Έλενα Ασημακοπούλου: «Όταν χώρισα με τον Μπρούνο Τσιρίλο δεν είχα ούτε χρήματα στην άκρη»

00:36 - 10/05/2023

Η Έλενα Ασημακοπούλου ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον χωρισμό της από […] The post Έλενα Ασημακοπούλου: «Όταν χώρισα με τον Μπρούνο Τσιρίλο δεν είχα ούτε χρήματα στην άκρη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Ασημακοπούλου: Όταν πήρα την απόφαση να χωρίσω με τον Μπρούνο Τσιρίλο δεν είχα ούτε χρήματα στην άκρη

Η Έλενα Ασημακοπούλου, καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μίλησε για τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο και το πως το δέχτηκε η κόρη τους. Η Έλενα Ασημακοπούλου, αναφέρθηκε στα πρώτα της «βήματα» στην πασαρέλα του διαγωνισμού ομορφιάς «Σταρ Ελλάς», καθώς και την εγκυμοσύνη της όταν συμμετείχε στη σειρά ... Περισσότερα To άρθρο Έλενα Ασημακοπούλου: Όταν πήρα την απόφαση να χωρίσω με τον Μπρούνο Τσιρίλο δεν είχα ούτε χρήματα στην άκρη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Έλενα Ασημακοπούλου: «Όταν χώρισα με τον Τσιρίλο δεν είχα ούτε χρήματα στην άκρη»

«Μετά από κάποια χρόνια ξεκινούσα να παίρνω τηλέφωνα ότι είμαι εδώ διαθέσιμη», είπε η ηθοποιός.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Έλενα Ασημακοπούλου: Όταν χώρισα με τον Μπρούνο Τσιρίλο δεν είχα ούτε δουλειά, ούτε χρήματα στην άκρη

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τρίτης (9/5) την Έλενα Ασημακοπούλου. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τα χρόνια που έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τον ρόλο που έπαιξε η μητρότητα στη ζωή της, το διαζύγιο ένα περίπου χρόνο πριν με τον πρώην ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο, την 13χρονη κόρη τους, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε και τον «αγώνα» που έκανε, για να επιστρέψει πάλι στην τηλεόραση. Θυμήθηκε τα πρώτα της «βήματα» στην πασαρέλα του διαγωνισμού ομορφιάς «Σταρ Ελλάς», καθώς και την εγκυμοσύνη της όταν συμμετείχε στη σειρά «Ονειροπαγίδα». Κάνοντας αναδρομή η ηθοποιός είπε για το πώς πήρε τον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο: «Το 2006 βγήκα από

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έλενα Ασημακοπούλου: Ο χωρισμός από τον Μπρούνο Τσιρίλο και η 13χρονη κόρη τους

Ένα χρόνο περίπου μετά τον χωρισμό της, η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις σχέσεις της σήμερα με τον Μπρούνο Τσιρίλο και την 13χρονη κόρη τους, Μαρία-Ροζάρια. Η Έλενα Ασημακοπούλου μιλώντας για την 13χρονη κόρη της, Μαρία – Ροζάρια είπε χαρακτηριστικά: «Η κόρη μου είναι τώρα 13 ετών […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Έλενα Ασημακοπούλου: «Όταν χώρισα με τον Μπρούνο Τσιρίλο δεν είχα ούτε χρήματα στην άκρη»

Για τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο και το πως το δέχτηκε η κόρη τους, μίλησε η Έλενα Ασημακοπούλου, η οποία ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.Για τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο και το πως το δέχτηκε η κόρη τους, μίλησε η Έλενα Ασημακοπούλου, η οποία ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.«Η κόρη μου είναι 13 ετών και η εφηβεία είναι δύσκολη περίοδος. Είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά βλέπεις τα ξεσπάσματα. Πριν από ένα χρόνο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Έλενα Ασημακοπούλου: Ο χωρισμός από τον Μπρούνο Τσιρίλο, η εφηβεία της κόρης τους – «Δεν είχα δουλειά, ούτε χρήματα στην άκρη»

Η Έλενα Ασημακοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ένα χρόνο περίπου To άρθρο Έλενα Ασημακοπούλου: Ο χωρισμός από τον Μπρούνο Τσιρίλο, η εφηβεία της κόρης τους – «Δεν είχα δουλειά, ούτε χρήματα στην άκρη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Έλενα Ασημακοπούλου: «Όταν χώρισα με τον Μπρούνο Τσιρίλο δεν είχα ούτε λεφτά ούτε δουλειά»

Έλενα Ασημακοπούλου: «Ο Μπρούνο Τσιρίλο μένει στην Ιταλία μετά το χωρισμό μας, αλλά έρχεται να δει την κόρη μας λίγες μέρες κάθε μήνα, το παιδί έχει προσμονή να τον δει»

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Έλενα Ασημακοπούλου: «Όταν χώρισα με τον Μπρούνο Τσιρίλο δεν είχα ούτε χρήματα»

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές της προσωπικής και οικογενειακής ζωής της μετά τον χωρισμό της.

Διαβάστε το στο to10.gr

Έλενα Ασημακοπούλου: Όταν χώρισα δεν είχα τίποτα, ούτε δουλειά, ούτε χρήματα στην άκρη

Η Έλενα Ασημακοπούλου βρέθηκε στο The 2Night Show της Τρίτης για να μιλήσει για το restart στην καριέρα της στην υποκριτική και τη στροφή της προς το επιχειρείν. Επίσης, δεν δίστασε να αποκαλύψει στιγμές από τη ζωή της μετά από τον χωρισμό της. Η ηθοποιός έμεινε περίπου έξι χρόνια εκτός τηλεοπτικών σειρών, από τότε που […] The post Έλενα Ασημακοπούλου: Όταν χώρισα δεν είχα τίποτα, ούτε δουλειά, ούτε χρήματα στην άκρη appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Έλενα Ασημακοπούλου: «Όταν χώρισα δεν είχα δουλειά, ούτε χρήματα στην άκρη»

Η Έλενα Ασημακοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show και παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην καριέρα της αλλά και το διαζύγιο από τον Μπρούνο Τσιρίλο. «Προσπαθούσα πολλά χρόνια να επανέλθω στη δουλειά μου, το ήθελα πάρα πολύ. Έμεινα περίπου 6 χρόνια εκτός. Τα πρώτα 4 […] The post Έλενα Ασημακοπούλου: «Όταν χώρισα δεν είχα δουλειά, ούτε χρήματα στην άκρη» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»