#Κώστας Καραφώτης

5×5: Ειρήνη Παπαδοπούλου και Κώστας Καραφώτης σε ένα απολαυστικό challenge

zappit.gr
Ο Θάνος Κιούσης την Κυριακή 17 Μαρτίου φοράει τα «βραδινά» του και μας υποδέχεται με σπέσιαλ διάθεση σε ένα ακόμα […] The post 5×5: Ειρήνη Παπαδοπούλου και Κώστας Καραφώτης σε ένα απολαυστικό challenge appeared first on Zappit.
18:00 17/03/2024

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Στέλιος Διονυσίου!

irafina.gr
Πλάι στην Μαρινέλλα και την Μπέττυ Μαγγίρα εμφανίζεται ο Στέλιος Διονυσίου, αυτό το διάστημα, σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας. Την περασμένη Τετάρτη, όμως, την θέση του λαϊκού τραγουδιστή στο σχήμα πήρε εκτάκτως ο Κώστας Καραφώτης όπως γνωστοποιήθηκε και μέσα από τα social media. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Ηλία Μαραβέγια στην εφημερίδα Espresso […]
09:46 13/01/2024

Κώστας Καραφώτης: Ο γάμος, η διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του και η βοήθεια ψυχολόγου

govastileto.gr
Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ο Κώστας Καραφώτης. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων, μίλησε για το γάμο, τις αισθητικές επεμβάσεις, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που ζήτησε τη βοήθεια ψυχολόγου. «Ο γάμος είναι κάτι που θα μου άρεσε, το σκεφτόμαστε. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, έχω καλές βάσεις από τη […]
10:00 10/11/2023

Μάρω Λύτρα: Η ατάκα για τον Κώστα Καραφώτη που προκάλεσε αίσθηση

thecaller.gr
Στον αέρα της εκπομπής του OPEN «Καλοκαίρι Yes» βγήκε σήμερα η Μάρω Λύτρα, από τον Καναδά όπου μένει τα τελευταία χρόνια.Στον αέρα της εκπομπής του OPEN «Καλοκαίρι Yes» βγήκε σήμερα η Μάρω Λύτρα, από τον Καναδά όπου μένει τα τελευταία χρόνια.Στην αρχή της συζήτησης, μια ατάκα της για τον Κώστα Καραφώτη προκάλεσε χαμό. «Πρόσφατα ο Κώστας Καραφώτης μίλησε πολύ όμορφα για σένα», δήλωσε η Μαριάντα Πιερίδη, η Μάρω Λύτρα απάντησε: «Πώς το ‘παθε;» προκαλώντας αίσθηση […]
13:00 11/08/2023

Κώστας Καραφώτης: Βόλτα στη Γλυφάδα χέρι-χέρι με τη σύντροφό του, Κάτια Μάνου

govastileto.gr
Ερωτευμένος φαίνεται να είναι τους τελευταίους μήνες ο Κώστας Καραφώτης, ενώ πλέον δεν διστάζει να το δείξει. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς, θέλει να απασχολεί μόνο με πράγματα που αφορούν τη δουλειά του. Πριν από λίγες ημέρες, ο Κώστας Καραφώτης απαθανατίστηκε από […]
07:04 08/05/2023

Σπίτι με το MEGA: Ο Κώστας Καραφώτης ενθουσιάζει το κοινό με τις ερμηνείες του

in.gr
Ο Κώστας Καραφώτης μοιράζεται τη σκηνή με την Πίτσα Παπαδοπούλου και οι δυο τους μας χαρίζουν ξεχωριστά ντουέτα σε τραγούδια που έχουν αφήσει αναλλοίωτο το στίγμα τους στο λαϊκό πεντάγραμμο
00:18 19/03/2023

Ρούλα Κορομηλά σε Κώστα Καραφώτη: «Εμείς οι δυο κάτι θα κάναμε τηλεοπτικά, αλλά δεν το κάναμε» – «Ταιριάζουμε;»

zappit.gr
Ο Κώστας Καραφώτης ήταν ανάμεσα στους αποψινούς καλεσμένους στο Σπίτι με το Mega για να τιμήσει την σπουδαία ερμηνεύτρια Πίτσα […] The post Ρούλα Κορομηλά σε Κώστα Καραφώτη: «Εμείς οι δυο κάτι θα κάναμε τηλεοπτικά, αλλά δεν το κάναμε» – «Ταιριάζουμε;» appeared first on Zappit.
23:52 18/03/2023

Σπίτι με το Mega 18/3: Η εμβληματική Πίτσα Παπαδοπούλου σε υπέροχες ερμηνείες [trailer]

tromaktiko.gr
Απόψε το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται την Πίτσα Παπαδοπούλου στις 21:00. Μαζί της θα είναι η ανιψιά της, Λένα Παπαδοπούλου, ο Κώστας Καραφώτης και την Ελεάννα Παπαϊωάννου. «Όλοι έχουμε καλές στιγμές στις συνεργασίες. Κάποιες που ξεχωρίζω είναι με τον Βοσκόπουλο και τον Χιώτη», δήλωσε η Πίτσα Παπαδοπούλου. «Η Πίτσα Παπαδοπούλου θεωρώ ότι είναι η μέγιστη Ελληνίδα […] The post Σπίτι με το Mega 18/3: Η εμβληματική Πίτσα Παπαδοπούλου σε υπέροχες ερμηνείες [trailer] appeared first on Tromaktiko.gr.
08:14 18/03/2023

Ο Κώστας Καραφώτης παρουσιάζει το νέο music video για το τραγούδι «Σ’ Αναζητώ»

pagenews.gr
Ο Κώστας Καραφώτης φέρνει νέο δυναμισμό και ωριμότητα στην διαχρονική μπαλάντα, η οποία έγινε πρόσφατα viral από τον δεκαεπτάχρονο Βαλάντη Σταμούλη στα κοινωνικά δίκτυα.
14:56 15/03/2023

Κώστας Καραφώτης: Συγκινητική σύμπραξη με τον 17χρονο Βαλάντη στο νέο του τραγούδι

zappit.gr
Ο Κώστας Καραφώτης παρουσιάζει το νέο music video για το τραγούδι του «Σ’ Αναζητώ», το οποίο και είναι διαθέσιμο από σήμερα στο YouTube. Πρόκειται για μία αισθαντική […] The post Κώστας Καραφώτης: Συγκινητική σύμπραξη με τον 17χρονο Βαλάντη στο νέο του τραγούδι appeared first on Zappit.
17:48 10/03/2023

Κώστας Καραφώτης – Κάτια Νανά Μάνου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού

okmag.gr
Ο Κώστας Καραφώτης είναι ξανά ερωτευμένος. Πριν από λίγες μέρες, ο τραγουδιστής εθεάθη σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι μαζί με τη νέα του σύντροφο, Κάτια Νανά Μάνου. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και επτά μήνες ζευγάρι. Ωστόσο κατάφεραν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η εντυπωσιακή Κάτια Νανά Μάνου […] The post Κώστας Καραφώτης – Κάτια Νανά Μάνου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού appeared first on OK! Magazine.
14:24 08/03/2023

Kώστας Καραφώτης: Θα επιστρέψει τηλεοπτικά με το Fame Story;

okmag.gr
Ο Κώστας Καραφώτης υπέγραψε σε νέα δισκογραφική εταιρεία και η κάμερα του Happy Day ήταν εκεί. Τι είπε για την προσωπική του ζωή αλλά και για την πιθανήτου επιστροφή στο Fame Story. Είναι μεγάλη μου χαρά που επιστρέφω στον όμιλο του ΑΝΤ1 και στη Ηeaven Music. Eίναι η εταιρεία από όπου ξεκίνησα και έχω πολύ […] The post Kώστας Καραφώτης: Θα επιστρέψει τηλεοπτικά με το Fame Story; appeared first on OK! Magazine.
08:30 24/02/2023

Ερωτευμένος ξανά μετά τον χωρισμό του από την Εύη Σαλταφερίδου – Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κώστα Καραφώτη

eleftherostypos.gr
Ξανά ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος μάλιστα τους τελευταίους επτά μήνες βρίσκεται σε μια νέα σχέση κι όλα δείχνουν πως το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο… Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Οι περίεργες μπίζνες του «Μάξιμου Σαράφη» Νίκος Παππάς: Τα SMS στον Καλογρίτσα και τα ραντεβού με Αρτεμίου Πρόταση μομφής: Τα […] Το άρθρο Ερωτευμένος ξανά μετά τον χωρισμό του από την Εύη Σαλταφερίδου – Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κώστα Καραφώτη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:00 29/01/2023

Κώστας Καραφώτης: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος, Κάτια – Νανά Μάνου!

tlife.gr
Σε νέα σχέση βρίσκεται εδώ και μήνες ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος αποφεύγει να μιλά ανοιχτά To άρθρο Κώστας Καραφώτης: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος, Κάτια – Νανά Μάνου! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:30 29/01/2023

Κώστας Καραφώτης: Η αποκάλυψη που έκανε για την προσωπική του ζωή

tlife.gr
Με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών του εμφανίσεων μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο, ο Κώστας Καραφώτης To άρθρο Κώστας Καραφώτης: Η αποκάλυψη που έκανε για την προσωπική του ζωή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:40 09/12/2022

Κώστας Καραφώτης: «Μετά το Fame Story ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε την αναγνωρισιμότητα»

zappit.gr
Ο Κώστας Καραφώτης μίλησε στο Happy Day για την προσωπική του ζωή, ενώ αποκαλύπτει πως θα ήθελε να είναι σε […] The post Κώστας Καραφώτης: «Μετά το Fame Story ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε την αναγνωρισιμότητα» appeared first on Zappit.
09:34 09/12/2022

Ο Κώστας Καραφώτης επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα

okmag.gr
Μετά από μια σειρά επιτυχημένων συναυλιών σε Ελλάδα και εξωτερικό, ο Κώστας Καραφώτης επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της πόλης. Ο ταλαντούχος λαϊκός τραγουδιστής θα εμφανίζεται σε ένα από τα αγαπημένα στέκια της Αθήνας μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο. «Απόψε το βράδυ η πρεμιέρα μας! Σας περιμένουμε» σημείωσε ο Κώστας Καραφώτης σε μία από τις αναρτήσεις […] The post Ο Κώστας Καραφώτης επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα appeared first on OK! Magazine Greece.
11:54 08/12/2022

Κώστας Καραφώτης: Παραλίγο να τον σκοτώσω. Το περιστατικό που θα τον στιγμάτιζε για πάντα

koolnews.gr
Όταν πρόκειται για αποκλειστικές φωτογραφίες ενός νεόκοπου ζευγαριού στη σόουμπιζ τότε οι παπαράτσι μπορούν να γίνουν πολύ φορτικοί, αλλά πολύ περισσότερο να γίνουν επικίνδυνοι για τους άλλους και τον εαυτό τους. Ένας από αυτούς παραλίγο να προκαλέσει το θάνατο του και μάλιστα από τον τραγουδιστή, ο οποίος σοκαρίστηκε . Ο Κώστας Καραφώτης περιγράφει σε συνέντευξη […]
10:28 02/09/2022

Κώστας Καραφώτης: Δείτε τον να προπονείται

okmag.gr
Ο Κώστας Καραφώτης είναι λάτρης του αθλητισμού. Πέρα από τη μουσική έχει ασχοληθεί και με την ενόργανη από τα πέντε του χρόνια. Μάλιστα πριν από λίγη ώρα έκανε ένα ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου προπονείται. Σε πιο μικρή ηλικία είχε ασχοληθεί επαγγελματικά με την ενόργανη, αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει, γιατί η […] The post Κώστας Καραφώτης: Δείτε τον να προπονείται appeared first on OK.
16:08 09/07/2022

Κώστας Καραφώτης: Ποιο ντουέτο θα ερμηνεύσει στο Chart Show με την Ιλένια Ουίλιαμς;

okmag.gr
Τα 30 καλύτερα ντουέτα όλων των εποχών παρουσιάζει απόψε στο Chart Show στον Alpha η Δέσποινα Βανδή. Στη σκηνή θα βρεθούν μερικά από τα πιο αγαπημένα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ανάμεσά τους και ο Κώστας Καραφώτης που θα ερμηνεύσει ένα αγαπημένο ντουέτο στο Chart Show μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς. Ο Κώστας Καραφώτης θα […] The post Κώστας Καραφώτης: Ποιο ντουέτο θα ερμηνεύσει στο Chart Show με την Ιλένια Ουίλιαμς; appeared first on OK.
21:44 07/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load