#Ελένη Ζιώγα

"Αλίκη" στο Bios

patrasevents.gr
Πειραιώς 84, ΑθήναΔευτέρα, 22 Μάϊ 2023 21:00ΑΛΙΚΗ Lewis Carroll Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Χατζάκης Ερμηνεύει η Ελένη Ζιώγα Η Αλίκη στη δύση πλέον της ζωής της αφηγείται την περιπέτεια που είχε ζήσει ως κοριτσάκι. Τον μαγικό κόσμο των θαυμάτων που είχε επισκεφθεί όταν αποφάσισε να ακολουθήσει ένα βιαστικό κουνέλι, με γιλέκο και ρολόι, στην κουνελότρυπά του. Έναν κόσμο που φαίνεται να την ακολουθεί ακόμα, στην προσπάθειά της να συμβιβαστεί με τις επιταγές της πραγματικότητάς της. Μεγαλώνει, μικραίνει, αλλά κυρίως μεγαλώνει. Το λογοτεχνικό αριστούργημα του Λ...
16:04 22/05/2023

Θέατρο: Σεργιάνι με μια άλλη Ελένη Ζιώγα στην ενηλικίωση της Αλίκης

zappit.gr
Μια πρόταση για το θέατρο ειδικού, εναλλακτικού θα τολμήσω να εκφράσω, ενδιαφέροντας σας φέρνω σήμερα εδώ μέσα από το Σεργιάνι […] The post Θέατρο: Σεργιάνι με μια άλλη Ελένη Ζιώγα στην ενηλικίωση της Αλίκης appeared first on Zappit.
16:56 14/05/2023

Ελένη Ζιώγα: Έχω γράψει τραγούδια στον Πλούταρχο, δεν με νοιάζει αν ταιριάζουν τα ακούσματά μου μαζί του

Newsit
“Κάποιοι δεν πίστευαν στο κομμάτι Χωρίς Αναπνοή” αποκαλύπτει η Ελένη Ζιώγα. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Ζιώγα στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου όπου και μίλησε για τις συνεργασίες στον χώρο της μουσικής αλλά και τη μεγάλη της επιτυχία που κάποιοι στην αρχή σαμπόταραν. «Έχω ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Ζιώγα: Έχω γράψει τραγούδια στον Πλούταρχο, δεν με νοιάζει αν ταιριάζουν τα ακούσματά μου μαζί του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:22 10/05/2023

Ελένη Ζιώγα: «Είχα πρόταση για talent show, σε υποχρεώνουν να κάνεις ριάλιτι, να εξευτελίσεις τον άλλο»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου μίλησε η Ελένη Ζιώγα. Η γνωστή ηθοποιός, στιχουργός και σεναριογράφος […] The post Ελένη Ζιώγα: «Είχα πρόταση για talent show, σε υποχρεώνουν να κάνεις ριάλιτι, να εξευτελίσεις τον άλλο» appeared first on Zappit.
17:50 10/05/2023

Ελένη Ζιώγα: «Αγαπάω ακόμα τον Νίκο Σεργιανόπουλο, δεν μας έδινε καθόλου την αίσθηση της βίας»

zappit.gr
Στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε η Ελένη Ζιώγα. Η γνωστή ηθοποιός, στιχουργός και σεναριογράφος έδωσε μία από τις […] The post Ελένη Ζιώγα: «Αγαπάω ακόμα τον Νίκο Σεργιανόπουλο, δεν μας έδινε καθόλου την αίσθηση της βίας» appeared first on Zappit.
12:54 10/05/2023

Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση “ΛάΣΠΗ” του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη σε σκηνοθεσία Ευθύμη Χρήστου στο θέατρο Φούρνος

paraskhnio.gr
Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «ΛάΣΠΗ », του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη, σε σκηνοθεσία Ευθύμη Χρήστου στο θέατρο Φούρνος. Ηταν μια βραδιά για φίλους, συναδέλφους ηθοποιούς, σκηνοθέτες κλπ, ανάμεσά τους ήταν οι: Αλίκη Αλεξανδράκη, Στέλιος Γούτης, Ρήγας Αξελός, Ελένη Ζιώγα, Ζέτα Δούκα, Κεράσια Σαμαρά, Νικαίτη Κοντούρη, Νίκος Αρβανίτης, Κατερίνα Φιλιώτου, Ευδοκιμος Το άρθρο Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση “ΛάΣΠΗ” του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη σε σκηνοθεσία Ευθύμη Χρήστου στο θέατρο Φούρνος εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
11:40 28/02/2023

Η Γη της Ελιάς: ακούστε το καινούργιο τραγούδι με τον Φίλιππο Πλιάτσικα

Newsit
«Ό,τι μέσα μου ακουμπούσε/ Κι έμοιαζε δικό μου/ Ό,τι το κορμί ποθούσε/ Κι η ψυχή μου λαχταρούσε/ Το ‘ξερα, δεν θα κρατούσε/ Ήταν δανεικό!». Αυτοί είναι ορισμένοι από τους στίχους που έχει γράψει η Ελένη Ζιώγα, έντυσε μουσικά ο Χρίστος Στυλιανού και ερμηνεύει ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο καινούργιο τραγούδι της τηλεοπτικής σειράς του MEGA, Η ... Περισσότερα To άρθρο Η Γη της Ελιάς: ακούστε το καινούργιο τραγούδι με τον Φίλιππο Πλιάτσικα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:26 23/09/2022

Η Αγάπη Παράνομη του Κωνσταντίνου Θεοτόκη «ζωντάνεψε» στην ΕΡΤ

Newsbeast.gr
Η ΕΡΤ ακολουθώντας την στρατηγική των τελευταίων ετών συνεχίζει να επενδύει στην ελληνική μυθοπλασία χωρίς όμως να ξεχνά την ιστορία και τον πολιτισμό. Η νέα σειρά η οποία η ΕΡΤ έριξε στη μάχη της τηλεθέασης ονομάζεται «Αγάπη Παράνομη» και έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 15 Ιανουαρίου στις 22:00 με ένα διπλό επεισόδιο το οποίο έβαλε τους τηλεθεατές για τα καλά στο κλίμα και τους ταξίδεψε πίσω, στις αρχές του αιώνα. Η σειρά «Αγάπη Παράνομη» είναι βασισμένη στο ομότιτλο διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη και η ιστορία του Στάθη και της Διαμάντως «ζωντάνεψε» μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ με δεξιοτεχνικό τρόπο και προβάλλεται κάθε Σάββατο έως τις 24:00 αφού οι τηλεθεατές παρακολουθούν διπλό επε
09:00 20/01/2022

H Ελένη Ζιώγα στο gossip-tv:«Είναι τόσο οδυνηρό που σκεφτόμουν πώς θα το αντιμετωπίσει ο θεατής»

NewsBomb
Αγάπη παράνομη: Στην ΕΡΤ με τη σειρά που να αναμένεται να καθηλώσει έρχεται μετά από χρόνια απουσίας η Ελένη Ζιώγα.…Περισσότερα...
20:04 13/01/2022

Ο Κώστας Μακεδόνας ερμηνεύει «Το σημάδι του Θεού» στην «Γη της Ελιάς» (Βίντεο)

Παραπολιτικά
«Το σημάδι του Θεού» είναι το υπέροχο τραγούδι που έγραψαν η Ελένη Ζιώγα και ο Χρίστος Στυλιανού, και ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας στο επιτυχημένο σίριαλ του Mega «Η Γη της Ελιάς»
12:32 28/12/2021

Πέθανε η δασκάλα Χάιδω Παπανικολάου

trikalavoice.gr
Στα 76 της χρόνια απεβίωσε η συνταξιούχος δασκάλα Χάιδω Παπανικολάου. Κηδεύεται την Δευτέρα 6 – 12 – 2021  και ώρα 4.00μ.μ.  ,  στον Ιερό  Ναό  Αγίου Κωνσταντίνου  Τρικάλων.   ΤΑ  ΑΔΕΛΦΙΑ            Μαίρη Πάνου Ελένη Ζιώγα ΤΑ  ΑΝΗΨΙΑ                        ΟΙ  ΦΙΛΟΙ ΟΙ  ΛΟΙΠΟΙ  ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Σημ.  Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό  Ναό  Αγίου Κωνσταντίνου  Τρικάλων, την Δευτέρα […]
10:08 06/12/2021

Η Γη της Ελιάς: Ποιος ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων της σειράς

eleftherostypos.gr
H Ελένη Ζιώγα, η πολυδιάστατη καλλιτέχνιδα και στιχουργός δεκάδων μεγάλων και κλασικών επιτυχιών που όλοι έχουμε αγαπήσει και έχουμε τραγουδήσει, επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία, με ένα συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο με τίτλο «Τα Ύστερα του Κόσμου», που κυκλοφορεί από την Panik Records. Κίνητρο για την επιστροφή αυτή ήταν η γνωριμία της με... The post Η Γη της Ελιάς: Ποιος ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων της σειράς appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
21:18 18/10/2021

Νίκος Ψαρράς: “Χαίρομαι πολύ που επιστρέφει η μυθοπλασία στη Δημόσια Τηλεόραση”

happytv.gr
Μαζί με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη κρατούν τους κεντρικούς ρόλους στη δραματική μίνι σειρά 6 επεισοδίων “Αγάπη παράνομη”, πού βασίζεται στο διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη και πρόκειται να παρουσιαστεί την επόμενη σεζόν στην ΕΡΤ1. Την προσαρμογή σεναρίου του κλασικού διηγήματος έχει η Ελένη Ζιώγα, που έπειτα από μία δεκαετία επιστρέφει στα τηλεοπτικά πράγματα, ενώ η σκηνοθεσία […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Νίκος Ψαρράς: “Χαίρομαι πολύ που επιστρέφει η μυθοπλασία στη Δημόσια Τηλεόραση”
17:44 12/06/2021

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Ζιώγας

trikalavoice.gr
Στα 86 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Ζιώγας. Κηδεύεται την Τρίτη  20 – 4 – 2021  και ώρα  12η μεσημβρινή , στον  Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου  Τρικάλων. ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ                Βασίλειος Ζιώγας και Θωμαΐδα Πέτα Ελένη Ζιώγα και Αναστάσης Κυριακούσης ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ             Ειρήνη , Βασίλης , Κατερίνα ΤΑ  ΑΔΕΛΦΙΑ […]
00:03 20/04/2021

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Ζιώγα

trikalavoice.gr
Στα 85 της χρόνια απεβίωσε η Ελένη Ζιώγα. Κηδεύεται σήμερα Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου Τρικάλων. ΤΑ ΤΕΚΝΑ     Παναγιώτα θώμου κ΄ Στέφανος Γκαγκαστάθης ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ     Απόστολος, Ελένη, Ιωάννης ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου το Σάββατο 14-12-2019 και … Συνεχίστε την ανάγνωση του "Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Ζιώγα"
09:05 14/12/2019

Σπάνια εμφάνιση για την Ελένη Ζιώγα : Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός; (φωτό)

irafina.gr
Όταν είσαι άνθρωπος της τηλεόρασης και τα δεδομένα της αλλάζουν, είτε αποφασίζεις να τα ακολουθήσεις αλλάζοντας τα standards σου, είτε επιλέγεις να μην τα ακολουθήσεις γιατί δεν θες να αλλάξεις ο ίδιος. Έχουμε πολλά χρόνια να δούμε την Ελένη Ζιώγα τηλεοπτικά και αυτή η απόφαση να απέχει από τα τηλεοπτικά ήταν συνειδητή. Η Ελένη του […]
17:23 19/10/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load