#Ευρωβαρόμετρο

ΕΣΥ- Απογευματινά χειρουργεία: «Δεν είναι επιλογή, είναι εκβιασμός» -Προσφυγή στο ΣτΕ

eretikos.gr
ΕΣΥ: Δεν κοπάζουν οι αντιδράσεις για τα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία και γενικότερα τις μεταρρυθμίσεις στο ΕΣΥ που προωθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με πτυχές του θέματος να αναδεικνύονται καθημερινά, κι ενώ η πρόσφατη έρευνα του Ευρωβαρόμετρου, δείχνει ότι ενόψει ευρωεκλογών πρώτη προτεραιότητα για τους Έλληνες είναι η δημόσια υγεία (56%). Πέρα από τις αντιδράσεις τα […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
11:58 19/04/2024

Ευρωβαρόμετρο: Επτά στους δέκα Έλληνες πιστεύουν πως η χώρα ωφελήθηκε από την ένταξη στην ΕΕ

Newsique.gr
Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση «Ευρωβαρόμετρο» ενόψει των ευρωεκλογών. 8 στους 10 Έλληνες πιστεύουν πως η ΕΕ έχει καθημερινό αντίκτυπο στην ζωή τους και 7 στους 10 πως η χώρα ωφελήθηκε από την ένταξη της σε αυτή. Το 73% των ευρωπαίων πολιτών ισχυρίζονται ότι οι ενέργειες της ΕΕ έχουν αντίκτυπο στην καθημερινή τους ζωή, ενώ […] Το άρθρο Ευρωβαρόμετρο: Επτά στους δέκα Έλληνες πιστεύουν πως η χώρα ωφελήθηκε από την ένταξη στην ΕΕ εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
12:58 17/04/2024

Αποκαλυπτική έρευνα για το πώς βλέπουν οι Έλληνες την Ευρωπαϊκή Ένωση! Πόσοι πιστεύουν ότι κερδίσαμε

paraskhnio.gr
Οκτώ στους δέκα Έλληνες θεωρούν ότι η ΕΕ έχει αντίκτυπο στην καθημερινή τους ζωή και επτά στους δέκα ότι η χώρα ωφελήθηκε από την ένταξη στην ΕΕ, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση «Ευρωβαρόμετρο», ενόψει των ευρωεκλογών που θα διεξαχθούν από την 6η ως την 9η Ιουνίου. Το 73% των ευρωπαίων πολιτών ισχυρίζονται ότι οι ενέργειες Το άρθρο Αποκαλυπτική έρευνα για το πώς βλέπουν οι Έλληνες την Ευρωπαϊκή Ένωση! Πόσοι πιστεύουν ότι κερδίσαμε εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
08:28 17/04/2024

Το αισιόδοξο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και το Ευρωβαρόμετρο που τρομάζει…

eretikos.gr
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστηρίζει ότι η Ελλάδα ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία κι αυτό τη στιγμή που σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο το 86% των Ελλήνων δεν μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς του μήνα. Κατά τα λοιπά ο πρωθυπουργός μας ενημερώνει με το κυριακάτικο μήνυμά του. Η Ελλάδα σήμερα, Παραμονή Χριστουγέννων, φαίνεται να «έχει αφήσει πίσω […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
12:58 24/12/2023

Ευρωβαρόμετρο: Το 86% των Ελλήνων δυσκολεύεται να πληρώσει λογαριασμούς

tilegrafimanews.gr
Σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο για το φθινόπωρο του 2023 οι Έλληνες σε ποσοστό 86% αντιμετωπίζουν δυσκολία ως προς τη δυνατότητα να πληρώνουν λογαριασμούς ενώ το κόστος ζωής έχει γονατίσει τα νοικοκυριά. Ειδικότερα, στην ερώτηση αν το τελευταίο έτος οι Έλληνες αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην πληρωμή των λογαριασμών, το 50% απαντά ότι κατά καιρούς δεν μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς, το 36% λέει τις περισσότερες φορές. Αντίθετα, μόλις 14% απαντά ότι δεν συναντά δυσκολίες στην εξόφληση των λογαριασμών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δεύτερη Πορτογαλία απέχει πολύ από την Ελλάδα καθώς το αντίστοιχο ποσοστό για τη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου φτάνει το 64% με τρίτη την Κύπρο (63%). Στις χαμηλότερες τ
09:46 24/12/2023

Χωλαίνει η δημοκρατία στην Ελλάδα – Δεν είναι ικανοποιημένοι οι Ελληνες

eretikos.gr
Δεν είναι ικανοποιημένοι από δημοκρατία οι Έλληνες τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, σύμφωνα με τελευταίο Ευρωβαρόμετρο και λίγους μήνες πριν τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών. Συγκεκριμένα, στο ερώτημα αν είστε πολύ ικανοποιημένος/η, αρκετά ικανοποιημένος/η ή καθόλου ικανοποιημένος/η με τον τρόπο που λειτουργεί η δημοκρατία στην Ελλάδα το 63% απαντά μη ικανοποιημένος/η, ένα ποσοστό που φανερώνει πως κάτι πάει στραβά στη […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
21:58 22/12/2023

Ευρωβαρόμετρο: Σε τραγική θέση η Ελλάδα – 8 στους 10 δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς

tanea.gr
Τι έδειξε η έρευνα του Ευρωβαρόμετρου λίγους μήνες πριν τις ευρωεκλογές
14:00 22/12/2023

7 στους 10 Έλληνες θεωρούν ότι η χώρα έχει ωφεληθεί από την ένταξη στην ΕΕ

blueskytv.gr
Επτά και πλέον στους δέκα Έλληνες και Ευρωπαίους πιστεύουν ότι η χώρα τους έχει ωφεληθεί από την ένταξη στην ΕΕ και ότι οι ενέργειες της ΕΕ έχουν αντίκτυπο στην καθημερινή τους ζωή, σύμφωνα με την έρευνα Ευρωβαρόμετρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που δίνεται στη δημοσιότητα σήμερα, έξι μήνες πριν από τις ευρωεκλογές (6η-9η Ιουνίου). Σύμφωνα με […] 7 στους 10 Έλληνες θεωρούν ότι η χώρα έχει ωφεληθεί από την ένταξη στην ΕΕ on BLUE SKY.
19:46 06/12/2023

Ευρωβαρόμετρο: Στο έλεος του άγχους και της κατάθλιψης 6 στους 10 Έλληνες το 2023

iatropedia.gr
Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση της Κομισιόν με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας. The post Ευρωβαρόμετρο: Στο έλεος του άγχους και της κατάθλιψης 6 στους 10 Έλληνες το 2023 appeared first on Iatropedia.
08:09 10/10/2023

Η ρεαλιστική επιλογή εναλλακτικής προοδευτικής διακυβέρνησης

eretikos.gr
Σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο το 85% των Ελλήνων είχε δυσκολίες να πληρώσει τους λογαριασμούς του τον τελευταίο χρόνο και είναι εντελώς δυσαρεστημένο με τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την ακρίβεια. Το 65% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι το βιοτικό του επίπεδο έχει σημειώσει πτώση και προβλέπει ότι αυτό θα συνεχιστεί.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
23:58 11/06/2023

Ευρωβαρόμετρο: Κολλημένοι με τα κινητά, την ταχύτητα και νευρικοί οι Έλληνες οδηγοί

eleftherostypos.gr
Το 76% των Ελλήνων οδηγών μιλάει στο τηλέφωνο και συνολικά το 84% χρησιμοποιεί το smartphone κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Αυτό ήταν ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που ανέδειξε η έρευνα του ευρωβαρόμετρου του 2023, επιβεβαιώνοντας ότι τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες όχι μόνο μιλούν στο κινητό τηλέφωνο, αλλά συμμετέχουν ακόμη και σε βίντεο εν […] Το άρθρο Ευρωβαρόμετρο: Κολλημένοι με τα κινητά, την ταχύτητα και νευρικοί οι Έλληνες οδηγοί εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:00 09/06/2023

«Συναγερμός» από το Ευρωβαρόμετρο: Διαπιστώνει ότι το 66% των Ελλήνων διαπιστώνει πτώση στο βιοτικό του επίπεδο

lykavitos.gr
Οι μισοί Ευρωπαίοι έχουν δει το βιοτικό του επίπεδο να υποχωρεί το τελευταίο έτος και περιμένουν ότι αυτό θα συνεχιστεί και το επόμενο έτος. Αυτό δείχνει η έρευνα του εαρινού Ευρωβαρόμετρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
19:17 06/06/2023

Αυξημένο το ενδιαφέρον των πολιτών για τις ευρωεκλογές του 2024, σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο

NewsBomb
Το 56% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι ενδιαφέρεται για τις ευρωεκλογές του 2024, ποσοστό υψηλότερο κατά 6 μονάδες σε σύγκριση με το 2018. 
15:00 06/06/2023

Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη φωτογραφία της Μαριλού Κοζάρη με φουσκωμένη κοιλιά λίγο πριν τον γάμο

eleftherostypos.gr
Λίγες ώρες έμειναν για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη με την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαριλού Κοζάρη, πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Η νύφη λοιπόν, απολαμβάνει τις ετοιμασίες μαζί με τις κολλητές της φίλες και την οικογένειά της… Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα ΣΥΡΙΖΑ: Βαβέλ δηλώσεων χωρίς το μήνυμα Ευρωβαρόμετρο για […] Το άρθρο Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη φωτογραφία της Μαριλού Κοζάρη με φουσκωμένη κοιλιά λίγο πριν τον γάμο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:30 27/05/2023

Τι θα συμβεί το πρώτο και το δεύτερο 10ήμερο – Κρίσιμος ο Ιούνιος για 1 ζώδιο σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

eleftherostypos.gr
Ο Κώστας Λεφάκης μετέφερε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια. Προειδοποίησε για τα θετικά και τα αρνητικά του Ιουνίου, ενώ αποκάλυψε ποιοι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού… Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα ΣΥΡΙΖΑ: Βαβέλ δηλώσεων χωρίς το μήνυμα Ευρωβαρόμετρο για Έλληνες οδηγούς: Αυτο-κινητό και …νευρικό τιμόνι Εκλογές […] Το άρθρο Τι θα συμβεί το πρώτο και το δεύτερο 10ήμερο – Κρίσιμος ο Ιούνιος για 1 ζώδιο σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:22 27/05/2023

Γη της Ελιάς: Νέα τραγωδία! Πέφτει από την σκάλα και ανοίγει το κεφάλι της

eleftherostypos.gr
Τα νέα επεισόδια της σειράς, Γη της Ελιάς είναι συγκλονιστικά μετά την δολοφονία της Μυρτάλης και την αυτοκτονία του Αλέξη. Η Ιουλία γίνεται σκληρή απέναντι σε όλους, ενώ ένας θάνατος θα αφήσει ορφανό ένα κοριτσάκι, το οποίο θα υιοθετήσει η Αθηνά… Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα ΣΥΡΙΖΑ: Βαβέλ δηλώσεων χωρίς το μήνυμα Ευρωβαρόμετρο για […] Το άρθρο Γη της Ελιάς: Νέα τραγωδία! Πέφτει από την σκάλα και ανοίγει το κεφάλι της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:18 27/05/2023

Ευρωβαρόμετρο για Έλληνες οδηγούς: Αυτο-κινητό και …νευρικό τιμόνι

eleftherostypos.gr
Χρήση τηλεφώνου κατά την οδήγηση, επιθετική συμπεριφορά όπως άσκοπο πάτημα κόρνας ή εξύβριση άλλων οδηγών και γενικώς μη τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αποτελούν μέρος της πραγματικότητας που ισχύει στους ευρωπαϊκούς δρόμους και σε πολλές των περιπτώσεων προκαλεί τροχαία δυστυχήματα. Οπως προκύπτει από τα αποτελέσματα του 13ου βαρόμετρου για την υπεύθυνη οδήγηση, μεγάλη μερίδα οδηγών […] Το άρθρο Ευρωβαρόμετρο για Έλληνες οδηγούς: Αυτο-κινητό και …νευρικό τιμόνι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
07:36 27/05/2023

Νέοι άνδρες οι πιο επικίνδυνοι οδηγοί, σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο

Cnn.gr
Πιο επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά φαίνεται να υιοθετούν οι άνδρες Ευρωπαίοι κάτω των 35 ετών, σύμφωνα με το 13ο Βαρόμετρο Υπεύθυνης Οδήγησης του γαλλικού ιδρύματος Vinci Autoroutes.Περισσότερα...
17:26 17/05/2023

Ευρωβαρόμετρο: Απαισιόδοξοι για την πορεία της ΕΕ οι Έλληνες

in.gr
Τι λένε οι Ευρωπαίοι στο Ευρωβαρόμετρο για πόλεμο και πληθωρισμό
19:46 23/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load