#Δημήτρης Βέττας

Παρεμβάσεις 1.3.2024

blueskytv.gr
Παρεμβάσεις Παρουσίαση: Σωτήρης Ξενάκης Σχολιάζουν οι: Δημήτρης Στούμπος Καλεσμένοι: Σπύρος Καρανικόλας Στέλεχος ΝΔ Δημήτρης Βέττας Αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βάσια Αναστασίου Στέλεχος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γρηγόρης Τζοβάρας Συντάκτης του Πρώτου Θέματος Παρέμβαση του προέδρου του επαγγελματικού επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Χατζήθεοδοσίου Παρεμβάσεις 1.3.2024 on BLUE SKY.
09:46 02/03/2024

ΣΥΡΙΖΑ: Υπεύθυνος για τα περιφερειακά μέσα ο Δημήτρης Βέττας

lamianow.gr
Οι κ.κ Παυσανίας Παπαγεωργίου και Δημήτριος Βέττας αναλαμβάνουν καθήκοντα αναπληρωτή εκπρόσωπου Τύπου και υπεύθυνου για τα περιφερειακά Μέσα αντίστοιχα, σύμφωνα με ανακοίνωση του που εξέδωσε το Γραφείο Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη. Εκπρόσωπος Τύπου: Δώρα Αυγέρη Αναπληρωτής: Παυσανίας Παπαγεωργίου Υπεύθυνος για τα Περιφερειακά Μέσα: Δημήτρης Βέττας Σύντομο βιογραφικό σημείωμα του Υπεύθυνου για τα Περιφερειακά Μέσα, Δημήτρη Βέττα: Ο Δημήτρης Βέττας είναι πτυχιούχος αγροτικής οικονομίας. Συμμετείχε σε συνδικαλιστικούς φορείς της ΕΣΕΕ στον Δήμο Στυλίδας και την Ανατολική Φθιώτιδα. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Στυλίδας και περιφερειακός
16:37 22/11/2023

Παρεμβάσεις 30.9.2022

blueskytv.gr
Παρεμβάσεις Παρουσίαση: Σωτήρης Ξενάκης Σχολιάζουν οι: Νίκος Ελευθερόγλου Γιώργος Καραμέρος Καλεσμένοι: Δημήτρης Καλογερόπουλος στέλεχος ΝΔ  Δημήτρης Βέττας μέλος ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Καρχιμάκης μέλος  ΠΑΣΟΚ   Παρεμβάσεις 30.9.2022 on BLUE SKY.
10:36 01/10/2022

Λαμία : Η πιο γκαντέμικη κοπή κορδέλας – Ποιος ήταν ο μαυρόγατος;

lamianow.gr
Που είναι ο Βάγκνερ; Που είναι ο Πουτσίνι; Που έχουν πάει, όλοι εκείνοι; Αρχές Ιουνίου 2016, καλή ώρα σαν αυτή την εποχή που διανύουμε σήμερα, εγκαινιάζεται η 50η έκθεση Λαμίας από τον τότε Υπουργό οικολόγο-Σύριζα Γιάννη Τσιρώνη. Η τελετή λαμπρή, οι επίσημοι κοστουμαρισμένοι, η κορδέλα λευκή σατέν. [caption id="attachment_813481" align="alignnone" width="1200"] Χρατςςςς η κορδέλα κόβεται.[/caption] Για τελευταία φορά αφού έκτοτε η ΠΕΛ δεν λειτούργησε ποτέ ξανά! Μαζί με το χρατςςς της κορδέλας «έπαθαν χρατςςς» και όλοι  οι εικονιζόμενοι στη φωτογραφία (πλην του βουλευτή Γιάννη Σαρακιώτη που παραμένει βουλευτής). Ο μακαριστός Νικόλαος αναπαύθηκε στην αγκαλιά του δημιουργού του.
15:46 30/05/2022

«Σφαγή» Ρωμανού – Βέττα για τουρισμό και Ποινικό Κώδικα (Video)

topontiki.gr
Σφοδρή αντιπαράθεση για το άνοιγμα του τουρισμού και για τον Ποινικό Κώδικα είχαν ο Νίκος Ρωμανός και ο Δημήτρης Βέττας.
12:44 15/05/2021

Πολιτική αντιπαράθεση για τα κυβερνητικά μέτρα και το άνοιγμα των σχολείων

in.gr
Για τα κυβερνητικά μέτρα για τον κοροναϊό, το άνοιγμα των σχολείων και την επόμενη ημέρα στην οικονομία,  διασταύρωσαν τα ξίφη τους, o Γιάννης Λοβέρδος Βουλευτής ΝΔ και ο Δημήτρης Βέττας, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA». 
11:45 20/08/2020

Η συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου οξύνουν την αντιπαράθεση Κυβέρνησης – Αντιπολίτευσης

tovima
Τη συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου για την οριοθέτηση ΑΟΖ σχολίασαν στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, το μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος.
12:51 07/08/2020

Φουντώνουν οι πολιτικές αντιδράσεις μετά τη συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου για την ΑΟΖ

in.gr
Τη συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου για την οριοθέτηση ΑΟΖ σχολίασαν στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, το μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος.
12:21 07/08/2020

Παρεμβάσεις 10.6.20

blueskytv.gr
Παρουσίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος Σχολιάζουν οι: Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής Καλεσμένοι οι: Γκίκας Μαγιορκίνης, επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας στο Καποδιστριακο Δόμνα Μιχαηλίδου, υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Σοφία Ζαχαράκη, υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευματων Δημήτρης Βέττας, πρώην βουλευτης ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Κυρανάκης, βουλευτής ΝΔ Μιχάλης Καρχιμάκης, ΚΙΝΑΛ Παρεμβάσεις 10.6.20 on BLUE SKY.
11:18 11/06/2020

Κόντρα στο Κόντρα για τον Έβρο. Βέττας και Κρανιδιώτης τα λένε δυνατά

lamiafm1.gr
Άναψε η συζήτηση για το πως φυλάσσονταν τα σύνορα και ποιος έχει την ευθύνη για όσα γίνονται σήμερα σε εκπομπή του τηλεοπτικού ΚΟΝΤΡΑ. Δημήτρης Βέττας και Φαήλος Κρανιδιώτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους με τον πρώην βουλευτή της Φθιώτιδας να πιέζει ασφυκτικά. The post Κόντρα στο Κόντρα για τον Έβρο. Βέττας και Κρανιδιώτης τα λένε δυνατά appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
21:42 10/03/2020

Ο Μαρκόπουλος παραδέχεται την δράση ακροδεξιών πολιτοφυλακών στον Έβρο [ΒΙΝΤΕΟ]

glocal.gr
Το μείζον αυτή τη στιγμή δεν είναι αν επιχειρεί μία πλέον περιθωριακή, ακραία, ακροδεξιά φασιστική ομάδα να κάνει καπηλεία στον αγώνα των συνελλήνων στον Έβρο» είπε ο βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Μαρκόπουλος που παραδέχθηκε τη δράση παρακρατικών στον Έβρο με την ανοχή των θεσμών της Πολιτείας. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας, που ήταν κι αυτό καλεσμένος στην εκπομπή  του Kontra […]
17:02 10/03/2020

Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Δημήτρης Βέττας: Άγριος καβγάς στο πλατό του ΣΚΑΪ

pagenews.gr
Κωνσταντίνος Μπογδάνος - Δημήτρης Βέττας: Οι δυο άντρες είχαν έντονη αντιπαράθεση στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής και δεν απέφυγαν τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς.
11:55 10/03/2020

Μπογδάνος – Βέττας: Καυγάς με απίστευτους χαρακτηρισμούς! (vd)

politik.gr
Καυγάς με απίστευτους χαρακτηρισμούς το πρωί της Τρίτης (10/3) στον ΣΚΑΪ, καθώς ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Δημήτρης Βέττας διαπληκτίστηκαν on air, ανεβάζοντας επικίνδυνα τους τόνους. Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υποστηρίζει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ότι υιοθετεί την προπαγάνδα του Τούρκου προέδρου. «Παίζουν κόντρα […]
11:26 10/03/2020

Bουλευτές πλακώθηκαν on air με βαρείς χαρακτηρισμούς (βίντεο)

spoilers
Από Μ.Μ. 10:24 – 10/03/2020 Τελευταία Ενημέρωση 10:25 – 10/03/2020 Σφοδρή κόντρα με απίστευτους χαρακτηρισμούς είχαν στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας, με αφορμή τα γεγονότα στον Έβρο και τα fake news της Τουρκίας. Μιλώντας στην εκπομπή Σήμερα με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου, ο κ. Μπογδάνος είπε πως σε αυτή την εκστρατεία εναντίον της Ελλάδας, της πατρίδας και της Ευρώπης, συμμέτοχο είναι ένα μέρος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως εκδηλώνεται διαδικτυακά και ακτιβιστικά. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους, βάζουν πλάτη στον Έρντογαν και πάνε κόντρα στην ίδια τους την πατρίδα. Δεν είναι αυτή η αριστερά τ
10:30 10/03/2020

???? Δημήτρης Βέττας «Ο Διαματάρης δεν θα παραιτηθεί. Είναι πολλά τα λεφτά»

olympia.gr
«Ξέρετε τι θα πει ο Διαματάρης; Γιατί να διώξει εμένα; Εδώ τόσους ανάξιους έχει βάλει ο Μητσοτάκης» «Ολη η ιστορία…
10:04 03/12/2019

Μ. Χρυσομάλλης και Δ. Βέττας στο One Channel για το προσφυγικό

in.gr
Καλεσμένοι στην εκπομπή One Line βρέθηκαν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτος Χρυσομάλλης και το στέλεχος - πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας για το προσφυγικό, την αύξηση των μεταναστευτικών ροών και τις αντιδράσεις τοπικών κοινωνιών στη μετεγκατάσταση προσφύγων.
18:27 05/11/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load