#Ελένη Πετρουλάκη

Η Ελένη Πετρουλάκη καμαρώνει με τις κόρες της Δωροθέα και Mila: Αυτό που πρόσεξαν οι fans τους

queen.gr
Οι 16χρονες κόρες της Ελένης Πετρουλάκη πέρα από καλλονές, μοιάζουν πολύ και στη μαμά τους, κάτι που πολλοί πρόσεξαν από τη νέα, κοινή τους φωτογραφία.Περισσότερα...
14:17 22/04/2024

Μελαχρινές με πράσινα μάτια: Η Ελένη Πετρουλάκη σε σπάνια έξοδο με τις δίδυμες 17χρονες κόρες της

Newside.gr
Η Ελένη Πετρουλάκη είναι μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες γυμνάστριες της εγχώριας showbiz και παράλληλα έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με τον Ίλια Ίβιτς. Ελένη Πετρουλάκη: Η εξοδος με τις διδυμούλες της που μεγάλωσαν πολυ Το Σαββατοκύριακο, η ίδια έκανε μία σπάνια βραδινή έξοδο με τις δίδυμες κόρες της και εντυπωσίασαν και οι [...] Το άρθρο Μελαχρινές με πράσινα μάτια: Η Ελένη Πετρουλάκη σε σπάνια έξοδο με τις δίδυμες 17χρονες κόρες της εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
13:02 22/04/2024

Η Δωροθέα και η Μίλα Ίβιτς σε βραδινή έξοδο με τη μαμά τους - Οι δίδυμες κόρες της Πετρουλάκη είναι κούκλες

thetoc.gr
Η Ελένη Πετρουλάκη σε μια σπάνια βραδινή εμφάνιση με τις δίδυμες κόρες της Δωροθέα και Μίλα Ίβιτς.
11:10 22/04/2024

Ελένη Πετρουλάκη: Ήμουν η πρώτη που μίλησα ανοιχτά για εξωσωματική και εμμηνόπαυση

thebest.gr
Στην πρώτη της δημόσια τοποθέτηση τόσο για την εξωσωματική γονιμοποίηση όσο και για την εμμηνόπαυση εστίασε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Πετρουλάκη όταν συνάντησε την Τζένη Θεωνά, το απόγευμα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής “Μαμα-δες” της ΕΡΤ.
19:00 18/02/2024

Ελένη Πετρουλάκη: «Προσπαθούσαμε εννιά χρόνια μέχρι να γίνουμε γονείς, η μητρότητα είναι πολύ ψυχοφθόρα»

tlife.gr
Τη Ελένη Πετρουλάκη φιλοξενήθηκε από την Τζένη Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά-δες» το μεσημέρι της Κυριακής 18/2 To άρθρο Ελένη Πετρουλάκη: «Προσπαθούσαμε εννιά χρόνια μέχρι να γίνουμε γονείς, η μητρότητα είναι πολύ ψυχοφθόρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 18/02/2024

Η Ελένη Πετρουλάκη μας δείχνει tips για το πώς θα γυμνάσουμε τους μυς του προσώπου

queen.gr
Η γυμναστική του προσώπου συμβάλει στη στάση του σώματος, στον πόνο του αυχένα και στην αποβολή του στρες.Περισσότερα...
11:17 17/02/2024

Ελένη Πετρουλάκη: Η οικογενειακή φωτογραφία με τις τέσσερις κούκλες κόρες της – «Αυτός είναι ο κόσμος μου»

tlife.gr
Με μια οικογενειακή φωτογραφία καλωσόρισε το νέο έτος η Ελένη Πετρουλάκη στα social media. Η γνωστή To άρθρο Ελένη Πετρουλάκη: Η οικογενειακή φωτογραφία με τις τέσσερις κούκλες κόρες της – «Αυτός είναι ο κόσμος μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 02/01/2024

Η Ελένη Πετρουλάκη γίνεται έμπνευση για κάθε γυναίκα που θέλει να διατηρεί το σώμα της σε φόρμα

queen.gr
Σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε πει για την εμφάνισή της: «σαν γυναίκα με ενδιαφέρει να είμαι καλά εγώ με τον εαυτό μου».Περισσότερα...
19:17 02/12/2023

Θύμα απάτης η Ελένη Πετρουλάκη – «Επικοινωνούσαν μαζί μου γυναίκες για να με…»

empisteutiko.gr
Δύσκολες στιγμές πέρασε η Ελένη Πετρουλάκη όταν πληροφορήθηκε πως έπεσε θύμα απάτης από επιτήδειους στο διαδίκτυο που εκμεταλλεύτηκαν το όνομα της για το συμφέρον τους. Η ίδια το ανακοίνωσε όταν γυναίκες ξεκίνησαν να της στέλνουν μηνύματα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε η Σπυριδούλα Τριάντου στη Secret, άγνωστοι δημιούργησαν ψεύτικο λογαριασμό στα social media […] The post Θύμα απάτης η Ελένη Πετρουλάκη – «Επικοινωνούσαν μαζί μου γυναίκες για να με…» appeared first on Empisteutiko.gr.
22:58 25/11/2023

Η Ελένη Πετρουλάκη έπεσε θύμα απάτης

Newsit
Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Ελένη Πετρουλάκη, καθώς κάποιοι θέλησαν να βγάλουν κέρδη χρησιμοποιώντας το όνομά της.  Σύμφωνα με την εφημερίδα Secret, η απάτη στήθηκε με ψεύτικο λογαριασμό της Ελένης Πετρουλάκη στα social media, από τον οποίο η πουλούσαν το νέο πρόγραμμα γυμναστικής με αντίτιμο 5 ευρώ. Πρόκειται για το πρόγραμμα που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα ... Περισσότερα To άρθρο Η Ελένη Πετρουλάκη έπεσε θύμα απάτης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 25/11/2023

Ελένη Πετρουλάκη: «Ένιωσα να φεύγει ένα κομμάτι από τη ζωή μου, σαν να κόπηκε η καρδιά μου στα δύο»

zappit.gr
Την Ελένη Πετρουλάκη φιλοξένησε ο Κωνσταντίνος Καμέας στην πρεμιέρα της εκπομπής Status που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του Astra […] The post Ελένη Πετρουλάκη: «Ένιωσα να φεύγει ένα κομμάτι από τη ζωή μου, σαν να κόπηκε η καρδιά μου στα δύο» appeared first on Zappit.
21:00 27/10/2023

Ελένη Πετρουλάκη: «Είναι ταμπού ακόμα για πολλές γυναίκες το θέμα της εμμηνόπαυσης»

tlife.gr
Η Ελένη Πετρουλάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και στη δημοσιογράφο, Φωτεινή Λασπά To άρθρο Ελένη Πετρουλάκη: «Είναι ταμπού ακόμα για πολλές γυναίκες το θέμα της εμμηνόπαυσης» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 24/10/2023

#Familygoals: 5 πολύτεκνες μαμάδες της Ελληνικής showbiz

queen.gr
Ελένη Μενεγάκη, Ελένη Πετρουλάκη και αρκετές ακόμη επώνυμες Ελληνίδες συνδυάζουν επιτυχώς μητρότητα και καριέρα.Περισσότερα...
14:17 01/10/2023

Ελένη Πετρουλάκη: “Οι εξωσωματικές είναι ψυχοφθόρες – Mόνο όσες το έχουν βιώσει καταλαβαίνουν”

instyle.gr
Η Ελένη Πετρουλάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Η γνωστή γυμνάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τις δύσκολες περιόδους της ζωής της, τη μητρότητα και τις κόρες της. “Σαν μαμά την μία είμαι ήρεμη και την άλλη φορά θα νευριάσω. Οι κόρες μου δεν λένε τα προσωπικά τους στον πάτερα τους. Όταν έφυγε […] The post Ελένη Πετρουλάκη: “Οι εξωσωματικές είναι ψυχοφθόρες – Mόνο όσες το έχουν βιώσει καταλαβαίνουν” appeared first on InStyle.
16:46 29/09/2023

Ελένη Πετρουλάκη: Διακοπές με τις κόρες της στην Κρήτη 

okmag.gr
Στην Κρήτη βρίσκεται η Ελένη Πετρουλάκη, όπως αποκάλυψε η ίδια σε αναρτήσεις της στα social media. Η γνωστή γυμνάστρια μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες της με μπικίνι. Στις νέες της φωτογραφίες από την Κρήτη, η Ελένη Πετρουλάκη εντυπωσίασε τους followers της με το καλλίγραμμο κορμί της. «Με κόρες στην εφηβεία “τραβάω” κουπί έτσι και αλλιώς», έγραψε κάτω […] The post Ελένη Πετρουλάκη: Διακοπές με τις κόρες της στην Κρήτη  appeared first on OK! Magazine.
19:58 06/08/2023

Ελένη Πετρουλάκη: Με τις έφηβες κόρες της στην Κρήτη – Εντυπωσιάζουν οι κοιλιακοί της – Φωτογραφίες

tlife.gr
Στην Κρήτη περνά τις φετινές της διακοπές η Ελένη Πετρουλάκη, όπως αποκάλυψαν οι αναρτήσεις της στα To άρθρο Ελένη Πετρουλάκη: Με τις έφηβες κόρες της στην Κρήτη – Εντυπωσιάζουν οι κοιλιακοί της – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 06/08/2023

Φωτιά στη Ρόδο-Ελένη Πετρουλάκη: «Μόνο λύπη, θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα από εμάς»

thecaller.gr
Τη μεγάλη της λύπη για τις φωτιές στη Ρόδο εκφράζει ανοιχτά η Ελένη Πετρουλάκη με ανάρτησή της στα social media. Τη μεγάλη της λύπη για τις φωτιές στη Ρόδο εκφράζει ανοιχτά η Ελένη Πετρουλάκη με ανάρτησή της στα social media. Δημοσιεύοντας φωτογραφία δάσος του νησιού να τυλίγεται στις φλόγες, η γνωστή γυμνάστρια τονίζει πως θα μπορούσε να ήταν κι ένας από εμάς, μαζί με τους ανθρώπους που βρίσκονται στη Ρόδο. Την ίδια ώρα, ο φόβος […]
01:00 24/07/2023

Ελένη Πετρουλάκη: Η κόρη της, Άννα Μαρία φεύγει για Αμερική μετά την αποφοίτησή της – Φωτογραφία

tlife.gr
Η Ελένη Πετρουλάκη καμάρωσε την κόρη της να αποφοιτά από το σχολείο, έτοιμη να κάνει τα To άρθρο Ελένη Πετρουλάκη: Η κόρη της, Άννα Μαρία φεύγει για Αμερική μετά την αποφοίτησή της – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 13/07/2023

Ελένη Πετρουλάκη: Υπερήφανη μητέρα την αποφοίτηση της κόρης της, Άννας Μαρίας Ίβιτς

okmag.gr
Υπερήφανη μητέρα είναι η Ελένη Πετρουλάκη. Η εθνική μας γυμνάστρια ανέβασε μια φωτογραφία με τη μεγάλη της κόρη Άννα Μαρία Ίβιτς. Ντυμένη με ένα κόκκινο καλοκαιρινό φόρεμα, η Ελένη Πετρουλάκη ποζάρει με την κόρη της. Η Άννα Μαρία Ίβιτς επέλεξε για τη σημαντική μέρα ένα εντυπωσιακό φόρεμα με έναν ώμο. Σημαντική λεπτομέρεια; Το συγκεκριμένο ρούχο […] The post Ελένη Πετρουλάκη: Υπερήφανη μητέρα την αποφοίτηση της κόρης της, Άννας Μαρίας Ίβιτς appeared first on OK! Magazine.
16:58 12/07/2023

Η Ελένη Πετρουλάκη πήγε σε γάμο με τις κόρες της και η μία είναι πιο όμορφη από την άλλη

queen.gr
Γάμος σε νησί: Τα ρούχα που επέλεξαν και οι υπέροχες φωτογραφίες. Περισσότερα...
21:17 02/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load