#Δημήτρης Βίτσας

Βίτσας: Περιμένουμε την Αχτσιόγλου να φύγει, θέλουμε 8 βουλευτές ακόμη για Κ.Ο. – Δεν έχουμε καταλήξει στο όνομα

logiastarata.gr
Ο Δημήτρης Βίτσας παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ μίλησε μεταξύ άλλων και για τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Μιλώντας στην “Κοινωνία Ώρα MEGA”, ο κ. Βίτσας είπε “Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για δύο ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί […] The post Βίτσας: Περιμένουμε την Αχτσιόγλου να φύγει, θέλουμε 8 βουλευτές ακόμη για Κ.Ο. – Δεν έχουμε καταλήξει στο όνομα appeared first on Λόγια-Σταράτα.
17:00 16/11/2023

Βίτσας για Κασσελάκη: «Διαλύει την ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ και στο τέλος θα διαλυθεί και ο ίδιος»

mikrometoxos.gr
«Δεν έχει νόημα να επιστρέψουμε σε αυτό το κόμμα με αυτόν τον πρόεδρο» δήλωσε σήμερα Τετάρτη ο Δημήτρης Βίτσας, εξαπολύοντας νέα επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη και τονίζοντας: «Διαλύει την ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ και στο τέλος θα διαλυθεί κι ο ίδιος». Ο Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος έχει διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με […] The post Βίτσας για Κασσελάκη: «Διαλύει την ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ και στο τέλος θα διαλυθεί και ο ίδιος» appeared first on Mikrometoxos.gr.
12:09 15/11/2023

Βίτσας για Κασσελάκη: Λέει πράγματα που και ένας 7χρονος θα μπορούσε να πει

thecaller.gr
Αιχμές για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ άφησε το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος αποχώρησε από το κόμμα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββατοκύριακου.Αιχμές για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ άφησε το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος αποχώρησε από το κόμμα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββατοκύριακου.«Δεν είναι προσβλητικό για την Αριστερά να λέει κάποιος ότι δεν θα ντρέπεται η Αριστερά για την έπαρση της σημαίας. Η Αριστερά έδωσε το αίμα της για […]
11:00 14/11/2023

Βίτσας για Κασσελάκη: Και ένα παιδί 7 ετών τα λέει αυτά – Και η ρηχότητα πολιτική άποψη είναι

Newsique.gr
«Αφού έχουμε φύγει κι έχουμε διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτό που μας απασχολεί είναι πώς θα καταλήξουμε σε ένα σχέδιο και πώς θα το βάλουμε μπροστά», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Βίτσας εξηγώντας πως σε αυτή τη φάση μιλάει για έναν νέο πολιτικό φορέα. Σε ερώτηση αν θα φύγουν κι άλλοι από τον ΣΥΡΙΖΑ είπε […] Το άρθρο Βίτσας για Κασσελάκη: Και ένα παιδί 7 ετών τα λέει αυτά – Και η ρηχότητα πολιτική άποψη είναι εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
10:58 14/11/2023

ΣΥΡΙΖΑ: Ανεξαρτητοποιούνται Ευ. Τσακαλώτος, Π. Πέρκα – Αποχώρησαν 46 στελέχη της «Ομπρέλας»

blueskytv.gr
Την αποχώρηση τους από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσαν με κείμενο αποχώρησης που εστάλη στη Γραμματέα και τον αναπληρωτή Γραμματέα, με κοινοποίηση στο γραφείο του Προέδρου του κόμματος, 46 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που εντάσσονται στην «Ομπρέλα». Μεταξύ αυτών είναι οι βουλευτές Ευκλείδης Τσακαλώτος και Πέτη Πέρκα, καθώς επίσης και οι Νίκος Φίλης και Δημήτρης Βίτσας, οι […] ΣΥΡΙΖΑ: Ανεξαρτητοποιούνται Ευ. Τσακαλώτος, Π. Πέρκα – Αποχώρησαν 46 στελέχη της «Ομπρέλας» on BLUE SKY.
22:46 12/11/2023

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησαν, και επισήμως, Τσακαλώτος και «Ομπρέλα»

protagon.gr
Το κείμενο, με σκληρή κριτική προς την ηγετική ομάδα του κόμματος, υπογράφουν, μεταξύ άλλων, ο Τσακαλώτος Ευκλείδης, ο Νίκος Φίλης, ο Δημήτρης Βίτσας, ο Πάνος Σκουρλέτης  και η Τασία Χριστοδουλοπούλου The post ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησαν, και επισήμως, Τσακαλώτος και «Ομπρέλα» appeared first on Protagon.gr.
17:09 12/11/2023

ΣΥΡΙΖΑ-Κεντρική Επιτροπή: «Αίσχος» φώναζε ο Φίλης στην ομιλία Κασσελάκη – «Φεύγω, δεν μπορώ να ακούω τον Κασσελάκη» είπε και αποχώρησε ο Δημήτρης Βίτσας

thecaller.gr
Μέσα σε θυελλώδη ένταση πραγματοποιείται η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία άνοιξε ο Στέφανος Κασσελάκης.Μέσα σε θυελλώδη ένταση πραγματοποιείται η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία άνοιξε ο Στέφανος Κασσελάκης.Ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε «μύδρους» κατά των υπό διαγραφή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και σε όσους τον πολεμούν σφοδρά, με μέρος των παρευρισκομένων να τον γιουχάρει. Ο Δημήτρης Βίτσας μάλιστα αποχώρησε από την αίθουσα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα ακούγονταν. Επίσης […]
15:00 11/11/2023

«Δεν μπορείς να μιλάς για ενότητα με εκκρεμή ζητήματα 4 διαγραφών» προειδοποιεί τον Κασσελάκη ο Βίτσας!

paraskhnio.gr
«Δεν πρόκειται να ζητήσω συγγνώμη» Δέκα ημέρες πριν την κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και όπως είπε στο MEGA ο Δημήτρης Βίτσας, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ενημέρωση για τα θέματα που θα συζητηθούν, ωστόσο τόνισε πως θα πρέπει να συζητηθούν οι διαγραφές του ίδιου και των Σκουρλέτη και Φίλη. «Σε 10 ημέρες θα συνεδριάσει η Το άρθρο «Δεν μπορείς να μιλάς για ενότητα με εκκρεμή ζητήματα 4 διαγραφών» προειδοποιεί τον Κασσελάκη ο Βίτσας! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
08:28 01/11/2023

Βίτσας: «Το πρόβλημά μου είναι ο κ. Κασσελάκης από την στιγμή που δεν εκφέρει σωστά τη «γραμμή» του κόμματος»

lykavitos.gr
Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε ο Δημήτρης Βίτσας.
22:17 27/10/2023

Πάνος Σκουρλέτης: Περασμένα μεγαλεία και στην πολιτική…

slpress.gr
Ο Πάνος Σκουρλέτης είναι μεταξύ των τριών ιστορικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που o Στέφανος Κασσελάκης παρέπεμψε στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, με αίτημα την διαγραφή τους (ως γνωστόν οι άλλοι δύο είναι, μέχρι στιγμής, ο Νίκος Φίλης και ο Δημήτρης Βίτσας). Η δε αναφορά Σκουρλέτη για «παράκεντρα γύρω από τον Τσίπρα» και για «επώνυμους που […] The post Πάνος Σκουρλέτης: Περασμένα μεγαλεία και στην πολιτική… appeared first on slpress.gr.
23:28 24/10/2023

Απάντηση Τσακαλώτου σε Κασσελάκη: “Απειλούν την ενότητα αυτές οι πρακτικές”

slpress.gr
Με καζάνι που βράζει μοιάζει το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη να διαγράψει εν μία νυκτί τρία ιστορικά στελέχη του κόμματος (Δημήτρης Βίτσας, Νίκος Φίλης, Πάνος Σκουρλέτης). Οι επόμενες ώρες στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου θεωρούνται κρίσιμες καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια ποιο θα είναι το επόμενο στέλεχος […] The post Απάντηση Τσακαλώτου σε Κασσελάκη: “Απειλούν την ενότητα αυτές οι πρακτικές” appeared first on slpress.gr.
15:28 24/10/2023

Διαγραφές επί διαγραφών και πόλεμος δηλώσεων στον ΣΥΡΙΖΑ

slpress.gr
Με καζάνι που βράζει μοιάζει το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη να διαγράψει εν μία νυκτί τρία ιστορικά στελέχη του κόμματος (Δημήτρης Βίτσας, Νίκος Φίλης, Πάνος Σκουρλέτης). Οι επόμενες ώρες στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου θεωρούνται κρίσιμες καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια ποιο θα είναι το επόμενο στέλεχος […] The post Διαγραφές επί διαγραφών και πόλεμος δηλώσεων στον ΣΥΡΙΖΑ appeared first on slpress.gr.
09:28 24/10/2023

ΣΥΡΙΖΑ: Θέμα χρόνου η αποχώρηση Τσακαλώτου – Έτοιμο το νέο κόμμα ενόψει ευρωεκλογών

tilegrafimanews.gr
Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την ενότητα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού το βράδυ της Δευτέρας (23.10.2023) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε την πόρτα εξόδου για τον Πανό Σκουρλέτη, τον Νίκο Φίλη και τον Δημήτρη Βίτσα. Οι επόμενες ώρες είναι προφανώς ιδιαίτερα κρίσιμες για το μέλλον της αξιωματικής αντιπολίτευσης αν και οι πληροφορίες έλεγαν ότι Σκουρλέτης, Φίλης και Βίτσας αυτά είχαν αποφασίσει να φύγουν προκειμένου να δημιουργήσουν ένα δικό τους πολιτικό φορέα ο οποίος θα κινείται ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Ο φορέας αυτός θα πρέπει να είναι έτοιμος μέχρι το τέλος του χρόνου καθώς τα στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης επιθυμούν να κατέβουν στις ευρωεκλογές .
08:46 24/10/2023

Βίτσας: Δεν είναι δεδομένη η διαγραφή μου - Πρέπει να περάσει από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Cnn.gr
Το μήνυμα ότι «δεν έχω καμία διάθεση να φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ» έστειλε το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Βίτσας, το ένα από τα τρία στελέχη του κόμματος που διέγραψε…Περισσότερα...
08:37 24/10/2023

Βίτσας: Να συνεδριάσει η πολιτική γραμματεία με ή χωρίς τον Κασσελάκη

thecaller.gr
τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών και τα σενάρια συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, τις εσωκομματικές εξελίξεις, αλλά και τον πόλεμο του Ισραήλ, αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας.τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών και τα σενάρια συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, τις εσωκομματικές εξελίξεις, αλλά και τον πόλεμο του Ισραήλ, αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας.Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Βίτσας σχολίασε το αποτέλεσμα των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών τονίζοντας: «Το πρώτο μεγάλο πρόβλημα είναι η αποχή. Δεν μπορεί στην Αθήνα να ψηφίζει […]
20:00 17/10/2023

Βίτσας: Δεν υπάρχουν ώριμες συνθήκες για συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ

matrix24.gr
Ο Δημήτρης Βίτσας μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό, για την πιθανότητα ευρύτερης συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ. Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι «δεν υπάρχουν ώριμες συνθήκες για κάτι τέτοιο (συνεργασία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ)». Βίτσας: Οι συζητήσεις για τον προοδευτικό χώρο [...]
16:46 17/10/2023

Βίτσας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γινόταν στην κοινωνία»

lykavitos.gr
Τους λόγους που οδήγησαν στην συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις Εθνικές Εκλογές αναφέρθηκε ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Βίτσας.
12:17 03/07/2023

Βίτσας: Δεν είχαμε συλλογικότητα στον ΣΥΡΙΖΑ, λογικό να φοβούνται οι υποψήφιοι «πρεμιέρα» με ήττα στις ευρωεκλογές

agrinionews.gr
Τα αίτια της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιουνίου που οδήγησαν στην παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από τη θέση του προέδρου επιχείρησε να αναλύσει το πρωί της Δευτέρας ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Βίτσας, κάνοντας λόγο για απουσία επαφής με την κοινωνία και έλλειψη συλλογικότητας. «Το πρώτο που έφταιξε ήταν η απομάκρυνση του ΣΥΡΙΖΑ πολιτικά και σε επίιπεδο ιδεολογικό από την ίδια την κοινωνία. Ήταν φανερό δηλαδή. Να πιστεύεις - και δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω - ότι είσαι σε σύγκρουση για την κυβέρνηση και να έχεις στο τέλος 20 μονάδες διαφορά σημαίνει ότι δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται στην κοινωνία» είπε αρχικά στην ΕΡΤ ο κ. Βίτσας. Παράλληλα «έδειξε» ως αιτία και την έλλειψη συλλογικό
10:46 03/07/2023

Βίτσας για πανωλεθρία ΣΥΡΙΖΑ: «Χάσαμε γιατί δεν υπήρχε συλλογικότητα»

Newsit
Απουσία επαφής με την κοινωνία και έλλειψη συλλογικότητας στο κόμμα «έδειξε» ως τις κύριες αιτίες της πανωλεθρίας που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Βίτσας. «Το πρώτο που έφταιξε ήταν η απομάκρυνση του ΣΥΡΙΖΑ πολιτικά και σε επίπεδο ιδεολογικό από την ίδια την κοινωνία. Ήταν φανερό δηλαδή. Να πιστεύεις – και δεν ... Περισσότερα To άρθρο Βίτσας για πανωλεθρία ΣΥΡΙΖΑ: «Χάσαμε γιατί δεν υπήρχε συλλογικότητα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:00 03/07/2023

Βίτσας: Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος, δεν θέλω να πηγαίνω με μπαστουνάκι στη Βουλή

ieidiseis.gr
Για «τέλος εποχής» έκανε λόγο ο Δημήτρης Βίτσας, σχολιάζοντας τη χθεσινή ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα με την οποία έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.Ο Δημήτρης Βίτσας αποκάλυψε ότι ολοκλήρωσε την κοινοβουλευτική του δραστηριότητα και πως δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές. «Δεν εκλέχτηκα βουλευτής. Τελείωσε η εποχή της κοινοβουλευτικής μου δραστηριότητας. Δεν πρόκειται να ξαναβάλω υποψηφιότητα. Είμαι 67 ετών τώρα, θα είμαι 70-71 τότε. Δεν θέλω να φτάσω να πηγαίνω με μπαστουνάκι στη Βουλή. Δεν καταδικάζω όσους πηγαίνουν», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Σε ό,τι αφορά στη χθεσινή ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρας, ο Δημήτρης Βίτσας έκανε λόγο για τέλος εποχή
10:46 30/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load