#Ζήσης Ρούμπος

Ζήσης Ρούμπος: Έχει χαθεί λίγο η μπαλίτσα με το political correct

Newsit
“Υπάρχει μια υπερβολή” υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ο Ζήσης Ρούμπος. Τόσο για τις επιβολές που φέρει η πολιτική ορθότητα στην Τέχνη και τη σάτιρα όσο για ην προσωπική του ζωή, έπειτα από τον ερχομό του γιου του, μίλησε από καρδιάς ο Ζήσης Ρούμπος στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό ΣουΣου” την Παρασκευή (24.11.2023) στο OPEN.. “Με απόλυτη ... Περισσότερα To άρθρο Ζήσης Ρούμπος: Έχει χαθεί λίγο η μπαλίτσα με το political correct δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:00 24/11/2023

Ζήσης Ρούμπος: «Υπάρχει μια υπερβολή στο political correct, έχει χαθεί λίγο η μπαλίτσα»

zappit.gr
Ο Ζήσης Ρούμπος συνάντησε τον Δημήτρη Μηλιόγλου προκειμένου να δώσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό […] The post Ζήσης Ρούμπος: «Υπάρχει μια υπερβολή στο political correct, έχει χαθεί λίγο η μπαλίτσα» appeared first on Zappit.
19:00 24/11/2023

Action 24: Έρχεται με νέο επεισόδιο το «ΓΚΑΡΑΖ» – Σάββατο 11 Νοεμβρίου

paraskhnio.gr
Στο τέταρτο επεισόδιο του «ΓΚΑΡΑΖ» το Σάββατο στις 22:00 το βράδυ, ο γεμάτος ενέργεια και χιουμοριστική διάθεση Ζήσης Ρούμπος, υποδέχεται τον Αλντιόν και τον Δημήτρη Χριστοφορίδη και φέρνουν κυριολεκτικά τα πάνω κάτω. Ο Αλντιόν, που ξεχώρισε στο talent music show Final Four, φανερώνει την πηγή από όπου αντλεί έμπνευση για να γράψει τα τραγούδια του, ενώ μιλάει για τα Το άρθρο Action 24: Έρχεται με νέο επεισόδιο το «ΓΚΑΡΑΖ» – Σάββατο 11 Νοεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
15:28 08/11/2023

Οι 100: Νίκος Κουρής και Ηλίας Μουλάς θα είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του χριστουγεννιάτικου επεισοδίου

ProtoThema.gr
Κάπτεν θα είναι οι Μιχάλης Μαθιουδάκης και Ζήσης Ρούμπος, που θα ανταγωνιστούν για το ποιος ξέρει καλύτερα τα ελληνικά Χριστούγεννα
10:20 25/12/2022

Ζήσης Ρούμπος: «Άφησα την πολυκατοικία χωρίς θέρμανση»

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε ο Ζήσης Ρούμπος. Ο γνωστός κωμικός, που φέτος συμμετέχει στην παράσταση […] The post Ζήσης Ρούμπος: «Άφησα την πολυκατοικία χωρίς θέρμανση» appeared first on Zappit.
16:36 23/12/2022

Ολοκληρώθηκαν τα Famous Comedy Nights από το Famous Grouse, το Νο1 ουίσκι της Σκωτίας*

Newsbeast.gr
Με ένα Χριστουγεννιάτικο Famous Comedy Night στο Faust, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, και άκρως γιορτινή διάθεση έριξαν αυλαία οι 6 βραδιές κωμωδίας, που διοργάνωσε το Famous Grouse για το κοινό.   Σε μία εποχή που το χιούμορ είναι απαραίτητο, 23 αγαπημένοι κωμικοί ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρέσυραν το κοινό σε 6 μοναδικές βραδιές γεμάτες γέλιο, καθεμία με διαφορετικό line up, όλες όμως με την ίδια μοναδική ενέργεια. Με κεντρικά πρόσωπα τους Λάμπρο Φισφή και  Δημήτρη Μακαλιά, από τη σκηνή του Famous Comedy Nights πέρασαν οι Άγγελος Σπηλιόπουλος, Στέλιος Ανατολίτης, Χάρης Νταρζάνος, Κατερίνα Βρανά, Παναγιώτης Κούδας, Γιάννης Ρούσσος, Χρύσα Κατσαρίνη, Μάριος Δημητρόπουλος, Δημήτρ
15:42 22/12/2022

Δημήτρης Μακαλιάς σε Νίκο Μουτσινά: «Πήρατε κωμικούς, αλλά τους κόψατε στο δεύτερο τρίτο επεισόδιο

zappit.gr
Ο Δημήτρης Μακαλιάς κι ο Ζήσης Ρούμπος πέρασαν το κατώφλι του Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά. Η συζήτηση κινήθηκε […] The post Δημήτρης Μακαλιάς σε Νίκο Μουτσινά: «Πήρατε κωμικούς, αλλά τους κόψατε στο δεύτερο τρίτο επεισόδιο appeared first on Zappit.
17:24 14/12/2022

Πάτρα: Έρχεται το “Κάψε το Σενάριο On Tour- 10 χρόνια αποτυχίες”

dete.gr
Φαντάσου μια παράσταση με σενάριο, ακριβά κουστούμια και ποιότητα. Τώρα ξέχασέ τα όλα αυτά και πάμε να μεταφερθούμε σε ένα comedy show που εσύ, ο θεατής, έχεις τον έλεγχο. Εσύ μπαίνεις στο ρόλο του σκηνοθέτη, σεναριογράφου ακόμα και ηθοποιού και ο Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς και Ζήσης Ρούμπος υπακούν στις πιο τρελές σου ιδέες.Εδώ και 10 χρόνια η ομάδα του […]
08:38 03/10/2022

"Κάψε Το Σενάριο" στο Πάνθεον

patrasevents.gr
Κινηματοθέατρο ΠάνθεονΣάββατο, 08 Οκτ 2022 21:15ΚΑΨΕ το ΣΕΝΑΡΙΟ On Tour | 10 χρόνια αποτυχίεςΠάτρα, Κινηματοθέατρο Πάνθεον, 8 Οκτωβρίου 2022, 21:15 Φαντάσου μια παράσταση με σενάριο, ακριβά κουστούμια και ποιότητα. Τώρα ξέχασέ τα όλα αυτά και πάμε να μεταφερθούμε σε ένα comedy show που εσύ, ο θεατής, έχεις τον έλεγχο. Εσύ μπαίνεις στο ρόλο του σκηνοθέτη, σεναριογράφου ακόμα και ηθοποιού και ο Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς και Ζήσης Ρούμπος υπακούν στις πιο τρελές σου ιδέες. Εδώ και 10 χρόνια η ομάδα του «Κάψε το Σενάριο» φτιάχνει tailor made παραστάσεις που δεν ενδια...
16:26 28/09/2022

“Κάψε το Σενάριο On Tour- 10 χρόνια αποτυχίες” έρχεται στην Πάτρα

dete.gr
Φαντάσου μια παράσταση με σενάριο, ακριβά κουστούμια και ποιότητα. Τώρα ξέχασέ τα όλα αυτά και πάμε να μεταφερθούμε σε ένα comedy show που εσύ, ο θεατής, έχεις τον έλεγχο. Εσύ μπαίνεις στο ρόλο του σκηνοθέτη, σεναριογράφου ακόμα και ηθοποιού και ο Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς και Ζήσης Ρούμπος υπακούν στις πιο τρελές σου ιδέες.Εδώ και 10 χρόνια η ομάδα του […]
09:00 07/09/2022

Οι 100: Η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης είναι οι αποψινοί καλεσμένοι

ProtoThema.gr
Captain για την παρουσιάστρια και τον ηθοποιό θα είναι ο Ζήσης Ρούμπος - Δείτε το τρέιλερ
18:26 09/06/2022

Ζήσης Ρούμπος: «Μου αρέσει να κάνω τους γύρω μου να γελάνε»

Zougla
Ο Ζήσης Ρούμπος είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, ο οποίος έχει αφήσει το στίγμα του στον καλλιτεχνικό...
16:30 17/02/2022

Ζήσης Ρούμπος: «Μέσα από τα βιώματά μου είχα καταγραφές που έχουν να κάνουν με την πατριαρχία»

okmag.gr
O Ζήσης Ρούμπος μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για την ψυχολογική βία, που είχε αναφέρει πως έχει ασκήσει σε σχέση του. «Μέσα από τα δικά μου βιώματα είχα κάποιες καταγραφές που έχουν να κάνουν με την πατριαρχία και το ανδρικό πρότυπο και έχουν να κάνουν πώς αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο του άνδρα…»  Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr The post Ζήσης Ρούμπος: «Μέσα από τα βιώματά μου είχα καταγραφές που έχουν να κάνουν με την πατριαρχία» appeared first on OK.
21:46 05/11/2021

Ζήσης Ρούμπος: «Είπα ότι θα το αλλάξω, όταν η συμπεριφορά μου μού δημιουργούσε δυστυχία»

zappit.gr
Στο Mega Καλημέρα έδωσε συνέντευξη ο Ζήσης Ρούμπος και μίλησε για την ψυχολογική βία, που είχε αναφέρει πως έχει ασκήσει […] The post Ζήσης Ρούμπος: «Είπα ότι θα το αλλάξω, όταν η συμπεριφορά μου μού δημιουργούσε δυστυχία» appeared first on Zappit.
18:52 05/11/2021

Ζήσης Ρούμπος: Έχω ασκήσει ψυχολογική βία, λεκτική βία – Με ενοχλούσε ο όρος γυναικοκτονία

NewsBomb
Σε εξομολόγηση για την ψυχολογική και λεκτική βία που έχει ασκήσει προχώρησε ο ηθοποιός Ζήσης ΡούμποςΠερισσότερα...
07:02 28/10/2021

Ο Ζήσης Ρούμπος στον Αρναούτογλου: «Έχω ασκήσει λεκτική και ψυχολογική βία, δούλεψα πολύ για να σκοτώσω το τέρας»

tlife.gr
Ο Ζήσης Ρούμπος βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show» και μίλησε για όλα To άρθρο Ο Ζήσης Ρούμπος στον Αρναούτογλου: «Έχω ασκήσει λεκτική και ψυχολογική βία, δούλεψα πολύ για να σκοτώσω το τέρας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:34 28/10/2021

Ζήσης Ρούμπος και Θέλξη καλεσμένοι απόψε στον Αρναούτογλου

Newsit
Ο αγαπημένος ηθοποιός Ζήσης Ρούμπος και η εντυπωσιακή τραγουδίστρια Θέλξη είναι οι αποψινοί καλεσμένοι στην εκπομπή «The 2Night Show» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον αγαπημένο ηθοποιό Ζήση Ρούμπο. Ο Ζήσης Ρούμπος μπορεί να είναι γνωστός σε όλους ως ένας ταλαντούχος κωμικός, όμως, ο ... Περισσότερα To άρθρο Ζήσης Ρούμπος και Θέλξη καλεσμένοι απόψε στον Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:30 27/10/2021

Κάψε το Σενάριο Reloaded: Φισφής, Μακαλιάς, Ρούμπος επιστρέφουν για δυο βραδιές στο Lunar Space

monopoli.gr
Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς και Ζήσης Ρούμπος επιστρέφουν με το αυτοσχεδιαστικό comedy show «Κάψε το Σενάριο Reloaded» για δυο βραδιές στη μεγάλη σκηνή του Lunar Space.
12:08 17/09/2021

Ζήσης Ρούμπος: Το μήνυμα “γροθιά στο στομάχι” από τον ηθοποιό κατά της πατριαρχίας

tlife.gr
Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός Ζήσης Ρούμπος, με μία ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook παίρνει To άρθρο Ζήσης Ρούμπος: Το μήνυμα “γροθιά στο στομάχι” από τον ηθοποιό κατά της πατριαρχίας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:44 19/07/2021

Το κείμενο του κωμικού για την πατριαρχεία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

dete.gr
O γνωστός κωμικός Ζήσης Ρούμπος, με μία ανάρτησή του στο Facebook, παίρνει θέση στο θέμα των ημερών και αποκαλύπτει πώς βίωσε ο ίδιος την πατριαρχία στη ζωή του, και πως έκανε ψυχανάλυση. Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός Ζήσης Ρούμπος, με μία ανάρτησησ στοιν προσωπικό του λογαριασμό στο facebook παίρνει θέση στο θέμα των ημερών. Με μια πραγματικά […]
19:10 19/07/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load