#Κατερίνα Θεοχάρη

Κατερινα Θεοχαρη: Που το έκρυβε; Η κοντή από το παρά πέντε έχει ένα κορμι… Δες φωτογραφίες με μαγιό

koolnews.gr
Η Κατερίνα Θεοχάρη, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως “η κοντή” από την επιτυχημένη σειρά “Παρά Πέντε”, έχει εντυπωσιάσει το κοινό με το απίστευτα εντυπωσιακό της σώμα. Μπορεί ο χαρακτήρας που υποδυόταν να ήταν ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, σεμνότυφο και να περνούσε αρκετές φορές απαρατήρητο, ωστόσο στην πραγματική ζωή είναι μια γυναίκα που ξεχωρίζει […] The post Κατερινα Θεοχαρη: Που το έκρυβε; Η κοντή από το παρά πέντε έχει ένα κορμι… Δες φωτογραφίες με μαγιό appeared first on Koolnews.gr.
18:58 05/08/2023

Κατερίνα Θεοχάρη: Η αγνώριστη… κοντή από το «Παρά 5» που εντυπωσιάζει με τις πόζες της!

thecaller.gr
Η Κατερίνα Θεοχάρη, η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Παρά 5» εντυπωσιάζει με τις – κατά καιρούς- πόζες της στο Instagram!Η Κατερίνα Θεοχάρη, η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Παρά 5» εντυπωσιάζει με τις – κατά καιρούς- πόζες της στο Instagram!Η Κατερίνα Θεοχάρη, που βρίσκεται στη Σαντορίνη, τις τελευταίες μέρες δεν σταματά να μοιράζεται πλήθος από στιγμιότυπα στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι, λοιπόν, η Κατερίνα […]
22:48 06/08/2022

Η κοντή από το «Παρά Πέντε» με σέξι μπικίνι και τέλειες αναλογίες

in.gr
Η Κατερίνα Θεοχάρη προσέχει πολύ το σώμα της και γυμνάζεται καθημερινά. Το αποτέλεσμα φαίνεται στις φωτογραφίες.
22:22 06/08/2022

Η Κατερίνα Θεοχάρη φέρνει τσουνάμι στη Σαντορίνη με μικροσκοπικό μπικίνι

zappit.gr
Στην μαγευτική Σαντορίνη βρίσκεται η Κατερίνα Θεοχάρη μαζί με τις αγαπημένες της φίλες αυτό το διάστημα προκειμένου να απολαύσει στιγμές […] The post Η Κατερίνα Θεοχάρη φέρνει τσουνάμι στη Σαντορίνη με μικροσκοπικό μπικίνι appeared first on Zappit.
19:00 05/08/2022

Πώς είναι σήμερα η "κοντή" του "Παρά Πέντε", Κατερίνα Θεοχάρη - Η σέξι εμφάνιση με μίνι στενό φόρεμα [εικόνες]

thetoc.gr
Ποιος δεν θυμάται την... κοντή νύφη της Θεοπούλας, στην δημοφιλή σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, "Στο Παρά Πέντε";
09:56 08/07/2022

Κατερίνα Θεοχάρη: Με την κουζίνα «Ο Άλλος άνθρωπος» στη Ρουμανία για ανθρωπιστική βοήθεια

okmag.gr
Στο Συρέτ της Ρουμανίας βρέθηκε πριν από λίγες μέρες η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος άνθρωπος» για να προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια. Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος που από το 2011 έχει ξεκινήσει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία με την κοινωνική κουζίνα που μαγειρεύει για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη συυγκέντρωσε αγαθά πρώτης ανάγκης και έκανε μια αποστολή ως τη Ρουμανία. […] The post Κατερίνα Θεοχάρη: Με την κουζίνα «Ο Άλλος άνθρωπος» στη Ρουμανία για ανθρωπιστική βοήθεια appeared first on OK.
18:46 27/03/2022

Ηθοποιός του «Παρά 5» γυμνή στην μπανιέρα… με διαμαντικό στο λαιμό. Είναι η…

spoilers
11.3k Views by Nassosblog 4 Φεβρουαρίου, 2022, 11:00 πμ inCelebrity News OMG Την Κατερίνα Θεοχάρη την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την σειρά του Mega «Στο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ηθοποιός του «Παρά 5» γυμνή στην μπανιέρα… με διαμαντικό στο λαιμό. Είναι η…
11:16 04/02/2022

Η Μαρία Σολωμού και η Κατερίνα Θεοχάρη στην κάμερα του okmag: «Όλοι εμείς που αγαπάμε τα ζώα προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε»

okmag.gr
Η Μαρία Σολωμού και η Κατερίνα Θεοχάρη βρέθηκαν στο Μαρκόπουλο, στη βάση έκτακτης ανάγκης που στήθηκε για να βοηθηθούν τα πυρόπληκτα ζώα. Η Κατρίνα Τσάνταλη ενεργοποίησε και πάλι τους μηχανισμούς του A Little Shelter που έχει ιδρύσει εδώ και έναν χρόνο με την Τόνια Σωτηροπούλου και σε συνεργασία με το Dogs Voice διέσωσαν, βοηθούν να υιοθετηθούν τα […] The post Η Μαρία Σολωμού και η Κατερίνα Θεοχάρη στην κάμερα του okmag: «Όλοι εμείς που αγαπάμε τα ζώα προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε» appeared first on OK.
07:00 17/12/2021

Παρά Πέντε: Θυμάσαι την κοντή; Χτύπα ένα Astrazeneca και δες πως είναι σήμερα

koolnews.gr
Όλοι θυμόμαστε την «κοντή» από την επιτυχημένη σειρά «Παρά Πέντε». Κανένας μας όμως δεν φανταζόταν ότι η τηλεοπτική νύφη της Θεοπούλας διέθετε τέτοιο κορμί. Ο λόγος για την Κατερίνα Θεοχάρη, ένα κορίτσι χαμηλών τόνων στη σειρά, ένα σεμνότυφο κοριτσάκι που μάλλον περνούσε απαρατήρητη, επιβεβαιώνοντας το προσωνύμιο που της είχε προσάψει η αγαπημένη μας Θεοπούλα. Την […] The post Παρά Πέντε: Θυμάσαι την κοντή; Χτύπα ένα Astrazeneca και δες πως είναι σήμερα appeared first on Koolnews.gr.
15:00 11/12/2021

Κατερίνα Θεοχάρη: Η “κοντή” του Παρά Πέντε ποζάρει με εκκεντρικό summer look

okmag.gr
Την γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Στο Παρα Πέντε» που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες του Mega. Η Κατερίνα Θεοχάρη που έγινε ευρέως γνωστή με τον ρόλο της “κοντής”, μπορεί να πέρασε δύσκολα στα χέρια της Θεοπούλας, τελικά όμως κατάφερε να την κερδίσει. Η ηθοποιός είναι λάτρης των social media […] The post Κατερίνα Θεοχάρη: Η “κοντή” του Παρά Πέντε ποζάρει με εκκεντρικό summer look appeared first on OK.
19:00 23/08/2021

Θυμάστε την «κοντή» του Παρά Πέντε; Δείτε την πιο σέξι από ποτέ! (pics)

sportime.gr
Η Κατερίνα Θεοχάρη, η αλλιώς «κοντή» του Παρά Πέντε είναι πιο σέξι από ποτέ! Δείτε πως είναι σήμερα! Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
14:18 22/08/2021

Κατερίνα Θεοχάρη: Η “Γαρυφαλλιά” από το “Παρά Πέντε” ποζάρει με μαγιό και είναι στα καλύτερά της

tlife.gr
Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από δεκαπέντε χρόνια, από την πρώτη προβολή της σειράς, Παρά Πέντε, To άρθρο Κατερίνα Θεοχάρη: Η “Γαρυφαλλιά” από το “Παρά Πέντε” ποζάρει με μαγιό και είναι στα καλύτερά της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:58 21/08/2021

Η Κατερίνα Θεοχάρη από το Παρα πέντε… «σβήνει» το διαδίκτυο με το μπικίνι της

zappit.gr
Περίοδο χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς απολαμβάνει η ηθοποιός Κατερίνα Θεοχάρη όπως φαίνεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Και […] The post Η Κατερίνα Θεοχάρη από το Παρα πέντε… «σβήνει» το διαδίκτυο με το μπικίνι της appeared first on Zappit.
20:38 21/08/2021

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Με ποιες ηθοποιούς είναι αχώριστη τριάδα

okmag.gr
Η φιλία τους μετράει χρόνια ενώ τα τελευταία χρόνια κάθε καλοκαίρι πάνε διακοπές μαζί. Μιλάμε για την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τη Μαρία Σολωμού και την Κατερίνα Θεοχάρη. Φέτος, οι τρεις τους έκαναν ένα μεγάλο summer tour σε Κυκλάδες, Πάρο και Σκιάθο η τριάδα κατέληξε στα Κουφονήσια, για ένα πιο εναλλακτικό στυλ διακοπών. Οι τρεις γυναίκες είναι […] The post Ντορέττα Παπαδημητρίου: Με ποιες ηθοποιούς είναι αχώριστη τριάδα appeared first on OK.
20:16 16/08/2021

Μαρία Σολωμού: έφερε… μποφόρ στην Πάρο! Μαζί της ήταν και η Κατερίνα Θεοχάρη (φωτογραφίες)

spoilers
Δημοσιεύθηκε: 16 Αυγούστου 2021 09:40 Διακοπές σε όλο το Αιγαίο φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να κάνει η Μαρία Σολωμού. Δεν εξηγείται αλλιώς το… τουρ στα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρία Σολωμού: έφερε… μποφόρ στην Πάρο! Μαζί της ήταν και η Κατερίνα Θεοχάρη (φωτογραφίες)
09:46 16/08/2021

Σολωμού-Θεοχάρη – Ανέβασαν την θερμοκρασία στη Πάρο (pics)

to10.gr
Η Μαρία Σολωμού συνεχίζει τις διακοπές της με την κολλητή της φίλη Κατερίνα Θεοχάρη!
08:46 12/08/2021

Κατερίνα Θεοχάρη: Άλλος άνθρωπος η κοντή του Παρά 5 με μακρύ ξανθό μαλλί και κορμί λαμπάδα 14 χρόνια μετά

spoilers
Και ποιος δεν θυμάται την Κατερίνα Θεοχάρη μέσα από τον ρόλο της «κοντής» στην τηλεοπτική σειρά του MEGA «Στο Παρά 5»; Πλέον η ηθοποιός δεν... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατερίνα Θεοχάρη: Άλλος άνθρωπος η κοντή του Παρά 5 με μακρύ ξανθό μαλλί και κορμί λαμπάδα 14 χρόνια μετά
14:08 19/07/2021

Μαρία Σολωμού – Ντορέττα Παπαδημητρίου: απόδραση στα Κουφονήσια για τις Roomies

spoilers
Δημοσιεύθηκε: 29 Ιουνίου 2021 16:45 Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν στο Πορί στα Κουφονήσια, μαζί με την Κατερίνα Θεοχάρη. Μαρία Σολωμού – Ντορέττα Παπαδημητρίου: απόδραση στα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρία Σολωμού – Ντορέττα Παπαδημητρίου: απόδραση στα Κουφονήσια για τις Roomies
16:54 29/06/2021

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εκπέμπει summer vibes από τα Κουφονήσια

Παραπολιτικά
Διακοπές με τις φίλες της Μαρία Σολωμού και Κατερίνα Θεοχάρη
10:56 27/06/2021

Και το όνομα αυτού Δημήτριος – Το μυστήριο της βαπτίσεως από τον Ιερώνυμο

vimaorthodoxias.gr
ΛΑΡΙΣΑ – Η Κατερίνα Θεοχάρη απέκτησε πνευματικό τέκνο με τις ευλογίες του μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιερώνυμου ο οποίος τέλεσε το μυστήριο της βαπτίσεως στον Ιερό Ναό Λάρισας . Το όνομα αυτού , ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ!
16:16 14/06/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load