#Δημήτρης Οικονόμου

«Στο 1-0 ο συνάδελφος έστελνε μηνύματα “σεξουαλικού (!) περιεχομένου”» (video)

sportstonoto.gr
«Στο 1-0 ο συνάδελφος έστελνε μηνύματα “σεξουαλικού (!) περιεχομένου”»: Πικάρισμα του Δ. Οικονόμου στον Α. Παυλόπουλο για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στην Τουρκία. Τραγικά πράγματα… Ο Δημήτρης Οικονόμου “πίκαρε” τον Άκη Παυλόπουλο για τη θριαμβευτική πρόκριση του Ολυμπιακού στους «4» του UEFA Europa Conference League απέναντι στη Φενέρμπαχτσέ, ενώ… προσκάλεσε τον Άρη Πορτοσάλτε στον τελικό […]
10:46 19/04/2024

ΣΚΑΪ – Οικονόμου: Τα πρώτα λόγια μετά την αντικατάσταση Αυτιά

youfly.com
Ο Δημήτρης Οικονόμου καλημέρισε σήμερα 13/4 το κοινό στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Καλημέρα", αντικαθιστώντας τον Γιώργο Αυτιά. The post ΣΚΑΪ – Οικονόμου: Τα πρώτα λόγια μετά την αντικατάσταση Αυτιά appeared first on Youfly.
08:58 13/04/2024

Επείγουσα ανακοινωση του Σκαι για την πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε ο Γιώργος Αυτιάς – Ποιος θα την παρουσιάσει αύριο το πρωι

olympia.gr
Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την Παρασκευή τους αντικαταστάτες του Γιώργου Αυτιά, ο οποίος κατέρχεται υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΝΔ, στην ζώνη του Σαββατοκύριακου. Πρόκειται για δημοσιογράφους του καναλιού, που αναλαμβάνουν την πρωινή εκπομπή. Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού: «Από αυτό το Σαββατοκύριακο και κάθε εβδομάδα από τις 05.30 το πρωί, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος, […] Επείγουσα ανακοινωση του Σκαι για την πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε ο Γιώργος Αυτιάς – Ποιος θα την παρουσιάσει αύριο το πρωι - olympia
22:28 12/04/2024

Η Παγώνη φόρεσε κίτρινο και ο… Οικονόμου: «Δεν μας αρέσει το κίτρινο σήμερα λόγω ΑΕΚ»

aek1924.gr
Η Ματίνα Παγώνη φόρεσε κίτρινο σακάκι στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ και ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Οικονόμου αντέδρασε… Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, που παρουσιάζει την εκπομπή «Σήμερα», κάθε πρωί, Δημήτρης Οικονόμου, είναι γνωστός για τα… ερυθρόλευκα αισθήματα του. Γι’ αυτό τον λόγο, αντέδρασε σήμερα στην εκπομπή του, όταν η καλεσμένη του, Ματίνα Παγώνη, φορούσε κίτρινο σακάκι, […] The post Η Παγώνη φόρεσε κίτρινο και ο… Οικονόμου: «Δεν μας αρέσει το κίτρινο σήμερα λόγω ΑΕΚ» appeared first on AEK1924.gr.
12:37 01/04/2024

«Το τραγούδι της Φλέρυς» στο θέατρο Σταθμός

patrasevents.gr
Βίκτωρος Ουγκώ 55, ΑθήναΣάββατο, 23 Μάρ 2024 18:15Δημήτρης Οικονόμου «ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΦΛΕΡΥΣ» σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη με την Ελένη Κοκκίδου, μαζί της επί σκηνής ο Φώτης Λάμαρης Μετά την περυσινή του επιτυχία, ο θεατρικός μονόλογος του βραβευμένου πεζογράφου Δημήτρη Οικονόμου για τη ζωή και το έργο της Φλέρυς Νταντωνάκη, σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάνννη με την Ελένη Κοκκίδου στον ομώνυμο ρόλο, επιστρέφει στο Θέατρο Σταθμός για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Θέατρο Σταθμός διαθέτει μειωμένα εισιτήρια γι...
14:53 19/03/2024

Δημήτρης Οικονόμου – Αλέξια Κουλούρη: Στην αποφοίτηση του γιου τους – Οικογενειακές φωτογραφίες

tlife.gr
Περήφανοι γονείς ο Δημήτρης Οικονόμου και η Αλέξια Κουλούρη, οι οποίοι καμάρωσαν τον γιο τους, Γιώργο To άρθρο Δημήτρης Οικονόμου – Αλέξια Κουλούρη: Στην αποφοίτηση του γιου τους – Οικογενειακές φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 24/11/2023

Πέτρος Κόκκαλης: Ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος του ευχήθηκαν για τον γάμο με τη Δήμητρα Ματσούκα

tlife.gr
Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα ετοιμάζονται να παντρευτούν. Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο τους στις To άρθρο Πέτρος Κόκκαλης: Ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος του ευχήθηκαν για τον γάμο με τη Δήμητρα Ματσούκα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 20/11/2023

Στέφανος Τζουμάκας: «Άναψαν τα αίματα» στο στούντιο του ΣΚΑΙ – «Ξέρω ποιος έχει την εξουσία στη χώρα»

lamianow.gr
Άναψαν για τα καλά τα αίματα στο στούντιο του ΣΚΑΪ με το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Τζουμάκα να χαρακτηρίζει αφεντικά της χώρας τους καναλάρχες. Ο Στέφανος Τζουμάκας που αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι τα αφεντικά οι καναλάρχες αυτοί που έχουν τις ομάδες και έχουν το πόπολο και τους οπαδούς. «Θα το λέω γιατί ξέρω ποιος έχει την εξουσία στη χώρα. Γιατί έχω πάει τρεις φορές Στρατοδικείο και δύο φορές φυλακή. Δεν είναι προσωπικό το ζήτημα. Αλλά την εξουσία στη χώρα πρέπει να την έχει η πολιτική ηγεσία». Παρενέβη ο Άκης Παυλόπουλος με τον Στέφανο Τζουμάκα να λέει ότι «ο λαός με έστελνε στην Βουλή και τα αφεντικά πετούσαν έξω όποιον δεν ήταν μαζί τους». Από την άλλη ο Δημήτρης Οικονό
12:37 16/11/2023

Ευχές στον ιατρό των οφθαλμών… και της καρδιάς μας!

trikalavoice.gr
Ο Δημήτρης Οικονόμου είναι από τους πιο αγαπητούς-αν όχι ο πιο αγαπητός-ιατρούς της πόλης και επαρχίας ταύτης, με αυτοδιοικητική εμπειρία μεγάλη και αποτύπωμα σπουδαίο.   Καίτοι έχει αποσυρθεί από ετών από το αυτοδιοικητικό προσκήνιο παραμένει… στις καρδιές του λαού. Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής δέχθηκε μυριάδες ευχές, λίαν πρωίαν δε από τον απερχόμενο αντιπεριφερειάρχη Χρήστο […]
22:53 26/10/2023

Σάλος με την δήλωση Πορτοσαλτε για τον Αλέξη Τσιπρα – Τον αποκάλεσε Θεό

olympia.gr
Αφωνους άφησε τους τηλεθεατές του Σκαι ο Αρης Πορτοσαλτε οταν αναφερθηκε στον Αλέξη Τσιπρα λέγοντας πως ήταν Θεός….. Πιο συγκεκριμένα στην ερώτηση του Δημήτρης Οικονόμου «Πως γίνεται να μένεις σε ένα κόμμα όταν δεν συμφωνείς με την ηγεσία», σχετικά με τα σενάρια διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ και την «κόντρα» που υπάρχει στο εσωτερικό του, ο Πορτοσάλτε […] Σάλος με την δήλωση Πορτοσαλτε για τον Αλέξη Τσιπρα – Τον αποκάλεσε Θεό - olympia
12:28 20/10/2023

Δ. Οικονόμου για ντέρμπι: «Ξέρεις ποιος είναι πρώτος στη βαθμολογία;» (video)

sportstonoto.gr
  Ο Δημήτρης Οικονόμου θέλησε να κάνει μια μικρή υπενθύμιση στον Άκη Παυλόπουλο αναφορικά με τη βαθμολογία της Superleague:
09:46 26/09/2023

Μαύρη γάτα «εισέβαλε» στο πλατό του ΣΚΑΙ (vid)

thessports.gr
Μια μαύρη γάτα «εισέβαλε» στο πλατό του «Σήμερα» την ώρα που ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος συνομιλούσαν με το Νίκο Φίλη. The post Μαύρη γάτα «εισέβαλε» στο πλατό του ΣΚΑΙ (vid) first appeared on ThesSports.
11:53 21/09/2023

Σάλος με το ντροπιαστικό σχόλιο του Οικονομου απο τον αέρα του Σκαι

olympia.gr
Για μια ακόμα φορά ο ΣΚΑΙ αποδεικνύει ότι η ελληνική δημοσιογραφία διανύει την πιο μαύρη περίοδο, επί κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη. Την ώρα που οι πληγέντες της Θεσσαλίας βιώνουν την απόλυτη καταστροφή μέσα σε τόνους λάσπης, ενώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες, ο Δημήτρης Οικονόμου βγάζει το μένος του σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, […] Σάλος με το ντροπιαστικό σχόλιο του Οικονομου απο τον αέρα του Σκαι - olympia
16:28 18/09/2023

Μιχάλης Οικονόμου: Aποκάλυψε με ποιον γνωστό δημοσιογράφο τον μπερδεύουν συχνά

okmag.gr
O Μιχάλης Οικονόμου, μίλησε μέσα σε όλα για τον ρόλο του στον δεύτερο κύκλο του «Κάνε ότι κοιμάσαι» και αποκάλυψε με ποιον γνωστό δημοσιογράφο τον μπερδεύουν συχνά. Μιλώντας στο «Πρωίαν σε είδον», ανέφερε: «Υπήρχε Δημήτρης Οικονόμου ηθοποιός, φανταστικός, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή. Δυστυχώς δεν τον είχα δει ποτέ, αλλά τον ακούω συχνά. Όταν […] The post Μιχάλης Οικονόμου: Aποκάλυψε με ποιον γνωστό δημοσιογράφο τον μπερδεύουν συχνά appeared first on OK! Magazine.
20:58 11/09/2023

MundoBasket 2023, Σερβία - Γερμανία: Το στοίχημα που κέρδισε ο Μπόνγκα και οι τελευταίες προπονήσεις πριν τον τελικό (vids)

Gazzetta
Το Gazzetta ήταν το μοναδικό ελληνικό μέσο που βρέθηκε στις προπονήσεις της Σερβίας και της Γερμανίας, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του MundoBasket (15:40) και σας μεταφέρει το κλίμα από τα δύο «στρατόπεδα». Αποστολή στη Μανίλα: Δημήτρης Οικονόμου.
09:00 10/09/2023

MundoBasket 2023, Ελλάδα - Μαυροβούνιο: Χωρίς Θανάση Αντετοκούνμπο η Εθνική!

Gazzetta
Με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να είναι απών, η Εθνική θέλει να κλείσει θετικά το MundoBasket 2023, αντιμετωπίζοντας το Μαυροβούνιο. Αποστολή στη Μανίλα: Δημήτρης Οικονόμου.
10:00 03/09/2023

MundoBasket 2023, Νέα Ζηλάνδια - Αίγυπτος 88-86: Στοπ στο όνειρο των «Φαραώ» για απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Gazzetta
Η Νέα Ζηλανδία αποδείχθηκε πολύ ανώτερη της Αιγύπτου και δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει το απευθείας εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, επικρατώντας με 88-86. Αποστολή στη Μανίλα: Δημήτρης Οικονόμου.
14:00 02/09/2023

MundoBasket 2023, Εθνική Μπάσκετ: Απάντησε με το παιχνίδι της στον «πόλεμο»

Gazzetta
Το Gazzetta με τη βοήθεια του Hudlinstat ρίχνει αναλυτική ματιά σε αυτά που άλλαξε η Εθνική για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση με τη Νέα Ζηλανδία και να προκριθεί στις 16 καλύτερες ομάδες του MundoBasket 2023. Αποστολή στη Μανίλα: Δημήτρης Οικονόμου.
12:00 31/08/2023

MundoBasket 2023, Ελλάδα - Νέα Ζηλανδία: Με Θανάση Αντετοκούνμπο στον «τελικό» η Εθνική

Gazzetta
Με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να φωνάζει «παρών», η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Νέα Ζηλανδία με φόντο την πρόκριση για τη δεύτερη φάση του MundoBasket 2023. Αποστολή στη Μανίλα: Δημήτρης Οικονόμου.
09:00 30/08/2023

Εθνική μπάσκετ, Θανάσης Αντετοκούνμπο: Απέφυγε τη θλάση και και παίζει με τη Νέα Ζηλανδία με τρομερή αυταπάρνηση

Gazzetta
Τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Θανάση Αντετοκούνμπο έδειξαν διάταση στον προσαγωγό και ο διεθνής φόργουορντ θα σφίξει τα δόντια και θα παίξει. Αποστολή - Μανίλα: Δημήτρης Οικονόμου.
06:00 29/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load