#Εύα Λονγκόρια

Εύα Λονγκόρια: Μια λαμπερή και τολμηρή παρουσία στα 49 της

koolnews.gr
Η Εύα Λονγκόρια, γεννημένη στις 15 Μαρτίου 1975 στο Κόρπους Κρίστι του Τέξας, είναι μια Αμερικανίδα ηθοποιός, παραγωγός, σκηνοθέτρια, ακτιβίστρια και επιχειρηματίας. Έγινε γνωστή για τον ρόλο της ως Gabrielle Solis στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Desperate Housewives” (“Ατιθασα Νιάτα”). Σύντομο Βιογραφικό: Ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός στις αρχές της δεκαετίας του 2000, με εμφανίσεις […] The post Εύα Λονγκόρια: Μια λαμπερή και τολμηρή παρουσία στα 49 της appeared first on Koolnews.gr.
10:58 18/03/2024

Τάιλερ Κρίστοφερ: Νεκρός στα 50 του ο πρώην σύζυγος της Εύα Λονγκόρια

okmag.gr
Ο σταρ της σειρά General Hospital, Τάιλερ Κρίστοφερ πέθανε σε ηλικία 50 ετών σύμφωνα με συμπρωταγωνιστή του. Ο Μορίς Μπενάρ δήλωσε στο Instagram την Τρίτη (31/10): «Με μεγάλη λύπη μοιραζόμαστε την είδηση του θανάτου του Τάιλερ Κρίστοφερ. Ο Τάιλερ πέθανε σήμερα το πρωί μετά από καρδιακό επεισόδιο στο διαμέρισμά του στο Σαν Ντιέγκο. Ο Τάιλερ […] The post Τάιλερ Κρίστοφερ: Νεκρός στα 50 του ο πρώην σύζυγος της Εύα Λονγκόρια appeared first on OK! Magazine.
09:58 01/11/2023

Δούκισσα Νομικού: Στην ίδια πασαρέλα με την Κένταλ Τζένερ και την Έλεν Μίρεν

okmag.gr
Η Δούκισσα Νομικού ήταν ανάμεσα στα μοντέλα που συμμετείχαν στο ντεφιλέ γνωστής εταιρίας καλλυντικών στο Παρίσι, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας που ολοκληρώνεται αύριο. Η παρουσιάστρια περπάτησε στην πασαρέλα με μια δημιουργία από δαντέλα και λαμπερές λεπτομέρειες, στον Πύργο του Άιφελ. Aνάμεσα στα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα ήταν και Εύα Λονγκόρια, Καμίλα Καμπέγιο,Κένταλ Τζένερ, Έλεν Μίρεν, Άντι Μακ Ντάουελ […] The post Δούκισσα Νομικού: Στην ίδια πασαρέλα με την Κένταλ Τζένερ και την Έλεν Μίρεν appeared first on OK! Magazine.
21:58 02/10/2023

Εύα Λονγκόρια: Ζαλίζει με το μαγιό στην πισίνα η 48χρονη ηθοποιός

NewsBomb
Η Εύα Λονγκόρια ανεβάζει μια σειρά από στιγμιότυπα από τις ηλιόλουστες διακοπές της με τον γιο τηςΠερισσότερα...
14:00 14/08/2023

Εύα Λονγκόρια και Χοσέ Μπαστόν: Επτά χρόνια γάμου και έρωτα

okmag.gr
Η Εύα Λονγκόρια και ο Χοσέ Μπαστόν είναι ένα πολύ αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι. «Κάθε βράδυ δειπνούμε μαζί και πάντα πίνουμε ένα ποτήρι κρασί. Η μέρα μας είναι ιδιαίτερα απαιτητική, οπότε τη νύχτα έχουμε τόσα να πούμε, και μας αρέσει να το απολαμβάνουμε χωρίς παρεμβολές», έχει αναφέρει σε συνέντευξή της η 48χρονη Αμερικανή ηθοποιός ως […] The post Εύα Λονγκόρια και Χοσέ Μπαστόν: Επτά χρόνια γάμου και έρωτα appeared first on OK! Magazine.
12:58 30/07/2023

Tζο Μπάιντεν: Το…άκομψο αστείο του για την ηθοποιό Εύα Λονγκόρια

tromaktiko.gr
Ο Τζο Μπάιντεν αστειεύθηκε αμήχανα ότι γνωρίζει εδώ και «πολύ καιρό» την κατά πολλά χρόνια νεότερή του διάσημη ηθοποιό, Εύα Λονγκόρια Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν προκάλεσε γέλια στον Λευκό Οίκο την Πέμπτη (15/6), όταν αστειεύτηκε αμήχανα για το πόσο χρονών ήταν όταν συνάντησε για πρώτη φορά την ανήλικη τότε Εύα Λονγκόρια. Η 48χρονη ηθοποιός […] The post Tζο Μπάιντεν: Το…άκομψο αστείο του για την ηθοποιό Εύα Λονγκόρια appeared first on Tromaktiko.gr.
09:46 16/06/2023

Δια χειρός Δημήτρη Γιαννέτου το hair look της Εύα Λονγκόρια στις Κάννες 2023

okmag.gr
Ο Δημήτρης Γιαννέτος που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αμερική είναι ο αγαπημένος hair stylist των σταρ. Μετά το hair look της Αμάλ Κλούνεϊ που επιμελήθηκε πρόσφατα σειρά είχε η Εύα Λονγκόρια,  που πήγε στις Κάννες, με look δια χειρός Δημήτρη Γιαννέτου. Τα τελευταία χρόνια ο Δημήτρης Γιαννέτος έχει συνδέσει το όνομά του […] The post Δια χειρός Δημήτρη Γιαννέτου το hair look της Εύα Λονγκόρια στις Κάννες 2023 appeared first on OK! Magazine.
17:02 24/05/2023

Αυτή είναι η διατροφική μανία των σταρ

okmag.gr
Τι κοινό έχουν οι Τζένιφερ Άνιστον, Γκουίνεθ Πάλτροου, Εύα Λονγκόρια και η Κέιτ Χάντσον; Είναι μερικές από τις celebrities που έχουν δοκιμάσει το ProLon®, την τελευταία μανία των σταρ. Στις αρχές του 2020, στη σειρά της στο Netflix The Goop Lab, η Πάλτροου εξήγησε πως δοκίμασε το διατροφικό πρόγραμμα πέντε ημερών ProLon® 5Days, που μιμείται […] The post Αυτή είναι η διατροφική μανία των σταρ appeared first on OK! Magazine.
13:26 12/04/2023

Angel City FC: Ντοκιμαντέρ για την ομάδα που ίδρυσαν Νάταλι Πόρτμαν, Σερένα Γουίλιαμς, Μια Χαμ, Εύα Λονγκόρια

Newsit
Δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστό ότι η Νάταλι Πόρτμαν, μαζί με άλλες γνωστές ηθοποιούς και τραγουδίστριες και δυο από τις μεγαλύτερες αθλήτριες ever, έχει δική της ποδοσφαιρική ομάδα. Και έχει και ντοκιμαντέρ για την πορεία της θα κάνει! Η Angel City FC είναι μια γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα που ίδρυσε, τον Ιούλιο του 2020 η Νάταλι Πόρτμαν ... Περισσότερα To άρθρο Angel City FC: Ντοκιμαντέρ για την ομάδα που ίδρυσαν Νάταλι Πόρτμαν, Σερένα Γουίλιαμς, Μια Χαμ, Εύα Λονγκόρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:16 24/03/2023

Εύα Λονγκόρια: Εντελώς ακομπλεξάριστη δείχνει πως ήταν πριν και μετά το πάρτι για τα Όσκαρ

thecaller.gr
Η διάσημη ηθοποιός Εύα Λονγκόρια, δίχως ίχνος κόμπλεξ και ταμπού, σε ανάρτησή της στα social media δείχνει πώς ήταν πριν και μετά το πάρτι του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ.Η διάσημη ηθοποιός Εύα Λονγκόρια, δίχως ίχνος κόμπλεξ και ταμπού, σε ανάρτησή της στα social media δείχνει πώς ήταν πριν και μετά το πάρτι του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ.Στο σύντομο βίντεο που ανέβασε στο TikTok κάνει από τη μια πασαρέλα λίγο πριν πατήσει το πόδι της στο πάρτι του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ […]
14:36 18/03/2023

Εύα Λονγκόρια: Αποκαλύπτει πώς είναι στην πραγματικότητα και πώς στις δημόσιες εμφανίσεις της

Newsbeast.gr
Το καθημερινό της πρόσωπο αποκαλύπτει μέσω του TikTok η Εύα Λονγκόρια δημοσιεύοντας ένα βίντεο που την δείχνει να βάφει τα μαλλιά της και να τρώει. Η ηθοποιός συγκρίνει την εν λόγω εικόνα με την εμφάνισή της λίγο πριν το πάρτι του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ. Η ηθοποιός στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο TikTok γράφει: «Ας είμαστε αληθινοί για ένα δευτερόπλεπτο». «Social media vs reality» επισημαίνει στον τίτλο του βίντεο που ανέβασε η Εύα Λονγκόρια. Στο πάρτι του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ η Εύα Λονγκόρια φόρεσε μία τολμηρή – μαύρη δημιουργία του Zuhair Murad και έστρεψε επάνω της όλα τα φλας των φωτογράφων.
10:22 17/03/2023

Η Εύα Λονγκόρια και τα οπίσθιά της… σε απόγνωση φόρα παρτίδα – Φωτογραφία

koolnews.gr
Οι φωτογράφοι την ακολουθούν σε κάθε της βήμα και δεν ξεχνούν να την απαθανατίζουν ούτε όταν σκύβει! Ο λόγος για την Εύα Λονγκόρια που χάρισε ένα ενσταντανέ απείρου κάλλους στους φαν της. Η καλλονή πρώην πρωταγωνίστρια της σειράς «Γυναίκες σε απόγνωση», κατά τη διάρκεια διακοπών στο ηλιόλουστο Μαϊάμι με τον άντρα της, πρόεδρο της μεγαλύτερης […]
12:34 09/02/2023

Εύα Λονγκόρια: Αναπολεί το καλοκαίρι με σούπερ σέξι λευκό μπικίνι

in.gr
Η Εύα Λονγκόρια ανυπομονεί για καλοκαιρινές βουτιές
14:08 25/01/2023

Bικτόρια Μπέκαμ: Το ιδιαίτερο και σέξι look της σε βραδινή έξοδο με την Εύα Λονγκόρια

okmag.gr
Μια σέξι και εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Βικτόρια Μπέκαμ το βράδυ της Κυριακής. Πιο συγκεκριμένα η σχεδιάστρια μόδας επέλεξε μια σέξι δημιουργία με σέξι πλάτη σε λευκούς και μαύρους τόνους. Πιο συγκεκριμένα η Βικτόρια βρέθηκε στο δείπνο που διοργάνωσε στο West End του Λονδίνου ο αρχισυντάκτης της βρετανικής Vogue Έντουαρντ Ένινφουλ με τη Βανέσα Κίνγκορι. […] The post Bικτόρια Μπέκαμ: Το ιδιαίτερο και σέξι look της σε βραδινή έξοδο με την Εύα Λονγκόρια appeared first on OK! Magazine Greece.
12:28 05/12/2022

Εύα Λονγκόρια: 47 και να καίνε – Του τριβεται με το μαγιό και φούντωσε ο καψερός

koolnews.gr
Η Εύα Λονγκόρια ή Εύα Ζακλίν Μπαστόν είναι Αμερικανή ηθοποιός, παραγωγός, σκηνοθέτης, ακτιβίστρια και επιχειρηματίας. Έγινε γνωστή αρχικά στο ρόλο της Ισαμπέλα Μπράνια στην καθημερινή σαπουνόπερα ατίθασα νιάτα, στην οποία πρωταγωνίστησε από το 2001 μέχρι το 2003. Με ύψος μόλις 1,57 μέτρα κατάφερε και είναι από τις πιο σέξι παρουσίες! Έχει τρεις γάμους στο ενεργητικό […]
10:34 22/11/2022

Στο Παρίσι με τη Δούκισσα Νομικού: «Η πίστη στις αξίες μου είναι η δύναμή μου»

ProtoThema.gr
Μια εντυπωσιακή γυναίκα και παράλληλα τόσο οικείο πρόσωπο, η διάσημη παρουσιάστρια φωτογραφίζεται σε εμβληματικά σημεία της Πόλης του Φωτός και μιλάει για τη συνάντηση με την Εύα Λονγκόρια, τη γυναικεία ενδυνάμωση και το επόμενο βήμα
10:38 21/10/2022

ΠΑΣΟΚ: Αίτημα να διαβιβαστεί ο φάκελος παρακολούθησης Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ στην επιτροπή Θεσμών-Διαφάνειας

grtimes.gr
Να διαβιβαστεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, το σύνολο του φακέλου της ΕΥΠ και όλων των πληροφοριών που αφορούν στην παρακολούθηση του προσωπικού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη, και που οδήγησαν στην άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του, ζητούν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Θανάση Μπούρα. Στην επιστολή τους, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον Μιχάλη Κατρίνη, ενόψει της αυριανής συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών, στην οποία έχουν κληθεί σε ακρόαση όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, ζητούν η διαβίβαση του φακέλου να γίνει άμεσα και επισημαίνουν ότι ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, έχε
22:04 31/08/2022

Η αληθινή ιστορία των αδελφών Μιραμπάλ σε podcast από την Εύα Λονγκόρια και την Ντάνια Ραμίρεζ

real.gr
Ήταν πολιτικές αγωνίστριες από τη Δομινικανή Δημοκρατία, που δολοφονήθηκαν φριχτά με διαταγή του δικτάτορα Τρουχίγιο στις 25 Νοεμβρίου 1960.
18:00 29/08/2022

Εύα Λονγκόρια: Με μίνι σέξι φόρεμα και αποκαλυπτικό ντεκολτέ στη Νέα Υόρκη

okmag.gr
Μια άκρως εντυπωσιακή και σέξι εμφάνιση έκανε η Εύα Λονγκόρια στη Νέα Υόρκη. Η γνωστή ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Citi Taste Of Tennis στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το U.S. Open. Η Χολιγουντιανή σταρ που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από τον ρόλο της στη σειρά Desperate Housewives («Νοικοκυρές σε Απόγνωση») […] The post Εύα Λονγκόρια: Με μίνι σέξι φόρεμα και αποκαλυπτικό ντεκολτέ στη Νέα Υόρκη appeared first on OK.
09:16 26/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load