#Έλενα Ασημακοπούλου

Έλενα Ασημακοπούλου: «Δεν ξέρω αν η συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού ήταν το πιο επιτυχημένο επαγγελματικό μου βήμα»

zappit.gr
Η Έλενα Ασημακοπούλου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά με αφορμή την συμμετοχή στην κωμική σειρά «Στα σύνορα» […] The post Έλενα Ασημακοπούλου: «Δεν ξέρω αν η συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού ήταν το πιο επιτυχημένο επαγγελματικό μου βήμα» appeared first on Zappit.
21:00 27/01/2024

Έλενα Ασημακοπούλου: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο από τον Μπρούνο Τσιρίλο και τον λόγο που χωρίσαμε

govastileto.gr
Η Έλενα Ασημακοπούλου, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK! και μίλησε για τη 14χρονη κόρη της Μαρία Ροζάρια, το δύσκολο διαζύγιο από τον Μπρούνο Τσιρίλο και τα μαθήματα ζωής που έχει πάρει. Πώς διαχειρίστηκες τον χωρισμό σου; Σίγουρα δεν είναι κάτι ευχάριστο. Όταν χωρίζεις δεν μπορείς να είσαι ήρεμος και ψύχραιμος. Η λέξη «δυσκολία» είναι η […]
21:00 24/01/2024

Ξέσπασε η Έλενα Ασημακοπούλου με δημοσίευμα που χαρακτήριζε το σπίτι της «παλάτι»

govastileto.gr
Ξέσπασε η Έλενα Ασημακοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή ένα δημοσίευμα που είχε να κάνει με την προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα, η Έλενα Ασημακοπούλου διάβασε ένα άρθρο το οποίο ανέφερε πως ξεπερνά τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο στο «παλάτι» της, κάτι που όμως δεν έχει σχέση με την […]
12:00 14/01/2024

Στα σύνορα: Αυτοί είναι οι (12) ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Star

happytv.gr
Υρώ Μανέ, Κώστας Κόκλας, Νίκος Πουρσανίδης, Λίλα Μπακλέση, Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Ρένος Ρώτας, Βαλέρια Κουρούπη, Πάρις Θωμόπουλος, Έλενα Ασημακοπούλου, Βασίλης Τριανταφύλλου είναι οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά του Star "Στα σύνορα". Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Στα σύνορα: Αυτοί είναι οι (12) ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Star
12:37 14/08/2023

«Ήταν πολλά τα χρόνια που ο Τσιρίλο δεν ήταν καλά» (vid)

thessports.gr
Η γνωστή ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» της Τρίτης (9/5). Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο διαζύγιο ένα περίπου χρόνο πριν με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, Μπρούνο Τσιρίλο. «Ζει μόνιμα στην Ιταλία, έρχεται κάποιες μέρες τον μήνα για να δει την κόρη μας. Είναι δύσκολο ως προς […] The post «Ήταν πολλά τα χρόνια που ο Τσιρίλο δεν ήταν καλά» (vid) first appeared on ThesSports.
10:06 10/05/2023

Έλενα Ασημακοπούλου: «Όταν χώρισα με τον Μπρούνο Τσιρίλο δεν είχα ούτε χρήματα στην άκρη»

zappit.gr
Η Έλενα Ασημακοπούλου ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον χωρισμό της από […] The post Έλενα Ασημακοπούλου: «Όταν χώρισα με τον Μπρούνο Τσιρίλο δεν είχα ούτε χρήματα στην άκρη» appeared first on Zappit.
00:36 10/05/2023

The 2Night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται Σχίζα, Ασημακοπούλου και Χιωτίνη

zappit.gr
Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο The 2Night Show την Έλενα Ασημακοπούλου. Η όμορφη ηθοποιός μιλάει για τα […] The post The 2Night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται Σχίζα, Ασημακοπούλου και Χιωτίνη appeared first on Zappit.
16:34 09/05/2023

Έλενα Ασημακοπούλου για Γεωργούλη: «Είναι σοκ, έχουμε να μιλήσουμε πολλά χρόνια»

zappit.gr
Για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον Αλέξη Γεωργούλη απάντησε η Έλενα Ασημακοπούλου, η οποία τόνισε […] The post Έλενα Ασημακοπούλου για Γεωργούλη: «Είναι σοκ, έχουμε να μιλήσουμε πολλά χρόνια» appeared first on Zappit.
10:14 25/04/2023

Έλενα Ασημακοπούλου στο TLIFE: «Εγώ δεν έχω γνωρίσει αυτόν τον Αλέξη Γεωργούλη, έχω συνεργαστεί άψογα μαζί του»

tlife.gr
Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση της καταγγελίας της Ελένης Χρονοπούλου σε βάρος του Αλέξη To άρθρο Έλενα Ασημακοπούλου στο TLIFE: «Εγώ δεν έχω γνωρίσει αυτόν τον Αλέξη Γεωργούλη, έχω συνεργαστεί άψογα μαζί του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:04 19/04/2023

Μπρούνο Τσιρίλο: Στην Ιταλία με την κόρη του, Μαρία – Ροζάρια, σε μια ιδιαίτερη μέρα – Φωτογραφία

tlife.gr
Ο Μπρούνο Τσιρίλο, μετά τον χωρισμό του από την Έλενα Ασημακοπούλου ζει μόνιμα στην Ιταλία, όπου To άρθρο Μπρούνο Τσιρίλο: Στην Ιταλία με την κόρη του, Μαρία – Ροζάρια, σε μια ιδιαίτερη μέρα – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:10 19/03/2023

Τζούλια Αλεξανδράτου: Τι αποκάλυψε για τη βραδιά των καλλιστείων η Έλενα Ασημακοπούλου

koolnews.gr
Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Έλενα Ασημακοπούλου γύρισε το χρόνο πίσω στο 2006 και θυμήθηκε την βραδιά που κατέκτησε τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς. Μια βραδιά, όμως, που έμεινε αξέχαστη και για άλλο λόγο, αφού το ενδιαφέρον είχε μονοπωλήσει η… Τζούλια Αλεξανδράτου. Μίλησε για τη βραδιά εκείνη και εξήγησε πως η συμπεριφορά της Τζούλιας […]
11:08 31/01/2023

Έλενα Ασημακοπούλου: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή

tlife.gr
H ζωή της Έλενας Ασημακοπούλου τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχει αλλάξει ριζικά.  Από τη μια το To άρθρο Έλενα Ασημακοπούλου: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:04 21/01/2023

Μπρούνο Τσιρίλο: Η όλο νόημα ανάρτηση έναν χρόνο μετά το διαζύγιο από την Έλενα Ασημακοπούλου

tlife.gr
Ένα μήνυμα όλο νόημα δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής, To άρθρο Μπρούνο Τσιρίλο: Η όλο νόημα ανάρτηση έναν χρόνο μετά το διαζύγιο από την Έλενα Ασημακοπούλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:40 18/01/2023

Έλενα Ασημακοπούλου: «Μετά από τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες ψυχολογικά μπορώ να πω ότι με είχε ρίξει πάρα πολύ.

okmag.gr
Η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε στην Τζένη Θεωνά και στην εκπομπή «Μαμα-δες», το απόγευμα του Σαββάτου, στην ΕΡΤ2. Η ηθοποιός [παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, τόνισε για τις τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες που βίωσε: «Δεν ήταν μια καλή περίοδος στη ζωή μου γιατί ήταν πολλά χρόνια. Για να περάσεις τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες, όπως είχα εγώ, ψυχολογικά μπορώ να πω […] The post Έλενα Ασημακοπούλου: «Μετά από τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες ψυχολογικά μπορώ να πω ότι με είχε ρίξει πάρα πολύ. appeared first on OK! Magazine.
18:44 31/12/2022

Έλενα Ασημακοπούλου: «Δεν ήταν καλή περίοδος στη ζωή μου, με είχε ρίξει πάρα πολύ ψυχολογικά»

zappit.gr
Την Έλενα Ασημακοπούλου φιλοξένησε η Τζένη Θεωνά στην τελευταία εκπομπή για το 2022 στις Μαμα-δες, το απόγευμα του Σαββάτου, στην ΕΡΤ2. […] The post Έλενα Ασημακοπούλου: «Δεν ήταν καλή περίοδος στη ζωή μου, με είχε ρίξει πάρα πολύ ψυχολογικά» appeared first on Zappit.
17:44 31/12/2022

Μπρούνο Τσιρίλο: Απολαμβάνει τις πρώτες γιορτές με την κόρη του μετά τον χωρισμό του από την Έλενα Ασημακοπούλού

tlife.gr
Τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά για την Έλενα Ασημακοπούλου και τον Μπρούνο Τσιρίλο, καθώς είναι η To άρθρο Μπρούνο Τσιρίλο: Απολαμβάνει τις πρώτες γιορτές με την κόρη του μετά τον χωρισμό του από την Έλενα Ασημακοπούλού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:06 30/12/2022

Μπρούνο Τσιρίλο: Οι πρώτες γιορτές με την κόρη του μετά τον χωρισμό του από την Έλενα Ασημακοπούλού

tlife.gr
Η Έλενα Ασημακοπούλου πέρασε τις ημέρες των Χριστουγέννων αγκαλιά με την κόρη της, την οποία αργότερα To άρθρο Μπρούνο Τσιρίλο: Οι πρώτες γιορτές με την κόρη του μετά τον χωρισμό του από την Έλενα Ασημακοπούλού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:30 28/12/2022

Έλενα Ασημακοπούλου: Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της μετά το διαζύγιο από τον Μπρούνο Τσιρίλο – Φωτογραφία

tlife.gr
Διαφορετικά είναι τα φετινά Χριστούγεννα για την Έλενα Ασημακοπούλου. Φέτος, είναι η πρώτη χρονιά που η To άρθρο Έλενα Ασημακοπούλου: Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της μετά το διαζύγιο από τον Μπρούνο Τσιρίλο – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:26 24/12/2022

Ναταλία Γερμανού για Έλενα Ασημακοπούλου: Στεναχωριέμαι που δεν μου μίλησε τότε

Newsit
“Μετανιώνω που δεν ήμουν τόσο κοντά στην Έλενα όσο θα ‘θελα να ‘μαι” ανέφερε η Ναταλία Γερμανού. Δηλώσεις στην κάμερα του Ποιος είναι πρωινιάτικα παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού και μίλησε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και την Έλενα Ασημακοπούλου κι όσα είπε σε συνέντευξή της για τη συνεργασία τους παλιότερα. «Σε λίγα χρόνια ίσως θα ... Περισσότερα To άρθρο Ναταλία Γερμανού για Έλενα Ασημακοπούλου: Στεναχωριέμαι που δεν μου μίλησε τότε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:34 19/12/2022

Ναταλία Γερμανού: «Ήμουν κι εγώ ψυχροπολεμική απέναντι στην Κωνσταντίνα, μετανιώνω για την Έλενα Ασημακοπούλου»

zappit.gr
Δηλώσεις στην κάμερα του ΟΡΕΝ έκανε η Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις συνεργασίες της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και […] The post Ναταλία Γερμανού: «Ήμουν κι εγώ ψυχροπολεμική απέναντι στην Κωνσταντίνα, μετανιώνω για την Έλενα Ασημακοπούλου» appeared first on Zappit.
15:42 19/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load