#Ελένη Πέτα

Metamorfosis: Η Ελένη Πέτα στο Μέγαρο Μουσικής

protagon.gr
Στη Μουσική Βιβλιοθήκη - Αίθουσα Διδασκαλίας του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής», η ξεχωριστή ερμηνεύτρια συμπράττει με τους σολίστες της κιθάρας Γιώργο Λιμάκη και Κωνσταντίνο Μητρόπουλο, και μεταμορφώνουν τραγούδια-σταθμούς σε μια παρεΐστικη βραδιά μακριά από τον θόρυβο της καθημερινότητας, που θα μας ψυχαγωγήσει και θα μας διασκεδάσει The post Metamorfosis: Η Ελένη Πέτα στο Μέγαρο Μουσικής appeared first on Protagon.gr.
17:09 14/03/2024

Ελένη Πέτα: «Μου πριόνιζε τα πόδια για να σταματήσω το τραγούδι»

zappit.gr
Η Ελένη Πέτα σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η […] The post Ελένη Πέτα: «Μου πριόνιζε τα πόδια για να σταματήσω το τραγούδι» appeared first on Zappit.
14:00 22/02/2023

Βανδή για Μασίνο: Μαθητούδια εγώ, ο Ρέμος, η Ελένη Πέτα πηγαίναμε στην Τζούλι και μας δίδασκε

thecaller.gr
Αποθέωσε την Τζούλι Μασίνο η Δέσποινα Βανδή στο live σόου του J2US, στον Alpha, το βράδυ του Σαββάτου (18/02), προχωρώντας μάλιστα και σε αποκαλύψεις!Αποθέωσε την Τζούλι Μασίνο η Δέσποινα Βανδή στο live σόου του J2US, στον Alpha, το βράδυ του Σαββάτου (18/02), προχωρώντας μάλιστα και σε αποκαλύψεις!Σημειώνεται, πως η Τζούλι Μασίνο στον νέο κύκλο του J2US είναι φωνητικό «ζευγάρι» με τον Σπύρο Μπιμπίλα. Όπως είπε λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή για την Τζούλι Μασίνο, «ήταν η πρώτη της δασκάλα […]
23:36 18/02/2023

Η Ελένη Πέτα στο Caja de Musica

thecaller.gr
Η Ελένη Πέτα, μια από τις πιο εμβληματικές φωνές της γενιάς της, συναντά δύο σπουδαίους σολίστες της κιθάρας, τον Γιώργο Λιμάκη και τον Κωνσταντίνο Μητρόπουλο.Η Ελένη Πέτα, μια από τις πιο εμβληματικές φωνές της γενιάς της, συναντά δύο σπουδαίους σολίστες της κιθάρας, τον Γιώργο Λιμάκη και τον Κωνσταντίνο Μητρόπουλο.Πέμπτη 2, 9 & 16 Μαρτίου στις 21.00 έρχονται στη μουσική σκηνή Caja de Musica. Η Ελένη Πέτα επιθυμεί να παρουσιάσει επί σκηνής το «πάθος» που την συνδέει με την μουσική […]
09:12 13/02/2023

Πηγή Λυκούδη – Ελένη Πέτα “Στη Ρωγμή του Κόσμου”, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ώρα 20:30

paraskhnio.gr
Στη Ρωγμή ενός Κόσμου που μεταβάλλεται η τέχνη παλεύει  στα σκοτεινά  να βρει διέξοδο στο φως…Η γνωστή συνθέτρια Πηγή Λυκούδη δίνει πνοή στα λόγια των μεγάλων Ελλήνων ποιητών και η ερμηνεύτρια Ελένη Πέτα καταθέτει φωνή και ψυχή ώστε αυτά τα έργα να γίνουν ελπίδα και αχτίδα...Εκτός από τα έργα της ίδιας της συνθέτριας, θα ακουστούν Το άρθρο Πηγή Λυκούδη – Ελένη Πέτα “Στη Ρωγμή του Κόσμου”, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ώρα 20:30 εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
20:04 29/08/2022

Η Πηγή Λυκούδη και η Ελένη Πέτα στο φεστιβάλ «ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ» Κηφισιάς

happytv.gr
“Στη Ρωγμή του Κόσμου” Συναυλία Πηγής Λυκούδη – φεστιβάλ «ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ» Κηφισιάς. Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ώρα 20.30 στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης). Στη Ρωγμή ενός Κόσμου που μεταβάλλεται η τέχνη παλεύει στα σκοτεινά να βρει διέξοδο στο φως…Η γνωστή συνθέτρια Πηγή Λυκούδη δίνει πνοή στα λόγια των μεγάλων Ελλήνων ποιητών και η ερμηνεύτρια […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η Πηγή Λυκούδη και η Ελένη Πέτα στο φεστιβάλ «ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ» Κηφισιάς
21:30 23/08/2022

«Στη Ρωγμή του Κόσμου»

eleftherostypos.gr
Συναυλία Πηγής Λυκούδη – Φεστιβάλ «ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ» ΚηφισιάςΔευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ώρα 20.30 στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς   (Διονύσου & Μυρσίνης) Στη Ρωγμή ενός Κόσμου που μεταβάλλεται η τέχνη παλεύει  στα σκοτεινά  να βρει διέξοδο στο φως…Η γνωστή συνθέτρια Πηγή Λυκούδη δίνει πνοή στα λόγια των μεγάλων Ελλήνων ποιητών και η ερμηνεύτρια Ελένη Πέτα καταθέτει φωνή και […] Το άρθρο «Στη Ρωγμή του Κόσμου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:08 23/08/2022

«Στη Ρωγμή του Κόσμου»: H Πηγή Λυκούδη και η Ελένη Πέτα στην Κηφισιά

Zougla
Η γνωστή συνθέτρια Πηγή Λυκούδη δίνει πνοή στα λόγια των μεγάλων Ελλήνων ποιητών και η ερμηνεύτρια Ελένη Πέτα καταθέτει...
08:56 19/08/2022

Στο “Ένα Τραγούδι Ακόμα”: Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Ηρώ, την Ελένη Πέτα και τον Μύρωνα Στρατή

hellasjournal.com
Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Ηρώ, την Ελένη Πέτα και τον Μύρωνα Στρατή στο
15:28 08/06/2022

Ηρώ - Ελένη Πέτα στο Ban Yan Πολυχώρος

patrasevents.gr
Apotheosis StageΣάββατο, 21 Μάϊ 2022 21:30«Μαζί ξανά»Ηρώ – Ελένη ΠέταΔύο κορίτσια που έγιναν γυναίκες, μοιράστηκαν πολλές «κοινές» στιγμές χαράς, επιτυχίας και γεύτηκαν την αποδοχή και την αγάπη των ανθρώπων, βρίσκονται και πάλι «μαζί ξανά» επί σκηνής!Μετά από αλλεπάλληλες, επιτυχημένες εμφανίσεις τον περασμένο χειμώνα, συνεχίζουν με μια ιδανική «συνύπαρξη» και για την νέα χρονιά.Ο λόγος για την Ηρώ και την Ελένη Πέτα.Δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες, με ξεχωριστές προσωπικότητες καταφέρνουν να δημιουργήσουν μια σχέση μεταξύ τους, αλλά και με το κοινό ώστε ν...
15:34 19/05/2022

Ηρώ, Ελένη Πέτα και Κατερίνα Κυρμιζή απόψε στο Μουσικό Κουτί

Newsit
Μελωδίες και ερμηνείες που σε ταξιδεύουν στον χρόνο από τρεις σπουδαίες γυναίκες τραγουδοποιούς έρχονται στο «Μουσικό κουτί», σήμερα Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022, στις 22:00. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται την Ηρώ, την Ελένη Πέτα και την Κατερίνα Κυρμιζή. Οι τρεις ερμηνεύτριες ενώνουν τις φωνές τους σε διαχρονικές επιτυχίες τους και κάνουν το ... Περισσότερα To άρθρο Ηρώ, Ελένη Πέτα και Κατερίνα Κυρμιζή απόψε στο Μουσικό Κουτί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:20 30/03/2022

Ελένη Πέτα για Σάκη Ρουβά και Ελένη Φουρέιρα: «Δεν ταιριάζουμε σε συνεργασία»

govastileto.gr
  Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» παραχώρησε η Ελένη Πέτα, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δισκογραφικές εταιρείες αλλά και στη συνεργασία...
11:12 05/03/2022

Ελένη Πέτα: «Δεν ταιριάζουμε σε συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά και την Ελένη Φουρέιρα»

zappit.gr
Η Ελένη Πέτα μίλησε στο Πρωινό και αναφερόμενη στην δισκογραφία αλλά και σε συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες, είπε: «Την στιγμή […] The post Ελένη Πέτα: «Δεν ταιριάζουμε σε συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά και την Ελένη Φουρέιρα» appeared first on Zappit.
14:00 04/03/2022

Ηρώ και Ελένη Πέτα στον Σταυρό του Νότου

monopoli.gr
Μετά το πρώτο κύκλο εμφανίσεων, η Ηρώ & η Ελένη Πέτα, επιστρέφουν με ανανεωμένο πρόγραμμα, «Μαζί ξανά» στην σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus τα Σάββατο 19, 26 Φεβρουαρίου & 5 Μαρτίου.
14:46 08/02/2022

Μαζί ξανά: Ηρώ και Ελένη Πέτα στον Σταυρό του Νότου Plus

Zougla
Μετά τον πρώτο κύκλο εμφανίσεων, η Ηρώ και η Ελένη Πέτα, επιστρέφουν με ανανεωμένο πρόγραμμα, «Μαζί ξανά...
15:30 06/02/2022

Ελένη Πέτα: «Δεν ήμουν ποτέ μέσα στο σύστημα και αυτό με δυσκόλεψε»

Newsit
«Με τη Δέσποινα Βανδή έχουν χωρίσει οι δρόμοι μας», λέει η Ελένη Πέτα. Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε η Ελένη Πέτα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της, αλλά και για τη Δέσποινα Βανδή. «Είχα ένα εύκολο ξεκίνημα στην καριέρα μου, στην πορεία όλα άλλαξαν. Δεν στηρίχτηκα ποτέ στο ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Πέτα: «Δεν ήμουν ποτέ μέσα στο σύστημα και αυτό με δυσκόλεψε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:34 31/12/2021

«Χώρισαν οι δρόμοι μας με την Δέσποινα Βανδή, δεν έχουμε μαλώσει»

tlife.gr
Η Ελένη Πέτα παραχώρησε συνέντευξη στο εορταστικό «Happy Day» και την Χριστιάνα Κοχλατζή. Η γνωστή τραγουδίστρια To άρθρο «Χώρισαν οι δρόμοι μας με την Δέσποινα Βανδή, δεν έχουμε μαλώσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:58 31/12/2021

Ελένη Πέτα: «Με τη Δέσποινα Βανδή έχουν χωρίσει οι δρόμοι μας»

zappit.gr
Στο Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η Ελένη Πέτα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της, […] The post Ελένη Πέτα: «Με τη Δέσποινα Βανδή έχουν χωρίσει οι δρόμοι μας» appeared first on Zappit.
09:54 31/12/2021

Η Πατρινή Ηρώ και η Ελένη Πέτα ξαναέσμιξαν στη σκηνή 20 χρόνια μετά την 1η τους συνεργασία

thebest.gr
Η Πατρινή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Ηρώ Λεχουρίτη ξανασυνεργάστηκε με την τραγουδίστρια Ελένη Πέτα στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus, σ’ ένα πρόγραμμα που ονόμασαν «Μαζί ξανά» και ομολογουμένως έμοιαζε σαν να μην πέρασε μία μέρα.
17:52 20/12/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load