#Θανάσης Καρτερός

Καρτερός κατά Κασσελάκη: Οι μισοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ γυρίζουν την πλάτη

lykavitos.gr
Νέα πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπολύει ο αρθρογράφος της «Αυγής» και πρώην συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Θανάσης Καρτερός. 
15:17 15/04/2024

«Πυρά» Καρτερού κατά Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ: «Υπερβολές, φραστικές ρήξεις, ανέξοδες προκλήσεις»

lykavitos.gr
Τα «πυρά» του κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη, της πολιτικής τακτικής που αυτός έχει υιοθετήσει, καθώς στελεχών του κόμματος εξαπολύει για άλλη μια φορά ο Θανάσης Καρτερός, με άρθρο του στην εφημερίδα «Αυγή».
10:17 02/04/2024

Παραδοχή Καρτερού: Στον ΣΥΡΙΖΑ να παραδεχτούν ότι υποτίμησαν τον Μητσοτάκη

lykavitos.gr
Στην εκ των υστέρων παραδοχή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίμησε βαθιά τον Κυριάκο Μητσοτάκη προχώρησε ο Θανάσης Καρτερός με άρθρο του στην «Αυγή», απέφυγε όμως να κάνει την αυτοκριτική του, αν και ήταν από τα πρόσωπα στον στενό πυρήνα των συνεργατών του Αλέξη
09:17 18/01/2024

Θανάσης Καρτερός: 'Καρφώνει' την Αυγή και ειρωνεύεται τον Γιαννίκο για τη Λουπάκη

Παραπολιτικά
Ο Θανάσης Καρτερός δημοσιεύει στη στήλη του στην Αυγή την απόφαση για την πρώην σύζυγό του, Ευγενία Λουπάκη που δεν δημοσιεύθηκε ποτέ στην εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ
14:00 15/12/2023

Καρτερός κατά Κασσελάκη: Ανιστόρητη η αναφορά στο μαξιλάρι των 37 δισ. ευρώ – Απαιτείται σοβαρότητα

Newsit
Κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη ασκεί για πρώτη φορά το ιστορικό στέλεχος του κόμματος, Θανάσης Καρτερός. Με άρθρο του στην Αυγή Ο Θανάσης Καρτερός χαρακτηρίζει ανιστόρητα τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για το μαξιλάρι των 37 δισ. ευρώ που άφησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα τον καλεί να πει ανοιχτά το αν θεωρεί ... Περισσότερα To άρθρο Καρτερός κατά Κασσελάκη: Ανιστόρητη η αναφορά στο μαξιλάρι των 37 δισ. ευρώ – Απαιτείται σοβαρότητα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 16/11/2023

Καρτερός κατά... πάντων: «Θέλουν γιατρό, όχι τον Τσίπρα»

lykavitos.gr
Με όσους καλούν τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση δημοσίως «τα βάζει» με σημερινό του άρθρο στην Αυγή, ο άλλοτε στενός συνεργάτης του πρώην Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Καρτερός.
15:17 21/09/2023

Καρτερός κατά Σκουρλέτη, Φίλη και ΕΦΣΥΝ: «Επίδοξοι σωτήρες πιστεύουν ότι με αυτά τα σκ@τ@ θα κάνουν εύφορο το χωράφι στο οποίο επενδύουν»

empisteutiko.gr
Με όσους καλούν τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση δημοσίως «τα βάζει» με σημερινό του άρθρο στην Αυγή, ο άλλοτε στενός συνεργάτης του πρώην Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Καρτερός. Ο Θανάσης Καρτερός, φωτογραφίζει τον Πάνο Σκουρλέτη και τον Νίκο Φίλη οι οποίοι με δηλώσεις τους κάλεσαν ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση για το αν είναι πίσω ή στηρίζει […] The post Καρτερός κατά Σκουρλέτη, Φίλη και ΕΦΣΥΝ: «Επίδοξοι σωτήρες πιστεύουν ότι με αυτά τα σκ@τ@ θα κάνουν εύφορο το χωράφι στο οποίο επενδύουν» appeared first on Empisteutiko.gr.
14:58 21/09/2023

Ο Καρτερός αποκαλύπτει «Τι λέει ο Τσίπρας» για τον Κασσελάκη

lykavitos.gr
Το ερώτημα «τι λέει ο Τσίπρας» θέτει σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην Αυγή, ο κ.Θανάσης Καρτερός, εκ των στενότερων συνεργατών του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Γράφει ο κ.Καρτερός:
15:17 19/09/2023

Από την «κληρονομική» Δημοκρατία, στη «δημοσκοπική» - Τα γκάλοπ ως αυτοεκπληρούμενες προφητείες

ieidiseis.gr
Ο Άκης Σκέρτσος και οι δημοσκοπικές εταιρίες τάχθηκαν εν χορώ κατά της εφαρμογής του νόμου για τις δημοσκοπήσεις. Δικά τους τα γένια, δικά τους και τα χτένια.Από την «Αυγή» ο Θανάσης Καρτερός είχε χρησιμοποιήσει τον όρο «έξυπνες δημοσκοπήσεις». Πράγματι συχνά είναι. Ειδικά σε ό,τι αφορα την αποτύπωση της επιρροής μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Όταν πρέπει να μεγαλώσει την «ψαλίδα», υπέρ της ΝΔ , μεγαλώνει. Όταν πρέπει να μειωθεί, μειώνεται - για να ξαναμεγαλώσει. Αμ αυτός ο έρμος ο Ανδρουλάκης; Όταν έπρεπε να φουσκώσει, φούσκωνε… Τώρα που πρέπει να πέσει χαμηλά, πέφτει, πέφτει. Είναι αξιοσημείωτο ότι τα - διαφορετικά μεταξύ τους, υποτίθεται - «δείγματα» των εταιριών μοιάζουν στο εξής: δείχνουν σαν «απολι
15:50 28/04/2023

Ο Θανάσης Καρτερός νέος πρόεδρος της ΑΥΓΗΣ

thecaller.gr
O Γιάννης Δρόσος παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του ΔΣ της εταιρείας Η Αυγή Εκδοτικός και Δημοσιογραφικός Οργανισμός ΑΕ/O Γιάννης Δρόσος παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του ΔΣ της εταιρείας Η Αυγή Εκδοτικός και Δημοσιογραφικός Οργανισμός ΑΕ/Στη θέση του εξελέγη Αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που εκδίδει την «Αυγή» και έχει την ιστοσελίδα www.avgi.gr είναι ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος. Η θητεία του οργάνου λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2023.
08:10 09/01/2023

Απειλές και βρίσιμο του Καρτερού στον Ανδρουλάκη: “Χρήσιμος ηλίθιος”

paraskhnio.gr
Ο αρθρογράφος της κομματικής εφημερίδας «Αυγή», Θανάσης Καρτερός, μετά την απογοήτευση που επικράτησε στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συμμετοχή 180.000 μελών του ΠΑΣΟΚ στη διαδικασία για την αλλαγή ονομασίας του κόμματος, ανέλαβε να επιτεθεί στον Νίκο Ανδρουλάκη. Ο Θ. Καρτερός, σε άρθρο του με τίτλο «Αμορτισέρ Ανδρουλάκης», επιχειρεί να διακωμωδήσει τη δημοκρατική ψηφοφορία του ΠΑΣΟΚ, τα Το άρθρο Απειλές και βρίσιμο του Καρτερού στον Ανδρουλάκη: “Χρήσιμος ηλίθιος” εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
12:40 12/05/2022

Θανάσης Καρτερός μέσα από την Αυγή: Ο Νίκος Ανδρουλάκης «αμορτισέρ του Μητσοτάκη και χρήσιμος ηλίθιος»

hellasjournal.com
Με οξύτατους χαρακτηρισμούς αναφέρεται στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, ο Θανάσης Καρτερός
12:14 12/05/2022

Καρτερός στην «Αυγή» για τη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ: Ας προσέξουν να μην καθίσουν πάνω στον πήχη

Newsbeast.gr
Προσωπική επίθεση στον Νίκο Ανδρουλάκη εξαπολύει σήμερα ο αρθρογράφος της εφημερίδας «Αυγή» Θανάσης Καρτερός, κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, διακωμωδώντας την εσωκομματική διαδικασία της περασμένης Κυριακής για την αλλαγή ονόματος στο κόμμα και επικρίνοντας τα μέσα ενημέρωσης που στηρίζουν τη δημοκρατική παράταξη. Επί της ουσίας αμφισβητεί το γεγονός ότι προσήλθαν περίπου 180.000 μέλη του ΚΙΝΑΛ να ψηφίσουν, χρησιμοποιώντας τη φράση «εμείς θα χάσκουμε με το πόσοι -λέγεται ότι- ψήφισαν προχθές». Εκτιμά δε, ότι η συμμετοχή των μελών του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή που μας έρχεται για την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής και την ανανέωση της θητείας του Αλέξη Τσίπρα στον πρ
11:20 12/05/2022

Αλήτικη επίθεση Καρτερού στον Ανδρουλάκη με «εντολή» Τσίπρα

lykavitos.gr
Απογοήτευση επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την συμμετοχή 180.000 μελών του ΠΑΣΟΚ στην διαδικασία για την αλλαγή ονομασίας του κόμματος, και ο αρθρογράφος της κομματικής εφημερίδας «Αυγή», Θανάσης Καρτερός, ανέλαβε να επιτεθεί στον Νίκο Ανδρου
10:22 12/05/2022

Καρτερός κατά Ανδρουλάκη: Χρήσιμος ηλίθιος- Βλάκες όσοι υποθέτουν ότι θα δυσκολευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ

thecaller.gr
Ο Θανάσης Καρτερός, σε άρθρο του με τίτλο «Αμορτισέρ Ανδρουλάκης» στρέφεται κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και του κόμματος.Ο Θανάσης Καρτερός, σε άρθρο του με τίτλο «Αμορτισέρ Ανδρουλάκης» στρέφεται κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και του κόμματος.Ο Θανάσης Καρτερός χαρακτηρίζει το Νίκο Ανδρουλάκη, «χρήσιμο ηλίθιο» και «αμορτισέρ» του Κυριάκου Μητσοτάκη. Γράφει αναλυτικά ο Θανάσης Καρτερός: «Άντε τώρα να τα βάλεις με τον πήχη. Δικός τους είναι, όπου θέλουν τον βάζουν, τον ανεβάζουν ή […]
10:08 12/05/2022

Το σκίτσο του Χαντζόπουλου στην “Καθημερινή”

paraskhnio.gr
Το θέμα των ημερών, δηλαδή τις προσωπικές ύβρεις κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που εκτοξεύονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε, με τον δικό του ανεπανάληπτο τρόπο ο σκιτσογράφος Δημήτρης Χαντζόπουλος, στην εφημερίδα «Καθημερινή». Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, με ένα άρθρο-μνημείο χυδαιότητας στην «Αυγή», ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα Θανάσης Καρτερός καταφέρθηκε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του Το άρθρο Το σκίτσο του Χαντζόπουλου στην “Καθημερινή” εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
22:40 19/02/2022

Να γιατί ο Τσίπρας επιλέγει τον εχθροπαθή Καρτερό να δώσει τον τόνο της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ – Ενισχύει τον Πολάκη και ετοιμάζεται για Συνέδριο «σφαγής»

mononews.gr
O Θανάσης Καρτερός δεν είναι ένας ακόμα Πολάκης, ο οποίος κλήθηκε να ενισχύσει τον χυδαίο λαϊκίστικο αντιπολιτευτικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι ένας ακόμα έμπειρος αριστερός δημοσιογράφος … της «Αυγής»!
00:04 19/02/2022

Δείκτης Νομοθετικής Συναίνεσης, Ελβετοί και αψείς ορεινοί

eleftherostypos.gr
Το «όχι» στα Ραφάλ, το «ναι» στις φρεγάτες και το «παρών» επί της αρχής είναι ένα πολύ αντιπροσωπευτικό δείγμα του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνεται τη δημιουργική αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ. Γράφει η Δέσποινα Κονταράκη Αν προσθέσουμε το λόγο και το ύφος Πολάκη εντός της Βουλής, -εκτός υπάρχει ο Θανάσης Καρτερός να κρατά... The post Δείκτης Νομοθετικής Συναίνεσης, Ελβετοί και αψείς ορεινοί appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
14:40 18/02/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load