#Δωρεά Οργάνων

Αθανάσιος Εξαδάκτυλος: «Ας γίνουμε όλοι δωρητές οργάνων»

iatropedia.gr
Το καλό παράδειγμα για τη δωρεά οργάνων έδωσαν από το Ηράκλειο Κρήτης πολιτειακοί παράγοντες, σε πανηγυρική εκδήλωση για την έναρξη της καμπάνιας του ΠΙΣ για τη Δωρεά Οργάνων The post Αθανάσιος Εξαδάκτυλος: «Ας γίνουμε όλοι δωρητές οργάνων» appeared first on Iatropedia.
13:09 27/03/2024

Καμπάνια για τη Δωρεά Οργάνων από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

iatropedia.gr
Από το Ηράκλειο Κρήτης ξεκινάει η καμπάνια του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ). The post Καμπάνια για τη Δωρεά Οργάνων από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο appeared first on Iatropedia.
19:09 19/03/2024

Φ. Ζαΐμης: Ολοκληρώθηκε η μελέτη για το Ινστιτούτο Ιατρικής Τεχνολογίας

thebest.gr
 «Η Δωρεά Οργάνων είναι μια πράξη ζωής,  η οποία βασίζεται στον ανθρωπισμό και την αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπο.
16:00 10/11/2023

Διπλή Δωρεά Οργάνων από το  Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία»

Zougla
Στις 10 & 11 Ιουνίου, μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες πραγματοποιήθηκε δωρεά οργάνων από δύο...
16:00 13/06/2023

Πανελλήνια πρωτιά για φοιτητές ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών

thebest.gr
Πανελλήνια «πρώτη» για τους φοιτητές Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών από την Κύπρο, Μυρσίνη Στράτη και Ραφαέλ Πιτσίλλο, καθότι κατέκτησαν με την εργασία τους που αφορούσε τον Εγκεφαλικό θάνατο και την Δωρεά Οργάνων το 1ο βραβείο στο 29o Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας ΕΣΦΙΕ.
09:44 10/05/2023

IQ 160 – Εξελίξεις: Μια Επίθεση και μια Δωρεά Οργάνων κρύβουν μυστικά

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας τηλεοπτικής σειράς  IQ 160 που βλέπουμε στο STAR Η Πηνελόπη παίρνει κρυφά δείγμα DNA από την κόρη της, τη Μαρίνα, για να το συγκρίνουν με το DNA του πτώματος, που έχει βρεθεί. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για τον Παύλο. Η Πηνελόπη καταρρακώνεται και ο Καλατζής προσπαθεί να τη […] The post IQ 160 – Εξελίξεις: Μια Επίθεση και μια Δωρεά Οργάνων κρύβουν μυστικά appeared first on Λόγια-Σταράτα.
22:32 08/04/2023

Αγρίνιο: Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Δημήτρη Στρατούλη «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές, Δωρεά οργάνων – Δώρο ζωής»

agrinionews.gr
Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού πολιτών του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής πραγματοποιήθηκε χθες, 22/9/2021, η παρουσίαση του Βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές, Δωρεά Οργάνων – Δώρο Ζωής». Οι συγκλονιστικότερες στιγμές ψυχικού μεγαλείου και κοινωνικής αλληλεγγύης ήταν, όταν ζήτησαν το λόγο και μίλησαν δύο μητέρες (Αθανασία Δημητρίου και Ελένη Σκανδάλου), που δώρισαν ...
12:44 23/09/2021

To νέο βιβλίο του πρώην υπουργού Δ. Στρατούλη: «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές – Δωρεά Οργάνων – Δώρο Ζωής»

politik.gr
Ο Δημήτρης Στρατούλης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές- Δωρεά Οργάνων-Δώρο Ζωής» αφηγείται την περιπέτεια της υγείας του…
14:32 11/06/2021

Ζώντας μέσα από τους άλλους! Όταν η μεταμόσχευση νικά το θανατο

crashonline.gr
«Οι μεταμοσχεύσεις στην Ελλάδα της πανδημίας συνεχίζουν να δείχνουν τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Η Δωρεά Οργάνων μπορεί να φέρει φως στη ζωή σου ή στη ζωή των συνανθρώπων σου. Ενημερώσου για τη φωτεινή πλευρά της ζωής», τονίζει ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) με αφορμή την 1η Νοεμβρίου, που έχει...
16:31 30/10/2020

Η Σκοτεινή Πλευρά στην Δωρεά Οργάνων (είναι μια Πανάκριβη Ιστορία και Καθόλου Δωρεάν)

mikrometoxos.gr
Η Δωρεά Οργάνων είναι μια Πανάκριβη Ιστορία και Καθόλου Δωρεάν. Τι χάνετε όταν υπογράψετε το φυλλάδιο δωρητή οργάνων; Η δωρεά οργάνων σας υποτίθεται είναι ευγενής πράξη, μήπως όμως οι γιατροί έχουν θολώσει την γραμμή μεταξύ ζωής και θανάτου; Τιμοκατάλογος ανθρωπίνων οργάνων κι άλλα ενδιαφέροντα που αφορούν τους εγκεφαλικά «νεκρούς» που είναι μια χαρά ζωντανοί …κατά […] The post Η Σκοτεινή Πλευρά στην Δωρεά Οργάνων (είναι μια Πανάκριβη Ιστορία και Καθόλου Δωρεάν) appeared first on Mikrometoxos.gr.
05:42 07/04/2020

Εκδήλωση με θέμα: «Από τη δωρεά οργάνων στη μεταμόσχευση»

myvolos.net
Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας διοργανώνουν εκδήλωση – ομιλία με θέμα «Από τη Δωρεά Οργάνων στη Μεταμόσχευση». Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Ζακυνθινός Επαμεινώνδας, Πρόεδρος Τοπικής Συντονιστικής Ομάδας […]
19:32 06/03/2020

Αγρίνιο: Ενημερωτική εκδήλωση για τα οφέλη της εθελοντικής αιμοδοσίας και της δωρεάς οργάνων σώματος

sinidisi.gr
«Αιμοδοσία και Δωρεά Οργάνων μια κουβέντα που πρέπει να γίνει» είναι το κεντρικό θέμα ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος Αιτωλοακαρνανίας. Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στο Αγρίνιο. Σκοπός της δράσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με The post Αγρίνιο: Ενημερωτική εκδήλωση για τα οφέλη της εθελοντικής αιμοδοσίας και της δωρεάς οργάνων σώματος appeared first on ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
15:55 17/12/2019

“Αιμοδοσία και Δωρεά Οργάνων” το θέμα εκδήλωσης στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

agriniopress.gr
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Αγρινίου, τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου, τον Σύλλογο Νεφροπαθών Νομού Αιτωλ/νιας και τον Σύλλογο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Απόστολος Λουκάς», θα πραγματοποιήσουν ενημερωτική ημερίδα την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 18:00, στην συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νιας, με θέμα … The post “Αιμοδοσία και Δωρεά Οργάνων” το θέμα εκδήλωσης στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας appeared first on AgrinioPress.
20:56 15/12/2019

Το μήνυμα του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια για την Δωρεά Οργάνων

iatropedia.gr
Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων και Μεταμοσχεύσεων, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ευχαρίστησε τις οικογένειες των ανθρώπων που συναίνεσαν για να σωθούν συνάνθρωποι μας, όπως είπε. The post Το μήνυμα του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια για την Δωρεά Οργάνων appeared first on Iatropedia.
12:12 01/11/2019

Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων: «Λίγοι» οι ‘Ελληνες με 5 δότες ανά 1 εκατ. πληθυσμού

iatropedia.gr
Αποκαρδιωτικά είναι τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, 1η Νοεμβρίου και εμφανίζουν τη χώρα μας ουραγό στη Δωρεά Οργάνων. Για αύξηση τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, κάνει λόγο ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) The post Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων: «Λίγοι» οι ‘Ελληνες με 5 δότες ανά 1 εκατ. πληθυσμού appeared first on Iatropedia.
18:34 31/10/2019

Δράσεις για τη Δωρεά Οργάνων σε Ηράκλειο, Άγιο Νικόλαο και Χανιά

ekriti.gr
Ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης» είναι ένα μη κερδοσκοπικό...
21:35 30/10/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load