#Καϊσερί

Α1 Μπάσκετ Γυναικών: Εντός έδρας ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ηρακλή

filathlos.gr
Α1 Μπάσκετ Γυναικών: Εντός έδρας ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ηρακλή 14/10/2023 Συνεχίζεται η δράση στην Α1 Γυναικών με το πρόγραμμα του Σάββατου να περιλαμβάνει πέντε αγώνες, οι οποίες θα διεξαχθούν όλες μεσημεριανή ώρα. Ξεχωρίζει το παιχνίδι του Αθηναίικου με τον Πρωτέα Βούλας, ενώ ο Ολυμπιακός μετά τον θρίαμβο στην Τουρκία κόντρα στην Καϊσερί στα πλαίσια της πρεμιέρας του Eurocup, αντιμετωπίζει τα κορίτσια του Ηρακλή. Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας: 13:00 ΓΑΣ Ευνίκος – ΠΑΣ Γιάννινα 13:00 ΠΑΟΚ – Νίκη Λευκάδας 13:30 Αθηναϊκός – Πρωτέα Βούλας 14:00 Ελευθερία Μοσχάτου – Χανιά 15:00 Ολυμπιακός – Ηρακλής
09:46 14/10/2023

Η έκπληξη του Χουλουσί Ακάρ στον Δημήτρη Κολοβέτσιο - Μίλησε σε ανοικτή ακρόαση με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο

Newsit
Κατά την επίσκεψή του στην Καισάρεια και στην ποδοσφαιρική ομάδα, Καϊσερίσπορ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκία, Χουλουσί Ακάρ, αιφνιδίασε τον Έλληνα αμυντικό της ομάδας Δημήτριο Κολοβέτσιο και τον έβαλε να συνομιλήσει με τον Έλληνα υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο. Η γειτονική Τουρκία βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο ενόψει του δεύτερου γύρου της “μάχης” του Ρετζέπ Ταγίπ ... Περισσότερα To άρθρο Η έκπληξη του Χουλουσί Ακάρ στον Δημήτρη Κολοβέτσιο - Μίλησε σε ανοικτή ακρόαση με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:18 22/05/2023

Καϊσερίσπορ: Σκόραρε ο Κολοβέτσιος στον προημιτελικό του Κυπέλλου Τουρκίας κόντρα στη Φενέρ (vid)

aek1924.gr
Βρήκε δίχτυα στον προημιτελικό του Κυπέλλου Τουρκίας με τη Φενέρμπαχτσε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στην 27η συμμετοχή του στην τρέχουσα σεζόν βρήκε τον δρόμος προς τα δίχτυα. Στο 18ο λεπτό του νοκ άουτ εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός και αρχηγός πλέον της ομάδας του προωθήθηκε στην αντίπαλη περιοχή […] The post Καϊσερίσπορ: Σκόραρε ο Κολοβέτσιος στον προημιτελικό του Κυπέλλου Τουρκίας κόντρα στη Φενέρ (vid) appeared first on AEK1924.gr.
23:22 06/04/2023

Άπιαστη κεφαλιά και γκολ ο Κολοβέτσιος στην έδρα της Φενέρμπαχτσε

NewsBomb
Αγώνας για το κύπελλο Τουρκίας με τη Φενέρμπαχτσε να υποδέχεται την Καϊσερίσπορ και τον Δημήτρη Κολοβέτσιο να σημειώνει όμορφο γκολ…Περισσότερα...
21:34 06/04/2023

Ο ΠΑΟΚ, ο Μενσά και το σενάριο

thessports.gr
Μεταγραφική φήμη έρχεται για τον ΠΑΟΚ από την Γκάνα, αλλά για ποδοσφαιριστή, που τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα. Πιο αναλυτικά, η ιστοσελίδα newsghana μπλέκει τους ασπρόμαυρους με τον Μπέρναντ Μένσα της Καϊσερίσορ. Πρόκειται για 28χρονο μέσο, που θεωρείται ως ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας του, έχει σημειώσει τρία γκολ και μία ασίστ […] The post Ο ΠΑΟΚ, ο Μενσά και το σενάριο first appeared on ThesSports.
10:46 31/03/2023

Κολοβέτσιος …2025 στην Καϊσερίσπορ

tromaktiko.gr
Στην Καϊσερίσπορ θα συνεχίσει την καριέρα του έως το καλοκαίρι του 2025 ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο διεθνής Ελληνας αμυντικός έμενε ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, όμως η διοίκηση της τουρκικής ομάδας είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό τις διαδικασίες για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για άλλα δύο χρόνια. Το συμβόλαιο του 31χρονου στόπερ υπεγράφη το μεσημέρι […] The post Κολοβέτσιος …2025 στην Καϊσερίσπορ appeared first on Tromaktiko.gr.
03:08 23/03/2023

Τουρκία: Επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Καϊσερίσπορ έως το 2025 ο Κολοβέτσιος

Zougla
Στην Καϊσερίσπορ θα συνεχίσει την καριέρα του έως το καλοκαίρι του 2025 ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός έμενε ελεύθερος το προσεχές...
19:56 22/03/2023

Ανανέωσε με την Καϊσερίσπορ ο Κολοβέτσιος (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Ανανέωσε με την Καϊσερίσπορ ο Κολοβέτσιος (ΦΩΤΟ) 22/03/2023 Στην Τουρκία θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο άλλοτε αμυντικός της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Καϊσερίσπορ έως το καλοκαίρι του 2025! Να θυμίσουμε πως ο Κολοβέτσιος αγωνίζεται στην τουρκική ομάδα από το καλοκαίρι του 2020όταν κι έφυγε από τον Παναθηναϊκό ως ελεύθερος. Φέτος, ο Κολοβέτσιος έχει πραγματοποιήσει 25 συμμετοχές όντας από τα βασικά «γρανάζια» της ομάδας παίζοντας συνολικά για 2.201 αγωνιστικά λεπτά. Συνολικά έχει φορέσει την φανέλα της τουρκικής ομάδας σε 83 παιχνίδια κι έχει σκοράρει δύο τέρματα.  
16:23 22/03/2023

Απαγορεύουν στους οπαδούς της Φενέρ να δουν εκτός έδρας ματς επειδή ζητούσαν την παραίτηση του Ερντογάν

Newsbeast.gr
Οι τουρκικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι η ποδοσφαιρική ομάδα της Φενερμπαχτσέ θα ταξιδέψει για έναν εκτός έδρας της αγώνα το Σάββατο χωρίς τους φιλάθλους της, ορισμένοι από τους οποίους κάλεσαν με συνθήματά τους το περασμένο Σάββατο την κυβέρνηση να παραιτηθεί μετά τον καταστροφικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου. «Ψέματα, εξαπάτηση, έχουν περάσει 20 χρόνια, παραιτηθείτε!» φώναζαν οι οπαδοί της ομάδας της Κωνσταντινούπολης κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πρωταθλήματος με την Κόνιασπορ. Σήμερα, μια επιτροπή ασφαλείας της κεντρικής επαρχίας Καϊσερί (Καισάρεια) ανακοίνωσε, χωρίς να κάνει αναφορά σε αυτά τα αντικυβερνητικά συνθήματα, ότι κανένας φίλαθλος της Φενερμπαχτσέ δεν μπορεί να παρευρεθεί στο
19:00 28/02/2023

Ο Τάσος Μπακασέτας άνοιξε το δρόμο για την ανατροπή της Τράμπζονσπορ

Newsit
Ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τάσου Μπακασέτα στο 78′, άνοιξε το δρόμο για την ανατροπή και νίκη της Τράμπζονσπορ επί της Καϊσερίσπορ στην Καισάρεια (2-1), σε αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος. Η Τράμπζονσπορ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 24΄, από γκολ του Γκαβράνοβιτς, αλλά ο αρχηγός της εθνικής, Τάσος Μπακασέτας, ισοφάρισε από την ... Περισσότερα To άρθρο Ο Τάσος Μπακασέτας άνοιξε το δρόμο για την ανατροπή της Τράμπζονσπορ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:04 01/10/2022

Το «κόλλησε» με το… καλημέρα ο Μακέντα στην Τουρκία!

filathlos.gr
Το «κόλλησε» με το… καλημέρα ο Μακέντα στην Τουρκία! 17/07/2022 Ακόμα δεν έβαλε τις υπογραφές ο Φεντερίκο Μακέντα και ξεκίνησε να «παστελώνει»! Ο Ιταλός πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού βρέθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της Ανκαραγκούτσου στο πρώτο φιλικό της ομάδας από τη στιγμή που απέκτησε τον «Κίκο» και αυτός με τη σειρά του βρήκε δίχτυα. Συγκεκριμένα, ο Μακέντα άνοιξε λογαριασμό στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση της τουρκικής ομάδας απέναντι στην Καϊσερίσπορ, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 78ο λεπτό της συνάντησης. Το σκορ αυτό ήταν και το τελικό του αγώνα.
14:50 17/07/2022

Περίεργο δημοσίευμα για Άμραμπατ

filathlos.gr
Περίεργο δημοσίευμα για Άμραμπατ 05/06/2022 Ο Νόρντιν Άμραμπατ είναι φευγάτος από την ΑΕΚ, καθώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία, λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος που έχει προκύψει. Την ίδια στιγμή, πάντως, υπάρχουν διάφορα σενάρια για το μέλλον του κι ένα εξ αυτών τον συνδέει με την Τουρκία. Δημοσιογράφος από τη γειτονική χώρα έγραψε ότι «ο μάνατζερ του Μαροκινού έχει προτείνει τον παίκτη στις Χατάισπορ και Καϊσερίσπορ». Σημειώνεται ότι ο 35χρονος άσος αγωνίστηκε στο παρελθόν στις Γαλατασαράι και Καϊσερίσπορ, έχοντας «χτίσει» πολύ καλό όνομα στην Τουρκία.
10:23 05/06/2022

Μαχαιρώματα και σπασμένα πούλμαν πριν τον τελικό Καϊσερίσπορ-Σίβασπορ (vid+pics, σκληρές εικόνες)

onsports.gr
Σοβαρά επεισόδια στην Τουρκία ανάμεσα σε οπαδούς της Καϊσερίσπορ και…
13:10 26/05/2022

Φουλάρει για νταμπλ η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα – Σιώπη

pressaris.gr
Το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας έκανε η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα-Σιώπη. Οι «μποντομαβιλέρ» νίκησαν εντός έδρας με 1-0 την Καϊσερίσπορ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Τουρκίας που διεξήχθη στην Τραπεζούντα. The post Φουλάρει για νταμπλ η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα – Σιώπη appeared first on pressaris.gr.
22:54 19/04/2022

Καϊσερίσπορ-Γιώργος Δώνης «βλέπουν» Χατζηγιοβάνη

aek1924.gr
Οι προοπτικές του Χατζηγιοβάνη άμα δεν βρεθεί λύση με το ”τριφύλλι”. Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης επανέκαμψε στις αποστολές του Παναθηναϊκού. Και στην ενδεκάδα μετά από αρκετό καιρό. Και καλείται να προσφέρει ενόψει της προσπάθειας για έξοδο στην Ευρώπη και την κατάκτηση Κυπέλλου. Λογικό είναι επαγγελματίας και δεμένος με το “τριφύλλι”. Μια πολύτιμη βοήθεια εφόσον μπορεί να […] The post Καϊσερίσπορ-Γιώργος Δώνης «βλέπουν» Χατζηγιοβάνη appeared first on AEK1924.gr.
12:38 13/02/2022

Τα τυπικά για Άλιμπετς στον Ατρόμητο

filathlos.gr
Τα τυπικά για Άλιμπετς στον Ατρόμητο 28/01/2022 Ο Ατρόμητος ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μία ακόμα μεταγραφική κίνηση στο φετινό χειμερινό παζάρι. Οι Ρουμάνοι επιβεβαιώθηκαν, αφού όντως οι Περιστεριώτες έχουν φέρει στην Ελλάδα από χθες τον Ντένις Άλιμπετς, ο οποίος σήμερα θα ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του. Ο Ρουμάνος επιθετικός θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους κυανόλευκους, ενώ θα πραγματοποιήσει και την πρώτη προπόνηση με τη καινούρια του ομάδα. Ατρόμητος και Καϊσερίσπορ έχουν δώσει χέρια για τον δανεισμό του 31χρονου άσου και μένουν μόνο τα τυπικά πλέον.
12:36 28/01/2022

Ατρόμητος: Πάει για το «μπαμ» με Άλιμπετς

pressaris.gr
Για την απόκτηση του διεθνούς Ρουμάνου επιθετικού Ντένις Άλιμπετς, προκειμένου να ενισχύσει την γραμμή κρούσης του κινείται ο Ατρόμητος. Ο Άλιμπετς αγωνίζεται στην τουρκική Καϊσερίσπορ ως δανεικός από την Κλουζ. Η ομάδα του Περιστερίου κάνει προσπάθειες, προκειμένου να τον αποκτήσει τον παίκτη, από την τουρκική ομάδα με την μορφή δανεισμού. Το κασέ του παίκτη ανέρχεται […] The post Ατρόμητος: Πάει για το «μπαμ» με Άλιμπετς appeared first on pressaris.gr.
15:50 26/01/2022

Ντου προέδρου στην Τουρκία κι επίθεση στον διαιτητή – Τον συγκράτησε ο τερματοφύλακας

Newsit
Χαμός σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Τουρκία, πρόεδρο ομάδας να κάνει ντου στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να επιτεθεί στον διαιτητή και τον τερματοφύλακα να τον σταματάει την τελευταία στιγμή. Ο πρόεδρος της Μαλάτιασπορ μπούκαρε στο γήπεδο για να επιτεθεί στον διαιτητή του αγώνα με την Καϊσερίσπορ, με τον τερματοφύλακα της ομάδας του να τον σταματάει. Ο ... Περισσότερα To άρθρο Ντου προέδρου στην Τουρκία κι επίθεση στον διαιτητή – Τον συγκράτησε ο τερματοφύλακας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:48 23/12/2021

Τζόλης για Μπαρτσελόνα! (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Τζόλης για Μπαρτσελόνα! (ΦΩΤΟ) 13/10/2021 Ο πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ και νυν της Νόριτς, Χρήστος Τζόλης, βρίσκεται στη λίστα των παικτών που εξετάζει η Μπαρτσελόνα! Σύμφωνα με την καταλανική «Sport», «με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη Μπαρτσελόνα, οι "μπλαουγκράνα" είναι αναγκασμένοι να ποντάρουν σε ταλέντα τύπου Εμρέ Ντεμίρ που τον πήραν με 2 εκατ. ευρώ από την Καϊσερίσπορ και τον "έδεσαν" με συμβόλαιο έως το 2027 και ρήτρα 400 εκατ. ευρώ», με αποτέλεσμα μεταξύ άλλων ποδοσφαιριστών η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν να «τσεκάρει» και τον διεθνή Έλληνα άσο. Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως «ο Χρήστος Τζόλης έκανε ποιοτικό άλμα το
16:22 13/10/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load