#Διάρρηξη

Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη σε κατάστημα στον Εύοσμο

fosonline.gr
Ο δράστης από τον πανικό του άφησε πίσω τα διαρρηκτικά του εργαλεία
07:46 12/04/2024

Διάρρηξη στα ιαματικά λουτρά Λαγκαδά: «Έβαλαν» χέρι στο…λογιστήριο ο αντιπρόεδρος κι ένας υπάλληλος

eleftherostypos.gr
Μία απίστευτη υπόθεση στην οποία εμπλέκονται ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Λουτρών Λαγκαδά, καθώς και ένας υπάλληλος, έφερε στο φως η διάρρηξη του χρηματοκιβωτίου της επιχείρησης τον Απρίλιο του 2023. Τότε, είχαν κλαπεί χρήματα, λιγότερα από όσα θα έπρεπε να περιέχει το χρηματοκιβώτιο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα για την τύχη τους. Σύμφωνα με σημερινή […] Το άρθρο Διάρρηξη στα ιαματικά λουτρά Λαγκαδά: «Έβαλαν» χέρι στο…λογιστήριο ο αντιπρόεδρος κι ένας υπάλληλος εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:00 19/03/2024

Πύργος: Διάρρηξη σε ψητοπωλείο με «χρυσή» λεία

NewsBomb
Περίπου 10.000 ευρώ άρπαξε ο δράστηςΠερισσότερα...
19:00 17/03/2024

Παλλήνη: Διάρρηξη στο σπίτι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Άρπαξαν χρήματα και ένα πολυτελές ρολόι

empisteutiko.gr
Στο σπίτι του γνωστού τηλεοπτικού σεφ, Λεωνίδα Κουσόπουλου στην Παλλήνη εισέβαλαν το βράδυ της Πέμπτης (22/2) διαρρήκτες με σκοπό να κάνουν πλιάτσικο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 21.30 με τους «ποντικούς» να προσεγγίζουν το σπίτι του κριτή του MasterChef και να εισβάλουν σε αυτό από μία μπαλκονόπορτα. Οι δράστες έκαναν φύλλο και φτερό τη μεζονέτα και κατάφεραν να αφαιρέσουν χρήματα καθώς […] The post Παλλήνη: Διάρρηξη στο σπίτι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Άρπαξαν χρήματα και ένα πολυτελές ρολόι appeared first on Empisteutiko.gr.
14:58 23/02/2024

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Διάρρηξη στη μονοκατοικία του – Του πήραν χιλιάδες ευρώ και ένα πανάκριβο ρολόι – Η πρώτη αντίδραση στο TLIFE

tlife.gr
Θύμα διάρρηξης ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καθώς όπως έγινε γνωστό, διαρρήκτες εισέβαλαν στη μονοκατοικία του γνωστού σεφ To άρθρο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Διάρρηξη στη μονοκατοικία του – Του πήραν χιλιάδες ευρώ και ένα πανάκριβο ρολόι – Η πρώτη αντίδραση στο TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 23/02/2024

Καλαμάτα: Διάρρηξη σε σπίτι - Οι δράστες πήραν μέχρι και τις κάλτσες

thebest.gr
Οι δράστες μετά τη διάρρηξη στο σπίτι που έβαλαν στο στόχαστρο στην Καλαμάτα, άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα.
18:00 18/02/2024

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες μπούκαραν τα ξημερώματα σε κατάστημα και το έκαναν «καλοκαιρινό»

tilegrafimanews.gr
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΑ: Διάρρηξη σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε κατάστημα λευκών ειδών στη Σταυρούπολη, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, η διάρρηξη έλαβε χώρα περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα. Πως έγινε η διάρρηξη στη Θεσσαλονίκη Όπως φαίνεται σε βίντεο που εξασφάλισε το ίδιο μέσο από κάμερες ασφαλείας, ένα όχημα φαίνεται να σταματά μπροστά από το κατάστημα και μετά από λίγη ώρα βγαίνουν από το αυτοκίνητο δύο διαρρήκτες με καλυμμένα χαρακτηριστικά και κρατώντας λοστό. Οι δύο δράστες ξήλωσαν το ρολό του καταστήματος και έσπασαν την τζαμαρία του. Στη συνέχεια μπήκαν στο κατάστημα όπου προκάλεσαν εκτεταμένες υλι
13:46 13/02/2024

Ανάβυσσος: Διάρρηξη – θρίλερ! Απήγαγαν δικηγόρο για να εισβάλλουν σε εταιρεία!

irafina.gr
Μια παράξενη υπόθεση με θύμα έναν δικηγόρο που άρπαξαν άγνωστοι από εταιρεία στην περιοχή της Αναβύσσου εξελίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Οι δράστες στην προσπάθεια του να διαφύγουν, δεν δίστασαν να παρασύρουν μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ένας από τους κακοποιούς, ηλικίας 24 ετών από την Μολδαβία, συνελήφθη από άνδρες της ομάδας Ζ και της ΔΙ.ΑΣ. […]
16:46 04/01/2024

Διάρρηξη σε μονοκατοικία στον Διόνυσο – Άρπαξαν 28.000 ευρώ και διέφυγαν με την Porsche του ιδιοκτήτη

logiastarata.gr
Την κατοικία ενός 60χρονου γνωστού δικηγόρου στον Διόνυσο έβαλαν στο στόχαστρό τους διαρρήκτες το βράδυ της Τρίτης (2/1). Οι δράστες προσέγγισαν την μονοκατοικία λίγο μετά τις 9 το βράδυ και αφού παραβίασαν το παράθυρο, εισέβαλαν στο σπίτι, ενώ στη συνέχεια έφυγαν ανενόχλητοι με το ίδιο του το πολυτελές αυτοκίνητο. Οι διαρρήκτες κατάφεραν να μπουκάρουν στην […] The post Διάρρηξη σε μονοκατοικία στον Διόνυσο – Άρπαξαν 28.000 ευρώ και διέφυγαν με την Porsche του ιδιοκτήτη appeared first on Λόγια-Σταράτα.
19:00 03/01/2024

Κλέφτες μπήκαν σε μεζονέτα μεγαλοδικηγόρου στη Δροσιά Αττικής – Του πήραν 29.000 ευρώ, χρυσά μανικετόκουμπα και την Porsche του

empisteutiko.gr
Πώς παραβίασαν το σπίτι του Διάρρηξη σημειώθηκε στις 2 Ιανουαρίου στο σπίτι μεγαλοδικηγόρου στη Δροσιά Αττικής. Ο 61χρονος προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς την ίδια μέρα και κατήγγειλε ότι άγνωστος/άγνωστοι (ακόμα δεν είναι βέβαιος ο αριθμός των δαρρηκτών) μπήκαν στη μεζονέτα του, η οποία βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών. Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία, αφού αποκόλλησαν τη […] The post Κλέφτες μπήκαν σε μεζονέτα μεγαλοδικηγόρου στη Δροσιά Αττικής – Του πήραν 29.000 ευρώ, χρυσά μανικετόκουμπα και την Porsche του appeared first on Empisteutiko.gr.
18:58 03/01/2024

Έκλεψαν 200 κιλά λάδι και 250 κιλά μέλι από αποθήκη σπιτιού

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Διάρρηξη εξωτερικής αποθήκης σπιτιού σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής (17/12) στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου στους Γαργαλιάνους, από όπου άγνωστοι υπεξαίρεσαν ποσότητα ελαιόλαδου και μελιού. Όπως αναφέρει το gargalianoionline.gr, οι δράστες παραβίασαν τα λουκέτα της αποθήκης και αφαίρεσαν 200 λίτρα ελαιόλαδο, το οποίο μετάγγισαν σε δικά τους δοχεία. Οι δράστες αφαίρεσαν επίσης 250 κιλά […] Το άρθρο Έκλεψαν 200 κιλά λάδι και 250 κιλά μέλι από αποθήκη σπιτιού εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:00 19/12/2023

Διάρρηξη σε tattoo shop με τους δύο δράστες να κάνουν επίδειξη θράσους στη Θεσσαλονίκη - Δείτε τι έκαναν

Newsit
Η διάρρηξη σε tattoo shop στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι δράστες φεύγουν με μηχανήματα μεγάλης αξίας και παραμένουν ασύλληπτοι… Νέα διάρρηξη στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά σε tattoo shop επί της Τσιμισκή. Οι δύο δράστες, χωρίς να έχουν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους σπάνε τη τζαμαρία και μπαίνουν στα ενδότερα. Αδιαφορούν για το ... Περισσότερα To άρθρο Διάρρηξη σε tattoo shop με τους δύο δράστες να κάνουν επίδειξη θράσους στη Θεσσαλονίκη - Δείτε τι έκαναν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:00 18/12/2023

Στερεά Ελλάδα: «Έγδυσαν» σπίτι ιερέα – Του άρπαξαν χρυσαφικά και χρήματα

lamianow.gr
Διάρρηξη σημειώθηκε σε σπίτι ιερέα στα Ψαχνά Ευβοίας. Ο άγνωστος δράστης έφυγε παίρνοντας μαζί του χρήματα και κοσμήματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviathema.gr, ο διαρρήκτης εισέβαλε στο σπίτι στο οποίο διαμένει ιερέας στην περιοχή των Ψαχνών στην Εύβοια. Αφού μπήκε μέσα, ο άγνωστος δράστης άρχισε να ψάχνει σε όλους τους χώρους του σπιτιού για πολύτιμα αντικείμενα. Κατάφερε να εντοπίσει χρυσαφικά και χρηματικό ποσό, τα οποία άρπαξε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Όταν ο ιερέας επέστρεψε σπίτι και είδε τι είχε συμβεί κάλεσε την αστυνομία. Αστυνομικοί της Ομάδας Ασφαλείας Διρφύων Μεσσαπίων, ανέλαβαν την υπόθεση και αναζητούν τον «εισβολέα». The post Στερεά Ελλάδα: «Έγδυσαν» σπίτι ι
14:37 03/12/2023

Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη στο δημοτικό αμφιθέατρο Ωραιοκάστρου – 27χρονος άρπαξε τέσσερα ηχεία

logiastarata.gr
Στη σύλληψη ενός 27χρονου προχώρησαν το πρωί της Παρασκευής, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, ο δράστης διέρρηξε το δημοτικό αμφιθέατρο στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, αφαιρώντας τέσσερα ηχεία μεγάλης χρηματικής αξίας, σύμφωνα με […] The post Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη στο δημοτικό αμφιθέατρο Ωραιοκάστρου – 27χρονος άρπαξε τέσσερα ηχεία appeared first on Λόγια-Σταράτα.
14:00 18/11/2023

Διάρρηξη σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών από πρώην υπάλληλο

lamianow.gr
Η διάρρηξη ολοκληρώθηκε ταχύτατα στο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και ο νεαρός δράστης κατάφερε να απομακρυνθεί. Τα στοιχεία όμως οδήγησαν στα ίχνη του… Το κατάστημα του πρώην εργοδότη του κατηγορείται ότι έκλεψε 25χρονος στο Λαγκαδά «σηκώνοντας» το ταμείο που περιείχε πάνω από 10.500 ευρώ. Πρόκειται για κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην περιοχή του δήμου Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη. Η κλοπή έγινε τα […] The post Διάρρηξη σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών από πρώην υπάλληλο appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
11:37 01/09/2023

Διάρρηξη για κλάματα – Σφήνωσε σε κάδο απορριμμάτων και συνελήφθη

empisteutiko.gr
Αδιανόητα κακή τύχη είχε ένας επίδοξος ληστής τράπεζας στο Οχάιο των ΗΠΑ, καθώς τη στιγμή της διαφυγής του από μία έξοδο κινδύνου κατέληξε στο εσωτερικό ενός κάδου απορριμμάτων και συνελήφθη επί τόπου. Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως ο συγκεκριμένος κάδος είχε χρησιμοποιηθεί για να μπορέσει να εισβάλει στην τράπεζα. Ο άτυχος διαρρήκτης είναι ο 27χρονος Τριστάν Χάιντι, του οποίου […] The post Διάρρηξη για κλάματα – Σφήνωσε σε κάδο απορριμμάτων και συνελήφθη appeared first on Empisteutiko.gr.
23:58 29/07/2023

Pierce Brosnan: Aναστάτωση για τον σταρ – Διάρρηξη στο σπίτι του στο Μαλιμπού

instyle.gr
Αναστάτωση για τον Pierce Brosnan αφού άνδρας διέρρηξε το σπίτι του στο Μαλιμπού. Ο δράστης ούρησε αρχικά στην αυλή του γείτονα του προτού εισβάλει στο σπίτι του σταρ και συλληφθεί αργότερα από την αστυνομία. Pierce Brosnan's Home Burglarized By Man Who Pooped, Peed In Neighbor's Yard, Cops Say https://t.co/h2E8KPVftk — TMZ (@TMZ) June 21, 2023 […] The post Pierce Brosnan: Aναστάτωση για τον σταρ – Διάρρηξη στο σπίτι του στο Μαλιμπού appeared first on InStyle.
14:46 21/06/2023

Διάρρηξη «μαμούθ» σε κατάστημα με σπάνια νομίσματα στην Κηφισια

olympia.gr
Μια ασυνήθιστη διάρρηξη με τεράστια λεία συνέβη χθες στην Κηφισιά. Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ άγνωστοι μπήκαν σε κατάστημα με σπάνια νομίσματα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δράστες είχαν μαζί τους εργαλεία και έτσι κατάφεραν να ανοίξουν τρύπα στον τοίχο και να μπουν στο κατάστημα. Όταν μπήκαν, έδρασαν άμεσα. Εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο, το άνοιξαν και αφαίρεσαν […] Διάρρηξη «μαμούθ» σε κατάστημα με σπάνια νομίσματα στην Κηφισια - olympia
20:28 12/06/2023

Ημαθία: Διαρρήκτες το έσκασαν με... ηλεκτρικό πατίνι και λεία 50.000 ευρώ

ieidiseis.gr
Η διάρρηξη έγινε τον προηγούμενο μήνα σε σπίτι στην Ημαθία.Διάρρηξη με μεγάλη λεία διέπραξαν δύο αδέρφια στην Ημαθία, καταφέρνοντας να αποσπάσουν το ποσό των 50.000 από κατοικία και να το σκάσουν με... πατίνι. Σύμφωνα με το grtimes.gr, η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας οδήγησε στην εξιχνίαση διάρρηξης, που έγινε τον προηγούμενο μήνα από οικία στην Ημαθία. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών το μεγάλο «ντου» είχε γίνει το πρωί της 24ης Μαΐου σε περιοχή της Ημαθίας, όταν τα δύο αδέρφια έβαλαν στο στόχαστρο το συγκεκριμένα σπίτι. Τότε ήταν που ο άνδρας το διέρρηξε και ειχε βάλει την αδερφή του «υπεύθυνη» τσιλιαδόρο, η οποία επιτηρούσε σε εξωτερικό
16:46 10/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load