#Γκέτεμποργκ

Υποβασταζόμενος ο Σβεν Γκόραν Έρικσον στο γήπεδο της Γκέτεμποργκ - «Αποθεώθηκε» και δάκρυσε

Newsit
Ο θρυλικός προπονητής, Σβεν Γκόραν Έρικσον έχει γνωστοποιήσει εδώ και μήνες ότι έχει διαγνωσθεί με καρκίνο σε τερματικό στάδιο και το Σάββατο που μας πέρασε (20.04.2024) έζησε συγκινητικές στιγμές στο γήπεδο της Γκέτεμποργκ. Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον επισκέφθηκε το γήπεδο της Γκέτεμποργκ, 42 χρόνια μετά την κατάκτηση του κυπέλλου UEFA με τη συγκεκριμένη ομάδα, πριν ... Περισσότερα To άρθρο Υποβασταζόμενος ο Σβεν Γκόραν Έρικσον στο γήπεδο της Γκέτεμποργκ - «Αποθεώθηκε» και δάκρυσε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:02 22/04/2024

Kelly Gale: Σουηδή καλλονή με αέρινη φινέτσα, βγάζει selfie στον καθρέφτη με λευκό μαγιό και βλέπεις τη θέα

koolnews.gr
Η Kelly Gale, γεννημένη στις 14 Μαΐου 1995, είναι μια Σουηδή καλλονή που κοσμεί τις πασαρέλες και τα εξώφυλλα περιοδικών με αέρινη φινέτσα και σαγηνευτικό βλέμμα. Βιογραφικά στοιχεία: Γεννήθηκε στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας από Σουηδό πατέρα και Αυστραλή μητέρα. Ξεκίνησε την καριέρα της στο modeling σε ηλικία 13 ετών. Με ύψος 1,80μ και απίστευτες καμπύλες […] The post Kelly Gale: Σουηδή καλλονή με αέρινη φινέτσα, βγάζει selfie στον καθρέφτη με λευκό μαγιό και βλέπεις τη θέα appeared first on Koolnews.gr.
18:58 27/03/2024

Δοκιμή Volvo EX30 RWD Extended Range 272 PS

autogreeknews.gr
Η «φλέβα» που έχει χτυπήσει η Volvo με τα ηλεκτρικά μοντέλα της, είναι αξιοζήλευτη σε ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία. Πέρσι η φίρμα από το Γκέτεμποργκ πούλησε παγκοσμίως 708.716 αυτοκίνητα, πραγματοποιώντας ρεκόρ όλων των εποχών. Πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό διαδραμάτισαν τα EVs, φτάνοντας το +70% (σε σχέση με το 2022) και τις 113.419 μονάδες συνολικά, που αντιστοιχούν στο […] The post Δοκιμή Volvo EX30 RWD Extended Range 272 PS appeared first on AutoGreekNews.
09:53 24/03/2024

Ακόμη το… προσπαθούν Γκέτεμποργκ και Κάρλσον

thessports.gr
Το μεταγραφικό παράθυρο στη Σουηδία δεν έχει κλείσει ακόμη. Είναι ανοικτό μέχρι τις 28 Μαρτίου και μέχρι τότε οι ομάδες της χώρας μπορούν να κάνουν κινήσεις. Και μέχρι τότε για την ακρίβεια έχουν περιθώριο η Γκέτεμποργκ και ο Κάρλσον να βρουν λύση στο θέμα τους και να προκύψει συνεργασία. Το θέμα, όπως είχαμε αναφέρει και […]
10:53 18/03/2024

Ακόμη προσπαθούν να καταλήξουν σε “γάμο” Κάρλσον και Γκέτεμποργκ

pressaris.gr
Έχει περάσει αρκετό διάστημα που Κάρλσον και Γκέτεμποργκ βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για να συνάψουν συμφωνία αλλά αυτή ακόμα δεν έχει γίνει. The post Ακόμη προσπαθούν να καταλήξουν σε “γάμο” Κάρλσον και Γκέτεμποργκ appeared first on pressaris.gr.
10:09 18/03/2024

Άρης: Ο Κάρλσον περνάει εξετάσεις και υπογράφει στη Γκέτεμποργκ, σύμφωνα με σουηδικό μέσο

aek1924.gr
Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε σύμφωνα με σουηδικό μέσο ο Ντάβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον, ο οποίος θα λύσει τον δανεισμό του στον Άρη και θα συνεχίσει στην Γκέτεμποργκ. Βραχύβιο αποδεικνύεται το πέρασμα του Ντάβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον από τον Άρη. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός, ο οποίος δεν υπολογίζονταν από τον Άκη Μάντζιο και είχε λάβει σχετική άδεια για να […] The post Άρης: Ο Κάρλσον περνάει εξετάσεις και υπογράφει στη Γκέτεμποργκ, σύμφωνα με σουηδικό μέσο appeared first on AEK1924.gr.
14:37 27/02/2024

Η συμφωνία Κάρλσον και Γκέτεμποργκ και το “αγκάθι” της φορολογίας

pressaris.gr
Ντέιβιντ Κάρλσον και Γκέτεμποργκ τα έχουν βρει σε όλα, έχουν συμφωνήσει και ο πρώην παίκτης του Άρη αναμένεται τις επόμενες ώρες να περάσει ιατρικά τεστ. Ωστόσο υπάρχει ένα "αγκάθι" το οποίο μπορεί να χαλάσει τη μεταγραφή. The post Η συμφωνία Κάρλσον και Γκέτεμποργκ και το “αγκάθι” της φορολογίας appeared first on pressaris.gr.
10:09 24/02/2024

«Ναι μιλάμε με Κάρλσον”, λένε στην Γκέτεμποργκ

pressaris.gr
Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος στη Σουηδία άρχισε από χθες και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Μαρτίου. The post «Ναι μιλάμε με Κάρλσον”, λένε στην Γκέτεμποργκ appeared first on pressaris.gr.
15:09 02/02/2024

«Στη Σουηδία ο Λάρσον, είχε δίωρη συνάντηση με τους ανθρώπους της Γκέτεμποργκ»

Gazzetta
Στην πατρίδα του Ντέιβιντ Λάρσον ισχυρίζονται πως η μετακίνηση του 29χρονου επιθετικού στην Γκέτεμποργκ βρίσκεται στην τελική της ευθεία.
14:00 14/01/2024

Σουηδικός Τύπος: «Πολύ κοντά στην Γκέτεμποργκ ο Κάρλσον του Άρη»

Skai.gr
Σύμφωνα με σουηδικό δημοσίευμα, ο Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον του Άρη βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Allsvenskan και την Γκέτεμποργκ
21:37 12/01/2024

Μπεργκ: «Ήταν καλό φινάλε, πίστευα σε κάθε ματς πως θα είναι το τελευταίο μου»

aek1924.gr
Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε σε ιστοσελίδα του Γκέτεμποργκ για την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά και το τελευταίο του παιχνίδι. Ο Μάρκους Μπεργκ 18 χρόνια μετά το ντεμπούτο του με τα χρώματα της Γκέτεμποργκ απέναντι στη Μάλμε ανακοίνωσε την Δευτέρα (25/9) την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο […] The post Μπεργκ: «Ήταν καλό φινάλε, πίστευα σε κάθε ματς πως θα είναι το τελευταίο μου» appeared first on AEK1924.gr.
14:37 26/09/2023

Ο Θ. Δημόπουλος θυμάται το γκολ απέναντι στην Γκέτεμποργκ (video)

sportstonoto.gr
Ο Θ. Δημόπουλος θυμάται το γκολ απέναντι στην Γκέτεμποργκ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Πωρωταθλητριών. Ο Θανάσης Δημόπουλος θυμάται το γκολ απέναντι στην Γκέτεμποργκ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Πωρωταθλητριών:
21:46 24/08/2023

To «άκυρο» του Κάρλσον λόγω Άρη!

thessports.gr
Ο Άρης είναι κοντά στο να πυροδοτήσει τη μεταγραφική «βόμβα» με την απόκτηση του Ντέιβιντ Μόμπεργκ-Κάρλσον, με τους κιτρινόμαυρους να μην έπαιζαν μόνοι τους στη συγκεκριμένη υπόθεση. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Σουηδία, ο έμπειρος εξτρέμ προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Γκέτεμποργκ, η οποία εισέπραξε την αρνητική του απάντηση. Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος έχει συμφωνήσει σε […] The post To «άκυρο» του Κάρλσον λόγω Άρη! first appeared on ThesSports.
19:53 10/07/2023

Έλτον Τζον: Συγκινητικές στιγμές στην τελευταία συναυλία του στη Στοκχόλμη

ieidiseis.gr
Σε μια καριέρα που καλύπτει περισσότερα από 50 χρόνια, ο σερ Έλτον Τζον έδωσε περισσότερες από 4.000 παραστάσεις σε περισσότερες από 80 χώρες.  Ο Έλτον Τζον έδωσε την τελευταία, όπως όλα δείχνουν, συναυλία της καριέρας του χθες, Σάββατο 8 Ιουλίου. Ερμήνευσε 23 από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, ενώ για το τέλος κράτησε τα Cold Heart, Your Song και Goodbye Yellow Brick Road. Σε μια καριέρα που καλύπτει περισσότερα από 50 χρόνια, ο σερ Έλτον Τζον έδωσε περισσότερες από 4.000 παραστάσεις σε περισσότερες από 80 χώρες. «Όταν ξεκίνησα την τελευταία μου περιοδεία το 2018, δεν μπορούσα να φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα τα σκαμπανεβάσματα που θα συνέβαιναν σε αυτό το tour -και σε ολόκληρο τον κόσ
17:46 09/07/2023

Κέλι Γκέιλ: Γυρνάει πλάτη και βγάζε selfie φωτογραφία με λευκό μαγιό και κατεβασμένο σορτσάκι

koolnews.gr
Η ηθοποιός και μοντέλο Κέλι Γκέιλ γνωρίζει απόλυτα πώς να κεντρίζει το ενδιαφέρον και να τραβάει τα βλέμματα πάνω της. Το σέξι μοντέλο από το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας που έχει αποδείξει επανειλημμένα την αγάπη της για την φωτογραφία, πρόσφατα μοιράστηκε μία νέα selfie στο Instagram, που άφησε τους θαυμαστές της άφωνους. Φορώντας ένα λευκό μαγιό […] The post Κέλι Γκέιλ: Γυρνάει πλάτη και βγάζε selfie φωτογραφία με λευκό μαγιό και κατεβασμένο σορτσάκι appeared first on Koolnews.gr.
13:58 09/06/2023

Ταξιδάκια πολυτελή και δωρεάν για δεκάδες ανώτερους δικαστές - Πήγαν δικαστικοί αντιπρόσωποι για τις εκλογές!

ieidiseis.gr
Δείτε όλα τα ονόματα της λίστας των δικαστικών που πήγαν... εκλογικά ταξίδια.Διακτινισμένοι σε τριάντα πέντε χώρες του πλανήτη βρίσκονται σήμερα 91 ανώτεροι δικαστές και εισαγγελείς των Ποινικών, Πολιτικών και Διοικητικών Δικαστηρίων, καθώς είναι οι Αντιπρόσωποι της Δικαστικής Αρχής της χώρας μας, στα εκλογικά τμήματα ανά τον κόσμο, όπου ψηφίζουν σήμερα -για πρώτη φορά σε Βουλευτικές Εκλογές- οι Ελληνες του εξωτερικού. Από την Κύπρο, μέχρι την Αυστραλία, την Αμερική, την Ασία και την Αφρική, Αντεισαγγελείς εφετών, Εφέτες και Πάρεδροι του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Ελεγκτικού Συνεδρίου βρίσκονται στα εκλογικά τμήματα, όπου από νωρίς το πρωί έχουν ανοίξει οι κάλπες, για τις ελληνικές βουλε
12:24 20/05/2023

Εκλογές 2023: Το Σάββατο ψηφίζουν οι απόδημοι - Ποια η διαδικασία

ieidiseis.gr
Ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί για την ψήφο των αποδήμων στις εκλογές 2023.Σε λίγες ώρες οι Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό θα κάνουν την αρχή ψηφίζοντας για τις Εκλογές 2023 στη χώρα διαμονής τους. Οι απόδημοι θα ψηφίσουν το Σάββατο 20/5 μία ημέρα νωρίτερα δηλαδή από τους υπόλοιπου Έλληνες ψηφοφόρους. Σημειώνεται πως αυτή είναι η πρώτη φορά που οι Έλληνες ψηφοφόροι, που διαμένουν εκτός Ελλάδας, θα ψηφίσουν από τον τόπο διαμονής τους στο εξωτερικό. Αξίζει να σημειωθεί πως η ψηφοφορία αφορά 22.855 Έλληνες που εγγράφηκαν στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους. Για την διαδικασία έχουν δημιουργηθεί 99 εκλογικά κέντρα σε 85 πόλεις 35 χωρών ανά τον κόσμο. Υπενθυμίζεται πως για να συγκροτηθεί ένα εκλογικ
16:56 19/05/2023

H κινέζικη Zeekr θέλει να κοντράρει την Audi, τη BMW και την Tesla

ieidiseis.gr
Το πολυτελές SUV Zeekr Χ από την Κίνα είναι έτοιμο να κατακτήσει την απαιτητική ευρωπαϊκή αγορά.Ο κινέζικος αυτοκινητιστικός όμιλος Geely σχεδιάζει μία εντυπωσιακή απόβαση στην Ευρώπη με αιχμή του δόρατος τη θυγατρική μάρκα Zeekr (προφέρεται Zίικρ). H Ζeekr ιδρύθηκε επί τούτου το 2021 για να αντιμετωπίσει καθιερωμένες premium μάρκες επιπέδου Audi, BMW, Tesla, αλλά και την αντίπαλη κινέζικη Nio. Τα πρώτα μοντέλα που παρουσίασε ήταν το Zeekr 001 και το Zeekr 009, δηλαδή μία πολυτελή λιμουζίνα και ένα οικογενειακό βαν προηγμένων προδιαγραφών, όμως στην πρόσφατη έκθεση της Σαγκάης έκανε πρεμιέρα και ένα compact SUV αντίστοιχης φιλοσοφίας, με την ονομασία Zeekr X. *Το Ζeekr 001 λανσαρίστηκε το 2021
11:10 18/05/2023

Eurovision: Η Σουηδία ψάχνει την πόλη που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό – Έφαγε άκυρο από Στοκχόλμη

tromaktiko.gr
Στοκχόλμη και Γκέτεμποργκ, οι δύο μεγαλύτερες πόλεις της Σουηδίας δεν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την διοργάνωση της Eurovision το 2024 μετά την νίκη της Loreen Μετά τη νίκη της Loreen στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023 το Σάββατο, ο διαγωνισμός πηγαίνει τώρα στη Σουηδία. Η νίκη της Σουηδίας είναι μόνο η αρχή, της πρώτης φάσης του […] The post Eurovision: Η Σουηδία ψάχνει την πόλη που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό – Έφαγε άκυρο από Στοκχόλμη appeared first on Tromaktiko.gr.
18:02 16/05/2023

Volvo: Νέο σχεδιαστικό κέντρο στη Σαγκάη

Newsauto.gr
Το νέο Design Studio Shanghai έχει έδρα μία από τις πιο δημιουργικές, γεμάτες ζωή πόλεις στην Ασία και επεκτείνει το παγκόσμιο σχεδιαστικό αποτύπωμα της μάρκας  συμπληρώνοντας τα υφιστάμενα στούντιο στο Γκέτεμποργκ και το Καμαρίλο. Το στούντιο της Volvo στη Σαγκάη δημιουργήθηκε με στόχο να είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα σχεδιαστικά κέντρα μεταξύ των μεγάλων […] The post Volvo: Νέο σχεδιαστικό κέντρο στη Σαγκάη appeared first on NewsAuto.gr.
10:02 13/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load