#Θανάσης Χειμωνάς

«Εκατομμυριούχος»: Το μεγάλο λάθος με τις τέσσερις σωστές απαντήσεις

neolaia.gr
Ο Θανάσης Χειμωνάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και αποκάλυψε ότι κατά το παρελθόν έγραφε ερωτήσεις για το γνωστό παιχνίδι γνώσεων «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος».
21:46 09/01/2024

Θανάσης Χειμωνάς: Όσες γυναίκες δεν με ήθελαν και τις ήθελα εγώ ήταν οι τέλειες γυναίκες

Newsit
“Όχι, δεν έχω μετανιώσει και θεωρώ μάλιστα ότι η ιστορία με τον Πάριο – για την οποία δικαιώθηκα στο δικαστήριο – είναι από τις κορυφαίες στιγμές του ελληνικού Facebook” δήλωσε ο Θανάσης Χειμωνάς. Ο Θανάσης Χειμωνάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ 1, Αυτός κι ο Άλλος και μίλησε για τα social media αλλά και ... Περισσότερα To άρθρο Θανάσης Χειμωνάς: Όσες γυναίκες δεν με ήθελαν και τις ήθελα εγώ ήταν οι τέλειες γυναίκες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:34 15/10/2022

Θανάσης Χειμωνάς: «Δεν έχω μετανιώσει, ούτε κόμμα δεν θα άλλαζα, με προσέβαλλε η κυρία»

zappit.gr
Ο Θανάσης Χειμωνάς βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» το βράδυ της Παρασκευής όπου και παραχώρησε μια εφ’ […] The post Θανάσης Χειμωνάς: «Δεν έχω μετανιώσει, ούτε κόμμα δεν θα άλλαζα, με προσέβαλλε η κυρία» appeared first on Zappit.
00:18 15/10/2022

Θανάσης Χειμωνάς: Αν μια γυναίκα σε βρίσει και της απαντήσεις, θα σε πουν σεξιστή

Newsit
Απασφάλισε κατά πάντων ο Θανάσης Χειμωνάς στη νέα του συνέντευξη. Για την πολιτική ορθότητα, τα άκρα και τα social media μίλησε με λόγο αιχμηρό ο Θανάσης Χειμωνάς στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου. Κάθε άνθρωπος οφείλει να είναι απέναντι σε κάθε είδος ρατσισμού, οφείλουμε όλοι ... Περισσότερα To άρθρο Θανάσης Χειμωνάς: Αν μια γυναίκα σε βρίσει και της απαντήσεις, θα σε πουν σεξιστή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:46 25/09/2022

«Ποταμός» ο Θανάσης Χειμωνάς: «Έλεγαν ότι ο πατέρας μου αυτοκτόνησε εξαιτίας μου»

zappit.gr
Ο Θανάσης Χειμωνάς παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κυριάκο […] The post «Ποταμός» ο Θανάσης Χειμωνάς: «Έλεγαν ότι ο πατέρας μου αυτοκτόνησε εξαιτίας μου» appeared first on Zappit.
17:42 25/09/2022

Η Σαλίνα Γαβαλά για την παράσταση «Πάρτυ Γενεθλίων» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

grtimes.gr
Στην παράσταση «Πάρτυ Γενεθλίων» που ανεβαίνει την Παρασκευή (27/5), στο θέατρο Αμαλία, στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε η μουσικός Σαλίνα Γαβαλά μιλώντας το απόγευμα της Τρίτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα», στον Real Fm 107,1. Πρόκειται για ένα σύνθετο θέαμα-ακρόαμα, για φωνή, πιάνο, κοντραμπάσο, video art και ολογράμματα. Η Σαλίνα Γαβαλά, σε μια μοναδική εμφάνιση στο Θέατρο Αμαλία, θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο θέαμα που συνδυάζει το θέατρο, τη μουσική, την ποίηση αλλά και την τεχνολογία των ολογραμμάτων, σε ένα ταξίδι αυτοβελτίωσης και αυτογνωσίας! Η παράσταση Η ηρωίδα περνά την ημέρα των γενεθλίων της απομονωμένη στο σπίτι. Διαβάζει, γράφει, τραγουδάει και «συν
20:00 24/05/2022

«Πάρτυ γενεθλίων» της Σαλίνας Γαβαλά στο Θέατρο Αμαλία

grtimes.gr
Η Σαλίνα Γαβαλά, σε μια μοναδική εμφάνιση στο Θέατρο Αμαλία, την Παρασκευή 27 Μαΐου , με ένα πρωτότυπο θέαμα που συνδυάζει το θέατρο, τη μουσική, την ποίηση αλλά και την τεχνολογία των ολογραμμάτων, σε ένα ταξίδι αυτοβελτίωσης και αυτογνωσίας! Ένα πάρτυ, όπου ο θεατρικός λόγος της εορτάζουσας, ενώνεται με γνωστά τραγούδια, ειδικά διασκευασμένα για πιάνο και κοντραμπάσο. Η ηρωίδα περνά την ημέρα των γενεθλίων της απομονωμένη στο σπίτι. Διαβάζει, γράφει, τραγουδάει και «συνομιλεί» με γνωστά βιβλία και συγγραφείς, όταν εντελώς ξαφνικά αρχίζουν οι επισκέψεις… Πρόσωπα της ζωής της, αγαπημένα και μη, με τα οποία έχει ανοιχτούς λογαριασμούς, καθώς και ρόλοι από θεατρικά έργα. Η πιο απροσδόκητη «επίσκε
16:42 18/05/2022

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Διηγήματος Μικρής Φόρμας από τις Εκδόσεις Γραφή «Σαν βγω απ’ αυτή τη φυλακή…»

trikalavoice.gr
Οι Εκδόσεις Γραφή, προκηρύσσουν τον πρώτο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Διηγήματος μικρής φόρμας, με θέμα «Σαν βγω απ’ αυτή τη φυλακή…» δίνοντας την ευκαιρία σε λογοτέχνες της εποχής μας, να απελευθερώσουν το συγγραφικό τους ταλέντο μέσα από τη γραφή.   Τα μέλη της κριτικής επιτροπής – ο συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς, ο συγγραφέας και στιχουργός Γιώργος Πολυμενάκος […]
11:28 09/03/2022

Ο Ολυμπιακός του 2023

fosonline.gr
Ο Ολυμπιακός έχει παρουσιάσει μία τελείως διαφορετική εικόνα μετά τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ - Βγάζει ενθουσιασμό, αποπνέει φρεσκάδα - Γράφει ο Θανάσης Χειμωνάς. 
08:44 05/03/2022

Το χέρι, η κουτουλιά και η καρατιά του Θεού

fosonline.gr
Ο Ερίκ Καντονά, ο Ντιέγκο Μαραντόνα και ο Ζινεντίν Ζιντάν - Στιγμές που χάραξαν το παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Γράφει ο Θανάσης Χειμωνάς
09:04 30/01/2022

«Τρομακτική ομολογία» Χειμώνα: «Έχω αναγκάσει πολλές γυναίκες να…»

thecaller.gr
Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο Θανάσης Χειμωνάς αναφέρει: «Έφτασε η ώρα, αγαπητοί φίλοι, να μιλήσω για μια σειρά χυδαίων παρενοχλήσεων και αδιανόητης ψυχολογικής βίας στον δικό μου χώρο, τον λογοτεχνικό. Και, τολμώ να πω, εγώ θα πρωτοτυπήσω. Γιατι δεν θα σταθώ μπροστά σας ως θύμα αλλά ως θύτης… Ντρέπομαι, πόσο ντρέπομαι! Αλλά θεωρώ πως […] The post «Τρομακτική ομολογία» Χειμώνα: «Έχω αναγκάσει πολλές γυναίκες να…» appeared first on TheCaller.Gr.
10:09 31/01/2021

Ο Θανάσης Χειμωνάς προανήγγειλε νέο κόμμα «βλέποντας» εκλογές τον Σεπτέμβριο και αποχή πάνω από 50%

thecaller.gr
Ο συγγραφέας και πρώην στέλεχος του Ποταμιού Θανάσης Χειμωνάς μίλησε στον ρ/σ Radio North 98 και την εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους», προαναγγέλλοντας ένα νέο κίνημα – κόμμα, που θα απευθύνεται στον ευρύτερο μεσαίο χώρο, με νέα πολιτικά πρόσωπα, εκτιμώντας, παράλληλα, ότι ο μεσαίος χώρος σήμερα, δεν εκπροσωπείται. The post Ο Θανάσης Χειμωνάς προανήγγειλε νέο κόμμα «βλέποντας» εκλογές τον Σεπτέμβριο και αποχή πάνω από 50% appeared first on TheCaller.Gr.
20:03 22/07/2020

Νέο κόμμα προαναγγέλλει ο Θανάσης Χειμωνάς βλέποντας εκλογές τον Σεπτέμβριο

Newsbeast.gr
Ένα νέο κίνημα - κόμμα, που θα απευθύνεται στον ευρύτερο μεσαίο χώρο, με νέα πολιτικά πρόσωπα, προανήγγειλε...
16:12 21/07/2020

Χειμωνάς για Γερουλάνο: Είναι ήρωας- Προσπαθεί να τα βάλει με τα θηρία

thecaller.gr
«Είναι ήρωας. Προσπαθεί να τα βάλει με τα θηρία» υποστήριξε σε συνέντευξή του ο Θανάσης Χειμωνάς, αναφερόμενος στον Παύλο Γερουλάνο. The post Χειμωνάς για Γερουλάνο: Είναι ήρωας- Προσπαθεί να τα βάλει με τα θηρία appeared first on TheCaller.Gr.
14:39 27/11/2019

Χειμωνάς στο TheCaller: Το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να κρατήσει το όνομά του- Το Ποτάμι μπορεί να γίνει ξανά υπολογίσιμη δύναμη

thecaller.gr
Ως fake news χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα που θέλουν το Ποτάμι να αναστέλλει τη λειτουργία του ο συγγραφέας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Θανάσης Χειμωνάς, μιλώντας στο WEB TB του TheCaller. The post Χειμωνάς στο TheCaller: Το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να κρατήσει το όνομά του- Το Ποτάμι μπορεί να γίνει ξανά υπολογίσιμη δύναμη appeared first on TheCaller.Gr.
14:09 19/11/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load