#Εκβιασμός

Εκβιασμός Βορίδη: Αυτοδύναμη ΝΔ, ή τρίτες εκλογές

olympia.gr
Το «μαχαίρι στο λαιμό» έβαλε στους ψηφοφόρους ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος είπε ξεκάθαρα ότι αν στις 25 Ιουνίου δεν ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία ώστε να βγει αυτοδύναμη, τότε στην Πειραιώς είναι διατεθειμένοι να σύρουν τη χώρα σε τρίτες εκλογές, συνεχίζοντας την πολιτική αστάθεια. «Στόχος της ΝΔ παραμένει η αυτοδυναμία, καθώς έχει ήδη απορρίψει το σενάριο […] Εκβιασμός Βορίδη: Αυτοδύναμη ΝΔ, ή τρίτες εκλογές - olympia
11:52 27/05/2023

Μάντζος προς ΝΔ: Αντιδημοκρατικές είναι οι υποκλοπές και οι επιθέσεις στις Ανεξάρτητες Αρχές

ieidiseis.gr
Τα τρία σημαντικά στάδια για το ΠΑΣΟΚ με φόντο τις εκλογές 2023, κατά τον Δημήτρη Μάντζο.Στην αντεπίθεση κατά του γραμματέα της ΝΔ για τις δηλώσεις του περί αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς του ΠΑΣΟΚ, πέρασε το πρωί του Σαββάτου (25/3) ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος. Κληθείς στον ΣΚΑΪ να σχολιάσει τα σενάρια μετεκλογικών συνεργασιών, ο Δ. Μάντζος τόνισε πως «μετά τα όσα έχουμε ακούσει τις τελευταίες ημέρες, είναι ανάγκη να επιστρέψουμε στα βασικά: Τι σημαίνει αξιοπιστία; Να λες τα ίδια και να πιστεύεις τα ίδια με σταθερότητα. Τι σημαίνει θεσμική συνέπεια; Να εφαρμόσεις και να σέβεσαι το γράμμα και το πνεύμα του Συντάγματος. Τι σημαίνει ενσυναίσθηση; Να νιώθεις και να κατανοείς το θ
13:36 25/03/2023

ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ: Ο Εκβιασμός, η Πολιορκία και οι Εκπλήξεις στη Νέα Εποχή στο «Όνειρο»

logiastarata.gr
Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη σημερινό επεισόδιο της σειράς ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ Ο Χρήστος προσπαθεί μάταια να ξεφορτωθεί τη Φωφώ που συνεχίζει να τον εκβιάζει, ενώ η Βρεττώ ανακαλύπτει πως λείπουν χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό της. Η Φωτεινή επιστρέφει στο σπίτι της, κάνοντας χαρούμενη την Εύη. Ο Πόντικας προσπαθεί να επισκεφτεί την Μυρτώ στην κλινική […] The post ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ: Ο Εκβιασμός, η Πολιορκία και οι Εκπλήξεις στη Νέα Εποχή στο «Όνειρο» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
09:46 10/03/2023

Εκβιασμός στην Πάτρα: «Φέρε μας 70.000€ ή της κόβουμε το πόδι» -Πώς επιτήδειοι εξαπατούν ηλικιωμένους

eleftherostypos.gr
Πάτρα: Δύο απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν μία ηλικιωμένη με σκοπό να της αποσπάσουν 70.000 ευρώ, στην Αγυιά, στην Πάτρα, αλλά εκείνη ευτυχώς αντιλήφθηκε ότι οι δράστες θέλησαν απλώς να την τρομάξουν αποσπώντας της χρήματα. Η ηλικιωμένη γυναίκα που παραλίγο να μπλεχτεί στα «δίχτυα» των απατεώνων σοκαρισμένη δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ότι, «δεν μπορώ να συνέλθω […] Το άρθρο Εκβιασμός στην Πάτρα: «Φέρε μας 70.000€ ή της κόβουμε το πόδι» -Πώς επιτήδειοι εξαπατούν ηλικιωμένους εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:30 10/02/2023

Πάτρα: Εκβιασμός από γυναίκα σε γυναίκα – Η καταγγελία και ο τρόπος που είχαν γνωριστεί στο παρελθόν

Newsit
Η καταγγελία στην Πάτρα προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας, που προχώρησε στη σύλληψη της 37χρονης γυναίκας. Τι ανέφερε η 65χρονη… Στα χέρια της Αστυνομίας, στην Πάτρα βρίσκεται από χθες Τετάρττη 12/10/2022  μια 37χρονη γυναίκα, που κατηγορείται για εκβίαση γυναίκας με σκοπό να της αποσπάσει χρήματα. Θύμα της μια 65χρονη η οποία κατήγγειλε στην Ασφάλεια, πως ... Περισσότερα To άρθρο Πάτρα: Εκβιασμός από γυναίκα σε γυναίκα – Η καταγγελία και ο τρόπος που είχαν γνωριστεί στο παρελθόν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:40 13/10/2022

Ligue 1: Εκβιασμός και σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων στη γαλλική διαιτησία!

Gazzetta
Λίγες ημέρες μετά το δημοσίευμα με τα σεξουαλικά σκάνδαλα δεκαετιών της γαλλικής Ομοσπονδία ο Ρομέν Μολίνα δημοσίευσε νέα έρευνα που καταγγέλλει παρενόχληση και σεξουαλικό εκβιασμό σε ανηλίκους στη γαλλική διαιτησία!
15:54 21/09/2022

ΚΚΕ: Εκβιασμός της ΝΔ και κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μπορούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα

NewsBomb
«Παρά τις όποιες επιμέρους διαφορές, και οι δύο αυτές επιλογές είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες με τις αιτίες της ενεργειακής ακρίβειας και…Περισσότερα...
19:20 27/06/2022

Εκβιασμός Πούτιν: Ζητάει άρση των κυρώσεων με αντάλλαγμα το σιτάρι

protagon.gr
Η ανθρωπιστική πρωτοβουλία του ιταλού πρωθυπουργού, Μάριο Ντράγκι, δεν έτυχε θετικής ανταπόκρισης από τον ρώσο πρόεδρο. The post Εκβιασμός Πούτιν: Ζητάει άρση των κυρώσεων με αντάλλαγμα το σιτάρι appeared first on Protagon.gr.
23:08 26/05/2022

Πάτρα: Εκβιασμός μετά από τροχαίο – «Αν δεν μας φτιάξεις τις ζημιές θα σου κάψουμε το αυτοκίνητο»

Newsit
Σε εφιάλτη έμελλε να μετατραπεί για Πατρινό η προ ημερών εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα. Από τη σύγκρουση δυο ΙΧ προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, ωστόσο ο άνδρας άρχισε να γίνεται αποδέκτης συνεχών οχλήσεων από τον οδηγό και τους επιβαίνοντες του έτερου οχήματος που ζητούσαν επιτακτικά την καταβολή μεγάλου χρηματικού ποσού, με πρόσχημα τις φθορές που ... Περισσότερα To άρθρο Πάτρα: Εκβιασμός μετά από τροχαίο – «Αν δεν μας φτιάξεις τις ζημιές θα σου κάψουμε το αυτοκίνητο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:32 22/02/2022

Εκβιασμός Δημάρχου Ωραιοκάστρου: “Πιάστηκαν με.. “τη γίδα στην πλάτη” – Όλο το χρονικό (VIDEO)

grtimes.gr
Για ένα καλοστημένο σχέδιο από τη μεριά των δραστών, προκειμένου να εκβιάσουν και να καταφέρουν να αποσπάσουν 60.000 ευρώ από... The post Εκβιασμός Δημάρχου Ωραιοκάστρου: “Πιάστηκαν με.. “τη γίδα στην πλάτη” – Όλο το χρονικό (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.
14:04 30/10/2021

ΝΤΡΟΠΗ: Εκβιασμός και εξαγορά της νεολαίας με 150 ευρώ για να εμβολιαστεί

otavoice.gr
Ανήκουστο και εξωπραγματικό. Είναι εκβιασμός ή εξαγορά της νέας γενιάς; Το τερμάτισαν …. Την επιδότηση με προπληρωμένη κάρτα αξίας 150 ευρώ ανακοίνωσε η κυβέρνηση με δικαιούχους νέα παιδιά γεννημένα από 1το 1996 έως το 2003 , τα οποία θα εμβολιαστούν. Η κάρτα θα αφορά ταξίδια και θεάματα. 18 έως 25 ετών παιδιά άνεργα, παιδιά που […]
12:30 28/06/2021

ΦΣΘ: Σταματάμε τη διάθεση self test – Κυβέρνηση: Εκβιασμός – αν δεν θέλουν οι φαρμακοποιοί, θα βρεθούν άλλοι τρόποι

protagon.gr
Οι φαρμακοποιοί αντιδρούν από τη μία για τον φόρτο εργασίας που επιφέρει η δωρεάν διανομή των self test στα καταστήματά τους και από την άλλη για το ενδεχόμενο διανομής των τεστ από τα σούπερ μάρκετ The post ΦΣΘ: Σταματάμε τη διάθεση self test – Κυβέρνηση: Εκβιασμός – αν δεν θέλουν οι φαρμακοποιοί, θα βρεθούν άλλοι τρόποι appeared first on Protagon.gr.
13:56 09/06/2021

Ηράκλειο: Εκβιασμός δια της μεθόδου του θιγμένου συζύγου – Πώς βούτηξαν 3.000 ευρώ

Newsit
Στη σύλληψη δύο νεαρής ηλικίας ατόμων (άνδρας – γυναίκα) προχώρησε η Ασφάλεια Ηρακλείου για εκβίαση… Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία έγινε από ηλικιωμένο Ηρακλειώτη, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι το ζευγάρι τον εκβίαζε και του ζητούσε χρήματα, γιατί κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε δεχτεί στο σπίτι του την γυναίκα, χωρίς όμως να γίνει κάτι μεταξύ τους. Σύμφωνα με το creta24.gr, περίπου 3.000 ... Περισσότερα To άρθρο Ηράκλειο: Εκβιασμός δια της μεθόδου του θιγμένου συζύγου – Πώς βούτηξαν 3.000 ευρώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:36 06/05/2021

Υπόθεση Lamanif: Έσπασε τη σιωπή του – Εκβιασμός, αφέντρες ή promotion;

spoilers
Σε δισεπίλυτο γρίφο εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης, του ράπερ Λάμπρου Μανιφάβα, γνωστού ως «Lamanif» στη Θεσσαλονίκη μετά τις δηλώσεις του σε βίντεο για αυτοκτονία του,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Υπόθεση Lamanif: Έσπασε τη σιωπή του – Εκβιασμός, αφέντρες ή promotion;
21:08 24/02/2021

Κεγκέρογλου για Αυγενάκη: «Εκβιασμός με την παγίδα στημένη»

sportime.gr
Για εκβιασμό με την παγίδα στημένη κάνει λόγο ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, ο οποίος εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια σε όσα έχει κάνει ο Λευτέρης Αυγενάκης. Το άρθρο Κεγκέρογλου για Αυγενάκη: «Εκβιασμός με την παγίδα στημένη» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
23:05 21/02/2021

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Κανονική άδεια ή αναστολή σύμβασης το δίλλημα στους εργαζόμενους στα Jumbo

topontiki.gr
ΕΛΛAΔΑ  Για «εκβιασμό»προς τους εργαζόμενούς της καταγγέλει ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας τη διοίκηση της εταιρείας Jumbo, η οποία με επιστολή της εν όψει των νέων περιοριστικών μέτρων τους καλεί να επιλέξουν ανάμεσα στο να πάρουν κανονική άδεια ή να τεθούν σε αναστολή σύμβασης. Όπως αναφέρει ο σύλλογος, επιστολή που έστειλε η εταιρεία Jumbo προς τους εργαζόμενους, καθώς η κυβέρνηση ανακοίνωνε νέα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία και ετοιμαζόταν για νέο σκληρό lockdown στην Αττική, ανέφερε ότι «σύμφωνα με τα νέα κυβερνητικά μέτρα, τα οποία ισχύουν από 6.2.2021, όλα τα καταστήματα λιανικού εμπορίου στην περιοχή της Αττικής και της Θεσσαλονίκης δύνανται να λειτουργούν μόνον με τη μέθοδο του
17:19 10/02/2021

Αφίσες και φυλλάδια κατά του εμβολίου στη Θεσσαλονίκη: «Εκβιασμός ο εμβολιασμός» (pics)

Newsit
Αρνητές του κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη τύπωσαν και μοίρασαν αφίσες και φυλλάδια κατά του εμβολίου, σήμερα, Τρίτη (29.12.2020). Οι άγνωστοι μοίρασαν στη Θεσσαλονίκη φυλλάδια κατά του ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Αφίσες και φυλλάδια κατά του εμβολίου στη Θεσσαλονίκη: «Εκβιασμός ο εμβολιασμός» (pics) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:39 29/12/2020

8 ΛΕΞΕΙΣ: Ο Πυροβολισμός, οι Υποψίες και ο Εκβιασμός

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα στη σειρά 8 ΛΕΞΕΙΣ Ο διακινητής και οι συνεργοί του συλλαμβάνονται, τελευταία στιγμή όμως ο άνθρωπος που πυροβόλησε τον Έκτορα ξεφεύγει από την αστυνομία. Στη συνέχεια, ο αστυνόμος Βρανάς ανακρίνει τον διακινητή και προσπαθεί να μάθει ποιος άλλος κρύβεται πίσω από αυτή την επίθεση. Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας μένει ξάγρυπνος από το άγχος […] The post 8 ΛΕΞΕΙΣ: Ο Πυροβολισμός, οι Υποψίες και ο Εκβιασμός appeared first on Λόγια-Σταράτα.
03:48 29/12/2020

Με Ρωσία ο Ερντογάν, δεν υποχωρεί για S400-Εκβιασμός Τσαβούσογλου, βάζει όρους σε ΗΠΑ -Γαλλία

otavoice.gr
Αποφασισμένη να ακολουθήσει με κάθε τίμημα τη Μόσχα δείχνει η Τουρκία, κάτι που έχει διαφανεί την τελευταία 2ετία με την κοινή τους παρουσία σε Συρία, Λιβύη, Αφρική και Αρμενία. Ο Ερντογάν προσπαθεί να αναγορευτεί σε περιφερειακή δύναμη, εκφράζοντας τον ισλαμικό κόσμο αποσταθεροποιώντας την ευρύτερη περιοχή κάτι που εξυπηρετεί τα σχέδια του Κρεμλίνου. Η Τουρκία δεν […]
11:04 17/12/2020

8 ΛΕΞΕΙΣ: Το Απειλητικό Σημείωμα, ο Συναισθηματικός Εκβιασμός και το Διαζύγιο

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στα σημερινά επεισόδια της σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ Ο Οδυσσέας, μετά το συμβάν με το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω του και το απειλητικό σημείωμα που του άφησε ο άγνωστος, ξέρει ότι η κατάσταση έχει αρχίσει να σοβαρεύει και αποφασίζει να μην πει τίποτα στην Έρση για να μην την τρομάξει. Στο μεταξύ, έρχεται στο […] The post 8 ΛΕΞΕΙΣ: Το Απειλητικό Σημείωμα, ο Συναισθηματικός Εκβιασμός και το Διαζύγιο appeared first on Λόγια-Σταράτα.
09:18 30/11/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load