#Καζαμπλάνκα

Σε προχωρημένες συζητήσεις Ουάρντα και Πανσερραϊκός

thessports.gr
Έτοιμος για επιστροφή στην Stoiximan Super League είναι ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πανσερραϊκό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ertsports. Ο Αιγύπτιος μέσα στο 2023 υπέγραψε στον Απόλλωνα Λεμεσού, τη Ράζα Καζαμπλάνκα, τη Δόξα Κατωκοπιάς, την Εστελγάλ, αλλά και τη Φάρκο, με την οποία κατέγραψε και την μοναδική του συμμετοχή. […]
13:53 19/12/2023

Μαρόκο: Μεγάλη διαδήλωση στην Καζαμπλάνκα σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Παλαιστίνιους

tilegrafimanews.gr
Μαρόκο: Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν χθες στην Καζαμπλάνκα του Μαρόκου, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στους Παλαιστίνιους και την αντίθεσή τους στην εξομάλυνση των σχέσεων της χώρας τους με το Ισραήλ. «Σταματήστε τη γενοκτονία στη Γάζα», «Ανοίξτε τη διάβαση της Ράφα» και «Κλείστε το σιωνιστικό γραφείο στο Ραμπάτ» έγραφαν στα πανό που κρατούσαν οι συγκεντρωμένοι. Η διαδήλωση οργανώθηκε με πρωτοβουλία του «Μαροκινού μετώπου υποστήριξης στην Παλαιστίνη και κατά της εξομάλυνσης» στο οποίο μετέχουν αριστερά κόμματα και ισλαμιστές. Ο Τζαμάλ Ελ Άσρι, ο συντονιστής του μετώπου αυτού, έκανε λόγο για «εκατοντάδες χιλιάδες» συμμετέχοντες, σημειώνοντας ότι η κινητοποίηση αυτή «αποδεικνύει
11:46 30/10/2023

Το Μαρόκο θέλει την διεξαγωγή του τελικού του Μουντιάλ στην Καζαμπλάνκα

tanea.gr
Οι άνθρωποι του Μαρόκου εξέφρασαν την επιθυμία τους ο τελικός του Μουντιάλ 2030 να γίνει στην Καζαμπλάνκα.
00:00 06/10/2023

Στη Ραπίντ Βουκουρεστίου ο Σονί (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Στη Ραπίντ Βουκουρεστίου ο Σονί (ΦΩΤΟ) 13/09/2023 Στη Ρουμανία θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Κέβιν Σονί. Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης, αν και είχε συμφωνήσει με τη Ράζα Καζαμπλάνκα, τελικά δέχτηκε πρόταση από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου και υπέγραψε διετές συμβόλαιο. «Είναι μεγάλη χαρά να βρίσκομαι εδώ, σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ξέρω ότι υπάρχουν τρεις σημαντικές ομάδες στο Βουκουρέστι και πως η Ραπίντ είναι η πιο όμορφη ομάδα, με τους καλύτερους οπαδούς. Ανυπομονώ να κάνω ντεμπούτο στο Γκιουλέστι και να πετύχουμε σημαντικά πράγματα μαζί», ανέφερε ο Σονί στις πρώτες του δηλώσεις μετά τις υπογραφές.
10:46 13/09/2023

Βρήκε ομάδα ο Ουάρντα

filathlos.gr
Βρήκε ομάδα ο Ουάρντα 10/09/2023 Όπως όλα δείχνουν, o Αμρ Ουάρντα κατάφερε να λύσει το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα -σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον- και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Αίγυπτο μετά από 8 χρόνια. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του, Μεντχάτ Ουάρντα, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει έρθει σε συμφωνία με τη Φάρκο, η οποία τερμάτισε 9η στο περσινό πρωτάθλημα Αιγύπτου. Έτσι, μετά τις περιπέτειες με τη Ράζα Καζαμπλάνκα, στην οποία έμεινε για 11 ημέρες και τα προβλήματα με Κύπρο και Ιράν, επιστρέφει στη χώρα του. Από αυτήν λείπει τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα από το 2015, οπότε και ήρθε στην Ελλάδα
15:46 10/09/2023

Ούτε στο Ιράν ο Ουάρντα

aek1924.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Αμρ Ουάρντα δεν προτίθεται να συνεχίσει την καριέρα του στην ιρανική Εστέγκλαλ! Η επόμενη ομάδα του Αμρ Ουάρντα εξελίσσεται σε γρίφο για δυνατούς λύτες. Από την πρόωρη λύση του συμβολαίου του σε διάστημα 12 ημερών στη Ράζα Καζαμπλάνκα λόγω κρίσης πανικού, στην συμφωνία με την Δόξα Κατωκοπιάς, η οποία […] The post Ούτε στο Ιράν ο Ουάρντα appeared first on AEK1924.gr.
20:37 30/08/2023

Στο Μαρόκο ο Σονί – Υπογράφει στη Ράζα Καζαμπλάνκα

aek1924.gr
Ο Κέβιν Σονί συμφώνησε να αγωνιστεί στο Μαρόκο και τη Ράζα Καζαμπλάνκα. Σε πρωτάθλημα έκπληξη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κέβιν Σονί, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός πέρυσι έπαιξε με τη μορφή δανεισμού σε δύο ομάδες της Τουρκίας και επιστρέφοντας το καλοκαίρι στην Τρίπολη, έλυσε το συμβόλαιό του […] The post Στο Μαρόκο ο Σονί – Υπογράφει στη Ράζα Καζαμπλάνκα appeared first on AEK1924.gr.
13:37 26/08/2023

Ολυμπιακός: Με το ένα πόδι στην έξοδο ο Ελ Αραμπί;

sportime.gr
Ιστοσελίδα στο Μαρόκο φέρνει τον Ελ Αραμπί κοντά στην Ουιντάντ Καζαμπλάνκα, ομάδα της χώρας. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
12:46 18/08/2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε και ο Μανέ πανηγύρισε με “siu”

aek1924.gr
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε για τρίτο διαδοχικό ματς και ο Μανέ έσπευσε να πανηγυρίσει μαζί του με “siu”. Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος σκόραρε για τρίτο διαδοχικό ματς της Αλ Νασρ. Ο “CR7” άνοιξε το σκορ στον αγώνα της ομάδας του με την Ραζά Καζαμπλάνκα για το κύπελλο πρωταθλητριών Αραβικών ομάδων. […] The post Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε και ο Μανέ πανηγύρισε με “siu” appeared first on AEK1924.gr.
19:37 06/08/2023

Ρονάλντο: «Καυτός» Κριστιάνο, σκόραρε για τρίτο διαδοχικό ματς και έκανε «Siu» με τον Μανέ (vid)

Gazzetta
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε με καταπληκτικό σουτ κόντρα στη Ράγια Καζαμπλάνκα, βρήκε δίχτυα για τρίτο διαδοχικό ματς με τη φανέλα της Αλ Νασρ και πανηγύρισε με «Siu» μαζί με τον Μανέ.
19:00 06/08/2023

Σήκωσε το Τσάμπιονς Λιγκ Αφρικής η Αλ Αχλί

aek1924.gr
Η αιγυπτιακή Αλ Αχλί, κατέκτησε για 11η φορά στην Ιστορία της το Champions League Αφρικής, χάρη στην ισοπαλία 1-1 που απέσπασαν στην Καζαμπλάνκα και στον δεύτερο τελικό, από την Γουϊντάντ Οι Αιγύπτιοι, έφθασαν στην κατάκτηση του τροπαίου, καθώς στον πρώτο τελικό, είχαν επικρατήσει, στο Κάϊρο, με 2-1. Μπροστά στους χιλιάδες φιλάθλους τους, που δημιούργησαν μία […] The post Σήκωσε το Τσάμπιονς Λιγκ Αφρικής η Αλ Αχλί appeared first on AEK1924.gr.
11:37 12/06/2023

Μαρόκο: Πέντε οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου στην Καζαμπλάνκα

Zougla
Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν κατέρρευσε την Πέμπτη κτίριο σε βιομηχανική ζώνη κοντά στην Καζαμπλάνκα...
02:00 11/06/2023

Ο Τιτανικός των Βουνών: Η ιστορία πίσω από τον σιδηροδρομικό σταθμό που έγινε 5άστερο ξενοδοχείο

ProtoThema.gr
Τον ονόμασαν «Τιτανικό των Βουνών». Για κάποιους άλλους ήταν η «Καζαμπλάνκα των Πυρηναίων». Από τις αίθουσές του με τα 365 παράθυρα πέρασαν κατάσκοποι, τυχοδιώκτες, μυστικά φορτία χρυσού, φυγάδες Εβραίοι, ακόμα και σταρ του σινεμά.
11:48 21/05/2023

Οπαδός με αλυσοπρίονο σκόρπισε τον τρόμο σε αγώνα στο Champions League Αφρικής

aek1924.gr
Χάος προκλήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα μεταξύ Εσπεράνς Τούνις – Καμπίλιε στο Champions League Αφρικής, καθώς οπαδός με αλυσοπρίονο έσπειρε τον τρόπο στο γήπεδο Μετά τον θάνατο 29χρονης γυναίκας το Σάββατο (29/4) έξω από το γήπεδο της Καζαμπλάνκα πριν από την αναμέτρηση της Ράγια με την Αλ Αχλί στο πλαίσιο του δεύτερου προημιτελικού στο Champions […] The post Οπαδός με αλυσοπρίονο σκόρπισε τον τρόμο σε αγώνα στο Champions League Αφρικής appeared first on AEK1924.gr.
11:36 02/05/2023

Ασφυκτικός θάνατος για οπαδό στην Αφρική

naftemporiki.gr
Οι αρχές της Καζαμπλάνκα ξεκίνησαν έρευνα μετά τον θάνατο μιας οπαδού έξω από τις πύλες του σταδίου «Μοχάμεντ V» πριν από τον αγώνα της τοπικής Ράγια με την Αλ Αχλί… Ασφυκτικός θάνατος για οπαδό στην Αφρική - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
15:22 30/04/2023

Νεκρή φίλαθλος από ασφυξία στο αφρικανικό Champions League

matrix24.gr
Οι αρχές της Καζαμπλάνκα ξεκίνησαν έρευνα μετά τον θάνατο μιας οπαδού έξω από τις πύλες του σταδίου «Μοχάμεντ V» πριν από τον αγώνα της τοπικής Ράγια με την Αλ Αχλί για τα προημιτελικά του αφρικανικού Champions League, το Σάββατο (29/4).
14:16 30/04/2023

Τραγωδία στο Μαρόκο - Νεκρή 29χρονη οπαδός σε επεισόδια με την αστυνομία (video)

NewsBomb
Θρήνος στο Μαρόκο για την 29χρονη Νούρα, οπαδό της Ράγια Καζαμπλάνκα, η οποία έχασε τη ζωή της για άγνωστους μέχρι…Περισσότερα...
13:14 30/04/2023

Νεκρή 29χρονη οπαδός μετά από πανικό σε γήπεδο στο Champions League Αφρικής

Newsit
Απίστευτες εικόνες χάους πριν το παιχνίδι της Ράγια Καζαμπλάνκα με την Αλ Αχλί για το Champions League Αφρικής στο Μαρόκο, με οπαδούς να συνωστίζονται στην προσπάθειά τους να μπουν στο γήπεδο. Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν ΜΜΕ του εξωτερικού, χιλιάδες παράνομοι οπαδοί βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός άνθρωποι που είχαν πληρώσει ... Περισσότερα To άρθρο Νεκρή 29χρονη οπαδός μετά από πανικό σε γήπεδο στο Champions League Αφρικής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:02 30/04/2023

Μαρόκο: Τραγωδία με απολογισμό μία νεκρή οπαδό πριν από το Ράγια Καζαμπλάνκα-Αλ Αχλί (vid)

Gazzetta
Πανικός επικράτησε έξω από το γήπεδο της Ράγια Καζαμπλάνκα πριν από το ματς με την Αλ Αχλί, με χιλιάδες οπαδούς που είχαν εισιτήριο να συσσωρεύονται σε θύρες και μία νεαρή Μαροκινή οπαδό να χάνει τη ζωή της.
12:32 30/04/2023

Greek & Beautiful: Τρεις νέες Ελληνίδες, λαμπερές, ταλαντούχες, δυναμικές και ατρόμητες

ProtoThema.gr
Οι Ίντρα Κέιν, Έλενα Καζαμπλάνκα και Ξένια Ντάνια μάς γοητεύουν με το χιούμορ, την ομορφιά και την τέχνη τους και αλλάζουν το αφήγημα για τις υπόλοιπες Αφροελληνίδες γυναίκες σήμερα.  
10:32 18/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load