#Θέμης Σοφός

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός: Πιασμένοι χέρι χέρι σε βραδινή έξοδο – Φωτογραφίες

tlife.gr
Νέα κοινή εμφάνιση για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό. Το ζευγάρι διασκέδασε πρόσφατα στο To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός: Πιασμένοι χέρι χέρι σε βραδινή έξοδο – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 15/11/2023

Αυτή είναι η βίλα της Τσιμτσιλή με τα γουστόζικα έπιπλα

queen.gr
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο δικηγόρος σύζυγός της, Θέμης Σοφός, έχουν καταφέρει στην κοινή τους πορεία να δημιουργήσουν μια υπέροχη οικογένεια.Περισσότερα...
09:17 04/09/2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το κόσμημα που δεν αποχωρίζεται στις διακοπές της – Η ιδιαίτερη συναισθηματική του αξία

okmag.gr
Τις διακοπές της συνεχίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στις Κυκλάδες. Η παρουσιάστρια του Αlpha και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός διατηρούν εξοχική κατοικία στην Πάρο. Μάλιστα πρόσφατα έκαναν και μια απόδραση στη Σύρο. Το Σάββατο το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασε μια φωτογραφία μέσα στο ατμοκίνητό της. Η οικοδέσποινα της εκπομπής Happy Day κάθεται στη θέση […] The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το κόσμημα που δεν αποχωρίζεται στις διακοπές της – Η ιδιαίτερη συναισθηματική του αξία appeared first on OK! Magazine.
14:58 05/08/2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα παιχνίδια με την κόρη της, Νάγια σε παραλία της Πάρου

okmag.gr
Στο αγαπημένο της κυκλαδίτικο νησί επέστρεψε οικογενειακώς και αυτό το καλοκαίρι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λίγο μετά το φινάλε της πρωινής εκπομπής Happy Day. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός διατηρούν εξοχική κατοικία στην περιοχή της Νάουσας και προγραμματίζουν κάθε χρόνο να περνούν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους στην Πάρο μαζί με τα […] The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα παιχνίδια με την κόρη της, Νάγια σε παραλία της Πάρου appeared first on OK! Magazine.
07:58 04/08/2023

Οι πιο γλυκές στιγμές της Τσιμτσιλή με τα παιδιά της & το σπίτι

astrology.gr
H Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
17:28 17/06/2023

Οι «Happy Days» της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τα παιδιά της & το υπέροχο σπίτι στα βόρεια προάστια

queen.gr
H Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Περισσότερα...
08:17 17/06/2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός: Κοινή εμφάνιση σε γάμο – Ρέμος, Μάστορας τραγούδησαν για τους καλεσμένους

tlife.gr
Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, το βράδυ του To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός: Κοινή εμφάνιση σε γάμο – Ρέμος, Μάστορας τραγούδησαν για τους καλεσμένους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 28/05/2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο Θέμης Σοφός αγκαλιά με τη Νάγια και τη Μαίρη

queen.gr
Οι κόρες της παρουσιάστριας  δίνουν ένα τρυφερό φιλί στον μπαμπά τους.Περισσότερα...
16:14 06/05/2023

Θέμης Σοφός προς Μητσοτάκη: «Η συγγνώμη μόνο μία σημασία μπορεί να έχει, αυτή της ομολογίας της ενοχής σου»

sportime.gr
Ο γνωστός δικηγόρος Θέμης Σοφός με επιστολή-κόλαφος εξαπολύει επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και κάνει λόγο για πολιτική σήψη στην Ελλάδα. Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.
23:14 13/03/2023

Επιστολή Θέμη Σοφού προς Μητσοτάκη: Η συγγνώμη μόνο μία νομική σημασία έχει, ομολογία ενοχής

thecaller.gr
Επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη απέστειλε ο γνωστός δικηγόρος Θέμης Σοφός, σχετικά με την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη.Επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη απέστειλε ο γνωστός δικηγόρος Θέμης Σοφός, σχετικά με την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη.Αναλυτικά η επιστολή του o Θέμης Σοφός αναφέρει: «Δυσσέβειας Ύβρις» «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητεί συγγνώμη «προσπαθώντας να βάλει σε σειρά τις σκέψεις του» (verbatim), διότι «στην Ελλάδα του 2023, δεν γίνεται δυο τρένα να κινούνται αντίθετα […]
17:38 12/03/2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός σε σπάνια δημόσια βραδινή έξοδο – Φωτογραφίες

tlife.gr
Μια σπάνια βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό.  Η παρουσιάστρια To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός σε σπάνια δημόσια βραδινή έξοδο – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:04 17/02/2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός: Το love story, η κουμπαριά με τη Σάσα Βαρδινογιάννη και το τάμα για τον γιο της

govastileto.gr
Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Από εκείνα που ο έρωτάς τους δυναμώνει μέρα με την μέρα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από δώδεκα περίπου χρόνια σε ένα μαγαζί όπου έπιναν καφέ με διαφορετικές παρέες. Η γνωριμία, ο έρωτας, ο γάμος τους […]
15:26 14/02/2023

Σ. Τσιμτσιλή – Θ. Σοφός: Στην Αράχωβα για μια μοναδική βραδιά με τον Μανώλη Κονταρό

happytv.gr
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός βρέθηκαν στην Αράχωβα και διασκέδασαν με τα τραγούδια του Μανώλη Κονταρού, σε μία μαγική βραδιά που είχε μέχρι και… αντικριστό! Στην ίδια παρέα ήταν ο Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του… Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Paramount βρέθηκε από νωρίς το μεσημέρι και ο Δημήτρης Σταρόβας και συγκεκριμένα […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Σ. Τσιμτσιλή – Θ. Σοφός: Στην Αράχωβα για μια μοναδική βραδιά με τον Μανώλη Κονταρό
10:42 09/01/2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η κρίσιμη απόφαση για το τηλεοπτικό της μέλλον, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θέμης Σοφός

tlife.gr
Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην Αφροδίτη Γραμμέλη και το Πρωινό To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η κρίσιμη απόφαση για το τηλεοπτικό της μέλλον, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θέμης Σοφός δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:20 04/01/2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η πρώτη φωτογραφία για το 2023 στην αγκαλιά του Θέμη Σοφού

govastileto.gr
Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με την οικογένειά της μετά το χριστουγεννιάτικο ταξίδι της στο Λονδίνο. Η παρουσιάστρια του Alpha πέρασε τις γιορτές με τα αγαπημένα της πρόσωπα ενώ από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύζυγός της Θέμης Σοφός. Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να δημοσιεύσει στον προσωπικό […]
08:36 02/01/2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι ευχές στον Θέμη Σοφό για την γιορτή του – Η αδημοσίευτη κοινή φωτογραφία

tlife.gr
Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την οικογένεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή αφού ο σύζυγός της Θέμης Σοφός έχει την ονομαστική To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι ευχές στον Θέμη Σοφό για την γιορτή του – Η αδημοσίευτη κοινή φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:08 21/12/2022

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι στην Δέσποινα Βανδή

tlife.gr
Νέα κοινή εμφάνιση για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό. Το βράδυ της Παρασκευής το To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι στην Δέσποινα Βανδή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:04 03/12/2022

Διακόπηκε η δίκη Παπαγγελόπουλου-Τουλουπάκη για την ερχόμενη Δευτέρα - Ο κατάλογος των 13 μαρτύρων

thetoc.gr
Ο Θέμης Σοφός δικηγόρος της πρώην εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη, ανέπτυξε τους λόγους για τους οποίους η εισαγγελική λειτουργός δηλώνει πολιτική αγωγή.
21:14 22/09/2022

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές της στην Αστυπάλαια

tlife.gr
Μετά την πολυήμερη παραμονή τους στην Πάρο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός μαζί με To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές της στην Αστυπάλαια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:00 11/08/2022

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Απόδραση» στην Πάρο με τις κόρες και τον γιο της

Newsit
Τις καλοκαιρινές διακοπές της απολαμβάνει στην Πάρο η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρέα με τα παιδιά της.  Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο εδώ και αρκετές μέρες, μαζί με τις κόρες της και τον μονάκριβο γιο της. Στο νησί η ίδια και ο Θέμης Σοφός διατηρούν εξοχικό. Όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερες ... Περισσότερα To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Απόδραση» στην Πάρο με τις κόρες και τον γιο της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:14 23/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load