#Ίμπιζα

Ίμπιζα: Τα ακριβά ενοίκια διώχνουν τους εργαζομένους στον τουρισμό

lykavitos.gr
Η Ίμπιζα, ένας από τους πλέον τουριστικούς προορισμούς της Ισπανίας, προετοιμάζεται για την καλοκαιρινή σεζόν.
03:17 09/04/2024

Τα δύο πρόσωπα της Ίμπιζας: Παράδεισος για τους τουρίστες, «κόλαση» για τους κατοίκους που κοιμούνται σε αμάξια

empisteutiko.gr
Η Ίμπιζα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, ωστόσο το 24ωρο πάρτι των τουριστών είναι «κόλαση» για τους κατοίκους του νησιού, που πλέον κοιμούνται στα αμάξια τους. Το BBC έκανε εκτενές αφιέρωμα και μίλησε με εργαζόμενους της περιοχής, οι οποίοι περιέγραψαν καταστάσεις που είναι τελείως διαφορετικές από το lifestyle του νησιού. Συγκεκριμένα, τα ενοίκια έχουν ανέβει στα ύψη και […] The post Τα δύο πρόσωπα της Ίμπιζας: Παράδεισος για τους τουρίστες, «κόλαση» για τους κατοίκους που κοιμούνται σε αμάξια appeared first on Empisteutiko.gr.
21:58 06/04/2024

Νίκος Καλογεριάς: Ο Έλληνας dj - μουσικός παραγωγός των Switch Disco που κατάκτησε το Λονδίνο και την Ίμπιζα

ProtoThema.gr
Κονταροχτυπήθηκε με Ντούα Λίπα, Raye και Έντ Σίραν στα Brit Awards για το «Τραγούδι της Χρονιάς»
07:00 05/03/2024

Οδηγούμε το νέο Toyota C-HR στην Ισπανία

Παραπολιτικά
Ταξιδέψαμε στην Ίμπιζα για να οδηγήσουμε το ολοκαίνουριο Toyota C-HR, το οποίο έρχεται με αναβαθμισμένη αισθητική, νέες τεχνολογίες και σε αποκλειστικά υβριδικές εκδόσεις
18:00 17/11/2023

Αποστολή στην Ισπανία: Toyota C-HR - Οδηγούμε το νέο υβριδικό crossover

caranddriver.gr
Σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς νεανικότητας και εξωστρέφειας, την Ίμπιζα στην Ισπανία, δοκιμάζουμε το νέο μικρομεσαίο SUV της Toyota. Γιατί κι αυτό είναι έτσι. Νεανικό κι εσωστρεφές.
16:09 14/11/2023

Ronaldo: Παντρεύτηκε σε μια παραμυθένια τελετή στην Ίμπιζα με την Celina Locks

govastileto.gr
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, Ronaldo, ο οποίος παντρεύτηκε τη μνηστή του Celina Locks, σε μια ρομαντική τελετή στην Ίμπιζα. Οι νεόνυμφοι, που είχαν αρραβωνιαστεί τον Ιανουάριο σε μια απόδραση στην Καραϊβική, παντρεύτηκαν σε μια εκκλησία στην Ίμπιζα το απόγευμα της Δευτέρας 25/9. Σύμφωνα με τα ξένα media, η […]
20:00 27/09/2023

EasyJet: Ασυγκράτητο ζευγάρι έγινε τσακωτό να κάνει σεξ σε τουαλέτα αεροπλάνου – Δείτε βίντεο

empisteutiko.gr
Σε πτήση προς Ίμπιζα το απίστευτο περιστατικό – Δεν πίστευαν στα μάτια τους πλήρωμα και επιβάτες Δεν πίστευαν στα μάτια τους επιβάτες και πλήρωμα πτήσης της EasyJet από το Λούτον στην Ίμπιζα πριν από λίγες ημέρες όταν αποκαλύφθηκε ότι ζευγάρι επιβατών έκανε σεξ στις τουαλέτες του αεροσκάφους. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media έχει καταγραφεί η στιγμή της αποκάλυψης του ζευγαριού με επιβάτες να ουρλιάζουν […] The post EasyJet: Ασυγκράτητο ζευγάρι έγινε τσακωτό να κάνει σεξ σε τουαλέτα αεροπλάνου – Δείτε βίντεο appeared first on Empisteutiko.gr.
21:58 12/09/2023

Αθηνά Οικονομάκου: Το τρυφερό βίντεο με την κόρη της, Σιένα από τις διακοπές τους

okmag.gr
Η Αθηνά Οικονομάκου που ταξίδεψε στην Ίμπιζα με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και την οικογένειά της και στη συνέχεια βρέθηκε στη Μύκονο, τη Σαντορίνη και στην Άνδρο, πόσταρε ένα τρυφερό βίντεο με την κόρη της, Σιέννα. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας έχει ως απόλυτη προτεραιότητά της τα παιδιά της και αυτή τη φορά θέλησε να μοιραστεί […] The post Αθηνά Οικονομάκου: Το τρυφερό βίντεο με την κόρη της, Σιένα από τις διακοπές τους appeared first on OK! Magazine.
07:58 12/09/2023

Αθηνά Οικονομάκου: Στην Άνδρο με την οικογένειά της – Οι φωτογραφίες με τον Μάξιμο στο νησί

okmag.gr
Οι διακοπές για την Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται να μην έχουν τελειώσει ακόμη, αφού μετά το ταξίδι στην Ίμπιζα με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, πήγε με την οικογένειά της και φίλους στην Άνδρο. Μετά τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, ακόμη ένα νησί επισκέφθηκε η Αθηνά Οικονομάκου, και αυτό είναι η Άνδρος. Οι φωτογραφίες από το […] The post Αθηνά Οικονομάκου: Στην Άνδρο με την οικογένειά της – Οι φωτογραφίες με τον Μάξιμο στο νησί appeared first on OK! Magazine.
16:58 09/09/2023

Leonardo DiCaprio: Το φιλί του ηθοποιού με το 25χρονο μοντέλο Vittoria Ceretti σε κλαμπ στην Ίμπιζα (video)

Skai.gr
Σε βίντεο φαίνεται το 25χρονο μοντέλο να φιλιέται με τον 48χρονο ηθοποιό
09:37 07/09/2023

Dua Lipa: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Romain Gavras – Σύστησε τον 42χρονο σύντροφό της στους γονείς της

instyle.gr
Η Dua Lipa έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Romain Gavras, καθώς σύστησε τον σύντροφό της στους γονείς της για πρώτη φορά, στην Ίμπιζα. Η 28χρονη popstar, και ο 42χρονος σκηνοθέτης απόλαυσαν ένα δείπνο υπό το φως του φεγγαριού στο εστιατόριο Juntos House, όπου τους συνόδευσαν η μητέρα της Anesa και ο […] The post Dua Lipa: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Romain Gavras – Σύστησε τον 42χρονο σύντροφό της στους γονείς της appeared first on InStyle.
12:46 30/08/2023

Εθνική ομάδα Ισπανίας: Με καυτά μπικίνι οι νικήτριες του Μουντιάλ Γυναικών 2023 – Οι διακοπές στην Ίμπιζα

okmag.gr
Διακοπές κάνουν μετά τη νίκη τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Γυναικών τα μέλη της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Οι παίκτριες ποζάρουν σε πολυτελές σκάφος με τα μαγιό τους. Οι αθλήτριες βγάζουν τις φανέλες τους και ποζάρουν με σέξι μπικίνι. Οι κοπέλες επέλεξαν την Ίμπιζα για τις διακοπές τους. Να θυμίσουμε πως ο τελικός του Κυπέλλου έγινε […] The post Εθνική ομάδα Ισπανίας: Με καυτά μπικίνι οι νικήτριες του Μουντιάλ Γυναικών 2023 – Οι διακοπές στην Ίμπιζα appeared first on OK! Magazine.
09:58 24/08/2023

Ντούα Λίπα: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον Ρομέν Γαβράς (Εικόνες)

Παραπολιτικά
Η Ντούα Λίπα έγινε 28 ετών και το γιόρτασε με ένα λαμπερό πάρτι στην Ίμπιζα στην αγκαλιά του Ρομέν Γαβράς και της παρέας της - Δείτε τις φωτογραφίες
09:00 24/08/2023

Έγκυος για δεύτερη φορά αγαπημένη ηθοποιός – Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

eleftherostypos.gr
Πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός είχε κάνει την εμφάνισή της στο Σαιν-Τροπέ μαζί με τον 26χρονο σύντροφό της Όλι Γκριν, όπου είχαν ξεκινήσει οι φήμες πως διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και τώρα οι φήμες αυτές επιβεβαιώθηκαν με φωτογραφικό υλικό από τις διακοπές της στην Ίμπιζα. Να θυμίσουμε πως η ηθοποιός έχει […] Το άρθρο Έγκυος για δεύτερη φορά αγαπημένη ηθοποιός – Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:00 22/08/2023

Chiara Ferragni: Με ανυπέρβλητα fashion looks ακόμη και όταν παίζει και ταΐζει τα παιδιά της – Τα στιλάτα outfits στην Ίμπιζα

instyle.gr
Ή είναι κανείς fashion icon ή δεν είναι… Γεννιέται κανείς με στιλ, ή αποκτιέται στην πορεία; Την Chiara Ferragni δεν την απασχολούν τέτοια fashion διλλήματα καθώς όπως φαίνεται, ήταν είδωλο της μόδας από την κούνια! Η διάσημη Ιταλίδα influencer, επιχειρηματίας, fashion blogger και σχεδιάστρια δημιουργεί μόδα και στιλ ακόμα και όταν παίζει με τα κατάξανθα […] The post Chiara Ferragni: Με ανυπέρβλητα fashion looks ακόμη και όταν παίζει και ταΐζει τα παιδιά της – Τα στιλάτα outfits στην Ίμπιζα appeared first on InStyle.
13:46 12/08/2023

Ολυμπία: Με τον μικρότερο αδελφό της Αχιλλέα και τη σύντροφό του Ιζαμπέλα Μασενέ

okmag.gr
Στις 25 Ιουλίου γιόρτασε τα 27α γενέθλιά της η μεγαλύτερη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Ολυμπία ξεκινώντας τις καλοκαιρινές της διακοπές από την κοσμοπολίτικη Ίμπιζα. Με τον αδελφό της Αχιλλέα και τη σύντροφό του Ιζαμπέλα Μασενέ ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της Ίμπιζας. Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό […] The post Ολυμπία: Με τον μικρότερο αδελφό της Αχιλλέα και τη σύντροφό του Ιζαμπέλα Μασενέ appeared first on OK! Magazine.
09:58 11/08/2023

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Διακοπές στην Ίμπιζα με τον Spiderman και σέξι πρώην «άγγελο» της Victoria’s Secret

okmag.gr
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Τόμπι Μαγκουάιρ συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε όλη την Ευρώπη. Ο φακός τους εντόπισε casual ντυμένους με Τ-shirts και βερμούδα. Ο ,Μαγκουάιρ έγινε γνωστός ως Spiderman υποδυόμενος τον διάσημο super hero. Οι δύο σταρ και κολλητοί φίλοι, και οι δύο 48 ετών, εθεάθησαν σε ένα γιοτ με μια […] The post Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Διακοπές στην Ίμπιζα με τον Spiderman και σέξι πρώην «άγγελο» της Victoria’s Secret appeared first on OK! Magazine.
09:58 05/08/2023

Γιώργος Λιανός – Κωνσταντίνα Καραλέξη: Στην Ίμπιζα μετά το τέλος του Survivor all Star

okmag.gr
Στην Ίμπιζα βρίσκεται ο Γιώργος Λιανός μαζί με την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Καραλέξη μετά το τέλος του Survivor all Star. Ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης αναπληρώνει τον χρόνο με την οικογένειά του, καθώς έλειπε για 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο. Λίγες εβδομάδες μετά το τέλος του Survivor all Star ο Γιώργος Λιανός ταξίδεψε στην Ίμπιζα και μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπά τους αλλά […] The post Γιώργος Λιανός – Κωνσταντίνα Καραλέξη: Στην Ίμπιζα μετά το τέλος του Survivor all Star appeared first on OK! Magazine.
21:58 01/08/2023

Shakira: Τα κρυφά ραντεβού με τον Lewis Hamilton στην Ίμπιζα

instyle.gr
Πολλές είναι οι φήμες σχετικά με την ερωτική ζωή της Shakira μετά τον οριστικό χωρισμό από τον Gerard Piqué. Ωστόσο, ένας άνδρας φαίνεται πως έχει κλέψει το ενδιαφέρον της Κολομβιανής σουπερστάρ και αυτός δεν είναι άλλος από τον επτάκις πρωταθλητή της F1, Lewis Hamilton. Αν και υπήρξαν φήμες ότι ο Hamilton είναι ενοχλημένος από τη […] The post Shakira: Τα κρυφά ραντεβού με τον Lewis Hamilton στην Ίμπιζα appeared first on InStyle.
11:46 01/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load