#Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

“Οι Σκέψεις της Νεφέλης” – Δράση για τον σχολικό εκφοβισμό με το “Χαμόγελο του Παιδιού” στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

lamianow.gr
Ο Δήμος Λαμιέων και η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Φθιώτιδας σας προσκαλούν να υποδεχθούμε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τον κ. Κώστα Γιαννόπουλο - στo πλαίσιo ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης μαθητών/τριων και εκπαιδευτικών για τον Σχολικό Εκφοβισμό - και να παρακολουθήσουμε την ταινία μικρού μήκους «Οι Σκέψεις της Νεφέλης» στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας την Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 11 π.μ. Η ταινία διηγείται  την ιστορία μιας έφηβης που βιώνει σχολικό εκφοβισμό. Η Νεφέλη είναι 16 ετών και ζει στην Αθήνα με τη μητέρα της, όταν τους τελευταίους μήνες η καθημερινότητά της γίνεται όλο και πιο δύσκολη εξαιτίας της συμπεριφοράς που δέχεται από τους συμμαθητές της. Οι σκέψεις και τα συναισθήμα
12:37 21/03/2024

Ο Νεο-μαγνησιώτικος γάμος έρχεται πολλές εκπλήξεις και σάτιρα την Καθαρά Δευτέρα στις 11:00 – ΒΙΝΤΕΟ

lamianow.gr
Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέας Μαγνησίας, έχει ετοιμάσει και φέτος το Νέο-μαγνησιώτικο γάμο που θα γίνει την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου στις 11 το πρωί στο προαύλιο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μαγνησίας. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Χρήστο Μακρή θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις, ενώ η σάτιρα θα περιλαμβάνει και τις πρόσφατες εκλογές της Αυτοδιοίκησης. Σε περίπτωση βροχής η παράσταση που φέτος είναι αφιερωμένη στην μνήμη του επίτιμου προέδου του Συλλόγου Γιάννη Ναξιώτη, θα μεταφερθεί στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας. Δείτε το video: https://youtu.be/trVV0LPGjhI The post Ο Νεο-μαγνησιώτικος γάμος έρχεται πολλές εκπλήξεις και σάτιρα την Καθαρά Δευτέρα στις 11:00 – ΒΙΝΤΕΟ a
18:37 15/03/2024

30 χρόνια Νέο-Μαγνησιώτικος Γάμος: Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου

lamianow.gr
Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Σύλλογος Νέας Μαγνησίας σας προσκαλεί στο έθιμο του Νέο-Μαγνησιώτικου Γάμου που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής και θα γίνει την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024 και ώρα 11 το πρωί, στο προαύλιο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μαγνησίας Λαμίας. Και επειδή γάμος χωρίς γλέντι και φαγοπότι δεν γίνεται θα ακολουθήσουν τα "Κούλουμα" με καλομαγειρεμένη φασολάδα, λαγάνες, μπόλικο κρασί, μουσική και χορό (όπως επίσης "Κούλουμα" θα υπάρχουν και σε Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Λαμιέων: Αλεπόσπιτα, Ανθήλη, Δαμάστα, Δίβρη, Ζηλευτό, Καλαμάκι, Κόμμα, Κομποτάδες, Λαδικού, Λουτρά Υπάτης, Μοσχοχώρι, Παύλιανη, Υπάτη - Έθιμο της Καμήλας, Φραντζής). Σε περίπτωσ
17:37 13/03/2024

Στη Λαμία το 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής (Φωτό)

lamianow.gr
Ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής 8 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας το 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με τη συνδιοργάνωση της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Λαμιέων, του ΟΠΑΣΤΕ, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με το Τμήμα Φυσικής Λαμίας, με τίτλο «Η Φυσική συναντά την κοινωνία», Ανακαλύψεις – Επιτεύγματα – Προοπτική για τη Φυσική του 21ου αιώνα. Το παρών στο συνέδριο δίνουν διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό με στόχο να παρουσιαστούν οι σημαντικ
22:37 08/03/2024

Στη Λαμία το 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής “Η Φυσική συναντά την κοινωνία” από 8 έως 10 Μαρτίου

lamianow.gr
Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, ως μετέχουσα στην διοργάνωση  του 20ου Πανελληνίου Συνεδρίου Φυσικής με θέμα «Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗN ΚΟΙΝΩΝΙΑ» που θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου 2024 απευθύνει πρόσκληση στην εκπαιδευτική κοινότητα και σε κάθε ενδιαφερόμενο/η συμμετοχής στις εργασίες του Συνεδρίου.  Εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Συνεδρίου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα:  1. «Οι Μαθητές Συναντούν τη Φυσική και η Φυσική Μαγεύει Η ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, στο Αμφιθέατρο Γραμματείας, στην Αίθουσα Ζ (Κτίριο
18:37 06/03/2024

Φθιώτιδα : Πότε ορκίζονται και που ο Περιφερειάρχης και οι νέοι δήμαρχοι

lamianow.gr
Στο τέλος του χρόνου πραγματοποιούνται οι ορκωμοσίες του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου αλλά και των κατά τόπους δημοτικών αρχών και των νέων δημοτικών συμβούλων που εκλέχθηκαν στις εκλογές της 8ης και 15ης Οκτωβρίου. Ας δούμε όμως πότε και που θα πραγματοποιηθούν οι ορκωμοσίες από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών ο οποίος θα ευλογήσει τις προσπάθειες των εκλεγμένων. Για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος η ορκωμοσία του Φάνη Σπανού και της νεοεκλεγείσας περιφερειακής αρχής και των νέων περιφερειακών συμβούλων θα πραγματοποιηθεί στις 27 Δεκεμβρίου -18.30, ημέρα Τετάρτη, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας. Για τον Δήμο Λαμιέων ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου και οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι θα ορκιστούν μ
14:37 24/12/2023

Παιδικό Μιούζικαλ «Οι δύο Κόσμοι» το Σάββατο 24 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

lamianow.gr
Με μεγάλη χαρά, ο Δήμος Λαμιέων, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου και φυσικά τα ΚΔΑΠ του Δήμου μας, σας παρουσιάζουν το Παιδικό Μιούζικαλ “Οι δύο Κόσμοι”,από τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς των ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων, σε σκηνοθεσία, θεατρικά κείμενα και μουσική της Αλεξάνδρας  Μέριανου και σε ενορχήστρωση, Μουσική Παραγωγή του Νικόλα Γαλανού. Μετά από πολύμηνη […] The post Παιδικό Μιούζικαλ «Οι δύο Κόσμοι» το Σάββατο 24 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
12:37 19/06/2023

Λαμία: Σήμερα η τιμητική εκδήλωση για την κα Σταυρούλα Πελέκη

lamiafm1.gr
Τιμητική εκδήλωση για την απονομή του «Χρυσού κλειδιού» της πόλης στην Σταυρούλα Πελέκη Ο Δήμος Λαμιέων, αναγνωρίζοντας το πολυσήμαντο έργο της κυρίας Σταυρούλας Πελέκη, πραγματοποιεί προς τιμήν της εκδήλωση απονέμοντάς της το «Χρυσό κλειδί» της πόλης, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας. Στην τιμητική εκδήλωση θα συμμετάσχει η Δημοτική […] The post Λαμία: Σήμερα η τιμητική εκδήλωση για την κα Σταυρούλα Πελέκη appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
02:53 19/06/2023

Πρεμιέρα για την κωμωδία “Μαλλιά-Κουβάρια” στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας – Ν.Ορφανός: “Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. θα κάνει μία μεγάλη περιοδεία σε όλη την χώρα” (audio)

lamianow.gr
Πρεμιέρα στις 5 και 6 Ιουλίου για το Θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας με την κωμωδία “Μαλλιά-Κουβάρια”. “Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, το φετικό καλοκαίρι παρουσιάζει μία ξεκαρδιστική κωμωδία του 19ου αιώνα, που αποπνέει όλη την ατμόσφαιρα της παλιάς αστικής Αθήνας”, τόνισε στον Lamia Polis 87,7 ο καλλιτεχνικός διευθυντής Νίκος Ορφανός. Στη συνέχεια το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. θα κάνει μία […] The post Πρεμιέρα για την κωμωδία “Μαλλιά-Κουβάρια” στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας – Ν.Ορφανός: “Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. θα κάνει μία μεγάλη περιοδεία σε όλη την χώρα” (audio) appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
20:37 08/06/2023

Καλοκαιρινή περιοδεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. με τα «Μαλλιά Κουβάρια» του Νικολάου Λάσκαρη

lamiafm1.gr
Πρεμιέρα Τετάρτη 5 & Πέμπτη 6 Ιουλίου, θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας. Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης το φετινό καλοκαίρι παρουσιάζει μια ξεκαρδιστική κωμωδία του 19ου αιώνα, που αποπνέει όλη την ατμόσφαιρα της παλιάς αστικής Αθήνας. Καταιγιστικοί διάλογοι, απανωτές παρεξηγήσεις, συζυγικές ζηλοτυπίες, σε μια θεότρελη κωμωδία εποχής που το φετινό καλοκαίρι περιοδεύει στην Ελλάδα. Το «Μαλλιά Κουβάρια», έργο […] The post Καλοκαιρινή περιοδεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. με τα «Μαλλιά Κουβάρια» του Νικολάου Λάσκαρη appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
20:53 07/06/2023

Συναυλία με τίτλο «Τραγούδια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο» το Σάββατο 27 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

lamianow.gr
Το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας στα πλαίσια της Άνοιξης Μουσικής στην πόλη 2023, διοργανώνει συναυλία με τίτλο «Τραγούδια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο» το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 και ώρα 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας. Η Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας μας και η Μικτή Δημοτική Χορωδία θα παρουσιάσουν διάσημα τραγούδια που έχουν ακουστεί την χρυσή […] The post Συναυλία με τίτλο «Τραγούδια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο» το Σάββατο 27 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
09:28 23/05/2023

Στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας η αποψινή ομιλία του Γιάννη Οικονόμου

lamianow.gr
Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, θα μιλήσει σήμερα Πέμπτη 18 Μαΐου και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας. The post Στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας η αποψινή ομιλία του Γιάννη Οικονόμου appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
12:18 18/05/2023

«ΔΙΑΚΟΣ: Ύμνος στην αθανασία 2023» – Η επίσημη έναρξη των τριήμερων τιμητικών εκδηλώσεων για τον Αθανάσιο Διάκο

lamianow.gr
Ένας Ύμνος, μια Ωδή στην αθανασία αντηχεί και ανταμώνει με τον Ήρωα Αθανάσιο Διάκο, που με το αίμα του έδωσε στην ελευθερία την αληθινή πραγμάτωσή της και διεμήνυσε σε όλες τις επόμενες γενιές το σθένος με το οποίο πρέπει να πολεμούν για τη δημοκρατία, την πρόοδο και την ιστορία τους. Στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, το […] The post «ΔΙΑΚΟΣ: Ύμνος στην αθανασία 2023» – Η επίσημη έναρξη των τριήμερων τιμητικών εκδηλώσεων για τον Αθανάσιο Διάκο appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
20:38 13/05/2023

Δημοτικό Θέατρο Λαμίας: Την Κυριακή 14 Μαΐου η προβολή της ταινίας “Ο Ψύλλος”

lamianow.gr
Το Δη Πε Θε Ρούμελης-Λαμίας και ο Κινηματογραφικός Όμιλος του 16ουΠειραματικού Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, σε συνεργασία με το “Νεανικό πλάνο”, σας προσκαλούν την Κυριακή 14 Μαΐου 11 πμ στην προβολή της ταινίας “ Ο Ψύλλος”, που θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας με την παρουσία τουΣκηνοθέτη και καλλιτεχνικού Διευθυντή του Διεθνούς Φεστιβάλ κινηματογράφου Ολυμπίας για […] The post Δημοτικό Θέατρο Λαμίας: Την Κυριακή 14 Μαΐου η προβολή της ταινίας “Ο Ψύλλος” appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
19:04 13/05/2023

Μουσικές νότες και «μαγεία» στην 1η Εαρινή Συνάντηση Παιδικών – Νεανικών Χορωδιών στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

lamianow.gr
Τις πιο «αγνές», «πολύχρωμες», μελωδικές παιδικές νότες «μοίρασαν απλόχερα» οι πέντε χορωδίες που συμμετείχαν  στην 1η Εαρινή Συνάντηση Παιδικών – Νεανικών Χορωδιών, στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Άνοιξη Μουσικής στην πόλη», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 29 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας. Ένα ξεχωριστό – μαγικό μουσικό βράδυ με μοναδικές ερμηνείες γεμάτες φρεσκάδα, ζωντάνια και κυρίως […] The post Μουσικές νότες και «μαγεία» στην 1η Εαρινή Συνάντηση Παιδικών – Νεανικών Χορωδιών στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
14:46 30/04/2023

“Είμαι αητός χωρίς φτερά”: Μια συναυλία – αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

lamianow.gr
Το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας στα πλαίσια της Άνοιξης Μουσικής στην πόλη, διοργανώνει συναυλία – αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου με τίτλο «Είμαι αητός χωρίς φτερά», την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 και ώρα 8:30 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας. Η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου διέπρεψε ως στιχουργός στην δεκαετία του ΄50,υπογράφοντας στίχους αξέχαστων τραγουδιών, που έχουν μελοποιήσει συνθέτες, όπως: […] The post “Είμαι αητός χωρίς φτερά”: Μια συναυλία – αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
21:50 18/04/2023

“Τραγούδια του έρωτα και της θάλασσας” από το Λαμιώτη Θανάση Νικόπουλο την Παρασκευή 21 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

lamianow.gr
Tην Παρασκευή 21 Απριλίου στις 9:00 μ.μ. ο Θανάσης Νικόπουλος για πρώτη φορά παίζει πιάνο και τραγουδά στη γενέτειρα του στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας. Μαζί του ένας μοναδικός ερμηνευτής με αξιόλογη πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή, ο Κώστας Θωμαΐδης και μία υπέροχη λαϊκή ερμηνεύτρια η Βάλια Τσιργιώτη. Σολίστ στο μπουζούκι ο Νίκος Τατασόπουλος, στο βιολί […] The post “Τραγούδια του έρωτα και της θάλασσας” από το Λαμιώτη Θανάση Νικόπουλο την Παρασκευή 21 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
21:44 18/04/2023

Μητσοτάκης: Η νίκη μας θα φέρει μια νέα Άνοιξη

pagenews.gr
Συνεχίζεται ακόμη η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας στο οποίο πραγματοποιείται εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας.
22:00 27/03/2023

Μητσοτάκης στη Λαμία: Ρίχνουν κομματικό δηλητήριο στο εθνικό τραύμα - Θα κερδίσουμε τις εκλογές

Cnn.gr
Με την ομιλία σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του πρωθυπουργού, στην πρωτεύουσα του νομού Φθιώτιδας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε, στην αρχή της τοποθέτησής…Περισσότερα...
20:16 27/03/2023

Μητσοτάκης από Λαμία: Θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές - Ο Μάιος είναι κοντά, φέρνοντας και μια νέα άνοιξη (live)

lykavitos.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.
19:30 27/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load