#Κατερίνα Βρανά

Κατερίνα Βρανά: Η συγκλονιστική αδημοσίευτη φωτογραφία από την εντατική του νοσοκομείου της Μαλαισίας

tlife.gr
Η Κατερίνα Βρανά έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση το μεσημέρι της Τρίτης 23/4 στον προσωπικό της λογαριασμό To άρθρο Κατερίνα Βρανά: Η συγκλονιστική αδημοσίευτη φωτογραφία από την εντατική του νοσοκομείου της Μαλαισίας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:10 24/04/2024

Η Κατερίνα Βρανά απαντά για την προσωπική της ζωή: «Είναι η πρώτη φορά που είμαι οικειοθελώς ελεύθερη»

tlife.gr
Η Κατερίνα Βρανά βρέθηκε καλεσμένη στο Fay’s Time με τη Φαίη Σκορδά, το μεσημέρι της Τετάρτης To άρθρο Η Κατερίνα Βρανά απαντά για την προσωπική της ζωή: «Είναι η πρώτη φορά που είμαι οικειοθελώς ελεύθερη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 24/04/2024

Κατερίνα Βρανά: Γιορτάζει τα δεύτερα γενέθλιά της με συγκλονιστικές αναρτήσεις

Newsit
Συγκίνηση προκάλεσε η Κατερίνα Βρανά σε ανάρτησή της που «στέκεται όρθια» μετά το ατύχημά της 7 χρόνια πριν. Η ηθοποιός από το 2017, κάνει δύο γενέθλια γιορτάζοντας τη γέννησή της αλλά και την επιβίωσή της. Σαν σήμερα (23.04.2024) και λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά της, η ηθοποιός έφτασε ένα βήμα πριν τον θάνατο το 2017 ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Βρανά: Γιορτάζει τα δεύτερα γενέθλιά της με συγκλονιστικές αναρτήσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:01 23/04/2024

Κατερίνα Βρανά: Συγκινεί με τα γενέθλιά της - "Γιορτάζω μία που γεννήθηκα και μία που δεν πέθανα"

Παραπολιτικά
«Στις 15 Απριλίου είναι τα γενέθλιά μου. 23 Απριλίου είναι η μέρα που σχεδόν πέθαινα. Οπότε έχουμε πλέον μπει επίσημα στην Εορταστική Εβδομάδα Επιβίωσης και Γενεθλίων» ανέφερε η Κατερίνα Βρανά
13:01 23/04/2024

Κατερίνα Βρανά: Η ανάρτησή της για τα «7 χρόνια επιβίωσης»

neolaia.gr
Η Κατερίνα Βρανά έχει μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε σε ένα ταξίδι της στη Μαλαισία, όπου υπέστη διάτρηση εντέρου με αποτέλεσμα να πάθει σηψαιμία και αυτό να οδηγήσει, μεταξύ άλλων, στην παράλυση.
10:47 23/04/2024

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που η Κατερίνα Βρανά γεννήθηκε και «ξαναγεννήθηκε»

queen.gr
«15 Απριλίου είναι τα γενέθλιά μου. 23 Απριλίου είναι η μέρα που σχεδόν πέθαινα. Οπότε έχουμε πλέον μπει επίσημα στην Εορταστική Εβδομάδα Επιβίωσης και Γενεθλίων! Γιορτάζω μία που γεννήθηκα και μία που δεν πέθανα! 7 Χρόνια Αναγέννησης, μπίτσεζ», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Βρανά.Περισσότερα...
14:17 22/04/2024

«Πωλητής για μία ώρα»: Οι καλλιτέχνες που στήριξαν το περιοδικό Σχεδία

enallaktikidrasi.com
Το περασμένο Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου, αγαπημένοι συμπολίτες μας φόρεσαν το κόκκινο γιλέκο του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» και στήριξαν τη δράση «Πωλητής για μία ώρα». Οι Κατερίνα Βρανά, Γιάννης Στάνκογλου, Νίκη Λυμπεράκη, Μαρία Κωνσταντάκη και Έλλη Τρίγγου βρέθηκαν σε δρόμους του κέντρο της Αθήνας και έστειλαν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης και αξιοπρέπειας. H πρωτοβουλιά «Πωλητής […] Editorial Team
10:00 13/02/2024

Κατερίνα Βρανά: “Είμαι ανάπηρη και μου την σπάει που δεν με λαμβάνουν υπόψη”

irafina.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή “I love ΣΟΥΚΟΥ” με τη Μπέττυ Μαγγίρα, βρέθηκε η Κατερίνα Βρανά την Κυριακή και μίλησε για τον προσωπικό της αγώνα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Απολαυστική, με τον μοναδικό τρόπο της, η Κατερίνα Βρανά αυτοσαρκάστηκε, μίλησε για τα κακώς κείμενα της Πολιτείας και την μικρή στροφή της κοινωνίας σε […]
21:46 03/12/2023

Ντερμπεντέρισσα: Η νέα παράσταση της Κατερίνας Βρανά στο Θέατρο Αργώ

monopoli.gr
Μετά τις sold out παραστάσεις της στο Θέατρο Αργώ, η Κατερίνα Βρανά επιστρέφει άκρως καλοκαιρινή με την «Ντερμπεντέρισσα».
15:53 21/09/2023

Κατερίνα Βρανά: «Δεν υπάρχουν πολλές ανύπαντρες στην ηλικία μου, εγώ ήμουν σε κώμα και έχασα χρόνο»

govastileto.gr
Η Κατερίνα Βρανά μίλησε στο περιοδικό Gala με αφορμή τη νέα της παράσταση «Ντερμπεντέρισσα». Η γνωστή stand up – κωμικός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σημερινή κοινωνία, αλλά και το βασικό στοιχείο που θα πρέπει να έχει ένας άνδρας προκειμένου να βρεθεί δίπλα της. «Δεν υπάρχουν και πολλές ανύπαντρες στην ηλικία μου. Όλα τα κορίτσια φρόντισαν […]
01:00 20/09/2023

Κατερίνα Βρανά: Το πρώτο για το οποίο ανησύχησα όταν ξύπνησα, ήταν το στήθος μου

Newsit
Η Κατερίνα Βρανά μαζί με τον πατέρα της, Κώστα, ήταν οι σημρινοί καλεσμένοι στην εκπομπή «Στούντιο 4», και αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στην ιδιαίτερη μεταξύ τους σχέση. «Στην εφηβεία την κρίση την πέρασα με την μητέρα μου πιο πολύ. Επειδή από τα 18-19 ήμουν Αγγλία μέχρι να γίνει όλο το συμβάν, δεν είχαμε τον χρόνο. Για ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Βρανά: Το πρώτο για το οποίο ανησύχησα όταν ξύπνησα, ήταν το στήθος μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:00 19/09/2023

Κατερίνα Βρανά: «Δεν υπάρχουν πολλές ανύπαντρες στην ηλικία μου – Εγώ ήμουν σε κώμα και έχασα χρόνο»

tlife.gr
Η Κατερίνα Βρανά μίλησε στο περιοδικό Gala και τον Λευτέρη Τρίγκα με αφορμή τη νέα της To άρθρο Κατερίνα Βρανά: «Δεν υπάρχουν πολλές ανύπαντρες στην ηλικία μου – Εγώ ήμουν σε κώμα και έχασα χρόνο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:10 19/09/2023

Κατερίνα Βρανά: Το πρωτότυπο δώρο θαυμάστριάς της – Έγινε… Playmobil

instyle.gr
H Κατερίνα Βρανά δέχθηκε ένα εκπληκτικά πρωτότυπο δώρο από θαυμάστριά της και δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της. Η γνωστή κωμικός έσπευσε να μοιραστεί στα social media φωτογραφία από το δωράκι που δέχθηκε, το οποίο δεν είναι κάτι άλλο από μία… Playmobil Κατερίνα, μία φιγούρα ολόιδια με την Κατερίνα Βρανά. “Η Δέσποινα από τα […] The post Κατερίνα Βρανά: Το πρωτότυπο δώρο θαυμάστριάς της – Έγινε… Playmobil appeared first on InStyle.
18:16 27/03/2023

Κατερίνα Βρανά: Έγινε Playmobil – Η ανάρτησή της στο Twitter

neolaia.gr
Ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο δώρο έλαβε από θαυμάστριά της η Κατερίνα Βρανά, καθώς η φαν της την έκανε Playmobil.
21:54 21/03/2023

Η Κατερίνα Βρανά μετά τη «Βρανάσταση» είναι μια γυναίκα φίνα «Ντερμπεντέρισσα» με ψηλοτάκουνα

queen.gr
«Έμαθα να προσέχω την υγεία μου παραπάνω. Πιο πριν νόμιζα πως είμαι Superwoman. Οι γόβες είναι τα αγαπημένα μου παπούτσια και τώρα τις φοράω συνέχεια χωρίς να πονάνε τα πόδια μου. Ασφαλώς και έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα. Και δυο και τρεις φορές». Η συνέντευξη που παραχώρησε στο Queen.gr με αφορμή την παράσταση «Ντερμπεντέρισσα».Περισσότερα...
18:04 28/12/2022

Ολοκληρώθηκαν τα Famous Comedy Nights από το Famous Grouse, το Νο1 ουίσκι της Σκωτίας*

Newsbeast.gr
Με ένα Χριστουγεννιάτικο Famous Comedy Night στο Faust, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, και άκρως γιορτινή διάθεση έριξαν αυλαία οι 6 βραδιές κωμωδίας, που διοργάνωσε το Famous Grouse για το κοινό.   Σε μία εποχή που το χιούμορ είναι απαραίτητο, 23 αγαπημένοι κωμικοί ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρέσυραν το κοινό σε 6 μοναδικές βραδιές γεμάτες γέλιο, καθεμία με διαφορετικό line up, όλες όμως με την ίδια μοναδική ενέργεια. Με κεντρικά πρόσωπα τους Λάμπρο Φισφή και  Δημήτρη Μακαλιά, από τη σκηνή του Famous Comedy Nights πέρασαν οι Άγγελος Σπηλιόπουλος, Στέλιος Ανατολίτης, Χάρης Νταρζάνος, Κατερίνα Βρανά, Παναγιώτης Κούδας, Γιάννης Ρούσσος, Χρύσα Κατσαρίνη, Μάριος Δημητρόπουλος, Δημήτρ
15:42 22/12/2022

Κατερίνα Βρανά: «Θα ήθελα η νέα χρονιά να μου φέρει solo show στο Netflix. Mια γυναίκα με αναπηρία ανοίγει έναν δρόμο»

okmag.gr
Η Κατερίνα Βρανά βρέθηκε καλεσμένη στο Dot και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αλλά δίνει και το δικό της μάθημα προς την αισιοδοξία. Η stand up comedian ανέφερε ότι η παράστασή της να καταφέρει να μπει στο Netflix, γιατί θα ανοίξει το δρόμο και σε άλλους ανθρώπους με αναπηρία. «Τα τελευταία χρόνια ακούω συνέχεια ότι είμαι […] The post Κατερίνα Βρανά: «Θα ήθελα η νέα χρονιά να μου φέρει solo show στο Netflix. Mια γυναίκα με αναπηρία ανοίγει έναν δρόμο» appeared first on OK! Magazine Greece.
15:58 03/12/2022

Κατερίνα Βρανά : «Έλεγα λίγο ακόμα, έκανα εμετό κάθε δύο μέρες, αγνόησα κάθε σημάδι»

Newside.gr
Καλεσμένη στο Dot. ήταν η κωμικός Κατερίνα Βρανά η οποία έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και εντελώς προσωπική. Η Κατερίνα Βρανά ήταν καλεσμένη στο Dot και μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που της άφησε την αναπηρία που έχει μέχρι σήμερα. «Πλέον έχω μεγαλύτερη αίσθηση πνευματικότητας. Δεν πιστεύω σε έναν Θεό αλλά όταν […] The post Κατερίνα Βρανά : «Έλεγα λίγο ακόμα, έκανα εμετό κάθε δύο μέρες, αγνόησα κάθε σημάδι» appeared first on NewSide.gr.
19:56 29/11/2022

Κατερίνα Βρανά: «Όχι, το να είσαι ανάπηρος στην Ελλάδα δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις»

tlife.gr
Η Κατερίνα Βρανά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν». Η γνωστή κωμικός η To άρθρο Κατερίνα Βρανά: «Όχι, το να είσαι ανάπηρος στην Ελλάδα δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:40 21/10/2022

Κατερίνα Βρανά για Αλέξη Κούγια: «Μήπως επειδή είναι τόσο κοντός του είναι τόσο εύκολο να πιάνει πάτο;»

okmag.gr
Η Κατερίνα Βρανά τοποθετείται με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο στα θέματα της επικαιρότητας. Αυτή τη φορά σχολίασε την υπερασπιστική γραμμή του Αλέξη Κούγια για τους αστυνομικούς του ΑΤ Ομονοίας τους οποίους κατήγγειλε μια 19χρονη για βιασμό. «Η κοπέλα ικανοποίησε μία φαντασίωση της. Δεν βρέθηκε ούτε ένας μώλωπας», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας για τον ιατροδικαστικό […] The post Κατερίνα Βρανά για Αλέξη Κούγια: «Μήπως επειδή είναι τόσο κοντός του είναι τόσο εύκολο να πιάνει πάτο;» appeared first on OK.
13:46 19/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load