#Ζαχαροπλαστική

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο Γιώργος Τσιμίκας και οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ στο SKIATHOS PALACE

tilegrafimanews.gr
Γιώργος Τσιμίκας: Ο Γιώργος Τσιμίκας ο ύπεύθυνος Ζαχαροπλαστικής του Skiathos palace καμαρώνει για τα δυο παιδιά ,τον Κωστα Τσιμίκα και τον Στέργιο Τσιμίκα . ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ -ΣΚΙΑΘΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ- Για το tilegrafimanews.gr Δυο άξιοι χαρακτήρες που τα καλοκαίρια γαλουχήθηκαν στην Σκιάθο παίζοντας ποδόσφαιρο …αυτο που άγαπάνε απο την νεαρή τους ,ηλικία και ο πατέρας (ποδοσφαιρόφιλος ) τους παρακολουθεί απο κοντά και τους συμβουλεύει .Κάθε πατέρας ετσι πρέπει να κάνει .. να καθοδηγεί τα παιδιά του …ας ειναι μεγάλα …και ο κ.Γιώργος Τσιμίκας τα μαρκάρει σαν κεντρικός άμυντικός . Ο πατέρας Γιώργος στο χώρο εργασίας του εχει τα παιδια του σε φωτογραφικό υλικό διπλα του για να τα βλέπει όλη τ
17:02 10/08/2022

Μαραθώνας: Σήμερα ο 1ος Μαραθώνιος Γαστρονομίας

irafina.gr
Ο Δήμος Μαραθώνος σας προσκαλεί στον 1ο Μαραθώνιο Γαστρονομίας Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης που διοργανώνει σε συνεργασία με την Ένωση Εστιατόρων & Συναφών Αττικής, την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Chef’s Club of Greece) και την Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α. την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 με ώρα έναρξης 19:00 στην Παραλία του Μαραθώνα (πλατεία Αγ. Παντελεήμονα). Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί […]
11:42 25/07/2022

1ος Μαραθώνιος Γαστρονομίας στον Δήμο Μαραθώνος

irafina.gr
Ο Δήμος Μαραθώνος σας προσκαλεί στον 1ο Μαραθώνιο Γαστρονομίας Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης που διοργανώνει σε συνεργασία με την Ένωση Εστιατόρων & Συναφών Αττικής, την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Chef’s Club of Greece) και την Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α. την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 με ώρα έναρξης 19:00 στην Παραλία του Μαραθώνα (πλατεία Αγ. Παντελεήμονα). Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί […]
15:12 19/07/2022

Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Πέντε υποτροφίες στις ειδικότητες Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής από το Ι.Ι.ΕΚ. TASTE ACADEMY

otavoice.gr
Πέντε υποτροφίες που καλύπτουν το 100% των διδάκτρων φοίτησης στις ειδικότητες Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής προσφέρει στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας το Ι.Ι.ΕΚ. TASTE ACADEMY. Αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, το Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΓΕΥΣΗΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΕΡΕΚΑΣ (TASTE ACADEMY), προσφέρει αυτή τη δυνατότητα σε οικογένειες...
10:26 16/07/2022

«ATHENS RIVIERA SCHOLARSHIPS» από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ & την UNESCO Νοτίων Προαστίων

Newsbeast.gr
Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το μεγαλύτερο Tourism School της χώρας μας που ανέδειξε πρώτο με τις πρωτοβουλίες του τη δυναμική της Αθηναϊκής Ριβιέρας, και ο Όμιλος για τηνUNESCO Νοτίων Προαστίων, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας τους για κοινωνικούς σκοπούς, συνεχίζουν τη σύμπραξή τους, για την Αθηναϊκή Ριβιέρα! Αναδεικνύοντας αυτό το νέο «διαμάντι» του αστικού τουρισμού, το κορυφαίο ΙΕΚ της χώρας μας, σε συνεργασία με την UNESCO, συμβάλλει στην τουριστική και εμπορική ανάπτυξη της παράκτιας ζώνης που εκτείνεται από τον Φαληρικό Όρμο μέχρι και το Λαύριο, και συγκεκριμένα καλύπτει 12 Δήμους. Σε αυτήν την κατεύθυνση, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα χορηγήσει σε συνεργασία με την UNESCO Νοτίων Προαστίων -για&
17:52 08/07/2022

Masterclasses Γαστρονομίας: Δωρεάν επιμόρφωση από την πρώτη Σχολή Μαγειρικής της χώρας

Gazzetta
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συνεχίζει δυναμικά τον θεσμό των Masterclasses Γαστρονομίας, φιλοξενώντας στις βραβευμένες εγκαταστάσεις του διακεκριμένους διεθνούς φήμης επαγγελματίες στη Μαγειρική και τη Ζαχαροπλαστική!
13:12 08/07/2022

Masterclasses Γαστρονομίας για δωρεάν επιμόρφωση από την πρώτη Σχολή Μαγειρικής της χώρας!

sinidisi.gr
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συνεχίζει δυναμικά τον θεσμό των Masterclasses Γαστρονομίας, φιλοξενώντας στις βραβευμένες εγκαταστάσεις του διακεκριμένους διεθνούς φήμης επαγγελματίες στη Μαγειρική και τη Ζαχαροπλαστική!...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Masterclasses Γαστρονομίας για δωρεάν επιμόρφωση από την πρώτη Σχολή Μαγειρικής της χώρας!
11:44 06/07/2022

Προσωπικό ζητείται από την εταιρεία Στεργίου

ergasiakanea.eu
Η εταιρεία ΣΤΕΡΓΙΟΥ ασχολείται με την παραγωγή και διάθεση προϊόντων Ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας και Sandwiches, προσφέροντας προϊόντα άριστης ποιότητας, ασύγκριτης γεύσης και φρεσκάδας, τόσο μέσα από το δίκτυο χονδρικών πωλήσεων, όσο και από τα καταστήματα λιανικής πώλησης ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ που διαθέτει. Δείτε τις θέσεις ΕΔΩ The post Προσωπικό ζητείται από την εταιρεία Στεργίου first appeared on Εργασιακά Νέα.
10:32 17/06/2022

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 χορηγός στους Χρυσούς Σκούφους

Newsbeast.gr
Τα Βραβεία Top Notches, επιβραβεύουν με «άριστα» chef και εστιατόρια, που διαθέτουν τις δυνατότητες και την επιμονή να εξελιχτούν και να βραβευτούν μελλοντικά με ένα Χρυσό Σκούφο. Είναι η ίδια επιμονή για την κατάκτηση του ονείρου, που οι εκπαιδευτικοί του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 εμφυσούν στους σπουδαστές των Τμημάτων Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής, μέσα από ένα πρότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Η Όλγα Κριτσιμά, Γενική Διεθύντρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και η Νίκη Καρανταλή, Αντιπρόεδρος του Ομίλου, απένειμαν το Βραβείο Top Notch στους Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο («Sense», Ξεν.«AthensWas»), Αντώνη Δρακουλαράκο («Sushi Mou»), Γιώργο Τσιλιγκίρη («Τηλέμαχος Athens»), Σπύρο Λιάκο («Travolta») και Άρη Βεζενέ («V
11:04 06/05/2022

Αrtozyma και Detrop Boutique ξανανοίγουν τον εκθεσιακό κύκλο

grtimes.gr
Aπό τις 2 έως τις 4 Απριλίου, Detrop Boutique και Artozyma πραγματοποιούνται στο εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ, με τους δύο δυναμικούς κλάδους τροφίμων να προσελκύουν 346 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό,  πολλά παράλληλα αφιερώματα και τιμώμενο  προσκεκλημένο της διοργάνωσης, το Δήμο Πύργου. Όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, υπάρχει αισιοδοξία ότι οι δίδυμες εκθέσεις, σηματοδοτούν την κανονική λειτουργία της ΔΕΘ - Helexpo, μετά από την διετία του covid-19, καθώς πριν την εκδήλωση και την εξάπλωση της πανδημίας, το 2020, οι συγκεκριμένες δύο εκθέσεις ήταν οι τελευταίες που πραγματοποιήθηκαν με φυσική παρουσία. Το δίδυμο των Detrop Boutique και Artozyma συ
14:54 01/04/2022

Η NATURALITÉ CUISINE κι η ÉCOLE DUCASSE έρχονται Ελλάδα

Newsbeast.gr
Ένα μοναδικό τριήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης για την κουζίνα της “φυσικότητας” και της διαφορετικότητας θα υλοποιηθεί στην Αθήνα από 6 – 8 Απριλίου, με τίτλο “Naturalité Cuisine” και θέμα την ανατρεπτική μαγειρική φιλοσοφία του Alain Ducasse, που έχει τιμηθεί με 19 αστέρια Michelin, τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο chef παγκοσμίως. Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία στα ελληνικά της επαναστατικής έκδοσης του Alain Ducasse, “Grand Livre de la Naturalité”, o Florian Gravelle, εκπαιδευτής chef της École Ducasse, της κορυφαίας σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, έρχεται στην Ελλάδα για να διδάξει στους Έλληνες επαγγελματίες της εστίασης την ιδιαίτερη “τέχνη” της Naturalité. Της κουζ
12:20 28/03/2022

Ο Πύργος Ηλείας, τιμώμενος δήμος στη Detrop Boutique 2022

grtimes.gr
Η διατροφική παράδοση και τα υψηλής ποιότητας διεθνώς αναγνωρισμένα τρόφιμα, που παράγονται στον Δήμο Πύργου Ηλείας, αποτέλεσαν το πλαίσιο, προκειμένου να αναδειχθεί ως ο Τιμώμενος Δήμος στην 30η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, DETROP BOUTIQUE, η οποία πραγματοποιείται από τις 2-4 Απριλίου 2022 στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η συμμετοχή του Δήμου Πύργου Ηλείας ως Τιμώμενου Δήμου επισφραγίστηκε πρόσφατα σε συνάντηση της διοίκησης της ΔΕΘ-Helexpo με τον Δήμαρχο Πύργου, κ. Παναγιώτη Αντωνακόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Γιάννη Αργυρόπουλο. Ο Δήμος Πύργου (και ο Νομός Ηλείας γενικότερα), είναι ένας διατροφικά “ευλογημένος” τόπος, που παράγει αναρίθμητα προϊ
16:36 08/02/2022

ΔΕΘ- Helexpo: “Πάνε πίσω” οι Artozyma, Detrop Boutique, Frescon

grtimes.gr
Τη χρονική μετάθεση των εκθέσεων Artozyma, Detrop Boutique και Freskon κατά έναν περίπου μήνα αποφάσισε η ΔΕΘ-Helexpo, με γνώμονα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας των εκθετών, επισκεπτών και συνεργατών της. Υπενθυμίζεται ότι η ΔΕΘ- Ηelexpo, ήδη έχει αναβάλλει για αργότερα μέσα στο 2022 ( για τον Οκτώβριο) την κλαδική έκθεση Agrotica. Ειδικότερα, η 10η Διεθνής Έκθεση Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής Artozyma και η 30η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Detrop Boutique, που ήταν προγραμματισμένες για τις 26-28 Φεβρουαρίου, αναβάλλονται για τις 2-4 Απριλίου, ενώ το Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών Freskon, που ήταν προγραμματισμένο για τις 7 με 9 Απριλίου,
15:54 17/01/2022

To IEK ΑΛΦΑ αρωγός στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως

Newsbeast.gr
Με συνέπεια σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με σεβασμό στο τεράστιο φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κκ. Σεραφείμ, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στηρίζει και φέτος τη Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητροπόλεως, με στόχο την οικονομική στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και ωφελουμένων των κοινωνικών προγραμμάτων της Εκκλησίας. Η Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς αποτελεί πλέον ισχυρό θεσμό για την πόλη του Πειραιά, καθώς πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του αξιοσήμαντου κοινωνικού έργου της Μητροπόλεως, διαδίδοντας το ελπιδοφόρο μήνυμα των Χριστουγέννων και προσφέροντας χαρά και αισιοδοξία σε συνανθ
12:26 03/12/2021

ARTOZA 2021: Έτοιμη να καλωσορίσει ξανά όλους τους επαγγελματίες του κλάδου

naftemporiki.gr
Πανέτοιμη να υποδεχτεί από 12-15 Νοεμβρίου, στο Metropolitan Expo, τους επαγγελματίες του κλάδου της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής από κάθε γωνιά της Ελλάδας είναι η έκθεση ARTOZA. Στον ίδιο χώρο, το ίδιο διάστημα φιλοξενείται και η FOODTECH 2021 για τους επαγγελματίες του κλάδου της βιομηχανίας των τροφίμων και ποτών.
18:16 10/11/2021

Συνεχίζονται οι Εγγραφές στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

trikalavoice.gr
Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ Τρικάλων δέχεται αιτήσεις εγγραφών για τα νέα τμήματα του Φθινοπώρου σε όλες τις ειδικότητες. Από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά θα λειτουργήσουν στα Τρίκαλα 12 τομείς εκπαίδευσης με περισσότερες από 50 ειδικότητες.   Ενδεικτικά αναφέρουμε: Τουριστικές επιχειρήσεις, Μαγειρική, Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική, Κομμωτική, Αισθητική, Φυσικοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Υπάλληλος Φαρμακείου, Βρεφονηπιοκομία, Τεχνικός φυσικού αερίου κ.α. Οι σπουδές οδηγούν […]
14:32 20/09/2021

Διεθνής Έκθεση Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής ARTOZA 2021

larisanew.gr
Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται η διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής & Παγωτού ARTOZA που θα πραγματοποιηθεί 13 – 16 Νοεμβρίου 2021 στο MetropolitanExpo, παράλληλα με την έκθεση FOODTECH. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί με αυστηρή τήρηση του πρωτοκόλλου που θα ισχύει τηνπερίοδο λειτουργία της.   Στα πλαίσια της έκθεσης θα παρουσιαστούν παραδοσιακά γλυκά (λουκούμια […]
16:50 16/09/2021

Εγγραφές earlybird στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ!

trikalavoice.gr
Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ Τρικάλων δέχεται αιτήσεις εγγραφών για τα νέα τμήματα του Φθινοπώρου σε όλες τις ειδικότητες. Από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά θα λειτουργήσουν στα Τρίκαλα 12 τομείς εκπαίδευσης με περισσότερες από 50 ειδικότητες.   Ενδεικτικά αναφέρουμε: Ξενοδοχειακά – Τουριστικές επιχειρήσεις, Μαγειρική – Chef, Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική, Κομμωτική, Αισθητική – Μακιγιάζ, Φυσικοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Υπάλληλος Φαρμακείου, […]
12:50 07/06/2021

Η Ελλάδα κερδίζει το Masters of Pastry 2021

ieidiseis.gr
Η ελληνική ομάδα κατάφερε μετά από ένα δύσκολο τελικό να κερδίσει το Masters of Pastry 2021.Μετά από έναν τελικό γεμάτο ανατροπές, που προβλήθηκε σε δύο ημέρες, η ελληνική ομάδα κέρδισε τους Karol Płachta και Urszula Bartecka- Matuszewska από την Πολωνία και τους Fabio Ferrari και Valentina Scanavacca από την Ιταλία, στο Masters of Pastry 2021. Σύμφωνα με το φετινό θέμα του διαγωνισμού, που ήταν το Design στη Ζαχαροπλαστική, οι ομάδες κλήθηκαν να συνδυάσουν μοναδικά σχήματα, εκπληκτικές γεύσεις, εντυπωσιακά χρώματα και επιλεγμένες υφές. Οι μοναδικές δημιουργίες τους βαθμολογήθηκαν από τα μέλη της κριτικής επιτροπής Willem Verlooy και Ramon Huigsloot, καθώς και online από περισσότερους από 2.000
19:36 24/05/2021

Αναβάλλεται για τον Οκτώβριο 2023 η iba Moνάχου

grtimes.gr
Αναβάλλεται για τις 22 έως τις 26 Οκτωβρίου 2023 η Διεθνής Έκθεση Μηχανημάτων Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής, iba, στο Μόναχο  Την απόφαση έλαβε... The post Αναβάλλεται για τον Οκτώβριο 2023 η iba Moνάχου appeared first on GRTimes.gr.
16:03 26/03/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load