#Διαδηλώσεις

Antonio Banderas: Το μήνυμα στήριξης στους αγρότες της Ισπανίας που ενθουσίασε τους θαυμαστές του

instyle.gr
O Antonio Banderas πήρε ξεκάθαρη θέση κατά της ισπανικής κυβέρνησης θέλοντας να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των Ισπανών αγροτών. Έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες από τότε που ο αγροτικός κόσμος της χώρας ξεσηκώθηκε εναντίον της κυβέρνησης, λόγω των μέτρων που αφήνουν μικρό περιθώριο κέρδους για τις καλλιέργειές τους. Διαδηλώσεις διοργανώνονται σε διάφορες πόλεις της Ισπανίας ενώ χθες, […] The post Antonio Banderas: Το μήνυμα στήριξης στους αγρότες της Ισπανίας που ενθουσίασε τους θαυμαστές του appeared first on InStyle.
19:46 14/03/2024

Διαδηλώσεις αποδοκιμασίας Νετανιάχου στο Ισραήλ-Βίντεο

militaire.gr
Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν το βράδυ του Σαββάτου σε αρκετές πόλεις του Ισραήλ, ζητώντας επιτακτικά την επίτευξη συμφωνίας για την απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς και αποδοκιμάζοντας την κυβέρνηση Νετανιάχου. «Καλώ την πιο αποτυχημένη κυβέρνηση στην ιστορία (του Ισραήλ) να παραιτηθεί!» φώναξε στους συγκεντρωθέντες στο Τελ Αβίβ ένας έφεδρος αξιωματικός του ισραηλινού στρατού που τραυματίστηκε στη διάρκεια των πρόσφατων επιχειρήσεων στη Λωρίδα της Γάζας. Ορισμένοι διαδηλωτές κρατούσαν πλακάτ που επέρριπταν στον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου την ευθύνη για την άνευ προηγουμένου επίθεση που εξαπέλυσε η Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, προκαλώντας τον θάνατο περίπου 1.200 ανθρώπων: «Εσύ είσαι ο ηγέτης!
08:00 25/02/2024

«Πούτιν, δολοφόνε» – Διαδηλώσεις οργής για τον Ναβάλνι

protagon.gr
Χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο διαδηλώνουν για τον θάνατο του Αλεξέι Ναβάλνι, ενώ στη Ρωσία έγιναν συλλήψεις και απομακρύνθηκαν λουλούδια και κεριά που άφσηαν οι πολίτες στη μνήμη του 47χρονου αντιφρονούντα - Ενός λεπτού σιγή από τους ΥΠΕΞ των G7 - Καμία καταδίκη από την Κίνα The post «Πούτιν, δολοφόνε» – Διαδηλώσεις οργής για τον Ναβάλνι appeared first on Protagon.gr.
15:09 17/02/2024

Αλεξέι Ναβάλνι: Οργή από την Δύση για τον θάνατό του – Διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο

tovima
Σοκαρισμένη η διεθνής κοινότητα από τον ανεξήγητο θάνατο του Αλεξέι Ναβάλνι - «Πούτιν δολοφόνε, Πούτιν στη Χάγη» φώναζαν οι διαδηλωτές.
09:00 17/02/2024

Απέκλεισαν δρόμους οι αγρότες στην Ολλανδία - Άναψαν φωτιές, εκτόξευσαν πυροτεχνήματα

Newsit
Διαδηλώσεις στην Ολλανδία πραγματοποίησαν τη Δευτέρα (05.02.2024) οι αγρότες προχωρώντας σε αποκλεισμούς δρόμων κι ανάβοντας φωτιές.  «Άναψαν φωτιές, εκτόξευσαν πυροτεχνήματα κι οδήγησαν αγροτικά οχήματα σε αυτοκινητόδρομο», περιέγραψε για παράδειγμα η αστυνομική διεύθυνση της Γκελντρ (κεντρικά) μέσω X (του πρώην Twitter), προσθέτοντας πως «ελήφθησαν μέτρα». Η αστυνομία δεν ξεκαθάρισε αν οι δυνάμεις της προχώρησαν σε προσαγωγές ... Περισσότερα To άρθρο Απέκλεισαν δρόμους οι αγρότες στην Ολλανδία - Άναψαν φωτιές, εκτόξευσαν πυροτεχνήματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:00 06/02/2024

Ιταλία: Διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων, παρά την ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος

naftemporiki.gr
Παρά την απόφαση του ιταλικού υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο είχε ζητήσει αναβολή των κινητοποιήσεων λόγω του ότι σήμερα είναι η Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, περίπου δυο χιλιάδες άνθρωποι… Ιταλία: Διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων, παρά την ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
22:00 27/01/2024

Αγροτικές κινητοποιήσεις και στην Ιταλία: Διαδηλώσεις με τρακτέρ αλλά χωρίς παρεμπόδιση κυκλοφορίας

NewsBomb
Μετά την Ισπανία και τη Γερμανία, άρχισαν να κινητοποιούνται και οι αγρότες της ΙταλίαςΠερισσότερα...
00:00 25/01/2024

Διαδηλώσεις σε Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον εναντίον των πληγμάτων των ΗΠΑ και της Βρετανίας στην Υεμένη

paraskhnio.gr
Αντιπολεμικοί διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Times Square της Νέα Υόρκης και έξω από τον Λευκό Οίκο το βράδυ χθες Πέμπτη (τοπική ώρα) σε ένδειξη διαμαρτυρίας εναντίον των πυραυλικών πληγμάτων των ΗΠΑ και της Βρετανίας στην Υεμένη εναντίον στρατιωτικών εγκαταστάσεων στην Υεμένη, τονίζοντας τον κίνδυνο η επιχείρηση αυτή να εξαπλώσει τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας. «Κάτω τα χέρια από τη Το άρθρο Διαδηλώσεις σε Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον εναντίον των πληγμάτων των ΗΠΑ και της Βρετανίας στην Υεμένη εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
09:28 12/01/2024

Σερβία: Διαδηλώσεις της αντιπολίτευσης για το εκλογικό αποτέλεσμα, επεισόδια στο δημαρχείο του Βελιγραδίου [vids]

onalert.gr
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν αποδέχονται το αποτέλεσμα των βουλευτικών, δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της περασμένης Κυριακής καταγγέλλοντας νοθεία. The post Σερβία: Διαδηλώσεις της αντιπολίτευσης για το εκλογικό αποτέλεσμα, επεισόδια στο δημαρχείο του Βελιγραδίου [vids] appeared first on OnAlert.
12:28 25/12/2023

Ισραήλ: Οργή για τον θάνατο τριών ομήρων από λάθος – Διαδηλώσεις στο Τελ Αβίβ

eretikos.gr
Ισραήλ: Εκατοντάδες άνθρωποι κατέβηκαν χθες, Παρασκευή, το βράδυ στους δρόμους του Τελ Αβίβ για να διαμαρτυρηθούν για τον θάνατο τριών ομήρων που σκοτώθηκαν κατά λάθος από Ισραηλινούς στρατιώτες στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης. Εικόνες που μεταδόθηκαν από την ισραηλινή τηλεόραση δείχνουν μεγάλα πλήθη να συγκεντρώνονται στο κέντρο του Τελ Αβίβ και να […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
09:58 16/12/2023

Ισραήλ: Διαδηλώσεις κατά Νετανιάχου για τους τρεις ομήρους που κατά λάθος σκότωσε ο ισραηλινός στρατός - Βίντεο

real.gr
Εκατοντάδες άνθρωποι κατέβηκαν χθες, Παρασκευή, το βράδυ στους δρόμους του Τελ Αβίβ για να διαμαρτυρηθούν για τον θάνατο τριών ομήρων που σκοτώθηκαν κατά λάθος από Ισραηλινούς στρατιώτες στη Λωρίδα της Γάζας.
08:09 16/12/2023

Κρατικός προϋπολογισμός 2024: Διαδηλώσεις από τα συνδικάτα στις 15/12

sofokleousin.gr
Κρατικός προϋπολογισμός 2024: Διαδηλώσεις από τα συνδικάτα στις 15/12erini.apostolidou Σαβ, 09/12/2023 - 22:58
00:28 10/12/2023

Λονδίνο: Διαδηλώσεις με αίτημα την άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα

naftemporiki.gr
Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν στο Λονδίνο ενάντια στον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα. Παράλληλα, διαδηλώσεις πραγματοποίηθηκαν και σε άλλες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου. Το κύριο αίτημα των διαδηλώσεων είναι η… Λονδίνο: Διαδηλώσεις με αίτημα την άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
19:00 09/12/2023

Ολλανδία: Διαδηλώσεις μετά τη νίκη του Γκέερτ Βίλντερς

Skai.gr
Μια άλλη διαδήλωση κατά του ακροδεξιού κόμματος έγινε επίσης αργά το απόγευμα της Πέμπτης στο Άμστερνταμ.
01:37 24/11/2023

Ένταση σε Θήβα και Αλίαρτο για το θάνατο του 17χρονου Ρομά - Διαδηλώσεις και συλλαλητήρια στους δρόμους

thetoc.gr
Κλίμα έντασης επικρατεί στη Θήβα, την Αλίαρτο και την ευρύτερη περιοχή καθώς οι κινητοποιήσεις των Ρομά και άλλων για το θάνατο του 17χρονου Ρομά.
13:09 14/11/2023

Με σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» πορείες σε πόλεις της Ελλάδας

euro2day.gr
Ισχυρή ήταν η αστυνομική παρουσία. Από την ΕΛ.ΑΣ. έκαναν λόγο για 5.000 διαδηλωτές στην Αθήνα. Διαδηλώσεις έγιναν και σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και άλλες πόλεις.
17:10 29/10/2023

Μαζικές διαδηλώσεις σε πόλεις της Γαλλίας κατά της αστυνομικής βίας

Newsbeast.gr
Διαδηλώσεις αναμένεται να διεξαχθούν σε αρκετές πόλεις της Γαλλίας «κατά του συστημικού ρατσισμού, της αστυνομικής βίας και υπέρ των δημόσιων ελευθεριών», ύστερα από κάλεσμα της άκρας αριστεράς και διαφόρων οργανώσεων, υπό αυστηρή επίβλεψη από τις δυνάμεις της τάξης. Το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών έχει κινητοποιήσει 30.000 αστυνομικούς και χωροφύλακες για την σημερινή μέρα, κατά την οποία ο Πάπας Φραγκίσκος πραγματοποιεί επίσης επίσκεψη στη Μασσαλία, στη νοτιοανατολική Γαλλία, έπειτα από επίσημη επίσκεψη τριών ημερών που πραγματοποίησε στη χώρα ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα της Βρετανίας. Σύμφωνα με σημείωμα τοπικών υπηρεσιών πληροφοριών, στο οποίο είχε πρόσβαση το AFP, 24.00
12:00 23/09/2023

Θεσσαλονίκη: Διαδηλώσεις, στην σκιά των πλημμυρών, με αφορμή την έναρξη της 87ης ΔΕΘ

naftemporiki.gr
Εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στους πλημμυροπαθείς αλλά και σε όσους επλήγησαν από τις πυρκαγιές το καλοκαίρι, εργατικά σωματεία, συλλογικότητες, φοιτητές, συνταξιούχοι και άνεργοι, διαδήλωσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αφορμή… Θεσσαλονίκη: Διαδηλώσεις, στην σκιά των πλημμυρών, με αφορμή την έναρξη της 87ης ΔΕΘ - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
21:00 09/09/2023

Λιβύη: Η ΥΠΕΞ «τίθεται σε διαθεσιμότητα» μετά τη συνάντησή της με τον ομόλογό της του Ισραήλ

ProtoThema.gr
 Θα διενεργηθεί «διοικητική έρευνα» σε βάρος της από επιτροπή με προεδρεύουσα την υπουργό Δικαιοσύνης - Διαδηλώσεις κατά της συνάντησης
02:00 28/08/2023

Λιβύη: Διαδηλώσεις κατά τουρκικής βάσης στη Χομς – Διαψεύδει η κυβέρνηση της Τρίπολης (δείτε βίντεο)

in.gr
Λίβυοι διαδηλώνουν στη Χομς εναντίον της παραχώρησης τμήματος του λιμανιού στην Τουρκία για στρατιωτικούς σκοπούς, ενώ η κυβέρνηση της Τρίπολης τους διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει τέτοια απόφαση και όσα λέγονται είναι λαθεμένα και ανυπόστατα.
04:00 18/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load