#Κώστας Καζάκας

Καθηλώνει ο Κώστας Καζάκας: «Ένιωσα τρόμο, για πολλά χρόνια μετά φοβόμουν»

zappit.gr
Ο Κώστας Καζάκας προχώρησε σε μια εξομολόγηση καρδιάς στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Σε αυτήν, μεταξύ άλλων, […] The post Καθηλώνει ο Κώστας Καζάκας: «Ένιωσα τρόμο, για πολλά χρόνια μετά φοβόμουν» appeared first on Zappit.
23:00 12/09/2023

Κώστας Καζάκας: «Είχα πολύ άγχος, δεν είχα σάλιο και έκανα πρεμιέρα τρέμοντας»

zappit.gr
Ο Κώστας Καζάκας έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός μίλησε […] The post Κώστας Καζάκας: «Είχα πολύ άγχος, δεν είχα σάλιο και έκανα πρεμιέρα τρέμοντας» appeared first on Zappit.
00:00 11/09/2023

Κώστας Καζάκας: «Μου έδωσαν κάτι πιο δυνατό, βγήκα στους δρόμους γυμνός»

tlife.gr
Ο Κώστας Καζάκας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου και μεταξύ To άρθρο Κώστας Καζάκας: «Μου έδωσαν κάτι πιο δυνατό, βγήκα στους δρόμους γυμνός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 09/09/2023

Οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» στα Νέα Μουδανιά (ΦΩΤΟ)

grtimes.gr
Η θρυλική και πιο επιτυχημένη παράσταση των τελευταίων ετών «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» σε σκηνοθεσία Σταύρου Καραγιάννη, παρουσιάστηκε το Σάββατο 13 Αυγούστου στο Αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών και χάρισε άφθονο γέλιο. Το δίδυμο των επιτυχιών, Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας, έγραψε την ξεκαρδιστική κωμωδία το 2008 και από τότε παιζόταν συνεχώς έως το 2012. Η προσπάθεια των μεταναστών να ενταχτούν στην ελληνική κοινωνία μέσω μεικτών γάμων γίνεται το κεντρικό θέμα στην κωμωδία. Το συγγραφικό δίδυμο καυτηριάζει με το μοναδικό και εμπνευσμένο τρόπο του τα ξενοφοβικά και ρατσιστικά πρότυπα των σύγχρονων Ελλήνων, ώστε ο καταξιωμένος  κριτικός θεάτρου Κώστας Γεωργουσόπουλος, το έχει κατατάξει δίπλα
12:04 17/08/2022

Οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» έρχονται στο Θέατρο Δάσους

grtimes.gr
Η θρυλική και πιο επιτυχημένη παράσταση των τελευταίων ετών «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», η οποία φέτος σημείωσε και μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία ανά την Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Σταύρου Καραγιάννη. Το δίδυμο των επιτυχιών, Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας, έγραψε την ξεκαρδιστική κωμωδία το 2008 και από τότε παιζόταν συνεχώς έως το 2012. Η προσπάθεια των μεταναστών να ενταχτούν στην ελληνική κοινωνία μέσω μεικτών γάμων γίνεται το κεντρικό θέμα στην κωμωδία. Το συγγραφικό δίδυμο καυτηριάζει με το μοναδικό και εμπνευσμένο τρόπο του τα ξενοφοβικά και ρατσιστικά πρότυπα των σύγχρονων Ελλήνων, ώστε ο καταξιωμένος κριτικός θεάτρου Κώστας Γεωργουσόπουλος, το έχει
23:48 09/07/2022

Κώστας Καζάκας: Που θα δούμε τον «Μπουκουράν» του χρόνου;

youfly.com
Που θα δούμε τον «Μπουκουράν», κατά κόσμον, Κώστα Καζάκα, του χρόνου σε θέατρο και τηλεόραση; Διαβάστε αποκλειστικά εδώ! The post Κώστας Καζάκας: Που θα δούμε τον «Μπουκουράν» του χρόνου; appeared first on Youfly.
16:34 27/06/2022

Πάτρα: έρχονται οι συμπέθεροι από τα Τίρανα

dete.gr
Η θρυλική και πιο επιτυχημένη παράσταση των τελευταίων ετών «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», η οποία φέτος σημείωσε και μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία ανά την Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Σταύρου Καραγιάννη.  Παίζουν:Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Βασίλης Κούκουρας,Σοφία Παυλίδου, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσοβού, Χριστίνα Πετρολέκα,Ντανιέλ Νούρκα  και ο Πάνος Σταθακόπουλος.Στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο
20:00 25/06/2022

Κώστας Καζάκας: «Δεν γελάγαμε με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στις ερωτικές σκηνές»

zappit.gr
Ο Κώστας Καζάκας κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης. Ο αγαπημένος Μπουκουράν από τους Συμπέθερους απ’ […] The post Κώστας Καζάκας: «Δεν γελάγαμε με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στις ερωτικές σκηνές» appeared first on Zappit.
17:32 24/05/2022

Κώστας Καζάκας: «Όταν το έμαθε ο πατέρας μου έγινε έξαλλος, δεν του κράτησα κακία»

tlife.gr
Για την προσωπική και επαγγελματική του πορεία, μίλησε ο Κώστας Καζάκας, καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και To άρθρο Κώστας Καζάκας: «Όταν το έμαθε ο πατέρας μου έγινε έξαλλος, δεν του κράτησα κακία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:44 06/04/2022

Κώστας Καζάκας και Μάκης Δελαπόρτας απόψε στον Αρναούτογλου

Newsit
Ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Καζάκας και ο «συλλέκτης αναμνήσεων» Μάκης Δελαπόρτας είναι οι αποψινοί καλεσμένοι στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.                                                                                                    Απόψε στις 24:00,  ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται, για πρώτη φορά, στο «The 2Night Show» τον Κώστα Καζάκα που αγαπήθηκε και ως Μπουκουράν, αλλά και ως Αναμπέλα. Ο αγαπημένος ηθοποιός, από τη σειρά «Συμπέθεροι ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Καζάκας και Μάκης Δελαπόρτας απόψε στον Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:14 05/04/2022

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: 10 εικόνες από το επεισόδιο 19

happytv.gr
ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ’ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19 Tίτλος επεισοδίου : «Καρδιακό επεισόδιο» Κάποιο από τα επόμενα βράδια ο Μπουκουράν παθαίνει ένα ελαφρύ καρδιακό επεισόδιο. Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Πηνελόπη Πιτσούλη, Ελένη Γερασιμίδου, Βάσω Γουλιελμάκη, Σοφία Βογιατζάκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσωβού, Γιάννης […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: 10 εικόνες από το επεισόδιο 19
15:02 12/03/2022

Η σπαρταριστή ατάκα του «Μπουκουράν» στην Μενεγάκη: Θα μπορώ να πω στους φίλους μου ότι είσαι αληθινή

Παραπολιτικά
«Συμπέθεροι από τα Τίραννα»: Πόσο δύσκολα μαθαίνει τα λόγια του στα Αλβανικά ο Κώστας Καζάκας και πώς τον βοηθάει ο Ντανιέλ Νούρκα;
19:02 09/03/2022

Μπουκουράν σε Ελένη Μενεγάκη: «Αληθινή είσαι τελικά;»

zappit.gr
Ο Κώστας Καζάκας, ο αγαπημένος μας Μπουκουράν από τη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα, συναντήθηκε τηλεοπτικά με την Ελένη Μενεγάκη, […] The post Μπουκουράν σε Ελένη Μενεγάκη: «Αληθινή είσαι τελικά;» appeared first on Zappit.
15:10 09/03/2022

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Το 17ο επεισόδιο «Τσάι και συμπάθεια»

happytv.gr
ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ’ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 Tίτλος επεισοδίου : «Τσάι και συμπάθεια» Το δείπνο που παρατίθεται έχει ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Πηνελόπη Πιτσούλη, Ελένη Γερασιμίδου, Βάσω Γουλιελμάκη, Σοφία Βογιατζάκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσωβού, Γιάννης Μπουραζάνας, Τζένη Μπότση, Αντιγόνη […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Το 17ο επεισόδιο «Τσάι και συμπάθεια»
19:10 26/02/2022

Κώστας Καζάκας: Αποκάλυψε αν θα επιστρέψει στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα»

okmag.gr
Μια από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές της σεζόν είναι αδιαμφισβήτητα οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», με τον έρωτα ανάμεσα στον Μπουκουράν και την Πένυ να είναι εκείνος που μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Ο Κώστας Καζάκας, ο οποίος υποδύεται τον Μπουκουράν στο σίριαλ του MEGA, μίλησε στο «Τι Λες Τώρα!» μαζί με τον γιο του Μιχάλη, […] The post Κώστας Καζάκας: Αποκάλυψε αν θα επιστρέψει στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα» appeared first on OK.
16:30 26/12/2021

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Δείτε Online το 6ο επεισόδιο

happytv.gr
ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ’ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6 Tίτλος επεισοδίου : «Γλυκιά μου Αναμπέλα» Δείτε Online Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Πηνελόπη Πιτσούλη, Ελένη Γερασιμίδου, Βάσω Γουλιελμάκη, Σοφία Βογιατζάκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσωβού, Γιάννης Μπουραζάνας, Τζένη Μπότση, Αντιγόνη Νάκα, Γιάννα Ζιάννη, Ζώγια Σεβαστιανού, […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Δείτε Online το 6ο επεισόδιο
20:18 20/11/2021

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Δείτε Online το 5ο επεισόδιο

happytv.gr
ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ’ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5 Tίτλος επεισοδίου : «Επικίνδυνες σχέσεις» Δείτε Online Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Πηνελόπη Πιτσούλη, Ελένη Γερασιμίδου, Βάσω Γουλιελμάκη, Σοφία Βογιατζάκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσωβού, Γιάννης Μπουραζάνας, Τζένη Μπότση, Αντιγόνη Νάκα, Γιάννα Ζιάννη, Ζώγια Σεβαστιανού, Τζένη […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Δείτε Online το 5ο επεισόδιο
14:16 13/11/2021

Μονοκλωνικά ΑΣΕΠ, Κώστας Καζάκας, επιδότηση ηλεκτρικού ρεύματος- Rapid test ανεμβολίαστοι

ekklisiaonline.gr
«Εκτιμάται ότι μπορεί να παραλάβουμε μια ποσότητα της τάξης των 2.000-10.000 συσκευασιών για τη θεραπευτική κάλυψη ισάριθμων ασθενών. Δεν θα είναι 100.000 κουτιά», ξεκαθάρισε η κυρία Γκάγκα. Το άρθρο Μονοκλωνικά ΑΣΕΠ, Κώστας Καζάκας, επιδότηση ηλεκτρικού ρεύματος- Rapid test ανεμβολίαστοι εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:32 10/11/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load