγμή που έχει βιώσει στο θέατρο, όταν ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή.Η Αντιγόνη Ψυχράμη αναφέρθηκε στην δύσκολη στιγμή που έχει βιώσει στο θέατρο, όταν ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή.Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου συμμετέχει και ο σύζυγός της, Δημήτρης Μακαλιάς, η ηθοποιός είπε: «Δεν πολυσυμπαθώ την τηλεόραση, δεν την αγαπάω και νιώθω ανασφάλεια, αλλά σε ένα πλαίσιο προστατευμένο με […]
22:38 21/04/2023

Αντιγόνη Ψυχράμη: Με τον Δημήτρη τσακωθήκαμε ακόμα και την ημέρα του γάμου μας

Newsit
Η ηθοποιός Αντιγόνη Ψυχράμη έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα»,, και μεταξύ άλλων μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της, αλλά και τη σχέση της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μακαλιά. «Δεν πολυσυμπαθώ την τηλεόραση, δεν την αγαπάω και νιώθω ανασφάλεια, αλλά σε ένα πλαίσιο προστατευμένο με τον Δημήτρη δίπλα ... Περισσότερα To άρθρο Αντιγόνη Ψυχράμη: Με τον Δημήτρη τσακωθήκαμε ακόμα και την ημέρα του γάμου μας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:34 21/04/2023

Αντιγόνη Ψυχράμη: «Πέθανε ο πατέρας μου και το βράδυ πήγα κι έπαιξα στο θέατρο»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε συνέντευξη η Αντιγόνη Ψυχράμη. Η ηθοποιός μίλησε και για την πιο δύσκολη στιγμή στη […] The post Αντιγόνη Ψυχράμη: «Πέθανε ο πατέρας μου και το βράδυ πήγα κι έπαιξα στο θέατρο» appeared first on Zappit.
13:00 21/04/2023

Ο Δημήτρης Μακαλιάς συγκινεί για την απώλεια του αδελφού του

govastileto.gr
Ο Δημήτρης Μακαλιάς παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!». Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία που έκανε μαζί με τη γυναίκα του, Αντιγόνη Ψυχράμη και στην απώλεια του αδερφού του. «Προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλα τα ζευγάρια να κάνουν συμβουλευτική, μας βοήθησε στο γάμο μας με την Αντιγόνη. Μέσα από τη συζήτηση […]
18:02 09/04/2023

Aντιγόνη Ψυχράμη: Το beauty tip που άργησε να ανακαλύψει

okmag.gr
Μια νέα ανάρτηση έκανε η Αντιγόνη Ψυχράμη, Η ηθοποιός και σύζυγος του Δημήτρη Μακαλιά θέλησε να μοιραστεί με τους followers της στα social media. ένα δικό της μυστικό ομορφιάς για ξεκούραστο βλέμμα. «Μάτια… Ξεκίνησα και εγώ αν και αργά, το ξέρω να χρησιμοποιώ patches για να έχω πιο όμορφο πιο λαμπερό αλλά και ξεκούραστο βλέμμα. […] The post Aντιγόνη Ψυχράμη: Το beauty tip που άργησε να ανακαλύψει appeared first on OK! Magazine.
12:44 07/04/2023

Αντιγόνη Ψυχράμη: Με την πιπίλα στο στόμα και την κόρη της αγκαλιά

mothersblog.gr
Μία selfie με την κόρη της δημοσίευσε η Αντιγόνη Ψυχράμη.Περισσότερα...
13:04 31/03/2023

Δημήτρης Μακαλιάς: «Το τραύμα κρύβεται σε ένα σημείο του εγκεφάλου και επανέρχεται κάθε μέρα»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Μακαλιάς μαζί με την σύζυγο του, Αντιγόνη Ψυχράμη στο περιοδικό Hello και […] The post Δημήτρης Μακαλιάς: «Το τραύμα κρύβεται σε ένα σημείο του εγκεφάλου και επανέρχεται κάθε μέρα» appeared first on Zappit.
22:04 29/03/2023

Δημήτρης Μακαλιάς για Αντιγόνη Ψυχράμη: «Θα χωρίζαμε στον τηλεοπτικό αέρα, είμαστε εκρηκτικοί»

tlife.gr
Για τη συνεργασία του με την Μπέττυ Μαγγίρα στο Open, αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια, To άρθρο Δημήτρης Μακαλιάς για Αντιγόνη Ψυχράμη: «Θα χωρίζαμε στον τηλεοπτικό αέρα, είμαστε εκρηκτικοί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:46 29/03/2023

Δημήτρης Μακαλιάς: Ήταν μία πολύ ωραία στιγμή ερωτικού θαυμασμού

Newsit
“Κάθε βράδυ κατέβαινα κάτω, έβλεπα αυτή τη σκηνή και έκλαιγα” δήλωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο Δημήτρης Μακαλιάς φιλοξενήθηκε στο Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν με τον Φώτη Σεργουλοπουλο και την Τζένη Μελιτά και μίλησε για μια συγκινητική ιστορία, όπου είδε την σύζυγό του, Αντιγόνη Ψυχράμη, να παίζει σε παράσταση. «Τότε δεν είχαμε σχέση, δεν τη ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Μακαλιάς: Ήταν μία πολύ ωραία στιγμή ερωτικού θαυμασμού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:44 21/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load