#Διονυσία Κουκίου

Διονυσία Κουκίου: Η αρπαγή της από τρεις ληστές – «Δεν θυμάμαι πόσο με κράτησαν»

irafina.gr
Η Διονυσία Κουκίου παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή. Η Σταρ Ελλάς 2008 μίλησε για την αρπαγή που της συνέβη πριν δύο χρόνια αλλά και για την προσωπική της ζωή, μετά τα τελευταία δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι ερωτευμένη. «Τρόμαξα πολύ με την αρπαγή. Έχει γράψει μέσα […]
14:46 20/02/2024

My Style Rocks: Στέλιος Κουδουνάρης μαινόμενος – «Το έζησες το δράμα σου; Τα πέντε λεπτά της δημοσιότητάς σου τα πήρες;»

Newsbeast.gr
Δυο φορές – για την ακρίβεια τρεις – βγήκε εκτός εαυτού ο Στέλιος Κουδουνάρης στο επεισόδιο της Πέμπτης (28/9) στο My Style Rocks. Οι δύο είχαν να κάνουν με την Διονυσία Κουκίου. Η παίκτρια στο κόνσεπτ της πήγαινε στο γυμναστήριο για ένα μάθημα pilates φορώντας τέσσερα κομμάτια: Ένα ποδηλατικό κολάν, μια φούστα πλισέ σε στυλ τένις, ένα κολλητό μπλουζάκι με λεπτό ραντάκι και ένα πουλόβερ, εμφάνιση φυσικά που προκάλεσε την εύλογη απορία του Κύπριου σχεδιαστή. «Ήρθες απλά για να περάσεις την ώρα σου;». Στο δεύτερο ημίχρονο της μεταξύ τους κόντρας ο κριτής κατέκρινε τη στάση της Διονυσίας σχετικά με τον τρόπο που επέλεξε να βαθμολογεί τις υπόλοιπες παίκτριες, υπογραμμίζοντας πως κ
06:00 29/09/2023

Σοφία Χατζηπαντελή: «Μη μιλάς όταν μιλάω – Να με σέβεσαι»

Newsbeast.gr
Το ριάλιτι μόδας My Style Rocks ξεκίνησε χτες, και μόλις στο 2ο επεισόδιο σημειώθηκε ο πρώτος τσακωμός. Η Σοφία Χατζηπαντελή είχε έναν έντονο διάλογο με την παίκτρια Διονησία Κουκίου, όταν η δεύτερη διέκοψε την κριτή. Τότε, η Σοφία Χατζηπαντελή ξεσπάθωσε, και κατακεραύνωσε την παίκτρια. Απευθυνόμενη στη Διονυσία Κουκίου, της είπε: «Μη μιλάς, όταν μιλάω. Εγώ είμαι εδώ και εσύ είσαι εκεί. Να σωπάσεις παρακαλώ. Να με σέβεσαι. Εγώ δεν σου μίλησα. Εγώ είμαι εδώ και εσύ εκεί, please να με σέβεσαι». Δείτε το απόσπασμα στο 2:11:
19:00 12/09/2023

Διονυσία Κουκίου: Οι έντονες σχέσεις της ζωής της, η ληστεία στο σπίτι της και το My Style Rocks

tlife.gr
Την πρώτη της εμφάνιση στο πλατό του My Style Rocks έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας 11 To άρθρο Διονυσία Κουκίου: Οι έντονες σχέσεις της ζωής της, η ληστεία στο σπίτι της και το My Style Rocks δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 12/09/2023

My Style Rocks: Πρεμιέρα σε ανανεωμένη ώρα – Η Διονυσία Κουκίου ανάμεσα στις νέες παίκτριες

tlife.gr
Το My Style Rocks επιστρέφει στον ΣΚΑΪ για 6η σεζόν με νέο στυλ και μοναδικές παρουσίες. To άρθρο My Style Rocks: Πρεμιέρα σε ανανεωμένη ώρα – Η Διονυσία Κουκίου ανάμεσα στις νέες παίκτριες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 06/09/2023

Διονυσία Κουκίου: Η δημόσια κοινή εμφάνιση με τον Μάρκο Βιλανάκη που έδωσε τέλος στις φήμες χωρισμού – Φωτογραφίες

tlife.gr
Πριν από έναν χρόνο περίπου κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν την Διονυσία Κουκίου να έχει χωρίσει από To άρθρο Διονυσία Κουκίου: Η δημόσια κοινή εμφάνιση με τον Μάρκο Βιλανάκη που έδωσε τέλος στις φήμες χωρισμού – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:14 14/12/2022

Διονυσία Κουκίου: Το σοβαρό χειρουργείο και η απόφαση να κάνει κατάψυξη ωαρίων

tlife.gr
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε η Διονυσία Κουκίου. Η πρώην Σταρ Ελλάς μίλησε To άρθρο Διονυσία Κουκίου: Το σοβαρό χειρουργείο και η απόφαση να κάνει κατάψυξη ωαρίων δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:24 01/07/2022

Έγινε νονά η Σία Κουκίου

dete.gr
Νονά έγινε η σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου η οποία με την εντυπωσιακή της παρουσία, ομορφιά αλλά και το λαμπερό φόρεμα κατάφερε για μια ακόμη φορά να κλέψει τις εντυπώσεις. Είχε τη χαρά και την τιμή να βαπτίσει το γιο της επί πολλά χρόνια επιστήθιας φίλης της Νικολίτσας. Να τους ζήσει!
13:00 25/06/2022

Διονυσία Κουκίου: Αφαίρεσα τις σάλπιγγές μου αλλά το έχω ξεπεράσει

thebest.gr
Στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day παραχώρησε η Διονυσία Κουκίου μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη όπου και αναφέρθηκε τόσο στο χειρουργείο που έκανε στο παρελθόν όσο και στην περίοδο που εμφανιζόταν στα πρωτοσέλιδα πως είχε καταχραστεί την περιουσία του Μιχάλη Ασλάνη.
04:26 15/06/2022

Διονυσία Κουκίου: Αφαίρεσα τις σάλπιγγές μου- Kατάλαβα ότι όταν εξαφανίζομαι είμαι ευτυχισμένη

thecaller.gr
Στο «Happy Day» και τη Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε συνέντευξη η Σταρ Ελλάς 2008, Διονυσία Κουκίου.Στο «Happy Day» και τη Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε συνέντευξη η Σταρ Ελλάς 2008, Διονυσία Κουκίου.«Με τα χρόνια κατάλαβα ότι όταν εξαφανίζομαι είμαι ευτυχισμένη. Το έκανα όσο το έκανα γιατί έβγαζα πραγματικά χρήματα και ακούραστα και αβίαστα. Σε μικρή ηλικία κατάλαβα ότι δεν είναι ευτυχία αυτό να είσαι αναγνωρίσιμος. Σε κάποια είναι καλό, στα υπόλοιπα είναι […]
13:46 13/06/2022

Διονυσία Κουκίου: «Έγραφαν παντού ότι καταχράστηκα την περιουσία του Μιχάλη Ασλάνη»

zappit.gr
Στο “Happy Day” και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η Διονυσία Κουκίου. Η Σταρ Ελλάς 2008 μίλησε για το μόντελινγκ, […] The post Διονυσία Κουκίου: «Έγραφαν παντού ότι καταχράστηκα την περιουσία του Μιχάλη Ασλάνη» appeared first on Zappit.
12:58 13/06/2022

Διονυσία Κουκίου: Η εξομολόγηση της Σταρ Ελλάς 2008 – «Όταν αφαίρεσα τις σάλπιγγές μου ήταν ένα σοκ στην αρχή»

tlife.gr
Η Διονυσία Κουκίου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Χριστιάνα Κοχλατζή. Η To άρθρο Διονυσία Κουκίου: Η εξομολόγηση της Σταρ Ελλάς 2008 – «Όταν αφαίρεσα τις σάλπιγγές μου ήταν ένα σοκ στην αρχή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:40 13/06/2022

Στο νοσοκομείο η Πατρινή Διονυσία Κουκίου

dete.gr
Ανήμερα των Φώτων, το Πατρινό μοντέλο Διονυσία Κουκίου πραγματοποίησε ένα InstaStory, το οποίο ανησύχησε τους περισσότερους από 16 χιλιάδες followers της. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Ιανουαρίου, η ξανθιά καλλονή «ανέβασε» μία φωτογραφία, όπου βρίσκεται ξαπλωμένη σε κρεβάτι νοσοκομείου και έχει ορό στο χέρι της. Δεν έχει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, γνωστοποιήσει τον λόγο που […]
19:00 06/01/2022

Θύμα ληστείας και η Βαλέρια Χοψονίδου – «Δεν έχω συνέλθει ακόμα»

irafina.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Love It» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/11) η Βαλέρια Χοψονίδου. Η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως είχε πέσει και εκείνη θύμα ληστείας, με αφορμή τα όλα όσα συνέβησαν χθες (18/11) στη Διονυσία Κουκίου. Η αποκάλυψη της Βαλέριας Χοψονίδου για την ληστεία… «Πριν από τέσσερα χρόνια με είχαν κλέψει […]
22:52 19/11/2021

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ληστών της Πατρινής Διονυσίας Κουκίου (φωτό)

dete.gr
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές για τον εντοπισμό των κουκουλοφόρων που το πρωί της Πέμπτης πήραν 11.000 ευρώ και κοσμήματα από την πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου. Οι Αρχές θεωρούν πως οι δράστες γνώριζαν ότι στο σπίτι του μοντέλου υπήρχαν χρήματα, χωρίς να αποκλείουν μάλιστα η πληροφόρηση να προήλθε από τον κοινωνικό κύκλο της πρώην […]
20:44 19/11/2021

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πήγε για σπα και κατήγγειλε κλοπή – Το αντικείμενο των χιλιάδων ευρώ που χάθηκε

Newsbeast.gr
Θύμα κλοπής φαίνεται πως έπεσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όταν επισκέφθηκε στα μέσα Νοεμβρίου με κοντινό της πρόσωπο, ένα κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για θεραπείες σπα. Εκεί όπως καταγγέλλει το γνωστό μοντέλο εξαφανίστηκε ένα από τα αντικείμενα που είχε αποχωριστεί μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία. Μετά τη θεραπεία της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επέστρεψε να πάρει τα πράγματά της, τα οποία είχε αφήσει σε ένα κλειδωμένο ντουλαπάκι, και τότε διαπίστωσε ότι έλειπε ένα δαχτυλίδι αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ. Το γνωστό μοντέλο, σύμφωνα με τo Mega, κατέθεσε μήνυση στις Αρχές, σημειώνοντας ότι είχε κλειδώσει το ντουλαπάκι όπου βρίσκονταν τα προσωπικά της αντικείμενα. Η αστυνομία αναζητά υλικό από
18:34 19/11/2021

Γλυφάδα: Nέες λεπτομέρειες για το πως έστησαν καρτέρι στην πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου

pronews.gr
Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για τον τρόπο με τον οποίο οι ληστές ακινητοποίησαν την 35χρονη, πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου έξω από το σπίτι της στην Γλυφάδα και στη συνέχεια της άρπαξαν με απειλές χρήματα και χρυσαφικά χθες νωρίς το πρωί, ενώ εκείνη έμπαινε στο αυτοκίνητό της. Όλα συνέβησαν γύρω στις 06:30 το πρωί, με τις αστυνομικές πηγές να αναφέρουν ότι οι δράστες είχαν στήσει για αρκετή ώρα καρτέρι έξω από το σπίτι της πρώην Σταρ Ελλάς το 2008. Τη στιγμή που Διονυσία Κουκίου έκλεισε την πόρτα του σπιτιού οι τρεις κουκουλοφόροι έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο της ληστείας. Την πλησίασαν και με γρήγορες κινήσεις την ακινητοποίησαν κοντά στο αυτοκίνητό της. Εξαπολύοντας α
12:12 19/11/2021

Διονυσία Κουκίου: Περιγράφει το χρονικό του τρόμου με τους ληστές στη Γλυφάδα

okmag.gr
Στις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε το πρωί της Τετάρτης (17.11) αναφέρθηκε η Διονυσία Κουκίου, μιλώντας στους δημοσιογράφους. Η πρώην Σταρ Ελλάς, δέχθηκε επίθεση από τρεις ληστές έξω από το σπίτι της, στη Γλυφάδα, οι οποίοι την υποχρέωσαν να τους οδηγήσει στο διαμέρισμα της, από όπου άρπαξαν χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα. «Βγήκα το πρωί της Τετάρτης […] The post Διονυσία Κουκίου: Περιγράφει το χρονικό του τρόμου με τους ληστές στη Γλυφάδα appeared first on OK.
21:36 18/11/2021

Διονυσία Κουκίου: «Μου έλεγε θα σε σφάξω»

zappit.gr
Για τις τρομακτικές στιγμές που έζησε στα χέρια των ληστών μίλησε η Διονυσία Κουκίου στους δημοσιογράφους, επιστρέφοντας στο σπίτι της, […] The post Διονυσία Κουκίου: «Μου έλεγε θα σε σφάξω» appeared first on Zappit.
21:32 18/11/2021

Σοκάρει η πρώην Σταρ Ελλάς που έπεσε θύμα ληστείας: «Με απείλησαν ότι θα με σφάξουν»

news.gr
Η 35χρονη Διονυσία Κουκίου περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που βίωσε στα χέρια των τριών κακοποιών
21:14 18/11/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load