#Εύα Μέντες

Η Εύα Μέντες έγινε 50 ετών και το γιόρτασε μαζί με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και τις δυο κόρες τους

Newsit
Πενήντα ετών έγινε η ηθοποιός Εύα Μέντες και το γιόρτασε μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγό της, Ράιαν Γκόσλινγκ, και τις δύο κόρες τους.  Μάλιστα, ο Ράιαν Γκόσλινγκ κατάφερε να κάνει τα φετινά γενέθλια – ορόσημο της Εύα Μέντες ξεχωριστά. Η διάσημη ηθοποιός γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της στις 5 Μαρτίου και μια πηγή είπε ... Περισσότερα To άρθρο Η Εύα Μέντες έγινε 50 ετών και το γιόρτασε μαζί με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και τις δυο κόρες τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:01 23/04/2024

Ράϊαν Γκόσλινγκ - Εύα Μέντες: «Είναι πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι, της λέει συνέχεια ότι είναι όμορφη»

Gazzetta
Ο Ράϊαν Γκόσλινγκ έκανε ξεχωριστά τα πρόσφατα 50ά γενέθλια της συζύγου του Εύα Μέντες: «Είναι «πραγματικά ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι», λένε οι οικείοι τους
11:03 23/04/2024

Ράιαν Γκόσλινγκ: Έκανε τα 50ά γενέθλια της Εύα Μέντες πολύ ξεχωριστά

ProtoThema.gr
Ο Ράιαν της λέει συνεχώς ότι είναι όμορφη, δήλωσε πηγή
11:00 23/04/2024

Εύα Μέντες: «Ξυρίζω το πρόσωπό μου»

okmag.gr
Η Εύα Μέντες αποκάλυψε ότι χρειάζεται να ξυρίζει το πρόσωπό της «κάθε δεύτερη μέρα». Η Κουβανοαμερικανίδα ηθοποιός αποκάλυψε το μυστικό της για το άψογο δέρμα της μέσω Instagram. Πρόκειται για μια θεραπεία που ονομάζεται dermaplaning. Με τη χρήση ενός αποστειρωμένου χειρουργικού νυστεριού ξυρίζουν απαλά με τεχνική την επιφάνεια του δέρματος αφαιρώντας τόσο το νεκρό δέρμα, […] The post Εύα Μέντες: «Ξυρίζω το πρόσωπό μου» appeared first on OK! Magazine.
01:58 08/06/2023

Εύα Μέντες: Τι αποκάλυψε για την αρχή του έρωτά της με τον Ράιαν Γκόσλινγκ

tromaktiko.gr
Η Eύα Μέντες αποκαλύπτει ότι η σχέση της με τον Ράιαν Γκόσλινγκ ξεκίνησε πριν συναντηθούν στα γυρίσματα ταινίας Η Eύα Μέντες μίλησε για τη σχέση της με τον επί χρόνια σύντροφό της Ράιαν Γκόσλινγκ, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει ότι το ζευγάρι στην πραγματικότητα δεν συναντήθηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Στο τέλος του Δρόμου» (The […] The post Εύα Μέντες: Τι αποκάλυψε για την αρχή του έρωτά της με τον Ράιαν Γκόσλινγκ appeared first on Tromaktiko.gr.
15:16 08/04/2023

Ποια Εύα Μέντες; Η Μαρίνα Μέντες υγρή με ανύπαρκτο μαγιό σου πετά το γάντι

koolnews.gr
Η καταγωγή της και μόνο μαρτυρά πολλά! Η εμφάνισή της, δε, σε βάζει σε πειρασμούς και σε κάνει να χάνεις τα λογικά σου. Η Μαρίνα Μέντες είναι ένα από τα πιο σέξι κορίτσια, που θα συναντήσεις στη ζωή σου… Μελαχρινή με πράσινα μάτια και ένα βλέμμα που μαρτυρά πολλά, η καλλονή ασχολείται επαγγελματικά με το […]
14:40 22/02/2023

Μυστικός γάμος για Εύα Μέντες και Ράιαν Γκόσλινγκ – Φρενίτιδα στο twitter

dete.gr
Οι φήμες που θέλουν την Εύα Μέντες και τον Ράιαν Γκόσλινγκ να έχουν παντρευτεί κρυφά, πρόσφατα, φούντωσαν μετά από μια δήλωση της ηθοποιού.Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής της στο «Today Australia» την Πέμπτη, στην οποία προωθούσε τη φιλανθρωπική οργάνωση «Ronald McDonald House», η Εύα Μέντες αναφέρθηκε στον Ράιαν Γκόσλινγκ ως «σύζυγό» της.«Μου αρέσει η Αυστραλία. […]
14:10 19/11/2022

Εύα Μέντες: Επιβεβαίωσε ότι παντρεύτηκαν μυστικά με τον Ράιαν Γκόσλινγκ;

okmag.gr
Η Εύα Μέντες φαίνεται να επιβεβαίωσε ότι εκείνη και ο Ράιαν Γκόσλινγκ παντρεύτηκαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης την Πέμπτη. Ενώ προωθούσε το φιλανθρωπικό ίδρυμα Ronald McDonald House στην εκπομπή Today Australia, η 48χρονη πρωταγωνίστρια του Training Day αναφέρθηκε στον Γκόσλινγκ ως «σύζυγό» της. «Μου αρέσει πολύ η Αυστραλία», είπε η μητέρα δύο παιδιών. «Όλοι είναι καταπληκτικοί, […] The post Εύα Μέντες: Επιβεβαίωσε ότι παντρεύτηκαν μυστικά με τον Ράιαν Γκόσλινγκ; appeared first on OK.
10:28 19/11/2022

Eύα Μέντες: Το αινιγματικό τατουάζ που «δείχνει» γάμο με τον Γκόσλινγκ

NewsBomb
Η Εύα Μέντες κοινοποίησε μία φωτογραφία με το νέο της τατουάζ και έκανε τους θαυμαστές της να αναρωτιούνταιΠερισσότερα...
09:08 17/11/2022

Τέλος η υποκριτική για την Εύα Μέντες; – Τι απαντά η ίδια

in.gr
Η Εύα Μέντες αναφέρθηκε στην καριέρα της
12:44 12/10/2022

Εύα Μέντες: Διαψεύδει τις φήμες ότι εγκαταλείπει την υποκριτική

eleftherostypos.gr
Η Εύα Μέντες θέλει ο κόσμος να μάθει ότι «δεν θα σταμάτησει ποτέ την υποκριτική». Η ηθοποιός με ανάρτησή της στο Instagram έδωσε τέλος σε ψευδείς ισχυρισμούς για την πορεία της καριέρας της. «Ήθελα να είμαι στο σπίτι με τα μωρά μου και ευτυχώς τα άλλα επιχειρηματικά μου εγχειρήματα μου επέτρεψαν να το κάνω περισσότερο […] Το άρθρο Εύα Μέντες: Διαψεύδει τις φήμες ότι εγκαταλείπει την υποκριτική εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:56 11/10/2022

Και στα 48 της….Μυρίζει Εύα Μέντες. Φωτογραφίες

koolnews.gr
Με τις ταινίες της δεν ασχολούμαστε πάρα πολύ, αλλά με τις φωτογραφίσεις της ασχολούμαστε αρκετά. Άλλωστε η Eva Mendes ξέρει να ποζάρει… Ok, δεν πιστεύουμε ότι είναι καμιά μεγάλη ηθοποιός – άλλωστε δεν μας το έχει αποδείξει και ποτέ σε αυτά τα 20 χρόνια καριέρας της. Αλλά υπάρχουν δύο λόγοι που την γουστάρουμε. Είναι η […]
09:22 11/10/2022

Σάλος με την αγνώριστη Εύα Μέντες στο Instagram – «Το παράκανες…»

in.gr
Όλοι σχολιάζουν το πόσο... αγνώριστη δείχνει η σταρ
23:48 27/09/2022

Εύα Μέντες: Χαμός με βίντεο στο Instagram – «Είναι αγνώριστη» λένε οι followers της

okmag.gr
Από τις πιο όμορφες κυρίες του Χόλυγουντ η Εύα Μέντες τίμησε την Ελλάδα το καλοκαίρι αφού επισκέφθηκε την Αντίπαρο με τον σταρ σύζυγό της και τις δυο κόρες τους. Η διάσημη ηθοποιός που κατάγεται από την Κούβα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε στην κουζίνα του σπιτιού της να πλένει […] The post Εύα Μέντες: Χαμός με βίντεο στο Instagram – «Είναι αγνώριστη» λένε οι followers της appeared first on OK.
11:56 27/09/2022

Eva Mendes: Τα σχόλια των followers για την αλλαγή στο πρόσωπό της – «Φτάνει με το botox»

Newsbeast.gr
Σύγχυση προκάλεσε στους followers της στο Instagram η Eva Mendes, μετά το βίντεο που ανέβασε για τη νέα της κουζίνα. Αν και σκοπός της ήταν να διαφημίσει τα αγαπημένα της  σφουγγάρια, οι fans εστίασαν στο πρόσωπό της το οποίο βρήκαν… αλλοιωμένο από τα botox και τις πλαστικές. Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο για να δείξει τη νέα της κουζίνα, αλλά οι followers δεν ασχολήθηκαν με αυτό αλλά με το νέο της πρόσωπο. Η Εύα Μέντες φαινόταν παραμορφωμένη από παρεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της με πολλούς από τους θαυμαστές της να την προτρέπουν να σταματήσει τα botox και να της λένε ότι είναι όμορφη και δε χρειάζεται να επεμβαίνει στο πρόσωπό της.
07:50 27/09/2022

Τζίμι Κίμελ: «Τρολάρει» τις διακοπές του Μάτζικ Τζόνσον και κάνει διαφήμιση στην Ελλάδα

okmag.gr
Πόλος έλξης για πολλούς αστέρες της διεθνούς showbiz έχει γίνει για μια ακόμη χρονιά η Ελλάδα και τα νησιά της. Ανάμεσα στα ονόματα που επισκέφθηκαν φέτος τη χώρα μας είναι η Κιάρα Φεράνι, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ο Τζέιμς Φράνκο με την Ίζαμπελ Πάκζαντ, Αριάνα Ροκφέλερ, ο Ράιαν Γκόσλινγκ με την Εύα Μέντες και πολλοί ακόμη. […] The post Τζίμι Κίμελ: «Τρολάρει» τις διακοπές του Μάτζικ Τζόνσον και κάνει διαφήμιση στην Ελλάδα appeared first on OK.
13:38 12/07/2022

Νίκος Χατζηνικολάου: Στο εστιατόριο του Κουτσόπουλου στην Αντίπαρο παρέα με τον chef

okmag.gr
Νόστιμο φαγητό από τον chef Λεωνίδα Κουτσόπουλο δοκίμασε στις διακοπές του ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο δημοσιογράφος επισκέφθηκε την Αντίπαρο, το μικρό όμορφο κυκλαδίτικο νησί που φέτος έχουν επιλέξει πολλές για τις διακοπές τους. Ανάμεσά τους και η Εύα Μέντες με τον Ράιαν Γκόσλινγκ μαζί με τα παιδιά τους. Ο archorman του ΑΝΤ1, Νίκος Χατζηνικολάου απολαμβάνει […] The post Νίκος Χατζηνικολάου: Στο εστιατόριο του Κουτσόπουλου στην Αντίπαρο παρέα με τον chef appeared first on OK.
17:40 11/07/2022

Αντίπαρος: Η μποέμ επιλογή των Κυκλάδων

Newsbeast.gr
Η Αντίπαρος είναι από εκείνα τα νησιά στις Κυκλάδες που σίγουρα μόλις βρεθεί κανείς εκεί θα την επισκεφτεί ξανά πολλές φορές. Με μποέμ χαρακτήρα και ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα, διατηρεί ένα πολύ χαμηλό προφίλ, παρόλη την αναγνωρισιμότητα που γνωρίζει παγκοσμίως, από τότε που άρχισε να αποτελεί και τον αγαπημένο προορισμό του Τομ Χανκς με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, οι οποίοι διατηρούν το εξοχικό τους στο νησί. Δεν είναι άλλωστε, λίγοι, και οι αστέρες του Χόλιγουντ που την επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές ανάμεσα στους οποίους και οι Εύα Μέντες και Ράιαν Γκόσλινγκ. Αντίπαρος: Η μποέμ επιλογή των Κυκλάδων Η Αντίπαρος, λοιπόν, μπορεί και τα συνδυάζει όλα: λιτή ομορφιά, μέρη που σου
07:18 05/07/2022

Εύα Μέντες: Παρακάλεσε τον Ράιαν Γκόσλινγκ να της φέρει το εσώρουχο του Κεν

okmag.gr
Καρδιές φαίνεται πως έκαψε με το εσώρουχό του στην ταινία «Μπάρμπι» ο Ράιαν Γκόσλινγκ. Ο Χολιγουντιανός σταρ που ενσαρκώνει τον κινηματογραφικό Κεν στο πλευρό της Μάργκο Ρόμπι στη νέα ταινία της Μπάρμπι έγινε viral με την πρώτη φωτογραφία του με το πλατινέ μαλλί και τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς. Ωστόσο, αυτό που του ζήτησε η σύντροφός του, […] The post Εύα Μέντες: Παρακάλεσε τον Ράιαν Γκόσλινγκ να της φέρει το εσώρουχο του Κεν appeared first on OK.
14:08 30/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load