#Ευθύμης Ζησάκης

Ευθύμης Ζησάκης: Το φιλί στη σύζυγό του Χρύσα Παπαλελούδη και οι φωτογραφίες από τα γενέθλιά της

tlife.gr
Τα γενέθλιά της γιόρτασε η σύζυγος του Ευθύμη Ζησάκη με ένα μεγάλο πάρτι δίπλα σε αγαπημένα To άρθρο Ευθύμης Ζησάκης: Το φιλί στη σύζυγό του Χρύσα Παπαλελούδη και οι φωτογραφίες από τα γενέθλιά της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 14/11/2023

Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Φωτογραφίες από το ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία

govastileto.gr
Στην Ιταλία απολαμβάνουν το ταξίδι του μέλιτος, ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη. Ο γνωστός ηθοποιός και η κούκλα σύντροφός του, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 3 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι. Λίγα 24ωρα μετά τη γαμήλια τελετή, οι νεόνυμφοι ταξίδεψαν στον αγαπημένα τους προορισμό, ο οποίος […]
01:00 23/09/2023

Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Η πρώτη τους φωτογραφία από το ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία

tlife.gr
Τις πρώτες ημέρες του έγγαμου βίου διανύουν ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη. Ο γνωστός To άρθρο Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Η πρώτη τους φωτογραφία από το ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 16/09/2023

Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Γιατί επέλεξαν την Ιταλία για το ταξίδι του μέλιτος

okmag.gr
Το ταξίδι του μέλιτος από το Ποζιτάνο της Ιταλίας ξεκίνησαν ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν από λίγες μέρες στο Λαγονήσι και έκανε ένα εντυπωσιακό γαμήλιο πάρτι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα βρίσκεται στην Ιταλία , εκπληρώνοντας μια υπόσχεση που έδωσε. Όπως είχε αποκαλύψει ο διάσημος Έλληνας ηθοποιός στο okmag, η […] The post Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Γιατί επέλεξαν την Ιταλία για το ταξίδι του μέλιτος appeared first on OK! Magazine.
15:58 15/09/2023

Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Ταξίδι του μέλιτος για το νιόπαντρο ζευγάρι! Ο προορισμός που επέλεξαν

tlife.gr
Την πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους έζησαν το απόγευμα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου ο Ευθύμης Ζησάκης To άρθρο Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Ταξίδι του μέλιτος για το νιόπαντρο ζευγάρι! Ο προορισμός που επέλεξαν δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 14/09/2023

«Υπέροχη γυναίκα μου», γράφει ο Ευθύμης Ζησάκης μετά τον γάμο του

NewsBomb
Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ο Ευθύμης Ζησάκης ντύθηκε γαμπρός στο πλευρό της συντρόφου του, Χρύσας Παπαλελούδη.Περισσότερα...
22:00 13/09/2023

Ο Ευθύμης Ζησάκης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Χρύσα Παπαλελούδη στο Λαγονήσι

Newsit
Βέρα στο δεξί πέρασαν χθες (03.09.2023) ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη. Στο πλευρό του ζευγαριού, στον Άγιο Νικόλαο στο Λαγονήσι, βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι, με τον Ευθύμη Ζησάκη και την Χρύσα Παπαλελούδη να λάμπουν από ευτυχία. Ο γαμπρός έφτασε από νωρίς στην εκκλησία ντυμένος στα λευκά, ανυπομονώντας να δει την αγαπημένη του ντυμένη ... Περισσότερα To άρθρο Ο Ευθύμης Ζησάκης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Χρύσα Παπαλελούδη στο Λαγονήσι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:00 04/09/2023

Χρύσα Παπαλελούδη: Το see through νυφικό που επέλεξε για τον γάμο της με τον Ευθύμη Ζησάκη

okmag.gr
Ο ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Χρύσα Παπαλελούδη το απόγευμα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου. Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στο Λαγονήσι. Για την ευτυχισμένη μέρα της ζωής της η νύφη επέλεξε μια λευκή δημιουργία με διαφάνεια και κεντημένα λουλούδια σε mermaid γραμμή. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας έκανε μια τολμηρή επιλογή που την υποστήριξε τέλεια. Ακολούθησε γαμήλιο πάρτι […] The post Χρύσα Παπαλελούδη: Το see through νυφικό που επέλεξε για τον γάμο της με τον Ευθύμη Ζησάκη appeared first on OK! Magazine.
08:58 04/09/2023

Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Τα παθιασμένα φιλιά που να αντάλλαξαν στον γάμο τους! Φωτογραφίες TLIFE

tlife.gr
Στο Λαγονήσι παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη! To άρθρο Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Τα παθιασμένα φιλιά που να αντάλλαξαν στον γάμο τους! Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 03/09/2023

Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Διακοπές στη Σίφνο για το ζευγάρι λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

tlife.gr
Στην καλύτερή τους φάση φαίνεται πως βρίσκονται η Χρύσα Παπαλελούδη και ο Ευθύμης Ζησάκης που σε To άρθρο Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Διακοπές στη Σίφνο για το ζευγάρι λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 19/08/2023

Παντρεύονται τον Σεπτέμβριο ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη

govastileto.gr
Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους είναι ο Ευθύμης Ζησάκης και η σύντροφός του Χρύσα Παπαλελούδη, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας Real life, ο γάμος τους προγραμματίζεται να γίνει στις αρχές του ερχόμενου Σεπτέμβρη. «Καλοί μου άνθρωποι, το ’23 θα γελάμε πιο δυνατά. Καλή […]
21:00 09/07/2023

Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Προσεχώς γάμος στην Αθηναΐκή Ριβιέρα

zappit.gr
Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου φαίνεται πως […] The post Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Προσεχώς γάμος στην Αθηναΐκή Ριβιέρα appeared first on Zappit.
09:00 09/07/2023

Παντρεύεται ο Ευθύμης Ζησάκης! Η πρόταση γάμου στην Ιταλία

queen.gr
Την απόλυτη ευτυχία βιώνει σε προσωπικό επίπεδο ο Ευθύμης Ζησάκης ο οποίος πρόκειται σύντομα να ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του Χρύσας Παπαλελούδη μετά την πρόταση γάμου που της έκανε. Περισσότερα...
09:10 13/11/2022

Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Πρόταση γάμου με παραμυθένιο φόντο

zappit.gr
Πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Χρύσα Παπαλελούδη έκανε ο Ευθύμης Ζησάκης και σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της εφημερίδας RealLife η Νίκη […] The post Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Πρόταση γάμου με παραμυθένιο φόντο appeared first on Zappit.
08:44 13/11/2022

Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας – Η παραμυθένια πρόταση γάμου

tlife.gr
Μια παραμυθένια πρόταση γάμου στη σύντροφό του Χρύσα Παπαλελούδη έκανε ο Ευθύμης Ζησάκης και εκείνη δε To άρθρο Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας – Η παραμυθένια πρόταση γάμου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:24 13/11/2022

Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

tlife.gr
Την απόλυτη ευτυχία βιώνει ο Ευθύμης Ζησάκης, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του, Χρύσα Παπαλελούδη. To άρθρο Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:00 25/09/2022

Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: 3 μέρη που επισκέφτηκαν στο ταξίδι τους στην Ιταλία

okmag.gr
Ήταν Μάρτιος του 2020 όταν τα πρώτα δημοσιεύματα για τη μελαχρινή καλλονή που έχει κλέψει την καρδιά του Ευθύμη Ζησάκη έκαναν την εμφάνισή τους. Ο Ευθύμης Ζησάκης έκτοτε έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του με τη Χρύσα Παπαλελούδη. Αν και διατηρούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, δεν διστάζουν να μοιράζονται ενίοτε φωτογραφίες από […] The post Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: 3 μέρη που επισκέφτηκαν στο ταξίδι τους στην Ιταλία appeared first on OK.
07:30 07/09/2022

Ευθύμης Ζησάκης: Ρομαντική απόδραση στη Ρώμη με την σύντροφό του, Χρύσα Παπαλελούδη

tlife.gr
Την απόλυτη ευτυχία βιώνει ο Ευθύμης Ζησάκης, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του, Χρύσα Παπαλελούδη. To άρθρο Ευθύμης Ζησάκης: Ρομαντική απόδραση στη Ρώμη με την σύντροφό του, Χρύσα Παπαλελούδη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:08 06/09/2022

Ευθύμης Ζησάκης: Ερωτευμένος στο Παρίσι – Βίντεο από το ταξίδι με την σύντροφό του

tlife.gr
Ο Ευθύμης Ζησάκης είναι ερωτευμένος και τους τελευταίους μήνες δεν κρύβει τα όσα όμορφα βιώνει στο To άρθρο Ευθύμης Ζησάκης: Ερωτευμένος στο Παρίσι – Βίντεο από το ταξίδι με την σύντροφό του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:30 17/09/2021

Ευθύμης Ζησάκης: Η τρυφερή φωτογραφία με την σύντροφο του στο Instagram!

govastileto.gr
  Έναν δυνατό έρωτα στο πλευρό της ηθοποιού, Χρύσα Παπαλελούδη, βιώνει τον τελευταίο χρόνο ο Ευθύμης Ζησάκης, ο οποίος ωστόσο θέλει να κρατά τη...
22:44 19/08/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load