#Φαίη Μαυραγάνη

«Κλέβει» ο ΣΚΑΪ τη Φαίη Μαυραγάνη από τον ΑΝΤ1;

zappit.gr
Μήλο της Έριδος ανάμεσα σε δύο κανάλια φαίνεται ότι θα αποτελέσει το επόμενο χρονικό διάστημα η Φαίη Μαυραγάνη. Η γνωστή […] The post «Κλέβει» ο ΣΚΑΪ τη Φαίη Μαυραγάνη από τον ΑΝΤ1; appeared first on Zappit.
09:00 15/03/2024

Νικόλας Φαραντούρης: Ο σύμβουλος του Κασσελάκη εντυπωσίασε τους πάντες με τις ικανότητες στο πιάνο στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη

olympia.gr
“Τι πιο ωραίο να αφιερώνει κανείς ένα τόσο ωραίο τραγούδι σε μία τόσο ωραία γυναίκα και δημοσιογράφο”. Τον Νικόλα Φαραντούρη υποδέχθηκε στην εκπομπή της το πρωινό του Σαββάτου (10/2) η Φαίη Μαυραγάνη. Η οικοδέσποινα του «Στούντιο με Θέα», επιστρέφοντας από τα διαφημιστικά μηνύματα, βρέθηκε στο πιάνο μαζί με τον καθηγητή και σύμβουλο ευρωπαϊκής πολιτικής του […] Νικόλας Φαραντούρης: Ο σύμβουλος του Κασσελάκη εντυπωσίασε τους πάντες με τις ικανότητες στο πιάνο στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη - olympia
00:28 11/02/2024

Φαίη Μαυραγάνη: Ο σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλας Φαραντούρης, την εντυπωσίασε με τις ικανότητες στο πιάνο – «Να κάνουμε κανένα ντουέτο»

thecaller.gr
Τον Νικόλα Φαραντούρη υποδέχθηκε στην εκπομπή της το πρωινό του Σαββάτου (10/2) η Φαίη Μαυραγάνη. Τον Νικόλα Φαραντούρη υποδέχθηκε στην εκπομπή της το πρωινό του Σαββάτου (10/2) η Φαίη Μαυραγάνη. Η οικοδέσποινα του «Στούντιο με Θέα», επιστρέφοντας από τα διαφημιστικά μηνύματα, βρέθηκε στο πιάνο μαζί με τον καθηγητή και σύμβουλο ευρωπαϊκής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με τις ικανότητές του στη μουσική. «Έχω πάει ήδη Κεφαλονιά κι […]
11:00 10/02/2024

Φαίη Μαυραγάνη: Η σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της με τον Νίκο Μάνεση και οι ευχές για την γιορτή του

tlife.gr
Ο Νίκος Μάνεσης έχει την γιορτή του και η Φαίη Μαυραγάνη του ευχήθηκε με φωτογραφία από To άρθρο Φαίη Μαυραγάνη: Η σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της με τον Νίκο Μάνεση και οι ευχές για την γιορτή του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 06/12/2023

Σάλος με το βιντεο για τις συντάξεις που εκθέτει την κυβέρνηση

olympia.gr
Του Μανώλη Κοττακη Την περασμένη Κυριακή η αγαπημένη συνάδελφος Φαίη Μαυραγάνη μού έκανε την τιμή να με καλέσει στην επιτυχημένη εκπομπή της «Στούντιο με θέα» στον ΑΝΤ1. Ρώτησα την παραμονή της εμφάνισης την εξαιρετική συνεργάτιδά της Μαρία Καραουλάνη ποιο θα είναι το πάνελ, γιατί τηλεόραση σημαίνει πάντοτε προετοιμασία ακόμη και για πέντε λεπτά παρουσίας. Το […] Σάλος με το βιντεο για τις συντάξεις που εκθέτει την κυβέρνηση - olympia
18:28 15/11/2023

Φαίη Μαυραγάνη: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον Νίκο Μάνεση

okmag.gr
Ο Νίκος Μάνεσης και η Φαίη Μαυραγάνη απόλαυσαν τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά μοιράστηκε και ένα κοινό του στιγμιότυπο στα social media. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης η Φαίη Μαυραγάνη πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μια σπάνια κοινή φωτογραφία με τον Νίκο Μάνεση. Λίγο πριν επιστρέψουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις […] The post Φαίη Μαυραγάνη: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον Νίκο Μάνεση appeared first on OK! Magazine.
00:58 20/09/2023

Όταν η Φαίη Μαυραγάνη συνάντησε τον… Πατρίκ Ογκουνσότο! (video)

sportstonoto.gr
Ο τρομερός Πατρίκ Ογκουνσότο στο “Στούντιο με Θέα”, στον ΑΝΤ1  και στην υπέροχη  πάντα Φαίη Μαυραγάνη! Ο Ογκουνσότο έτρεξε κόντρα σε γιαγιά στον… ημιμαραθώνιο της Κρήτης,  αλλά όμως δεν υπολόγισε τη… ρακή!  
14:46 17/09/2023

Γεωργιάδης: Στήριξη και σε όσους χρωστούν για να συνταξιοδοτηθούν

empisteutiko.gr
Εργασιακό νομοσχέδιο – Γεωργιάδης: Έκτακτη ασφαλιστική κάλυψη υγείας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου καλεσμένος στην εκπομπή, «Στούντιο με θέα» με τη Φαίη Μαυραγάνη. Ο Υπουργός, αρχικά αναφέρθηκε στα μέτρα για την πληγείσα Θεσσαλία, “Την Πέμπτη θα περάσουμε εκτάκτως ασφαλιστική κάλυψη υγείας, ακόμη […] The post Γεωργιάδης: Στήριξη και σε όσους χρωστούν για να συνταξιοδοτηθούν appeared first on Empisteutiko.gr.
18:58 16/09/2023

Φαίη Μαυραγάνη: Πρεμιέρα με το «Στούντιο με θέα» – «Εύχομαι να σας φτιάχνουμε την ψυχή και όχι να τη μαυρίζουμε»

tlife.gr
Η Φαίη Μαυραγάνη είπε την πρώτη καλημέρα στις 5:30 ακριβώς για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η To άρθρο Φαίη Μαυραγάνη: Πρεμιέρα με το «Στούντιο με θέα» – «Εύχομαι να σας φτιάχνουμε την ψυχή και όχι να τη μαυρίζουμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 16/09/2023

ΑΝΤ1: Πότε αρχίζει η Μαυραγάνη με το Στούντιο με Θέα

youfly.com
Η Φαίη Μαυραγάνη επιστρέφει για ακόμη μία σεζόν στην ζώνη του Σαββατοκύριακου του ΑΝΤ1, και στο Στούντιο με Θέα, που κάνει πρεμιέρα το... The post ΑΝΤ1: Πότε αρχίζει η Μαυραγάνη με το Στούντιο με Θέα appeared first on Youfly.
19:58 07/09/2023

Φαίη Μαυραγάνη: Η άγνωστη πρόταση για επανένωση με τον Νίκο Μάνεση – «Μπήκαν ανώτερες δυνάμεις»

tlife.gr
Η Φαίη Μαυραγάνη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Χάρη Λεμπιδάκη και στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». To άρθρο Φαίη Μαυραγάνη: Η άγνωστη πρόταση για επανένωση με τον Νίκο Μάνεση – «Μπήκαν ανώτερες δυνάμεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 24/06/2023

Φαίη Μαυραγάνη: Η σπάνια αναφορά στα παιδιά της και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Νίκο Μάνεση

govastileto.gr
Η Φαίη Μαυραγάνη το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show. Η γνωστή δημοσιογράφος- παρουσιάστρια μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση και τις στιγμές με τα παιδιά της. Για το απαιτητικό πρόγραμμα και τις οικογενειακές στιγμές η Φαίη Μαυραγάνη εξομολογήθηκε: «Δεν υπάρχουν Σαββατοκύριακα, φεύγουμε μόνο το καλοκαίρι. Απ’ όταν […]
19:00 30/05/2023

Φαίη Μαυραγάνη: Όταν μένεις στο περιθώριο είναι σοκαριστικό – Δεν έμαθα ποτέ γιατί «έφυγα» από τον ΑΝΤ1

Newsbeast.gr
Στο «The 2Night Show» της Δευτέρας (29/5), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε τη Φαίη Μαυραγάνη. Η καταξιωμένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για την επαγγελματική της διαδρομή, τις ανατροπές που αντιμετώπισε στην τηλεοπτική της πορεία και μοιράστηκε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή. «Δεν δίνω συνεντεύξεις και αν ήταν όλοι σαν και εμένα, δεν θα είχα καλεσμένους στην εκπομπή. Οι δημοσιογράφοι με κυνήγησαν όταν έφυγα από το ΟΡΕΝ για να έρθω στον ΑΝΤ1. Όταν γίναμε ζευγάρι με τον Νίκο Μάνεση το 2022, δεν το είχε καταλάβει κανείς. Δεν υπήρχαν και social media εκείνη την εποχή. Όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε την εκπομπή ήμουν έγκυος στη Λυδία και δεν το ήξερε κανείς. Και
04:00 30/05/2023

Φαίη Μαυραγάνη: «Με ενοχλεί, που περνώντας κάποια χρόνια, κάποιοι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να κάνουν αυτό που κάνουν»

okmag.gr
H Φαίη Μαυραγάνη αποκάλυψε ότι η εκπομπή της θα συνεχίσει του χρόνου. Η παρουσιάστρια μίλησε στο Breakfast @Star και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον Νίκο Μάνεση και τον Γιώργο Παπαδάκη. «Θα συνεχιστεί του χρόνου το Στούντιο με Θέα. Πάντα, κάθε χρονιά κάνουμε αλλαγές. Συζητήσαμε με τον Νίκο (Μάνεση) για να πάρω το όνομα της εκπομπής που παρουσίαζε. Ο ίδιος […] The post Φαίη Μαυραγάνη: «Με ενοχλεί, που περνώντας κάποια χρόνια, κάποιοι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να κάνουν αυτό που κάνουν» appeared first on OK! Magazine.
11:32 24/05/2023

Φαίη Μαυραγάνη: To «Στούντιο με Θέα», ο Νίκος Μάνεσης και η ηλικία του Γιώργου Παπαδάκη

tlife.gr
Τη Φαίη Μαυραγάνη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast @ Star και η δημοσιογράφος Μυρσίνη Κοντού. To άρθρο Φαίη Μαυραγάνη: To «Στούντιο με Θέα», ο Νίκος Μάνεσης και η ηλικία του Γιώργου Παπαδάκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:54 24/05/2023

Εκλογές 2023 – Πάγωσε η Μαρία Αναστασοπούλου με τον Αρναούτογλου: «Στον διάολο θα πεις;»

zappit.gr
Ο Νίκος Χατζηνικολάου σήμερα, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για τις εκλογές 2023, είχε στα δεξιά του τη Φαίη Μαυραγάνη ντυμένη […] The post Εκλογές 2023 – Πάγωσε η Μαρία Αναστασοπούλου με τον Αρναούτογλου: «Στον διάολο θα πεις;» appeared first on Zappit.
19:54 21/05/2023

ΑΝΤ1 - Εκλογές 2023: Όλο το πρόγραμμα για την ενημέρωση της εκλογικής αναμέτρησης

ieidiseis.gr
Με τη σφραγίδα και την εγκυρότητα του ΑΝΤ1, οι εκπομπές που θα ενημερώσουν το κοινό την Κυριακή 21 Μαΐου για της Εκλογές 2023.Ο ΑΝΤ1, αλλάζει το πρόγραμμά του και με το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό του δυναμικό, θα ενημερώσει τους πολίτες για τις Εκλογές 2023. Το κανάλι υπόσχεται να καταγράψει άμεσα, έγκυρα και αξιόπιστα την εκλογική αναμέτρηση. Την Κυριακή 21 Μαΐου, οι αναλυτές, οι ρεπόρτερ και οι τεχνικοί του ΑΝΤ1, σε όλη την Ελλάδα, θα καταγράφουν από νωρίς το πρωί και θα μεταδίδουν, λεπτό προς λεπτό, όλες τις εξελίξεις της εκλογικής μάχης, με τη σφραγίδα και την εγκυρότητα του ΑΝΤ1. Ζωντανές συνδέσεις με τα στρατηγεία και τα κέντρα αποφάσεων των κομμάτων, αποκλειστικά ρεπορτάζ, έγκυρες
22:56 17/05/2023

Εκλογές 2023: Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Φαίη Μαυραγάνη έκαναν πρόβα debate στον ΑΝΤ1

eleftherostypos.gr
Εκλογές 2023: Ο Γιώργος Παπαδάκης, που θα συμμετάσχει και στο debate των πολιτικών αρχηγών, έκανε τις ερωτήσεις και τον ρόλο συντονιστή είχε η Φαίη Μαυραγάνη. Οι πολιτικοί που πήραν μέρος ήταν ο ο Γιώργος Κουμουτσάκος, υποψήφιος με την ΝΔ στο βόρειο τομέα των Αθηνών, ο Άγγελος Τόλκας υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Ημαθίας και […] Το άρθρο Εκλογές 2023: Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Φαίη Μαυραγάνη έκαναν πρόβα debate στον ΑΝΤ1 εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:58 07/05/2023

Φαίη Μαυραγάνη – Νίκος Μάνεσης: Ταξίδεψαν στην Κεφαλλονιά

okmag.gr
Μπορεί ο ελεύθερος χρόνος τους να είναι περιορισμένος ωστόσο τοσο η Φαίη Μαυραγάνη όσο και ο Νίκος Μάνεσης πραγματοποιούν ολιγοήμερες αποδράσεις σε κάθε ευκαιρία. Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο 21 χρόνια διατηρεί τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ορισμένες φορές μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους κοινά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά […] The post Φαίη Μαυραγάνη – Νίκος Μάνεσης: Ταξίδεψαν στην Κεφαλλονιά appeared first on OK! Magazine.
00:30 28/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load