#Καρκίνος Πνεύμονα

Καρκίνος Πνεύμονα: Σε δύο χώρες της Ευρώπης αποζημιώνεται η νέα αξονική χαμηλής ακτινοβολίας

iatropedia.gr
Ο προσυμπτωματικός έλεγχος για τον καρκίνο του πνεύμονα με την εξέταση Low Dose TC αποζημιώνεται μόνο στην Κροατία και την Πολωνία. The post Καρκίνος Πνεύμονα: Σε δύο χώρες της Ευρώπης αποζημιώνεται η νέα αξονική χαμηλής ακτινοβολίας appeared first on Iatropedia.
16:09 17/04/2024

Καρκίνος Πνεύμονα: Έρευνα του NHS λέει ότι το 70% μπορεί να διαγνωστεί σε πρώιμο στάδιο

lykavitos.gr
Με μία απλή αξονική τομογραφία ανιχνεύεται το 70% των καρκίνων στον πνεύμονα σε πρώιμο στάδιο. Αυτό αναφέρει νέα έρευνα του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας (NHS). H επιστημονική κοινότητα χαιρέτησε την ανακοίνωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS), ως «σημαντική ανακάλυψη» για τη θεραπεία του καρκίνου του πνεύμονα, Η μελέτη του NHS δείχνει ότι θα μπορούσαν […] The post Καρκίνος Πνεύμονα: Έρευνα του NHS λέει ότι το 70% μπορεί να διαγνωστεί σε πρώιμο στάδιο first appeared on Lykavitos.gr.
05:01 16/02/2021

Καρκίνος Πνεύμονα: Το “αθώο” σύμπτωμα που σε προειδοποιεί και δεν πρέπει να αγνοήσεις

newsitamea.gr
Καρκίνος του πνεύμονα: Πρόκειται για ένα συνηθισμένος και θανατηφόρο καρκίνο. Τα συμπτώματά του παρουσιάζονται στα μετέπειτα και όχι… The post Καρκίνος Πνεύμονα: Το “αθώο” σύμπτωμα που σε προειδοποιεί και δεν πρέπει να αγνοήσεις appeared first on Newsitamea.gr.
08:06 11/11/2020

Καρκίνος Πνεύμονα: Να γιατί μειώνεται θεαματικά ο κίνδυνος για τους πρώην καπνιστές

newsitamea.gr
Με τη διακοπή του καπνίσματος δεν σταματά απλώς η βλάβη The post Καρκίνος Πνεύμονα: Να γιατί μειώνεται θεαματικά ο κίνδυνος για τους πρώην καπνιστές appeared first on Newsitamea.gr.
08:15 01/02/2020

Καρκίνος Πνεύμονα: Τα 50 μέτρα που αυξάνουν τον κίνδυνο κατά 10%

newsitamea.gr
Νέους φόβους για την υγεία εγείρει πρόσφατη έρευνα για την The post Καρκίνος Πνεύμονα: Τα 50 μέτρα που αυξάνουν τον κίνδυνο κατά 10% appeared first on newsitamea.gr.
07:15 27/11/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load