#Κυτταρίτιδα

Κυτταρίτιδα: 6 απλοί τρόποι για να τη μειώσουμε και να αποκτήσουμε πιο λείο και σφριγηλό σώμα

instyle.gr
Hint: Δεν θα αναφέρουμε τα προφανή, δηλαδή την ελάττωση του σωματικού λίπους και την άσκηση. Το καλοκαίρι πλησιάζει – ίσως πιο γρήγορα απ’ ό,τι περιμέναμε. Σε λίγο, θα βάλουμε τα μαγιό μας, θα φορέσουμε τα αέρινα φορέματά μας και θα απολαύσουμε τις δροσερές βουτιές στη θάλασσα. Τώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσουμε […] The post Κυτταρίτιδα: 6 απλοί τρόποι για να τη μειώσουμε και να αποκτήσουμε πιο λείο και σφριγηλό σώμα appeared first on InStyle.
16:46 06/04/2024

Κυτταρίτιδα: Τι κρύβεται πίσω από κάθε θεραπεία;

naftemporiki.gr
Η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά είναι εφικτό. Ναι, υπάρχουν λύσεις για τις επίμονες λακούβες που μας χαλάνε τη διάθεση, υπάρχει τρόπος να συσφίξουμε τον ιστό και… Κυτταρίτιδα: Τι κρύβεται πίσω από κάθε θεραπεία; - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
10:00 03/04/2024

Κυτταρίτιδα: 3 beauty Tips που την «σβήνουν»

eleftherostypos.gr
Beauty Tips: Η κυτταρίτιδα είναι ένα φυσικό και εντυπωσιακά κοινό φαινόμενο, καθώς αφορά τουλάχιστον το 80% των γυναικών. Επομένως, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ντρέπεστε για αυτή ή να νιώθετε άσχημα για το σώμα σας. Πώς δημιουργείται η κυτταρίτιδα Η κυτταρίτιδα σχηματίζεται όταν τα λιποκύτταρα κάτω από το δέρμα (τα οποία έχουμε όλοι, ανεξάρτητα […] Το άρθρο Κυτταρίτιδα: 3 beauty Tips που την «σβήνουν» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:50 29/04/2023

40 Διάσημες Κυρίες των Περιοδικών με Πραγματικά Πολύ Κυτταρίτιδα!

Newside.gr
Εκτός από το μύθο του Αϊ-Βασίλη, καταρρίπτεται και αυτός του αψεγάδιαστου σώματος πολλών celebrities, όπως ηθοποιοί, μοντέλα, τραγουδίστριες κλπ.. Ε ναι λοιπόν, έχουν κυτταρίτιδα! 1. Alessandra Ambrosio 2. Alicia Keys 3. Ashlee Simpson 4. Anne V 5. Beyonce 6. Blake Lively 7. Britney Spears 8. Cameron Diaz 9. Christina Aguilera 10. Christina Milan 11. Cindy […] The post 40 Διάσημες Κυρίες των Περιοδικών με Πραγματικά Πολύ Κυτταρίτιδα! appeared first on NewSide.gr.
13:26 13/12/2022

Κυτταρίτιδα; Πως θα βελτιώσετε την εικόνα της

Newsit
Όταν οκτώ στις δέκα γυναίκες την εμφανίζουν, υπάρχει τελικά κάποιος αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από την «ανθεκτική» και επίμονη κυτταρίτιδα; Με τον όρο κυτταρίτιδα αναφερόμαστε σε μία δερματική πάθηση, που προκαλείται από ποικίλους παράγοντες και χαρακτηρίζεται από αλλαγές στη δομή και τη λειτουργία των λιποκυττάρων, του συνδετικού ιστού και της μικροκυκλοφορίας αυτών των περιοχών ... Περισσότερα To άρθρο Κυτταρίτιδα; Πως θα βελτιώσετε την εικόνα της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:22 10/11/2022

ΞΕΣΠΑ η Έλλη Κοκκίνου για τα ρετούς και τα Botox: Κυτταρίτιδα έχουμε, δεν έχουμε και κέρατα στο κεφάλι

koolnews.gr
Πριν αρκετό καιρό και με αφορμή μία φωτογράφιση της Ναταλίας Γερμανού με μαγιό σε περιοδικό, δημιουργήθηκε τεράστιος ντόρος για το ρετουσάρισμα που γίνεται στα δημόσια πρόσωπα που φιλοξενούνται στα έντυπα! Ο ίδιος ντόρος έγινε και ακόμη πιο πρόσφατα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Δέσποινα Βανδή στο instagram Το θέμα έγινε τεράστιο αντικείμενο συζήτησης και […] The post ΞΕΣΠΑ η Έλλη Κοκκίνου για τα ρετούς και τα Botox: Κυτταρίτιδα έχουμε, δεν έχουμε και κέρατα στο κεφάλι appeared first on Koolnews.gr.
21:18 16/07/2022

Κυτταρίτιδα: Τι την προκαλεί και πώς αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά

iatropedia.gr
«Πληγή» για την συντριπτική πλειονότητα των γυναικών αποτελεί η κυτταρίτιδα, αφού ποσοστό 80-90% εξ αυτών έχουν σημεία στο δέρμα τους που δεν είναι λεία, αλλά θυμίζουν την φλούδα του πορτοκαλιού. The post Κυτταρίτιδα: Τι την προκαλεί και πώς αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά appeared first on Iatropedia.
17:08 07/07/2022

Σοφία Μασούρη: Κυτταρίτιδα και πως θα βελτιώσουμε την όψη φλοιού πορτοκαλιού στο δέρμα

irafina.gr
Η κυτταρίτιδα (που παρομοιάζεται με τη φλούδα του πορτοκαλιού στο δέρμα), προέρχεται από την ανομοιογενή κατανομή και αποθήκευση του λίπους στα λιποκύτταρα και αφορά όλες τις γυναίκες είτε έχουν παραπάνω βάρος είτε όχι. Μπορούμε να επιτύχουμε σημαντική βελτίωση με την ενέσιμη θεραπεία και το δέρμα φαίνεται πιο λείο και σφριγηλό. Φυσικά ο συνδυασμός με την […]
11:56 31/01/2022

Κυτταρίτιδα: Δεν την ξεχνάμε ούτε το χειμώνα – Τι πρέπει να πίνουμε για την καταπολέμηση

eleftherostypos.gr
Ποιος είπε ότι ο αγώνας για την κυτταρίτιδα σταματά τον Χειμώνα; Συνεχίζουμε να προσέχουμε τη διατροφή μας και, μάλιστα, να καταναλώνουμε τα παρακάτω ροφήματα που θα μάς βοηθήσουν πολύ. Πράσινο Τσάι Το πράσινο τσάι περιέχει αντιοξειδωτικά που μπορούν να βοηθήσουν να κρατηθεί το σώμα σας υγιές και να προλάβουν την... The post Κυτταρίτιδα: Δεν την ξεχνάμε ούτε το χειμώνα – Τι πρέπει να πίνουμε για την καταπολέμηση appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
15:40 15/11/2021

Δείτε πότε η ακμή εξελίσσεται σε θυλακίτιδα - Ποια τα συμπτώματα

pronews.gr
Η θυλακίτιδα συμβαίνει όταν τα σπυράκια και τα τριχοθυλάκια πάθουν βακτηριακή μόλυνση. Οι σοβαρές λοιμώξεις στην ακμή μπορούν, εκτός από σπυράκια, να προκαλέσουν μόνιμη απώλεια μαλλιών και ουλές, ακόμη και ήπια θυλακίτιδα, η οποία μπορεί να είναι δυσάρεστη και άσχημη. Αίτια – Παράγοντες που πυροδοτούν τη νόσο Το συχνότερο αίτιο της θυλακίτιδας είναι ο χρυσίζων σταφυλόκοκκος, ο οποίος προκαλεί είτε την επιπολής θυλακίτιδα (θυλακικό κηρίο του Bockhart), είτε την εν τω βάθει θυλακίτιδα. Άτομα που έχουν κοινή ακμή και λαμβάνουν αντιβιοτικά, μπορεί να εμφανίσουν θυλακίτιδα από Gram αρνητικά μικρόβια. Πιο σπάνια, μικροβιακή θυλακίτιδα μπορεί να προκληθεί από ψευδομονάδα (κυρίως σε άτομα που είναι σε α
23:08 25/09/2021

Πρήξιμο στα πόδια: Οι πιο επικίνδυνες αιτίες που κάνουν τα πόδια σας να πρήζονται

pronews.gr
Όλο και  περισσότεροι  άνθρωποι νομίζουν ότι μερικοί πιθανοί λόγοι για αυτό το ενοχλητικό σύμπτωμα είναι , η εγκυμοσύνη , ο τραυματισμός ή η εργασία που απαιτεί πολύ περπάτημα. Πολύς κόσμος όμως έχει πρησμένα πόδια χωρίς να ανήκει σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες. Τι ευθύνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Πρησμένα πόδια , αστράγαλοι και πέλματα είναι ενοχλητικά , πολλοί όμως υποθέτουν ότι είναι ακίνδυνα. Ίσως βάζετε τα πόδια σας ψηλά για λίγο , τα δροσίζεται ή τους δίνεται λίγο χρόνο να ξεκουραστούν. Φυσιολογικά , αυτά θα ήταν αρκετά, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που το πρήξιμο στα πόδια είναι σύμπτωμα για κάτι πολύ πιο σοβαρό.Αν τα πόδια σας , τουμπανιάζουν ξαφνικά ,μπορεί να είναι σημάδι μιας
07:12 07/09/2021

Κυτταρίτιδα: Το μηνιαίο διαιτολόγιο που θα σας κάνει να την ξεχάσετε

eleftherostypos.gr
Κάτι που ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει είναι ότι η δημιουργία της κυτταρίτιδας είναι ανεξάρτητη από την παχυσαρκία, δηλαδή μπορεί να εμφανιστεί και σε αδύνατα άτομα. Αντίθετα με το σωματικό βάρος, η εμφάνιση της κυτταρίτιδας εξαρτάται από το φύλο μιας και μόνος ένας στους εκατό άντρες εμφανίζει κυτταρίτιδα σε αντιδιαστολή... The post Κυτταρίτιδα: Το μηνιαίο διαιτολόγιο που θα σας κάνει να την ξεχάσετε appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
09:48 13/07/2021

6 celebrities που δε φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά για την κυτταρίτιδά τους

ipop.gr
Από τις ραγάδες μέχρι και τις τρίχες οι γυναίκες, για πάρα πολλά χρόνια, υποτίθεται πως θα έπρεπε να ντρέπονται για αρκετά μέρη του σώματός τους. Αυτοί οι μύθοι και οι ανασφάλειες έχουν περάσει από γενιά σε γενιά, παρά το γεγονός ότι η κυτταρίτιδα είναι ένα απολύτως φυσιολογικό και εντελώς αβλαβές σωματικό φαινόμενο. Κυτταρίτιδα έχει περίπου […] Το άρθρο 6 celebrities που δε φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά για την κυτταρίτιδά τους εμφανίζεται στο iPop.
19:00 10/07/2021

Προλαβαίνεις να πεις αντίο στην κυτταρίτιδα πριν ξεκινήσεις τα μπάνια του Καλοκαιριού; Τα 5 πιο σημαντικά tips που θα σε σώσουν από τον φλοιό πορτοκαλιού

ipop.gr
Το σώμα σου είναι σίγουρα ωραίο όπως κι αν είναι και η κυτταρίτιδα το Καλοκαίρι δεν πρέπει να σου χαλάει τα σχέδια της παραλίας. Ωστόσο, σίγουρα θες να δώσεις λίγη σημασία πριν ξεκινήσεις τις πολλές επισκέψεις στη θάλασσα, ακόμα κι αν αγαπάς πραγματικά το σώμα σου. Κυτταρίτιδα, μία λέξη που οι γυναίκες δεν θέλουμε να […] Το άρθρο Προλαβαίνεις να πεις αντίο στην κυτταρίτιδα πριν ξεκινήσεις τα μπάνια του Καλοκαιριού; Τα 5 πιο σημαντικά tips που θα σε σώσουν από τον φλοιό πορτοκαλιού εμφανίζεται στο iPop.
13:08 04/06/2021

Κυτταρίτιδα: Παράγοντες που την προκαλούν

el.gr
Η κυτταρίτιδα προκαλείται όταν ο οργανισμός δεν αποβάλλει φυσιολογικά τα απορρίμματα από τους νεφρούς και τους ιδρωτοποιούς αδένες. Το άρθρο Κυτταρίτιδα: Παράγοντες που την προκαλούν εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
10:04 04/06/2021

Βάλτε ένα παγάκι σε αυτό το σημείο στο κεφάλι σας και αυξήστε την ενέργειά σας

pronews.gr
Μπορείτε να φανταστείτε ότι ένα απλό παγάκι μπορεί να σας κάνει να δείχνετε νεότεροι και να αυξήσετε την ενέργειά σας; Εκτός από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παγάκια για να ισορροπήσετε ορισμένες διαταραχές. Ωστόσο, τα παγάκια δεν έχουν την ίδια ισχύ σε κάθε μέρος του σώματος. Για βέλτιστα αποτελέσματα, θα πρέπει να εντοπίσετε το ιδανικό σημείο πίεσης. Ψάξτε για το σημείο που βρίσκεται ακριβώς εκεί που συναντώνται το κεφάλι και ο λαιμός σας. Στον κινεζικό βελονισμό, το σημείο αυτό είναι γνωστό ως Φενγκ Fu. Μέθοδος Ακολουθήστε αυτές τις απλές οδηγίες και απολαύστε τα οφέλη αυτής της θεραπείας: Ξαπλώστε μπρούμυτα και τοποθετήστε ένα παγάκι άμεσα στο σημείο Feng Fu, ή την τρύπα στο πίσω μέρος
16:26 11/04/2021

Κυτταρίτιδα: Ο εχθρός των γυναικών

tromaktiko.gr
Χαρακτηρίζεται από μεταβολές στην επιφάνεια του δέρματος, που εμφανίζονται ως πτυχωτό ή τραυματισμένο δέρμα, κυρίως στους μηρούς και τους γλουτούς. Με την πρόοδο της τεχνολογίας και με ολοένα περισσότερες γυναίκες να αναζητούν κάποια θεραπεία, έχει πραγματοποιηθεί σημαντική έρευνα την τελευταία δεκαετία για την καλύτερη κατανόηση και θεραπεία της κυτταρίτιδας. Η κατανόηση του τρόπου με τον […] The post Κυτταρίτιδα: Ο εχθρός των γυναικών appeared first on tromaktiko.
23:04 05/03/2021

Κυτταρίτιδα: Ποιοι παράγοντες παίζουν ρόλο στην εμφάνισή της

tromaktiko.gr
Η κυτταρίτιδα μπορεί να επηρεάσει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες, αλλά είναι πιο συχνή στις γυναίκες, λόγω των διαφορετικών κατανομών λίπους, μυών και συνδετικού ιστού. Ένα ποσοστό μεταξύ του 80% – 90% των γυναικών θα εμφανίσουν κυτταρίτιδα κάποια στιγμή στη ζωή τους. Αιτίες Η ακριβής αιτία της κυτταρίτιδας είναι άγνωστη, αλλά φαίνεται να […] The post Κυτταρίτιδα: Ποιοι παράγοντες παίζουν ρόλο στην εμφάνισή της appeared first on tromaktiko.
23:14 06/01/2021

Όσα πρέπει να ξέρετε για τον σταφυλόκοκκο - Τι προκαλεί & πώς θεραπεύεται

pronews.gr
Όπως θα έχετε ήδη ακουστά, ο σταφυλόκοκκος προκαλείται από το ομώνυμο βακτήριο, το οποίο είναι ένας τύπος μικροβίου που υπάρχει με φυσικό τρόπο στο δέρμα, ή στην μύτη ακόμη και σε υγιή άτομα. Τις περισσότερες φορές, ο σταφυλόκοκκος, ως βακτήριο, δεν προκαλεί προβλήματα. Ίσως να προκαλέσει σχετικά μικρές δερματικές λοιμώξεις, αλλά τίποτα σοβαρό. Ωστόσο, ο σταφυλόκοκκος μπορεί να γίνει θανατηφόρος εάν το βακτήριο εισβάλλει βαθύτερα στο σώμα σας και εισέλθει στην κυκλοφορία του αίματος, στις αρθρώσεις, στα οστά, στους πνεύμονες ή στην καρδιά. Ολοένα και περισσότεροι –κατά τ’ άλλα υγιείς- άνθρωποι τα τελευταία χρόνια αναπτύσσουν απειλητικές για τη ζωή τους λοιμώξεις από σταφυλόκοκκο. Σταφυλόκοκκος:
11:54 31/12/2020

Δέκατα πυρετού: Πού οφείλονται – Πότε μπορούν να γίνουν επικίνδυνα

topontiki.gr
ΥΓΕΙΑ  Σε γενικές γραμμές, ο πυρετός είναι ένα "όπλο" άμυνας του οργανισμού μας έναντι των λοιμώξεων. Τα περισσότερα βακτήρια και ιοί που προκαλούν λοιμώξεις στους ανθρώπους, ακμάζουν καλύτερα στους 37°C. Δέκατα πυρετού έχει ένα άτομο όταν αναπτύσσει θερμοκρασία σώματος πάνω από 37,0°C για τις πρωινές ώρες και πάνω από 37,2°C για τις απογευματινές ώρες. Είναι πολλά τα αίτια που μπορεί να φέρουν δέκατα. Συχνό φαινόμενο όμως είναι και η λάθος θερμομέτρηση! Η σωστή θερμομέτρηση εξαρτάται από το θερμόμετρο. Άλλα είναι φτιαγμένα για να μπαίνουν στο στόμα και άλλα στην μασχάλη. Όσο και αν σας φαίνεται απίθανο, είναι πολλές οι περιπτώσεις που οι άνθρωποι δεν παίρνουν σωστά τη θερμοκρασία του σώματός το
08:12 19/10/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load