#Κορυδαλλός

Μετρό: Κλειστός και την Κυριακή ο σταθμός «Κορυδαλλός»

fosonline.gr
Κλειστός ο σταθμός «Κορυδαλλός» και την Κυριακή – Πώς εξυπηρετούνται οι επιβάτες
22:46 13/04/2024

Μετρό: Κλειστή η στάση «Κορυδαλλός» σήμερα Σάββατο και την Κυριακή

NewsBomb
Πως θα εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό Περισσότερα...
09:00 13/04/2024

Κλειστός το Σαββατοκύριακο ο σταθμός Μετρό «Κορυδαλλός»

euro2day.gr
Θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την εγκατάσταση νέου εξοπλισμού Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου. Πως θα εξυπηρετηθούν οι επιβάτες.
16:09 12/04/2024

Κορυδαλλός: Έφοδος της αστυνομίας στις φυλακές – Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα

documentonews.gr
Από την υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποιήθηκε το πρωί ειδική επιχειρησιακή δράση στο κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού, με… Το άρθρο Κορυδαλλός: Έφοδος της αστυνομίας στις φυλακές – Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
22:09 31/01/2024

Αττική- Κακοκαιρία: Δυνατό μπουρίνι, με κεραυνούς, χαλάζι και πτώση δέντρων – Απαγόρευση απόπλου από Ραφήνα, Πειραιά, Κέρκυρα (vids)

eretikos.gr
Αττική- Κακοκαιρία: Αρκετοί δρόμοι στην πρωτεύουσα μετατράπηκαν μέσα σε μερικά λεπτά σε ποτάμια. Συγκεκριμένα, ισχυρή καταιγίδα έπληξε την Αττική μετά τα μεσάνυχτα, η οποία συνοδεύτηκε και από χαλάζι. Η πυροσβεστική δέχθηκε κλήσεις κυρίως για κοπή δέντρων. Οι χρήστες στο Χ (πρώην Twitter) άνεβασαν βίντεο από το πέρασμα της κακοκαιρίας στην Αθήνα. Κορυδαλλός #κακοκαιρια pic.twitter.com/2d2p55xU3U — […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
07:58 07/01/2024

Μετρό: Άνοιξε ο σταθμός της Γραμμής 3 «Μανιάτικα»

eretikos.gr
Υπενθυμίζεται ότι οι σταθμοί «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα» στη Γραμμή 3 του Μετρό έκλεισαν σήμερα Δευτέρα 18/09 στις 15:30Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
20:58 18/09/2023

Κλείνουν στις 15:30 οι σταθμοί του Μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα»

news.gr
Σήμερα η ετήσια πορεία μνήμης προς τιμή του, δολοφονημένου από τη Χρυσή Αυγή, Παύλου Φύσσα
10:37 18/09/2023

Κλείνουν το μεσημέρι δύο σταθμοί του μετρό!

paraskhnio.gr
Mε εντολή της ΕΛ.ΑΣ, οι σταθμοί «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα» στη Γραμμή 3 του Μετρό θα κλείσουν σήμερα Δευτέρα 18/09 στις 15:30. Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς δίχως να πραγματοποιούν στάση. Οι σταθμοί θα επαναλειτουργήσουν με νεότερη εντολή της ΕΛ.ΑΣ. Το άρθρο Κλείνουν το μεσημέρι δύο σταθμοί του μετρό! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
10:28 18/09/2023

Κλειστός ο σταθμός Κορυδαλλός του Μετρό μετά από απειλή για βόμβα

Skai.gr
Η κυκλοφορία διεξάγεται προσωρινά στα τμήματα Δημοτικό Θέατρο - Νίκαι και Δουκίσσης Πλακεντίας - Αγ. Βαρβάρα.
00:37 29/08/2023

Νέα Φιλαδέλφεια: Άρχισαν οι μεταγωγές των 105 - Φόβοι για επίθεση στις φυλακές

ieidiseis.gr
Οδηγούνται σε 16 διαφορετικές φυλακές οι 105 που προφυλακίστηκαν για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.Οι ομάδες των προφυλακισμένων κατηγορούμενων για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον χαμό του 29χρονου Μιχάλη οδηγούνται αυτή την ώρα σε συνολικά 16 σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας, χωρισμένοι σε μικρές ομάδες. Δείτε τα πρώτα πλάνα από την μεγαγωγή τους: Οι κατηγορούμενοι θα μοιραστούν συνολικά στις εξής φυλακές: Κομοτηνή Μαλανδρίνο Γρεβενά Χίος Θεσσαλονίκη Κορυδαλλός Νιγρίτα Λάρισα Χανιά Κως Βόλος Ναύπλιο Τρίκαλα Γιάννενα Αυλώνας Στο διαβιβαστικό των αρχών περιλαμβάνεται ωστόσο ακόμη ένα πρόσωπο ελληνικής καταγωγής, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί πλή
11:46 14/08/2023

Κορυδαλλός: Βρέθηκε η 14χρονη που είχε χαθεί

tromaktiko.gr
Η περιπέτεια της Βενετίας Λ., 14 ετών, έληξε σήμερα το απόγευμα δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Πηγή The post Κορυδαλλός: Βρέθηκε η 14χρονη που είχε χαθεί appeared first on Tromaktiko.gr.
21:46 03/07/2023

Κορυδαλλός: Πώς το τζιπ του ΣΚΑΪ έφτασε στον «Ράμπο» – Τα χέρια που άλλαξε και οι 150.000 ευρώ

lamiafm1.gr
Νέες πληροφορίες για την υπόθεση της διπλής εκτέλεσης στον Κορυδαλλό. Όλη η «διαδρομή» του τζιπ που ανήκει στο ΣΚΑΪ μέχρι να φτάσει στα «χέρια» του  «Ράμπο» που δολοφονήθηκε. Ηυπόθεση της διπλής εκτέλεσης στον Κορυδαλλό έφερε ερωτήματα σχετικά με το τζιπ που είχαν τα θύματα και το οποίο άνηκε στον όμιλο του ΣΚΑΪ. Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων […] The post Κορυδαλλός: Πώς το τζιπ του ΣΚΑΪ έφτασε στον «Ράμπο» – Τα χέρια που άλλαξε και οι 150.000 ευρώ appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
10:53 14/06/2023

Διακοπή ρεύματος σήμερα 13/6 σε περιοχές της Αττικής και στο κέντρο της Αθήνας

ieidiseis.gr
Σε προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος προχωρά σήμερα Τρίτη 13/6 ο ΔΕΔΔΗΕ σε περιοχές της Αττικής. Αναλυτικά περιοχές και ώρεςΠρογραμματισμένη διακοπή ρεύματος θα έχουμε σήμερα 13 Ιουνίου, σύφωνα με τις ανακοινώσεις του ΔΕΔΔΗΕ σε περιοχές της Αττικής αλλά και σε σημεία της Αθήνας. Όπως ενημερώνει ο ΔΕΔΔΗΕ, καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση. Οι περιοχές που θα επηρεαστούν από τη διακοπή ρεύματος:  Αθήνα Πειραιάς Μέγαρα Ίλιον Βάρη Μαραθώνας Νίκαια Κορυδαλλός Καλλιθέα Ελληνικό Λαύριο Μαρούσι Βριλήσσια Δείτε τον πίνακα του ΔΕΔΔΗΕ:  
07:46 13/06/2023

Greek Mafia-Κορυδαλλός: Αυτό είναι το μαύρο SUV των εκτελεστών

eleftherostypos.gr
Το 80% των κινήσεων των εκτελεστών του συμβολαίου θανάτου στον Κορυδαλλό έχει αποτυπωθεί στα καθαρά βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της πολυκατοικίας όπου διέμεναν ο «Ράμπο» και ο «Νιόνιος». Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής εξετάζουν τις εικόνες σε συνδυασμό με όλο το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στην κατοχή τους, σε μια προσπάθεια […] Το άρθρο Greek Mafia-Κορυδαλλός: Αυτό είναι το μαύρο SUV των εκτελεστών εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
21:00 12/06/2023

Κορυδαλλός: «Τα παιδιά έκλαιγαν και φώναζαν μπαμπά» – Τι είπε μάρτυρας της διπλής εκτέλεσης

Newsique.gr
Οι δύο άνδρες που έπεσαν νεκροί στον Κορυδαλλό ήταν γνώριμοι των Αρχών για τη σχέση τους με κυκλώματα της νύχτας. Τον «γρίφο» της μαφιόζικης εκτέλεσης στον Κορυδαλλό καλούνται να λύσουν οι Αρχές, ενώ η γειτονιά όπου έγινε η δολοφονική επίθεση είναι σοκαρισμένη. Οι δύο νεκροί ήταν γνώριμοι των Αρχών για τη σχέση τους με κυκλώματα […] Το άρθρο Κορυδαλλός: «Τα παιδιά έκλαιγαν και φώναζαν μπαμπά» – Τι είπε μάρτυρας της διπλής εκτέλεσης εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
14:58 09/06/2023

Κορυδαλλός: Αυτό είναι το αυτοκίνητο των εκτελεστών – Το έκαψαν για να σβήσουν τα ίχνη τους

lamianow.gr
Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα κίνητρα της αιματηρής επίθεσης με δύο νεκρούς που έγινε την Τετάρτη (07.06.2023) στην οδό Σοφίας Βέμπο στον Κορυδαλλό. Στο σημείο στον Κορυδαλλό όπου έγινε -η μαφιόζικου τύπου- εκτέλεση έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες εντόπισαν άνδρα νεκρό μέσα σε IX αυτοκίνητο μάρκας Mercedes γαζωμένο από σφαίρες. Δίπλα ήταν άλλο ένα ΙΧ […] The post Κορυδαλλός: Αυτό είναι το αυτοκίνητο των εκτελεστών – Το έκαψαν για να σβήσουν τα ίχνη τους appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
12:37 08/06/2023

Κορυδαλλός: Γνωστός ως «Ράμπο» ο ένας από τους δύο που εκτελέστηκε

lamianow.gr
Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας και μέλη κυκλωμάτων που εμπλέκονται με το λαθρεμπόριο καυσίμων  κάνουν λόγο αστυνομικές πηγές Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας και μέλη κυκλωμάτων που εμπλέκονται με το λαθρεμπόριο καυσίμων αποδίδουν οι Αστυνομικοί τη διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό το βράδυ της Τετάρτης. Το αιματηρό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 22.30 όταν άγνωστοι, οι […] The post Κορυδαλλός: Γνωστός ως «Ράμπο» ο ένας από τους δύο που εκτελέστηκε appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
09:37 08/06/2023

Κορυδαλλός: Δολοφονική επίθεση με δύο νεκρούς

naftemporiki.gr
Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στον Κορυδαλλό με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στις 23:18 ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης… Κορυδαλλός: Δολοφονική επίθεση με δύο νεκρούς - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
07:00 08/06/2023

ΤΩΡΑ – Κορυδαλλός: Άγρια δολοφονία ατόμου στη μέση του δρόμου

tromaktiko.gr
Όχημα τύπου τζιπ, χρώματος μαύρο με δυο επιβαίνοντες άνοιξε πυρ κατά δυο ατόμων Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην οδό Σοφίας Βέμπο στον Κορυδαλλό, όχημα με δυο επιβαίνοντες και καλάσνικοφ άνοιξαν πυρ κατά δυο πεζών. Το ένα άτομο έπεσε νεκρό ενώ το δεύτερο είναι βαριά τραυματισμένο. Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο… The post ΤΩΡΑ – Κορυδαλλός: Άγρια δολοφονία ατόμου στη μέση του δρόμου appeared first on Tromaktiko.gr.
23:46 07/06/2023

Διακοπή ρεύματος σήμερα 1/6 σε περιοχές της Αττικής και στο κέντρο της Αθήνας

ieidiseis.gr
Σε προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος προχωρά σήμερα Πέμπτη 1/6 ο ΔΕΔΔΗΕ σε περιοχές της Αττικής. Αναλυτικά περιοχές και ώρεςΠρογραμματισμένη διακοπή ρεύματος θα έχουμε σήμερα 1 Ιουνίου, σύφωνα με τις ανακοινώσεις του ΔΕΔΔΗΕ σε περιοχές της Αττικής αλλά και σε σημεία της Αθήνας.  Όπως ενημερώνει ο ΔΕΔΔΗΕ, καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση. Οι περιοχές που θα επηρεαστούν από τη διακοπή ρεύματος: Αθήνα Γλυφάδα Κορυδαλλός Βουλιαγμένη Βάρη Παλαιό Φάληρο Μαραθώνας Παλλήνη Αχαρνές Ζωγράφου Κερατσίνι Δείτε τον πίνακα του ΔΕΔΔΗΕ:   &nb
07:46 01/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load