#Ζοζέ Μουρίνιο

Πανό και τραγούδια υπέρ του Μουρίνιο από τους οπαδούς της Ρόμα, χειροκροτήματα για Ντε Ρόσι

pressaris.gr
Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι είδε την αγαπημένη του Ρόμα (ομάδα που υπηρέτησε για 18 χρόνια ως ποδοσφαιριστής, από το 2001 μέχρι το 2019) να επικρατεί με 2-1 της Βερόνα στο ντεμπούτο του στον πάγκο της το βράδυ του Σαββάτου, ωστόσο το ματς αυτό τον βρήκε να μένει στη σκιά του… Ζοζέ Μουρίνιο. Ναι μεν ο […] The post Πανό και τραγούδια υπέρ του Μουρίνιο από τους οπαδούς της Ρόμα, χειροκροτήματα για Ντε Ρόσι appeared first on pressaris.gr.
14:09 21/01/2024

Αλέγκρι για Μουρίνιο: “Λυπάμαι για την απόλυσή του, ήταν εκπληκτικός στην παρουσία του στην Ρόμα”

pressaris.gr
Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την τρίτη σεζόν του στην Ρόμα παρά το γεγονός πως πανηγύρισε μαζί της την κατάκτηση του Conference League στην παρθενική σεζόν του στο “Ολίμπικο” και ήταν φιναλίστ στον τελικό του Europa League την περασμένη σεζόν. Ο λόγος τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας το τελευταίο διάστημα και οι κακές […] The post Αλέγκρι για Μουρίνιο: “Λυπάμαι για την απόλυσή του, ήταν εκπληκτικός στην παρουσία του στην Ρόμα” appeared first on pressaris.gr.
16:09 17/01/2024

Ρόμα: Και επίσημα ο… διάδοχος!

pressaris.gr
Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι είναι ο νέος προπονητής της Ρόμα, αναλαμβάνοντας τον Ζοζέ Μουρίνιο που απολύθηκε το πρωί της Τρίτης (16/01). The post Ρόμα: Και επίσημα ο… διάδοχος! appeared first on pressaris.gr.
19:09 16/01/2024

Ο Ντανιέλε ντε Ρόσι πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Ρόμα

aek1924.gr
Ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε ντε Ρόσι, είναι στην pole position για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο των Τζιαλορόσι μετά την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο. Την επόμενη μέρα μετά την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιου εξετάζει η Ρόμα, με το όνομα του Ντανιέλε ντε Ρόσι να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της διοίκησης των Τζιαλορόσι, σύμφωνα με […] The post Ο Ντανιέλε ντε Ρόσι πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Ρόμα appeared first on AEK1924.gr.
13:37 16/01/2024

Απολύθηκε ο Μουρίνιο από τη Ρόμα!

thessports.gr
Παρελθόν από την Ρόμα, όπως αναμενόταν, αποτελεί ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά τα τελευταία κακά αποτέλεσμα των Ιταλών και δη τον αποκλεισμό από το Κύπελλο από τη Λάτσιο και την ήττα από τη Μίλαν. Οι διοικούντες της ομάδας είχαν συνάντηση τη Δευτέρα (16/1) το απόγευμα και αποφάσισαν τη λύση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο τεχνικό ο […]
10:53 16/01/2024

Λάτσιο: Έφτασε μέχρι τον… πλανήτη Άρη για να απαντήσει στον Μουρίνιο

pressaris.gr
Ο Ζοζέ Μουρίνιο αμφισβήτησε την ορθότητα της απόφασης του διαιτητή να στείλει την Λάτσιο στην άσπρη βούλα στο ντέρμπι με την Ρόμα, κάνοντας λόγο για “πέναλτι του VAR”, με τους λατσιάλι να δίνουν “πληρωμένη απάντηση” μέσω των social media. Ο νοκ-άουτ προημιτελικός του Coppa Italia μεταξύ της Λάτσιο και της Ρόμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες και […] The post Λάτσιο: Έφτασε μέχρι τον… πλανήτη Άρη για να απαντήσει στον Μουρίνιο appeared first on pressaris.gr.
01:09 12/01/2024

ΕΠΙΚΟΣ ΜΟΥΡΙΝΙΟ | Έδωσε οδηγίες σε Ball boy να τις μεταφέρει στον Πατρίσιο (vid)

thessports.gr
Ο Ζοζέ Μουρίνιο τράβηξε για ακόμη μια φορά τα βλέμματα μιας και στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Φιορεντίνα χρησιμοποίησε το ball boy, προκειμένου να μεταφέρει οδηγίες προς τον κίπερ της ομάδας του Ρουί Πατρίσιο. Η Ρόμα είχε μείνει με εννέα παίκτες στα τελευταία λεπτά με τον Μουρίνιο να ψάχνει όλους τους τρόπους με σκοπό […]
09:53 11/12/2023

ΒΙΝΤΕΟ - Serie A: Βαθμό με 9 παίκτες η Ρόμα

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Serie A: Βαθμό με 9 παίκτες η Ρόμα 11/12/2023 Αν και προηγήθηκε στο πεντάλεπτο με τον Λουκάκου, η Ρόμα μάλλον πρέπει να είναι ικανοποιημένη με την ισοπαλία 1-1 εναντίον της Φιορεντίνα στο «Ολύμπικο». Κι αυτό γιατί η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 9 παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν ο Ζαλέφσκι στο 64΄ με δεύτερη κίτρινη και ο Λουκάκου στο 87΄ με απευθείας κόκκινη. 
00:46 11/12/2023

Ζοζέ Μουρίνιο: «Κάποια μέρα θα προπονήσω ομάδα της Σαουδικής Αραβίας»

Newsit
Ο Ζοζέ Μουρίνιο έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη σε μέσο της Ιταλίας, με τον έμπειρο τεχνικό να αναφέρει ότι στο μέλλον θα βρεθεί σε κάποια ομάδα της Σαουδικής Αραβίας προκειμένου να την προπονήσει. Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι πάντα αποκαλυπτικός στις συνεντεύξεις του, με τον «special one» να μοιράζεται τις σκέψεις για το μέλλον του στο ιταλικό ... Περισσότερα To άρθρο Ζοζέ Μουρίνιο: «Κάποια μέρα θα προπονήσω ομάδα της Σαουδικής Αραβίας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:00 23/11/2023

Μουρίνιο: «Θα δουλέψω σίγουρα κάποια στιγμή στην Σαουδική Αραβία»

thessports.gr
Βέβαιος ότι θα δουλέψει κάποια στιγμή στο πρωτάθλημα στη Σαουδική Αραβία δήλωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρόμα μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό που ανήκει σε μιντιακό κολοσσό της Σ. Αραβίας και δήλωσε σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα δουλέψει σε μία ομάδα της χώρας. «Θα πάω στη Σαουδική Αραβία σε κάποιο ελεύθερο χρόνο μου, αλλά είμαι πεπεισμένος […] The post Μουρίνιο: «Θα δουλέψω σίγουρα κάποια στιγμή στην Σαουδική Αραβία» first appeared on ThesSports.
15:53 07/10/2023

Μουρίνιο: «Δεν βρίσκομαι σε πόλεμο με τη διοίκηση…»

to10.gr
Ο Ζοζέ Μουρίνιο πήρε θέση σχετικά με τα δημοσιεύματα που ήθελαν να έχει «χαλάσει» η σχέση του με τους ιθύνοντες της Ρόμα.
22:46 07/08/2023

«Υπάρχει απόσταση μεταξύ ΠΑΟΚ – Ρόμα για Βιγιάρ αλλά…»

thessports.gr
Μία από τις περιπτώσεις που έχουν απασχολήσει δεδομένα τον ΠΑΟΚ (σ.σ. όπως αντίστοιχα του Οζντόεφ που φαίνεται να μην προχωρά στην παρούσα φάση αλλά και του Μεϊτέ) είναι αυτή του 25χρονου Ισπανού μέσου της Ρόμα, Γκονζάλο Βιγιάρ, που δεν υπολογίζεται από τον Ζοζέ Μουρίνιο. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Χετάφε, ενώ έχει μπει […] The post «Υπάρχει απόσταση μεταξύ ΠΑΟΚ – Ρόμα για Βιγιάρ αλλά…» first appeared on ThesSports.
18:53 24/06/2023

Ολυμπιακός: «Έχει κάνει πρόταση στον Ζοζέ Μουρίνιο» υποστηρίζουν οι Τούρκοι

Newsit
Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στον Ζοζέ Μουρίνιο όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από την Τουρκία. Ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση προπονητή, με τους «ερυθρόλευκους» σύμφωνα  την τούρκικη ιστοσελίδα «Fotospor» να έχουν καταθέσει πρόταση στον Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Μουρίνιο είναι πιθανό να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Ρόμα, με τον ίδιο να εξετάζει τον επόμενο προπονητικό ... Περισσότερα To άρθρο Ολυμπιακός: «Έχει κάνει πρόταση στον Ζοζέ Μουρίνιο» υποστηρίζουν οι Τούρκοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:00 03/06/2023

ΒΙΝΤΕΟ - Οπαδοί της Ρόμα προπηλάκισαν τον διαιτητή του τελικού στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Οπαδοί της Ρόμα προπηλάκισαν τον διαιτητή του τελικού στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης 01/06/2023 Επίθεση από οπαδούς της Ρόμα δέχτηκε ο Άγγλος διαιτητής του τελικού του Europa League με τη Σεβίλλη, Άντον Τέιλορ. Ο ρέφερι της αναμέτρησης κατά την αναχώρηση του από το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης για την Αγγλία έγινε αντιληπτός από φίλους της Ρόμα που άρχισαν να τον βρίζουν και να τον προπηλακίζουν. Μάλιστα παρά τις αστυνομικές δυνάμεις υπήρξαν και κάποιοι οπαδοί της Ρόμα που πέταξαν και αντικείμενα προς την πλευρά του Τέιλορ και συγκεκριμένα μπουκάλια και καρέκλες. Οι αστυνομικές δυνάμεις εν τέλει συνόδευσαν τον Τέιλορ σε έναν χώρο που δεν είχε επ
22:46 01/06/2023

«Ρουκέτες» Μουρίνιο: «Μας έκλεψαν» – Τι είπε για το μέλλον του

in.gr
Ο Ζοζέ Μουρίνιο έκανε λόγο για κλοπή μετά το τέλος του τελικού!
08:00 01/06/2023

Γιουρόπα Λιγκ: Η Σεβίλλη πήρε τον τίτλο – Νίκησε στα πέναλτι τη Ρόμα [δείτε τα γκολ]

eleftherostypos.gr
Η Σεβίλλη νίκησε στα πέναλτι τη Ρόμα και κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ. Aκόμα κι αν χρειαστεί να παίξει 145 λεπτά, ακόμα κι αν χρειαστεί τα πέναλτι, ακόμα κι αν απέναντί της είχε τον Ζοζέ Μουρίνιο που δεν είχε ηττηθεί σε ευρωπαϊκό τελικό. Το 4-1 στα πέναλτι κόντρα στη Ρόμα της έδωσε το τρόπαιο για 7η φορά στην ιστορία της, με […] Το άρθρο Γιουρόπα Λιγκ: Η Σεβίλλη πήρε τον τίτλο – Νίκησε στα πέναλτι τη Ρόμα [δείτε τα γκολ] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
02:00 01/06/2023

Σεβίλλη – Ρόμα 4-1 πέν. (1-1): Οι Ανδαλουσιάνοι λύγισαν τον Μουρίνιο και πήραν για έβδομη φορά το Europa League (+vids)

sportstonoto.gr
Ύστερα από περίπου 145 λεπτά αγώνα και μια διαδικασία πέναλτι, η Σεβίλλη ήταν ξανά νικήτρια του Europa League. Η έβδομη κατάκτηση βρήκε θύμα τον ανίκητο μέχρι τώρα σε ευρωπαϊκούς τελικούς Ζοζέ Μουρίνιο, με 4-1 στα πέναλτι κόντρα στη Ρόμα. Η Σεβίλλη δεν γίνεται να χάσει σε τελικό Europa League. Ακόμα κι αν χρειαστεί να παίξει 145 λεπτά, ακόμα […]
01:46 01/06/2023

Σεβίλλη - Ρόμα: Ένα κουβάρι οι δύο πάγκοι, έξαλλος με τον Χορδάν ο Μουρίνιο (vid)

Gazzetta
Έντονη σύρραξη έλαβε χώρα στους πάγκους της Ρόμα και της Σεβίλλης στην παράταση του τελικού του Europa League, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του.
01:00 01/06/2023

Σεβίλλη – Ρόμα: Αυτός είναι ο λόγος που ο Ολυμπιακός υποστηρίζει Ζοζέ Μουρίνιο

sportime.gr
Ο Ολυμπιακός θέλει με κάθε τρόπο η Ρόμα να πάρει το τρόπαιο του Europa League! Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.
11:46 31/05/2023

Μουρίνιο: «Δεν θα είναι έτοιμος για να ξεκινήσει στον τελικό του Europa ο Ντιμπάλα»

matrix24.gr
Ο Πάουλο Ντιμπάλα ενδέχεται να χάσει τον τελικό της Ρόμα στο Europa League εναντίον της Σεβίλης (6 φορές νικήτριας του τροπαίου), όπως δήλωσε την Πέμπτη (25/5) ο προπονητής της ιταλικής ομάδας Ζοζέ Μουρίνιο. Ο 29χρονος Αργεντινός, με 16 γκολ κι [...]
21:54 25/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load