#Θοδωρής Ρωμανίδης

Θοδωρής Ρωμανίδης: Σταμάτησα τη συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή γιατί δεν άντεχα άλλο

Newsit
“Κάποια στιγμή οι αντοχές λιγοστεύουν, είναι ανθρώπινο” ομολογεί ο Θοδωρής Ρωμανίδης. Τόσο στην μακρόχρονη συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή όσο και την πρόσφατη διακοπή της συνεργασίας Σεφερλή – Καπετάνιου αναφέρθηκε ο Θοδωρής Ρωμανίδης μιλώντας την Τετάρτη (24.04.2024) στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου στον Alpha.  “Είναι πάρα πολύ λογικό να ... Περισσότερα To άρθρο Θοδωρής Ρωμανίδης: Σταμάτησα τη συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή γιατί δεν άντεχα άλλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:02 24/04/2024

Θοδωρής Ρωμανίδης για το πρόβλημα υγείας: “Δεν τα πάω καλύτερα, σε αυτό δεν υπάρχει ίαση”

sinidisi.gr
“Προσπαθείς όσο μπορείς να έχεις μία καλή ζωή, όσο σε πάει. Φοράω τα αυτοκολλητάκια μου, παίρνω το φαρμακάκι μου και βλέπουμε”, εξομολογείται ο ηθοποιός. Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σου-Σού και τη ρεπόρτερ Χαρά Μπουτσικάκη...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Θοδωρής Ρωμανίδης για το πρόβλημα υγείας: “Δεν τα πάω καλύτερα, σε αυτό δεν υπάρχει ίαση”
15:09 22/02/2024

Θοδωρής Ρωμανίδης για Οδυσσέα Σταμούλη: «Δεν μπόρεσα να τον πάρω ούτε τηλέφωνο»

zappit.gr
Με αφορμή τη συνέχιση της κωμωδίας «Ένας βλάκας και μισός» στο θέατρο Αυλαία, ο Θοδωρής Ρωμανίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της […] The post Θοδωρής Ρωμανίδης για Οδυσσέα Σταμούλη: «Δεν μπόρεσα να τον πάρω ούτε τηλέφωνο» appeared first on Zappit.
18:00 10/11/2023

Θοδωρής Ρωμανίδης για Μάρκο Σεφερλή: «Είναι φοβερά αγχώδης και ανασφαλής άνθρωπος»

zappit.gr
Ο Θοδωρής Ρωμανίδης παραχώρησε συνέντευξη στη Μαίρη Καράμπελα και το περιοδικό My Tv με αφορμή την παράσταση «Ένας βλάκας και μισός» […] The post Θοδωρής Ρωμανίδης για Μάρκο Σεφερλή: «Είναι φοβερά αγχώδης και ανασφαλής άνθρωπος» appeared first on Zappit.
20:00 22/07/2023

Ο Θοδωρής Ρωμανίδης στο «Ζήσε Αλλιώς»: Η στιγμή που άκουσε από τον γιατρό του ότι πάσχει από Πάρκινσον

okmag.gr
Ο Θοδωρής Ρωμανίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» και μίλησε για τη νόσο Πάρκινσον αποκαλύπτοντας πώς το έμαθε. «Πριν από έξι, επτά χρόνια διαγνώστηκα με Πάρκινσον. Ήμουν σχεδόν προετοιμασμένος ότι θα το ακούσω γιατί είχα ένα τρεμουλάκι στα χέρια μου και, όταν νευρίαζα, αυτό ήταν χειρότερο. Όταν πήγα στον νευρολόγο, το άκουσα σαν να […] The post Ο Θοδωρής Ρωμανίδης στο «Ζήσε Αλλιώς»: Η στιγμή που άκουσε από τον γιατρό του ότι πάσχει από Πάρκινσον appeared first on OK! Magazine.
18:58 28/06/2023

Θοδωρής Ρωμανίδης: «Δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να ντρέπεσαι, γι’ αυτό μίλησα ανοιχτά»

zappit.gr
Ο Θοδωρής Ρωμανίδης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» στο θέατρο Broadway και η κάμερα της […] The post Θοδωρής Ρωμανίδης: «Δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να ντρέπεσαι, γι’ αυτό μίλησα ανοιχτά» appeared first on Zappit.
21:06 03/01/2023

Θοδωρής Ρωμανίδης: «Δεν έχουμε επικοινωνία με τον Μάρκο Σεφερλή»

zappit.gr
Λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης «Το κλουβί με τις τρελές» μίλησε ο Θοδωρής Ρωμανίδης στην κάμερα του Happy Day και […] The post Θοδωρής Ρωμανίδης: «Δεν έχουμε επικοινωνία με τον Μάρκο Σεφερλή» appeared first on Zappit.
08:36 22/12/2022

Θοδωρής Ρωμανίδης:Έχω παίξει με μανεκέν και τράβηξα τα πάνδεινα

Newsit
Για όλα μίλησε ο Θοδωρής Ρωμανίδης στην κάμερα του πρωινού του OPEN. Με αφορμή τη συμμετοχή στην καθημερινή σειρά του OPEN, “Έρωτας φυγάς” παραχώρησε συνέντευξη ο Θοδωρής Ρωμανίδης στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και την δημοσιογράφο Νάντια Ριγάτου. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα μοντέλα και τους influencers που επιλέγουν ... Περισσότερα To άρθρο Θοδωρής Ρωμανίδης:Έχω παίξει με μανεκέν και τράβηξα τα πάνδεινα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:44 25/11/2022

Θοδωρής Ρωμανίδης: «Τραβάς τα πάνδεινα, δεν ξέρουν να σταθούν και να μιλήσουν»

zappit.gr
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε ο Θοδωρής Ρωμανίδης. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη σειρά […] The post Θοδωρής Ρωμανίδης: «Τραβάς τα πάνδεινα, δεν ξέρουν να σταθούν και να μιλήσουν» appeared first on Zappit.
12:24 25/11/2022

Θοδωρής Ρωμανίδης: «Και τι έγινε που αποφυλακίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης;»

zappit.gr
Με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Καρέ του έρωτα» παραχώρησε ο Θοδωρής Ρωμανίδης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super […] The post Θοδωρής Ρωμανίδης: «Και τι έγινε που αποφυλακίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης;» appeared first on Zappit.
19:12 08/07/2022

Θοδωρής Ρωμανίδης: Ο Μάρκος Σεφερλής κάποιες φορές στοχοποιείται μόνος του

Newsit
Για τον επί χρόνια συνεργάτη του, Μάρκο Σεφερλή μίλησε ο Θοδωρής Ρωμανίδης. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θοδωρής Ρωμανίδης στην εκπομπή “Open Weekend” και την δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στους προφυλακισμένους συναδέλφους του, Πέτρο Φιλιππίδη, Δημήτρη Λιγνάδη και Μάρκο Σεφερλή. «Σε κάποιες καταγγελίες σχετικά με ... Περισσότερα To άρθρο Θοδωρής Ρωμανίδης: Ο Μάρκος Σεφερλής κάποιες φορές στοχοποιείται μόνος του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:16 02/05/2022

Θοδωρής Ρωμανίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Με κάλεσαν ως μάρτυρα υπεράσπισής του, αλλά δεν πήγα»

tlife.gr
Στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο ηθοποιός Θοδωρής Ρωμανίδης. Μιλώντας To άρθρο Θοδωρής Ρωμανίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Με κάλεσαν ως μάρτυρα υπεράσπισής του, αλλά δεν πήγα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:24 01/05/2022

Θοδωρής Ρωμανίδης: «Εάν ξέραμε και καλύπταμε, πρέπει να πάμε αυτοβούλως στις φυλακές Κορυδαλλού»

zappit.gr
Ο Θοδωρής Ρωμανίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, το πρωινό της Τετάρτης, με αφορμή […] The post Θοδωρής Ρωμανίδης: «Εάν ξέραμε και καλύπταμε, πρέπει να πάμε αυτοβούλως στις φυλακές Κορυδαλλού» appeared first on Zappit.
11:22 30/03/2022

Θοδωρής Ρωμανίδης: Αν ο Φιλιππίδης αθωωθεί θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του – Είναι καλλιτέχνης τεραστίων διαστάσεων

Newsbeast.gr
Αν ο προφυλακισμένος Πέτρος Φιλιππίδης αθωωθεί για τις καταγγελίες που τον βαραίνουν, ο Θοδωρής Ρωμανίδης, τόνισε πως θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του. «Είναι απώλεια για το θέατρο η απόσυρση του Πέτρου Φιλιππίδη. Εάν χωρίσουμε τα δύο πράγματα, άνθρωπος και καλλιτέχνης, σαν καλλιτέχνη δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανένας. Το άνθρωπος θα το κρίνει η Δικαιοσύνη και μετά θα μιλήσουμε» ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Ρωμανίδης στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης (09/02). «Εάν αθωωθεί θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του γιατί είναι καλλιτέχνης τεραστίων διαστάσεων. Την τελευταία χρονιά που παίζαμε μαζί το συζητούσε για τα χρέη του, τα οποία προσπαθούσε να βάλει σε μια σειρά. Είχε
18:22 09/02/2022

Θοδωρής Ρωμανίδης: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπαθούσε να βάλει τα χρέη του σε μια σειρά»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε ο Θοδωρής Ρωμανίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τονίζοντας πως θα […] The post Θοδωρής Ρωμανίδης: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπαθούσε να βάλει τα χρέη του σε μια σειρά» appeared first on Zappit.
14:06 09/02/2022

Ο Θοδωρής Ρωμανίδης εξομολογείται για το αυτοάνοσο που αντιμετωπίζει

Newsit
Όσα δήλωσε ο Θοδωρής Ρωμανίδης. Στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου παραχώρησε συνέντευξη ο Θοδωρής Ρωμανίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει. Πέρασες όμως και δύσκολες περιόδους. Έχεις αποκαλύψει ότι πάλευες με την λεύκη και το Πάρκινσον. Πώς το αντιμετωπίζεις; Ναι, το σώμα μου είναι «πουά». Ένα ανιψάκι μου ... Περισσότερα To άρθρο Ο Θοδωρής Ρωμανίδης εξομολογείται για το αυτοάνοσο που αντιμετωπίζει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:34 16/01/2022

Θοδωρής Ρωμανίδης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη λεύκη και το Πάρκινσον

NewsBomb
Ο ηθοποιός Θοδωρής Ρωμανίδης σε μία συνέντευξη εξομολόγηση, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που του έχει παρουσιαστεί και του έχει αλλάξει τη…Περισσότερα...
09:52 15/01/2022

Θοδωρής Ρωμανίδης: «Το Πάρκινσον μου παρουσιάστηκε πριν από έξι χρόνια»

zappit.gr
Στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου παραχώρησε συνέντευξη ο Θοδωρής Ρωμανίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τα θέματα […] The post Θοδωρής Ρωμανίδης: «Το Πάρκινσον μου παρουσιάστηκε πριν από έξι χρόνια» appeared first on Zappit.
08:42 15/01/2022

Θοδωρής Ρωμανίδης: Μέχρι να τους «φτύσει» το σανίδι, τρώνε το ψωμί ενός ανθρώπου που πήγε τρία χρόνια σε σχολή

Newsbeast.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» παραχώρησε συνέντευξη ο Θοδωρής Ρωμανίδης και δέχθηκε ερώτηση για τους μη επαγγελματίες ηθοποιούς που «εισβάλλουν» στο χώρο της υποκριτικής. Ο Θοδωρής Ρωμανίδης τόνισε πως «τρώνε το ψωμί ενός ανθρώπου που πήγε τρία χρόνια σε μία σχολή» όμως αναγκαστικά οι επαγγελματίες ηθοποιοί συνυπάρχουν μαζί τους. «Υπολογίζω ότι οι ηθοποιοί είναι γύρω στις 10.000-12.000. Ποιος θα πρωτοπαίξει; Βάλε ότι υπάρχουν και οι “αλεξιπτωτιστές”, τα μανεκέν και διάφοροι αθλητές που πρέπει να παίξουν. Και από τα ριάλιτι, γιατί πρέπει να υπάρξει ανταπόδοση που πήγαν σε ένα ριάλιτι. Οπότε, δεν υπάρχει τρελός χώρος για εμάς. Μέχρι όμως, να τους φτύσει το σανίδι και
19:28 27/10/2021

Θοδωρής Ρωμανίδης: Ζηλεύω τον Σπύρο Μπιμπίλα – Σπύρο σε μισώ (Βίντεο)

Παραπολιτικά
Τη ζήλια του για τον πρόεδρο του ΣΕΗ μοιράστηκε μπροστά στην κάμερα γνωστός ηθοποιός Θοδωρής Ρωμανίδης.
13:58 27/10/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load