#Έφη Παπαθεοδώρου

Έφη Παπαθεοδώρου: Όταν είδα το πρώτο επεισόδιο του Παρά Πέντε, είπα ότι είμαι χάλια

Newsique.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή Δύο στις 10 και στον Ιορδάνη Παπακυριακού παραχώρησε η ηθοποιός Έφη Παπαθεοδώρου.  Πιο συγκεκριμένα, η Έφη Παπαθεοδώρου εξομολογήθηκε πως «δεν ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα στον χώρο μας, άμα δεν ήσουν μες στα παρασκήνια. Το έζησα αυτό εγώ μετά στο πετσί μου. Όχι ότι περιφρονώ τους συναδέλφους αλλά γίνονται ίντριγκες για το […] Το άρθρο Έφη Παπαθεοδώρου: Όταν είδα το πρώτο επεισόδιο του Παρά Πέντε, είπα ότι είμαι χάλια εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
19:58 07/04/2024

«Θεοπούλα» για Κασσελάκη: «Μην αναφέρεις το όνομά του, για αχυρανθρώπους δεν θέλω να μιλάω»

agrinionews.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Έφη Παπαθεοδώρου, το πρωινό του Σαββάτου, στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού στην ΕΡΤ. Μάλιστα, μέσα σε όλα, η αγαπημένη μας ηθοποιός μίλησε για τα παρασκήνια του θεατρικού χώρου αλλά και για την υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ σε παλαιότερες εκλογές. Παράλληλα, αντέδρασε πολύ έντονα προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη! Πιο συγκεκριμένα, η Έφη Παπαθεοδώρου εξομολογήθηκε πως «δεν ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα στον χώρο μας, άμα δεν ήσουν μες στα παρασκήνια. Το έζησα αυτό εγώ μέσα στο πετσί μου. Όχι ότι περιφρονώ τους συναδέλφους αλλά γίνονται ίντριγκες για το ποιος θα πάρει τον ρόλο, πως θα γίνει αυτ
13:46 07/04/2024

Έφη Παπαθεοδώρου: Πώς είναι μετά την περιπέτεια με την καρδιά της

govastileto.gr
Η Έφη Παπαθεοδώρου πριν από λίγο καιρό πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία της, καθώς της σταμάτησε η καρδιά και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση για να μπει βηματοδότης. Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία πλέον είναι πολύ καλά στην υγεία της, μίλησε σε γνωστή εφημερίδα, μετά την επέμβαση βηματοδότη που έκανε. Αρχικά, η Έφη Παπαθεοδώρου […]
17:00 18/01/2024

Συγκλονίζει η Έφη Παπαθεοδώρου για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της: «Λιποθύμησα, είδα κάτι σαν φως και χάθηκα»

tlife.gr
Η ηθοποιός Έφη Παπαθεοδώρου πέρασε δύσκολες στιγμές όπως είχε γίνει γνωστό μέσα από την εφημερίδα «ON To άρθρο Συγκλονίζει η Έφη Παπαθεοδώρου για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της: «Λιποθύμησα, είδα κάτι σαν φως και χάθηκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 16/10/2023

Έφη Παπαθεοδώρου: Υπέστη καρδιακό επεισόδιο στα Σιταράλωνα και της τοποθετήθηκε βηματοδότης

sinidisi.gr
Το καλοκαίρι ήμουν στο χωριό, στα Σιταράλωνα, στη λίμνη Τριχωνίδα. Έπαθα κολάπσους (collapsus), σταμάτησε η καρδιά κι έβαλα βηματοδότη. Είμαι χάλια. Είμαι σε μετεγχειρητική κατάσταση...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Έφη Παπαθεοδώρου: Υπέστη καρδιακό επεισόδιο στα Σιταράλωνα και της τοποθετήθηκε βηματοδότης
12:09 11/10/2023

Δύσκολες ώρες για την Έφη Παπαθεοδώρου - Στην εντατική ο Αίας Μανθόπουλος

filathlos.gr
Δύσκολες ώρες για την Έφη Παπαθεοδώρου - Στην εντατική ο Αίας Μανθόπουλος 11/10/2023 Η γνωστή και αγαπητή ηθοποιός Έφη Παπαθεοδώρου περνάει δύσκολες στιγμές. Σύμφωνα με όσα γράφει η Σάσα Σταμάτη στην εφημερίδα «ON time», ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί από το καλοκαίρι, την οδήγησε στο νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση. «Το καλοκαίρι ήμουν στο χωριό, στα Σιταράλωνα, στη λίμνη Τριχωνίδα. Έπαθα κολάπσους (collapsus), σταμάτησε η καρδιά κι έβαλα βηματοδότη. Είμαι χάλια. Είμαι σε μετεγχειρητική κατάσταση. Έχει πέσει ο αιματοκρίτης μου. Είμαι ξαπλωμένη. Έκανα εγχείρηση, έβαλα βηματοδότη», λέει η Έφη Παπαθεοδώρου. Σε ερώτησή ποιοι άνθρωποι ήτα
10:46 11/10/2023

Έφη Παπαθεοδώρου: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό – Της τοποθετήθηκε βηματοδότης έπειτα από καρδιακό επεισόδιο

tlife.gr
Η γνωστή και αγαπητή ηθοποιός Έφη Παπαθεοδώρου περνάει δύσκολες στιγμές, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Σάσας To άρθρο Έφη Παπαθεοδώρου: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό – Της τοποθετήθηκε βηματοδότης έπειτα από καρδιακό επεισόδιο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 11/10/2023

Έφη Παπαθεοδώρου: Δεν ήμουν εμφανισιακά η γκόμενα, πήρα και την εκδίκησή μου- Δεν ήθελα να εξευτελίζομαι

thecaller.gr
Η Έφη Παπαθεοδώρου μίλησε στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1 για την Θεοπούλα από το Παρά Πέντε και τις απορρίψεις που βίωσε την πορεία της καριέρας της.Η Έφη Παπαθεοδώρου μίλησε στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1 για την Θεοπούλα από το Παρά Πέντε και τις απορρίψεις που βίωσε την πορεία της καριέρας της.«Αυτήν την γιαγιά ήθελαν να την έχουν όλα τα παιδιά. Δεν ήταν γκρινιάρα γιαγιά, αλλά τρελή. Έχω πολλά στοιχεία της. Λέω πράγματα που θα έπρεπε να βουτήξω πρώτα την γλώσσα […]
20:52 22/03/2023

Έφη Παπαθεοδώρου: «Είναι πληγή μεγάλη που δεν μπορούσα να την αντέξω»

zappit.gr
Η Έφη Παπαθεοδώρου έκανε αναδρομή στην πολύχρονη καριέρα της, μιλώντας στο Στούντιο 4 και στην δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα για την […] The post Έφη Παπαθεοδώρου: «Είναι πληγή μεγάλη που δεν μπορούσα να την αντέξω» appeared first on Zappit.
20:32 22/03/2023

Έφη Παπαθεοδώρου: «Οι ηθοποιοί δεν είναι αντικείμενα ερωτικά»

thebest.gr
Η Έφη Παπαθεοδώρου σχολίασε τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες που έχουν προκύψει με το κίνημα #MeToo στον χώρο της υποκριτικής, σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα.
07:00 22/12/2022

Έφη Παπαθεοδώρου για metoo: «Οι ηθοποιοί δεν είναι αντικείμενα ερωτικά»

zappit.gr
Για τις αποκαλύψεις με το κίνημα metoo απάντησε η Έφη Παπαθεοδώρου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον […] The post Έφη Παπαθεοδώρου για metoo: «Οι ηθοποιοί δεν είναι αντικείμενα ερωτικά» appeared first on Zappit.
13:42 20/12/2022

Έφη Παπαθεοδώρου: «Αυτή ήταν μία μεγάλη πικρία για τους γονείς μου»

zappit.gr
Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά έδωσε συνέντευξη η Έφη Παπαθεοδώρου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην […] The post Έφη Παπαθεοδώρου: «Αυτή ήταν μία μεγάλη πικρία για τους γονείς μου» appeared first on Zappit.
14:58 19/12/2022

Έφη Παπαθεοδώρου: «Η Ειρήνη επέμενε να με πάρουν στο Παρά Πέντε και δεν το ξεχνάω»

zappit.gr
Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά έδωσε συνέντευξη η Έφη Παπαθεοδώρου. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία […] The post Έφη Παπαθεοδώρου: «Η Ειρήνη επέμενε να με πάρουν στο Παρά Πέντε και δεν το ξεχνάω» appeared first on Zappit.
15:00 16/12/2022

Έφη Παπαθεοδώρου: Μόνο με τον Γιώργο Καπουτζίδη αλλάζουμε τηλεφωνήματα, με τα άλλα παιδιά έχουμε χαθεί

Newsit
“Δεν υπήρξε ποτέ αντιπαράθεση, απλώς είναι η ζωή που τα φέρνει έτσι” δήλωσε η Έφη Παπαθεοδώρου. Η Έφη Παπαθεοδώρου έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στον Γιώργο Μουλά και μίλησε για το Παρά Πέντε κι αν διατηρεί επαφές με πρωταγωνιστές της σειράς.  Νιώσατε μια αδικία που ενώ είχατε μια τεράστια πορεία, τελικά πήρατε ευρύτερη αναγνώριση και ... Περισσότερα To άρθρο Έφη Παπαθεοδώρου: Μόνο με τον Γιώργο Καπουτζίδη αλλάζουμε τηλεφωνήματα, με τα άλλα παιδιά έχουμε χαθεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:38 14/12/2022

Έφη Παπαθεοδώρου: «Δυστυχώς έχουμε χαθεί με την παρέα του Παρά Πέντε»

zappit.gr
Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά έδωσε συνέντευξη η Έφη Παπαθεοδώρου. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το […] The post Έφη Παπαθεοδώρου: «Δυστυχώς έχουμε χαθεί με την παρέα του Παρά Πέντε» appeared first on Zappit.
14:56 14/12/2022

Η φάρσα που έκανε το «Πάμε Δανάη» στη Θεοπούλα: «Γελάτε εις βάρος μου κακά παιδιά;»

Newsbeast.gr
Στόχος της εκπομπής «Πάμε Δανάη» έπεσε η Έφη Παπαθεοδώρου, η αγαπημένη Θεοπούλα του «Παρά πέντε». Η ηθοποιός έμεινε άναυδη όταν είδε σε εξώφυλλο περιοδικού ότι παντρεύεται έναν κατά πολύ νεότερό της άντρα, ο οποίος μάλιστα εμφανίστηκε και την ώρα της συνέντευξης! Αφού προβλήθηκε το βίντεο στην εκπομπή, η Έφη Παπαθεοδώρου βγήκε στον αέρα και μίλησε με τη Δανάη Μπάρκα. «Μου την έφεραν τα παιδιά. Τα μάλωσα τα παιδιά, σκεφτείτε να το κάνατε αυτό στη γιαγιά σας ή την μαμά σας. Ήταν πολύ συμπαθητικά τα παιδιά στους ρόλους τους. Αλλά γιατί πάντα έχετε μανία, λες και ο άνθρωπος δεν έχει κάτι άλλο πέραν από το σεξ;» είπε αρχικά η Έφη Παπαθεοδώρου. Και πρόσθεσε: «Είναι έμμονη ιδέα σας αυτό παιδιά.
14:54 01/11/2022

Έφη Παπαθεοδώρου: Η επική αντίδραση στη φάρσα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» – «Να γελάσετε εις βάρος μου;»

tlife.gr
Θύμα φάρσας από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» έπεσε η Έφη Παπαθεοδώρου. Η ηθοποιός που αγαπήθηκε ιδιαίτερα To άρθρο Έφη Παπαθεοδώρου: Η επική αντίδραση στη φάρσα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» – «Να γελάσετε εις βάρος μου;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:48 01/11/2022

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Ο Μάρκος σώζει την γιαγιά Αθηνά και γίνεται ήρωας της οικογένειας Δεμερτζή – Ο Στρατής τον μισεί θανάσιμα

logiastarata.gr
Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Η γιαγιά Αθηνά (Έφη Παπαθεοδώρου) χάνεται μες στη νύχτα και όλοι στο κτήμα βγαίνουν να την ψάξουν. Καθώς την αναζητά, η Μαργέτα ανακαλύπτει τη σχέση του Μάρκου και της Αλεξάνδρας. Ο Μάρκος σώζει τη γιαγιά, γίνεται ο ήρωας της οικογένειας Δεμερτζή κι ο Στρατής τον μισεί […] The post ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Ο Μάρκος σώζει την γιαγιά Αθηνά και γίνεται ήρωας της οικογένειας Δεμερτζή – Ο Στρατής τον μισεί θανάσιμα appeared first on Λόγια-Σταράτα.
05:46 22/09/2022

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ – Επόμενα Επεισόδια: Ο Ιάσονας ερωτεύεται την Αλεξάνδρα! Η Μαργέτα σκαλίζει το παρελθόν του Μάρκου

logiastarata.gr
Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ που ξεκίνησε αυτή τη βδομάδα στο OPEN. Στα επόμενα επεισόδια η γιαγιά Αθηνά (Έφη Παπαθεοδώρου) χάνεται μες στη νύχτα και όλοι στο κτήμα βγαίνουν να την ψάξουν. Καθώς την αναζητά, η Μαργέτα ανακαλύπτει τη σχέση του Μάρκου και της Αλεξάνδρας. Ο Μάρκος σώζει τη γιαγιά, γίνεται ο […] The post ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ – Επόμενα Επεισόδια: Ο Ιάσονας ερωτεύεται την Αλεξάνδρα! Η Μαργέτα σκαλίζει το παρελθόν του Μάρκου appeared first on Λόγια-Σταράτα.
18:46 21/09/2022

Ζούνη, Παπαθεοδώρου, Καρυστινός, Γιαννακοπούλου μιλούν για τον Έρωτα Φυγά

youfly.com
Ντάνη Γιαννακοπούλου, Πέμη Ζούνη, Έφη Παπαθεοδώρου και Αντώνης Καρυστινός μίλησαν για την νέα σειρά του OPEN, «Έρωτας Φυγάς». Τι είπαν για τους ρόλους τους; The post Ζούνη, Παπαθεοδώρου, Καρυστινός, Γιαννακοπούλου μιλούν για τον Έρωτα Φυγά appeared first on Youfly.
14:32 18/09/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load