#Έφη Θώδη

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Όταν ήθελε να γίνει ο μάνατζερ της… Έφη Θώδη

koolnews.gr
Η Έφη Θώδη, γνωστή τραγουδίστρια, μοιράστηκε πρόσφατα τις αναμνήσεις της για τη γνωριμία της με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, μια γνωριμία που ξεκίνησε πριν από περίπου 15 χρόνια σε διάφορα πανηγύρια. Ο Πολυχρονόπουλος, ο οποίος αργότερα έγινε γνωστός για την ενασχόλησή του με την Κοινωνική Κουζίνα “Ο Άλλος Άνθρωπος”, ήταν εκείνη την εποχή ένας ενθουσιώδης θαμώνας […] The post Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Όταν ήθελε να γίνει ο μάνατζερ της… Έφη Θώδη appeared first on Koolnews.gr.
22:58 07/02/2024

Η Έφη Θώδη αποκαλύπτει για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Μου πρότεινε να με μανατζάρει, μου άρεσε και δέχθηκα»

zappit.gr
Για τη γνωριμία της με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και την επαγγελματική πρόταση που της είχε κάνει μιλά η Έφη Θώδη. […] The post Η Έφη Θώδη αποκαλύπτει για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Μου πρότεινε να με μανατζάρει, μου άρεσε και δέχθηκα» appeared first on Zappit.
20:00 07/02/2024

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Ήθελε να μανατζάρει την Έφη Θώδη πριν τον «Άλλο Άνθρωπο»

govastileto.gr
Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, πριν ιδρύσει την Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος», είχε προσεγγίσει την Έφη Θώδη, προκειμένου να την αναλάβει ως μάνατζερ. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Έφη Θώδη, μιλώντας στο Πρωινό. «Το 2009 ήρθε σε πανηγύρια, χόρευε, πέρναγε καλά, με τα ουίσκια του, με τα γαρύφαλλά του, πέταγε λουλούδια… Με πλησίασε και μου […]
13:00 05/02/2024

Η Έφη Θώδη είπε τα κάλαντα σε μία δική της εκτέλεση, χορεύοντας με ρόδια στα χέρια

empisteutiko.gr
Η Έφη Θώδη είναι αρκετά δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το έδειξε και σήμερα, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο Facebook με τα κάλαντα, τα οποία εκτέλεσε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αποφάσισε να τραγουδήσει τα κάλαντα μπροστά στο τζάκι σε μία πιο χορευτική έκδοση, με την ίδια να λικνίζεται στον ρυθμό, […] The post Η Έφη Θώδη είπε τα κάλαντα σε μία δική της εκτέλεση, χορεύοντας με ρόδια στα χέρια appeared first on Empisteutiko.gr.
21:58 31/12/2023

Η Έφη Θώδη έγινε νονά

govastileto.gr
Η Έφη Θώδη έγινε νονά, όπως αποκάλυψε με μία ανάρτηση στα social media. Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράζεται συχνά με το κοινό της υλικό από τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής της. Φυσικά, από αυτές δεν θα μπορούσε να λείπει η ημέρα που βάφτισε ένα αγόρι, με το όνομα «Γιάννης» στην Κυπαρισσία. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο […]
23:00 29/08/2023

Έφη Θώδη: Τραγούδησε το «Sexbomb» κι έγινε viral στο TikTok

govastileto.gr
Η Έφη Θώδη δεν χάλασε το χατίρι των διαδικτυακών της φίλων που της ζήτησαν να τραγουδήσει το «Sexbomb». Μέσα από το προφίλ της, πιθανότατα στο Instagram, η τραγουδίστρια των δημοτικών τραγουδιών είπε λίγο από το ρεφρέν της πολύ γνωστής ξένης επιτυχίας. Το κλιπ αποθήκευσε κάποιος από τους ακολούθους της και το αναδημοσίευσε, αυτή τη φορά μέσω […]
16:00 12/08/2023

Έφη Θώδη: «Οι σημερινές τραγουδίστριες ξεβρακώνονται όλες»

govastileto.gr
Η Έφη Θώδη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μέσα σε όλα, η δημοφιλής εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού αναφέρθηκε στις «χρυσές» στιγμές που βίωσε στα πανηγύρια, τους θαυμαστές και τις ακραίες εκδηλώσεις τους καθώς και τις σημερινές τραγουδίστριες. Στα πανηγύρια έριχναν στα πόδια σας πολλά χρήματα; Μου έφερναν τα λεφτά […]
20:36 11/04/2023

Έφη Θώδη: «Μου την είχε στήσει κάτω από το σπίτι και πήγα στην αστυνομία»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έφη Θώδη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θοδώρου. Μέσα σε όλα, […] The post Έφη Θώδη: «Μου την είχε στήσει κάτω από το σπίτι και πήγα στην αστυνομία» appeared first on Zappit.
22:36 10/04/2023

Έφη Θώδη: «Έχω κάνει τα σπίτια μου, τις βίλες μου, τα μαγαζιά μου, είμαι καλά»

zappit.gr
Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έφη Θώδη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο […] The post Έφη Θώδη: «Έχω κάνει τα σπίτια μου, τις βίλες μου, τα μαγαζιά μου, είμαι καλά» appeared first on Zappit.
08:18 08/04/2023

Έφη Θώδη: «Δεν παρασύρθηκα ποτέ από πάθη, δεν με άγγιξε η νύχτα»

zappit.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε η Έφη Θώδη. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα […] The post Έφη Θώδη: «Δεν παρασύρθηκα ποτέ από πάθη, δεν με άγγιξε η νύχτα» appeared first on Zappit.
15:18 07/04/2023

Έφη Θώδη: «Ήταν νοσοκομείο και όχι ψυχιατρείο» - Απαντάει στις φήμες για την αυτοκτονία

NewsBomb
Η Έφη Θώδη μίλησε για το πρόβλημα υγείας που πέρασεΠερισσότερα...
20:34 06/04/2023

Έφη Θώδη: «Όλα είναι ψέματα, θα κινηθώ νομικά και αυτούς τους μάγκες θα τους περιποιηθώ»

zappit.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε η Έφη Θώδη. Η τραγουδίστρια μίλησε για το πρόβλημα υγείας που […] The post Έφη Θώδη: «Όλα είναι ψέματα, θα κινηθώ νομικά και αυτούς τους μάγκες θα τους περιποιηθώ» appeared first on Zappit.
15:22 06/04/2023

Έφη Θώδη: «Έπρεπε να με ξεσκίσουν; Αρκετά τους ανέχτηκα, θα βάλω δικηγόρους»

in.gr
Η γνωστή τραγουδίστρια Έφη Θώδη αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει φτάσει κοντά στην αυτοκτονία.
08:06 06/04/2023

Έφη Θώδη: «Δεν πέρασα καλά στα προσωπικά μου, έφαγα μπουνιές και κλωτσιές»

zappit.gr
Η Έφη Θώδη μίλησε στην Super Κατερίνα για τα σχόλια που έχει ακούσει σε σχέση με την δουλειά της και […] The post Έφη Θώδη: «Δεν πέρασα καλά στα προσωπικά μου, έφαγα μπουνιές και κλωτσιές» appeared first on Zappit.
12:58 06/01/2023

Έφη Θώδη: «Δεν τίθεται κανένα θέμα νοσηλείας της» λέει η δικηγόρος της

thecaller.gr
Η δικηγόρος της Έφης Θώδη τοποθετήθηκε σχετικά με δημοσίευμα που ήθελε την τραγουδίστρια Έφη Θώδη να βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Καναδά, όπου βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους.Η δικηγόρος της Έφης Θώδη τοποθετήθηκε σχετικά με δημοσίευμα που ήθελε την τραγουδίστρια Έφη Θώδη να βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Καναδά, όπου βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους.Η Γιάννα Παναγοπούλου μιλώντας στην εκπομπή «Super Katerina» δήλωσε: «Μου έχει ζητήσει η κα Θώδη να διαψεύσουμε αυτό το δημοσίευμα και θέλω να […]
18:38 04/01/2023

Έφη Θώδη: Τι απαντά η δικηγόρος της στα δημοσιεύματα ότι η τραγουδίστρια ήταν σε αμόκ στον Καναδά

okmag.gr
Καλεσμένη ομογενούς επιχειρηματία στο Τορόντο ήταν η Έφη Θώδη για να τραγουδήσει για τις γιορτές. Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η τραγουδίστρια μετά από λίγες ημέρες άρχισε να έχει κρίσεις πανικού. «Έφτασε δε στο σημείο να αρχίσει να καίει πράγματα στο σπίτι όπου φιλοξενούνταν και να εκτοξεύει παντού αντικείμενα, με την ίδια να […] The post Έφη Θώδη: Τι απαντά η δικηγόρος της στα δημοσιεύματα ότι η τραγουδίστρια ήταν σε αμόκ στον Καναδά appeared first on OK! Magazine.
12:32 04/01/2023

Έφη Θώδη: Τι απαντά η δικηγόρος της, Γιάννα Παναγοπούλου για το δημοσίευμα που την ήθελε σε κατάσταση αμόκ

tlife.gr
Η δικηγόρος της Έφης Θώδη, κα Γιάννα Παναγοπούλου, μίλησε στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα αναφορικά To άρθρο Έφη Θώδη: Τι απαντά η δικηγόρος της, Γιάννα Παναγοπούλου για το δημοσίευμα που την ήθελε σε κατάσταση αμόκ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:00 04/01/2023

Θρίλερ με την υγεία της Ε. Θώδη – Οργισμένη απάντηση της δικηγόρου της

Newsique.gr
Θρίλερ με την Έφη Θώδη και τα περιστατικά των κρίσεων πανικού που “πάγωσαν” τους πάντες. Τι απαντά η τραγουδίστρια, μέσα από τη δικηγόρο της. Η Έφη Θώδη ήταν καλεσμένη ενός ομογενούς επιχειρηματία στον Καναδά για να τραγουδήσει στο εστιατόριό του τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso και του […] Το άρθρο Θρίλερ με την υγεία της Ε. Θώδη – Οργισμένη απάντηση της δικηγόρου της εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
11:42 04/01/2023

Έφη Θώδη: Σε κατάσταση αμόκ σε περιοδεία της

NewsBomb
Δύσκολες στιγμές για την Έφη Θώδη σε περιοδεία της στον Καναδά -  Φημολογείται ότι άρχισε να έχει κρίσεις πανικού και…Περισσότερα...
11:34 04/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load