#Γλασκώβη

Ισόπαλο 3-3 το συναρπαστικό Old Firm (video)

pressaris.gr
Το παραδοσιακό “Old Firm” ήταν συναρπαστικό σήμερα στη Γλασκώβη, στη μάχη για το φετινό πρωταθλητή στη Σκωτία, καθώς Ρέιντζερς και Σέλτικ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής. Η Ρέϊντζερς παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά η Σέλτικ την καταδιώκει με διαφορά ενός μόλις βαθμού, αλλά και με ένα ματς λιγότερο. Η Σέλτικ μπήκε […] The post Ισόπαλο 3-3 το συναρπαστικό Old Firm (video) appeared first on pressaris.gr.
19:09 07/04/2024

ΒΙΝΤΕΟ-Europa League: Φουλ για τους «8» η Μίλαν, «τεσσάρα» η Μαρσέιγ

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ-Europa League: Φουλ για τους «8» η Μίλαν, «τεσσάρα» η Μαρσέιγ 08/03/2024 Ισχυρή παρακαταθήκη για να βρεθεί στα προημιτελικά του Europa League έβαλε η Μίλαν. Εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από το 26’ (λόγω αποβολής του Ντιουφ), οι «ροσονέρι» «καθάρισαν» με  4-2 την Σλάβια Πράγας. Με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ (Ζιρού, Ράιντερς, Λόφτους-Τσικ και Πούλισιτς), η ομάδα του Στέφανο Πιόλι λύγισε τους μαχητικούς Τσέχους και πήρε σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης για τους «8». Εκεί βρίσκεται ήδη με το ένα πόδι από σήμερα η Μαρσέιγ, που έκανε πλάκα στη Βιγιαρεάλ. Με πρωταγωνιστή τον Ομπαμεγιάνγκ που πέτυχε δύο γκολ, οι Γάλλοι σάρωσ
00:46 08/03/2024

Απόθεωση για τον Εμμανουήλ Καραλή στο αεροδρόμιο! Τον σήκωσαν στα χέρια με το χάλκινο μετάλλιο (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Απόθεωση για τον Εμμανουήλ Καραλή στο αεροδρόμιο! Τον σήκωσαν στα χέρια με το χάλκινο μετάλλιο (ΦΩΤΟ) 04/03/2024 Πριν από λίγη ώρα έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Εμμανουήλ Καραλής, έχοντας στις αποσκευές του το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκώβη. Εκεί τον περίμεναν κάποιοι φίλοι του, που τον αποθέωσαν, όπως και η πρόεδρος τους ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.  
23:46 04/03/2024

Εμμανουήλ Καραλής: Τα αυτοκίνητα που οδηγεί ο «Χάλκινος» Παγκόσμιος Πρωταθλητής (photos)

caranddriver.gr
Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκώβη ρίχνουμε μια ματιά στα αυτοκίνητα του 24χρονου Έλληνα αθλητή.
15:09 04/03/2024

Καραλής: Η αγκαλιά του Τεντόγλου και η έκπληξη στο ξενοδοχείο

tovima
Ο Εμμανουήλ Καραλής κέρδισε το χάλκινο στη Γλασκώβη και μια θέση σε βάθρο Παγκοσμίου για πρώτη φορά στην καριέρα του - Η αγκαλιά του χρυσού Τεντόγλου στο ξενοδοχείο.
11:00 04/03/2024

Εμμανουήλ Καραλής: «Χάλκινος» στη Γλασκώβη – Για πρώτη φορά σε βάθρο παγκοσμίου ο Έλληνας άλτης

neolaia.gr
Για πρώτη φορά σε βάθρο παγκοσμίου ο Εμμανουήλ Καραλής με άμα στα 5,85μ. στο επί κοντώ.
08:46 04/03/2024

Εμμανουήλ Καραλής: Η υποδοχή-έκπληξη της ελληνικής αποστολής και η αγκαλιά του Τεντόγλου (Video)

documentonews.gr
Ο Εμμανουήλ Καραλής έφτασε περιχαρής στο ξενοδοχείο της ελληνικής αποστολής στη Γλασκώβη, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο… Το άρθρο Εμμανουήλ Καραλής: Η υποδοχή-έκπληξη της ελληνικής αποστολής και η αγκαλιά του Τεντόγλου (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
08:09 04/03/2024

5 το πρωί: Τα μετάλλια της Ελλάδας στη Γλασκώβη – Αποκαλύψεις για «Σύμπραξη Εκδίκησης» – Διπλωματικό θρίλερ Γερμανίας, Ρωσίας

tovima
Τα 15 μετάλλια στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου, έφτασε συνολικά η Ελλάδα με τις τεράστιες επιτυχίες των Τεντόγλου - Καραλή μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο Μίλτος Τεντόγλου ανέβηκε για ακόμα μια φορά στην κορυφή του βάθρου κερδίζοντας το Σάββατο (2/3) το χρυσό μετάλλιο, στο άλμα εις μήκος με επίδοση στα 8,22 μ. Στη δεύτερη εθνική επιτυχία, ο Εμμανουήλ Καραλής κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ, με άλμα στα 5,85 μ.
06:00 04/03/2024

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον Καραλή

Skai.gr
«Θερμά συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στον τελικό του επί κοντώ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης. Είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι!».
01:37 04/03/2024

Ο Εμμανουήλ Καραλής σε έναν συγκλονιστικό τελικό πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Newsbeast.gr
Ο Εμμανουήλ Καραλής ανέβηκε στο παγκόσμιο βάθρο, κατακτώντας την 3η θέση, στον τελικό του επί κοντώ των ανδρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης. Ο 24χρονος αθλητής μας έκανε έναν συγκλονιστικό τελικό και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, τρία χρόνια μετά την 4η του θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και λίγους μήνες πριν το κορυφαίο αθλητικού ραντεβού στο Παρίσι. Δείτε το άλμα που του έδωσε το χάλκινο μετάλλιο
23:00 03/03/2024

Χρυσή με παγκόσμιο ρεκόρ στα 400μ. γυναικών η Μπολ (video)

thecaller.gr
Η Φέμκε Μπολ στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στη διοργάνωση του κλειστού στίβου στη Γλασκώβη, σημειώνοντας μάλιστα νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 400μ. των γυναικών και πανηγυρίζοντας τον πρώτο της τίτλο. Η Ολλανδή είχε μία απίστευτη κούρσα στον τελικό, με το χρονόμετρο να σταματάει στα 49.17, επίδοση με την οποία βελτίωσε το δικό της 49.24 που είχε κάνει […]
08:00 03/03/2024

ΚΑΙ  ΜΙΛΤΟΣ ΚΑΙ… ΜΙΔΑΣ!

fosonline.gr
Θριαμβευτής ξανά ο ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ, κατέκτησε την κορυφή στο Παγκόσμιο κλειστού της Γλασκώβης με 8.22μ. και έγραψε ιστορία
03:46 03/03/2024

ΒΙΝΤΕΟ-Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου: Διέλυσε τα χρονόμετρα και έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ η Μπολ!

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ-Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου: Διέλυσε τα χρονόμετρα και έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ η Μπολ! 02/03/2024 Η καλύτερη αθλήτρια όλων των εποχών στα 400 μέτρα απέδειξε για μια ακόμη φορά πως κάνει ότι θέλει σε ανοιχτό και κλειστό στίβο. Η Φέμκε Μπολ τερμάτισε σε 49.17 την απόσταση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου της Γλασκώβης και σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ, αφήνοντας στην ιστορία το δικό της 49.24 πριν μερικές μέρες. Έτσι  έγραψε ξεχωριστή ιστορία στον παγκόσμιο στίβο, επαναλαμβάνοντας την επιτυχία του 2022 και συνεχίζοντας από το Παγκόσμιο ανοιχτού της Βουδαπέστης τον περασμένο Αύγουστο. Η 26χρονη αθλήτρια έφυγε με φοβερή ταχύτητα σ
23:46 02/03/2024

Μακριά από τα μετάλλια η Στεφανίδη, 13ος ο Τσιάμης

real.gr
H Κατερίνα Στεφανίδη δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 4,65μ. στον τελικό του επί κοντώ στη Γλασκώβη και ολοκλήρωσε την τρίτη παρουσία της σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου μακριά από τα μετάλλια.
23:09 02/03/2024

Μηνύματα υπερηφάνειας για την ιστορική νίκη Τεντόγλου από τον πολιτικό κόσμο – «Για ακόμη μια φορά στην κορυφή»

sinidisi.gr
«Συγχαρητήρια» στον Μίλτο Τεντόγλου για την ιστορική νίκη του στέλνει ο πολιτικός κόσμος, καθώς ο θρυλικός Έλληνας άλτης σημείωσε άλλη μία ιστορική επιτυχία, κατακτώντας το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στη Γλασκώβη, διατηρώντας τον...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Μηνύματα υπερηφάνειας για την ιστορική νίκη Τεντόγλου από τον πολιτικό κόσμο – «Για ακόμη μια φορά στην κορυφή»
18:09 02/03/2024

«Μίλτο σε ευχαριστούμε» γράφει για τον παγκόσμιο πρωταθλητή Τεντόγλου ο Μητσοτάκης

paraskhnio.gr
Συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για τη νέα του διάκριση έδωσε με μύνημά του στα social media ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Στην κορυφή του κόσμου και πάλι ο Μίλτος Τεντόγλου με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης. Όσο μακριά φτάνει το κάθε άλμα του, τόσο ψηλά υψώνει τη Το άρθρο «Μίλτο σε ευχαριστούμε» γράφει για τον παγκόσμιο πρωταθλητή Τεντόγλου ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
17:28 02/03/2024

Μίλτος Τεντόγλου: Πήρε το χρυσό και ήταν σκασμένος – «Ήταν χάλια ο αγώνας μου, ούτε στον χειρότερο εχθρό μου» [βίντεο]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Ο χαλαρός Μίλτος Τεντόγλου, για μία ακόμη φορά, μετά από μία επιτυχία που θα ζήλευε κάθε αθλητής έκανε άλλη μία επική δήλωση. O Μίλτος Τεντόγλου συνεχίζει να σαρώνει στο άλμα εις μήκος και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης, με τον ίδιο να είναι όμως… απογοητευμένος μετά το τέλος του τελικού. Λίγο μετά […] Το άρθρο Μίλτος Τεντόγλου: Πήρε το χρυσό και ήταν σκασμένος – «Ήταν χάλια ο αγώνας μου, ούτε στον χειρότερο εχθρό μου» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:00 02/03/2024

Ο Μίλτος Τεντόγλου κέρδισε το χρυσό ακόμα & σε έναν «χάλια αγώνα» και στο Χ/Twitter έγινε Νο1 trend

queen.gr
«Ο αγώνας μου ήταν χάλια. Ούτε στον χειρότερό μου εχθρό να κάνει τελικό το πρωί», δήλωσε μετά τη νίκη του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη ο Μίλτος Τεντόγλου.Περισσότερα...
16:09 02/03/2024

Λευτέρης Πετρούνιας για Μίλτο Τεντόγλου: «Ζέσταμα για το Παρίσι 2024»

Newsit
O Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε ξανά παγκόσμιος πρωταθλητής, κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης, με τον Λευτέρη Πετρούνια να δίνει… ραντεβού μαζί του στο Παρίσι. Ο Λευτέρης Πετρούνιας συνεχάρη με τη σειρά του τον Μίλτο Τεντόγλου για το νέο χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και ... Περισσότερα To άρθρο Λευτέρης Πετρούνιας για Μίλτο Τεντόγλου: «Ζέσταμα για το Παρίσι 2024» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:00 02/03/2024

Μίλτος Τεντόγλου: Το «χρυσό» παλμαρέ του με τα 13 διεθνή μετάλλια

Newsit
O Μίλτος Τεντόγλου είναι πλέον ο νέος σπουδαίος “βασιλιάς” στο άλμα εις μήκος, αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης, φθάνοντας πλέον τα 13 μετάλλια στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Με το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης, ο Μίλτος Τεντόγλου έγινε μόλις ο τέταρτος αθλητής με ... Περισσότερα To άρθρο Μίλτος Τεντόγλου: Το «χρυσό» παλμαρέ του με τα 13 διεθνή μετάλλια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:00 02/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load