#Ερζερούμ

Φόβοι για έκτροπα στην Τουρκία το βράδυ των εκλογών – Το «θρίλερ» με Ερντογάν και Κιλιτσντάρογλου

Newsbeast.gr
Καζάνι που βράζει είναι η Τουρκία λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές της Κυριακής. Υποστηρικτές του κυβερνώντος AKP μεταξύ των οποίων και κομματικό στέλεχος επιτέθηκαν σε καφενείο στη Σμύρνη κι άρχισαν να σχίζουν αφίσες του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης προειδοποίησε ξανά για τον κίνδυνο να σημειωθούν έκτροπα τη βραδιά των εκλογών. «Ακούμε ότι κάποια στοιχεία θα βγουν στους δρόμους το βράδυ των εκλογών και θα κάνουν έκτροπα. Δεν είμαι μόνο εγώ (που δέχομαι αυτές τις πληροφορίες), αλλά και άλλοι αρχηγοί. Θέλω όλοι να είναι ήρεμοι», δήλωσε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. Την ίδια ώρα η φιλοκυβερνητική εφημερίδα, Γενί Σαφάκ κατηγορεί τους Γ
07:24 10/05/2023

Κάλπες στην Τουρκία την Κυριακή: Τι δείχνουν τα γκάλοπ, φόβοι για έκτροπα

thebest.gr
Με την τελευταία δημοσκόπηση να δείχνει εκλογή του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου από την Α΄ Κυριακή, το πολιτικό κλίμα οξύνεται επικίνδυνα στην Τουρκία μετά και το περιστατικό κατά του δημάρχου Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου στο Ερζερούμ.
09:46 09/05/2023

Τουρκία: Φόβοι για περεταίρω εκτράχυνση του κλίματος ενόψει των εκλογών της Κυριακής

ProtoThema.gr
«Δημοκρατική διαδικασία, ελεύθερη και δίκαιη», ζητάει από την Άγκυρα η Ουάσιγκτον  - Αλληλοκατηγορίες Ερντογάν – Ιμάμογλου για «προβοκάτσια» στα σοβαρά επεισόδια κατά του δημάρχου Κωνσταντινούπολης στο Ερζερούμ - Εκλογή Κιλιτσντάρογλου από την Α΄ Κυριακή «βλέπει» τελευταία δημοσκόπηση
07:12 09/05/2023

«Πυρά» Ερντογάν κατά αντιπολίτευσης: «Ψάχνουν πρόσχημα για την ήττα τους»

Newsbeast.gr
Ότι «προκαλεί ταραχές» και «υποστηρίζει τρομοκράτες» κατηγόρησε την αντιπολίτευση ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του μια εβδομάδα πριν τις προεδρικές εκλογές στη χώρα. Ο Ερντογάν άφησε να εννοηθεί ότι οι πολιτικοί αντίπαλοί του ήταν εκείνοι που υποκίνησαν την αντιπαράθεση την Κυριακή, όταν το πλήθος πετροβόλησε ένα από τα γνωστότερα στελέχη της αντιπολίτευσης στο Ερζερούμ, μια πόλη-προπύργιο του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP). Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο Ερντογάν βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη εκλογική πρόκληση της ζωής του στις προεδρικές και κοινοβουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 14 Μαΐου. Την Κυριακή, διαδηλωτές έριξαν πέ
21:39 08/05/2023

Επίθεση με πέτρες στον Ιμάμογλου

pagenews.gr
Επίθεση με πέτρες δέχθηκε ο Εκρέμ Ιμάμογλου, υποψήφιος αντιπρόεδρος της Εθνικής Συμμαχίας των έξι κομμάτων της αντιπολίτευσης, κατά την διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στο Ερζερούμ/Θεοδοσιούπολη του Πόντου. 
22:51 07/05/2023

Τουρκία: Επεισόδια σε προεκλογική συγκέντρωση του Εκρέμ Ιμάμογλου - Επιτέθηκαν με πέτρες στο λεωφορείο του

lykavitos.gr
Επεισόδια εκτυλίχθηκαν στην προεκλογική συγκέντρωση του δημάρχου της Κωνσταντινούπολη, Εκρέμ Ιμάμογλου στην πόλη Ερζερούμ όταν μια ομάδα 100-150 ατόμων επιτέθηκε πετώντας πέτρες στους οπαδούς του Ιμάμογλου και στο λεωφορείο του.
21:00 07/05/2023

Τουρκία: Επίθεση με πέτρες σε συγκέντρωση του Ιμάμογλου από τους Γκρίζους Λύκους

Cnn.gr
Ομάδα της εθνικιστικής Δράσης των Γκρίζων Λύκων, και του ισλαμιστικού κόμματος Huda-Par, άρχισαν να πετούν πέτρες κατά του συγκεντρωμένου πλήθους και του Εκρέμ Ιμάμογλου, σε προγραμματισμένη προεκλογική συγκέντρωση του,  στην πόλη Ερζερούμ της Ανατολικής Τουρκίας.Περισσότερα...
20:14 07/05/2023

Πετροπόλεμος των Γκρίζων Λύκων σε προεκλογική συγκέντρωση του Εκρέμ Ιμάμογλου!

Newsit
Επίθεση με πέτρες πραγματοποίησαν περίπου 200 άτομα, που πρόσκεινται στο Κόμμα της Εθνικής Δράσης των Γκρίζων Λύκων, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, στην πόλη Ερζερούμ της Ανατολικής Τουρκίας.  Ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης προσπάθησε να συνεχίσει την ομιλία του, λέγοντας ότι θα κάνει μηνυτήρια αναφορά στον Διευθυντή Ασφαλείας, τον νομάρχη και ... Περισσότερα To άρθρο Πετροπόλεμος των Γκρίζων Λύκων σε προεκλογική συγκέντρωση του Εκρέμ Ιμάμογλου! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 07/05/2023

Κολύμβηση: Προετοιμασία σε υψόμετρο στην Τουρκία για έξι αθλητές

Gazzetta
Προετοιμασία στο υψόμετρο του Ερζερούμ, θα πραγματοποιήσουν 6 κολυμβητές / τριες μας από τις 16 Μαρτίου έως τις 9 Απριλίου.
11:52 14/03/2023

Σάλος με την παρέμβαση του Ερντογαν για τον Ροναλντο

olympia.gr
Εν  μέσω μιας απίστευτα προπαγανδιστικής εμφάνισης του Ταγίπ Ερντογάν στο Πανεπιστήμιο Ατατούρκ στο Ερζερούμ, όπου συναντήθηκε με νέους ως μέρος του προγράμματος «Η πρώτη μου ψήφος για το AK Party, η πρώτη μου ψήφος για τον Ερντογάν» (!!!), ο Τούρκος Πρόεδρος έβγαλε και ειδήσεις… αθλητικού περιεχομένου! Όταν η συζήτηση έφτασε στο Μουντιάλ του Κατάρ, μέρος […] Σάλος με την παρέμβαση του Ερντογαν για τον Ροναλντο - olympia
07:42 26/12/2022

Ο “κιτρινόμαυρος” Κωνσταντινούδης για την Ευρωπαϊκή του πρωτιά (video)

pressaris.gr
Στην Πυγμαχία, μετά την κατάκτηση διεθνούς τουρνουά τον Ιούνιο στην Ρουμανία, ο Πέτρος Κωνσταντινούδης κατέκτησε πριν λίγες μέρες και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παμπαίδων στο Ερζερούμ της Τουρκίας, στον τελικό των 42 κιλών. Έτσι, ο αθλητής του Άρη έγινε ο πρώτος Έλληνας πυγμάχος που κατακτά ευρωπαϊκό χρυσό μετάλλιο στους Παμπαίδες. Ο ίδιος μαζί […] The post Ο “κιτρινόμαυρος” Κωνσταντινούδης για την Ευρωπαϊκή του πρωτιά (video) appeared first on pressaris.gr.
18:42 25/08/2022

Πυγμαχία: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Πέτρος Κωνσταντινούδης!

pressaris.gr
Ο Πέτρος Κωνσταντινούδης είναι πρωταθλητής Ευρώπης! Ο πυγμάχος του ΑΡΗ πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παμπαίδων το οποίο διεξάγεται στο Ερζερούμ της Τουρκίας! The post Πυγμαχία: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Πέτρος Κωνσταντινούδης! appeared first on pressaris.gr.
19:34 20/08/2022

Πυγμαχία Άρη: Φουλ για το χρυσό ο Κωνσταντινούδης!

pressaris.gr
Έτοιμος να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στον τελικό της κατηγορίας των 42 κιλών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παμπαίδων Πυγμαχίας, το οποίο διεξάγεται στο Ερζερούμ της Τουρκίας, είναι ο Πέτρος Κωνσταντινούδης The post Πυγμαχία Άρη: Φουλ για το χρυσό ο Κωνσταντινούδης! appeared first on pressaris.gr.
12:48 19/08/2022

Χάλκινη στο Ευρωπαϊκό πυγμαχίας η πατρινή Αγγελική Σδούγα

thebest.gr
Μεγάλη επιτυχία για την ίδια και τον σύλλογό της, αλλά και την Εθνική μας ομάδα, συνιστά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε η νεαρή πυγμάχος Αγγελική Σδούγα της ΠΥΓΜΗ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παμπαίδων - παγκορασίδων που διεξάγεται στο Ερζερούμ (Θεοδοσιούπολη) της ανατολικής Τουρκίας.
19:04 18/08/2022

Πυγμαχία: Εξασφάλισε μετάλλιο ο Κωνσταντινούδης του Άρη, επόμενος στόχος ο τελικός

pressaris.gr
Ο Πέτρος Κωνσταντινούδης συνέχισε με νίκη την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παμπαίδων, το οποίο διεξάγεται στο Ερζερούμ της Τουρκίας. The post Πυγμαχία: Εξασφάλισε μετάλλιο ο Κωνσταντινούδης του Άρη, επόμενος στόχος ο τελικός appeared first on pressaris.gr.
21:26 17/08/2022

Πυγμαχία: Πρόκριση για τον “κιτρινόμαυρο” Κωνσταντινούδη στο Ευρωπαϊκό

pressaris.gr
Την πρώτη του νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παμπαίδων το οποίο διεξάγεται στο Ερζερούμ της Τουρκίας πέτυχε ο Πέτρος Κωνσταντινούδης. The post Πυγμαχία: Πρόκριση για τον “κιτρινόμαυρο” Κωνσταντινούδη στο Ευρωπαϊκό appeared first on pressaris.gr.
15:00 14/08/2022

Πυγμαχία Άρη: Στη «μάχη» του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ο Πέτρος Κωνσταντινούδης

pressaris.gr
Για το Ερζερούμ της Τουρκίας αναχωρεί την σήμερα Τετάρτη 10 Αυγούστου ο πυγμάχος του Αρη, Πέτρος Κωνσταντινούδης, όπου θα πραγματοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παμπαίδων, από 11 έως 21 Αυγούστου. The post Πυγμαχία Άρη: Στη «μάχη» του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ο Πέτρος Κωνσταντινούδης appeared first on pressaris.gr.
11:22 10/08/2022

Νουσρέτ, γιατί δεν έχει κόσμο το νέο εστιατόριο σου στην Μύκονο;

mononews.gr
Το 1983 γεννήθηκε ένα πολύ ξεχωριστό και τυχερό αγόρι στην περιοχή Ερζερούμ της Τουρκίας-ένα εκ των πέντε παιδιών ενός Κούρδου εργάτη στα ορυχεία. Όσοι γνωρίζουν τον Νουσρέτ Γκιεκτσέ, έχουν λίγο πολύ εξοικειωθεί με το κινηματογραφικό, success story της ζωής του. Λιγότεροι ίσως ξέρουν το φιλανθρωπικό του έργο-εκεί όπου έπαιζε ξυπόλητος με τ’ αδέρφια του, τώρα […]
13:36 09/07/2022

Ερζερούμ: Βαλκανικό Σκυταλοδρομιών – Εθνικές ομάδες 4×400μ. γυναικών και 4×100μ. ανδρών στο Μόναχο!

sportime.gr
Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι δύο από τις τέσσερις Εθνικές ομάδες που πήραν μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών που διεξήχθη την Κυριακή στο Ερζερούμ. Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
20:07 05/06/2022

Στίβος: Η ομάδα 4Χ100 μ. των Ανδρών έδειξε τον τρόπο

filathlos.gr
Στίβος: Η ομάδα 4Χ100 μ. των Ανδρών έδειξε τον τρόπο 05/06/2022 Η εθνική ομάδα Ανδρών 4Χ100 μ. επιβεβαίωσε σήμερα πως με τη συστηματική δουλειά και τη συνεργασία μπορεί να πετύχει τον μεγάλο της στόχο, που είναι η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου. Οι Κώστας Ζήκος, Νίκος Εμπέογλου, Παναγιώτης Τριβυζάς και Γιάννης Νυφαντόπουλος τερμάτισαν στην πρώτη θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών στο Ερζερούμ με 39.23 επίδοση που δείχνει πως η δουλειά που έγινε στα καμπ της χρονιάς είχε αποτέλεσμα. Η ομάδα έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις εδώ και πολλά χρόνια και πλέον μπήκε σε τροχιά πρόκρισης για το κορυφαίο γεγονός της Ευρώπης. Πολύ καλή
17:41 05/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load