#Κώστας Κατσουράνης

ΒΙΝΤΕΟ - Κατσουράνης: «Οι διαιτησίες ήταν κακές σε Τρίπολη και Νέα Φιλαδέλφεια - Ξένοι διαιτητές σε όλα τα ματς»

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Κατσουράνης: «Οι διαιτησίες ήταν κακές σε Τρίπολη και Νέα Φιλαδέλφεια - Ξένοι διαιτητές σε όλα τα ματς» 29/09/2023 Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στον Ατρόμητο με 2-1 στην «ΟΠΑΠ Arena» και ο Παναθηναϊκός να φύγει με το «διπλό» από την Τρίπολη επικρατώντας του Αστέρα με 4-1 και σπάζοντας παράλληλα την «κατάρα». Ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος έχει αγωνιστεί τόσο με την «κιτρινόμαυρη» όσο και την «πράσινη» φανέλα σχολίασε στην εκπομπή «Betarades» τις διαιτητικές αποφάσεις στο ματς της «Ένωσης» αλλά και στον αγώνα του «τριφυλλιού».  Αναλυτικά όσα είπε ο Κατσουράνης: «Δεν θα πω τίποτα να ξέρεις. Ξένοι διαιτητές σε όλα τα ματς. Το λέω εδώ και
09:46 29/09/2023

Κατσουράνης για ΑΕΚ: «Δεν έχει λόγο να είναι προβληματισμένη για το 1-1 με τον Πανσερραϊκό» (vid)

aek1924.gr
Στην εικόνα της ΑΕΚ στην πρεμιέρα με τον Πανσερραϊκό αναφέρθηκε σε εκπομπή στους «Betarades» ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος μίλησε και για τη μεταγραφή στόπερ που «καίει» τους οπαδούς της Ένωσης. «Νομίζω ότι η ΑΕΚ ήταν εκπληκτική. Έκανε ροτέισον σχεδόν στα 11 στα 11, άλλαξε όλη την ομάδα. Θεωρώ ότι έχει το ρόστερ και το […] The post Κατσουράνης για ΑΕΚ: «Δεν έχει λόγο να είναι προβληματισμένη για το 1-1 με τον Πανσερραϊκό» (vid) appeared first on AEK1924.gr.
19:37 28/08/2023

Κατσουράνης: Θυμήθηκε τα πρώτα του γκολ με την Παναχαϊκή

aek1924.gr
Ο Κώστας Κατσουράνης με αφορμή την συμπλήρωση 26ων χρόνων από τότε που σκόραρε τα πρώτα του γκολ με την φανέλα της Παναχαϊκής ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικό βίντεο, αναπολώντας εκείνες τις εποχές. Προτού καν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια, ο Κώστας Κατσουράνης «συστήθηκε» επισήμως στο ελληνικό ποδόσφαιρο πετυχαίνοντας τα πρώτα γκολ του με τη […] The post Κατσουράνης: Θυμήθηκε τα πρώτα του γκολ με την Παναχαϊκή appeared first on AEK1924.gr.
18:12 18/05/2023

Κατσουράνης: «Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού»

sportime.gr
Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού και τα όσα πέτυχε φέτος. Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.
09:06 15/05/2023

Κατσουράνης: «100% δίκαιος ο τίτλος της ΑΕΚ»

sportime.gr
Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης στην εκπομπή που παρουσιάζουν οι συντελεστές του betarades.gr στο Action 24 Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
23:52 14/05/2023

Κατσουράνης: Θα βγω γυμνός στην εκπομπή αν η ΑΕΚ χάσει από τον Βόλο

Newsbeast.gr
Η ΑΕΚ είναι αγκαλιά με τον τίτλο αφού χρειάζεται πλέον απλά ένα βαθμό κόντρα στον Βόλο στην OPAP Arena για να στεφθεί πρωταθλήτρια για 13η φορά στην ιστορία της και ο Κώστας Κατσουράνης είναι τόσο σίγουρος ότι θα συμβεί αυτό ώστε να δηλώνει πως θα βγει γυμνός στην τηλεόραση αν η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ηττηθεί. Ο παλαίμαχος διεθνής άσος της Ένωσης σχολίαζε, όπως πάντα, στην εκπομπή «Betarades in Action24» όσα έγιναν στην 9η και προτελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τους κιτρινόμαυρους να είναι έτοιμοι να κατακτήσουν το πρωτάθλημα αφού θέλουν μόνο μία ισοπαλία κόντρα στον Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα πρέπει να συμβεί η μεγαλύτερη έκπληξη των τελευταίων… πάρα πολλών ετών,
18:16 09/05/2023

Κώστας Κατσουράνης: Αν χάσει η ΑΕΚ από τον Βόλο θα βγω γυμνός στην τηλεόραση

lamianow.gr
Δήλωση που θα συζητηθεί από τον Κώστα Κατσουράνη: «Αν χάσει η ΑΕΚ από τον Βόλο θα βγω γυμνός στην εκπομπή την Κυριακή» «Αν χάσει η ΑΕΚ από τον Βόλο θα βγω γυμνός στην εκπομπή την Κυριακή», είπε ο Κώστας Κατσουράνης αναφερόμενος στον αγώνα των «Κιτρινόμαυρων» με την ομάδα της Μαγνησίας, στην τελευταία αγωνιστική των play […] The post Κώστας Κατσουράνης: Αν χάσει η ΑΕΚ από τον Βόλο θα βγω γυμνός στην τηλεόραση appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
16:28 09/05/2023

Κατσουράνης: «Σε μία φυσιολογική κατάσταση το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός δε θα γινόταν τη Δευτέρα»

sportime.gr
Ξεκάθαρος ο Κώστας Κατσουράνης με το θέμα που προέκυψε για τον Παναθηναϊκό. Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.
10:58 08/05/2023

Κατσουράνης: Τι δήλωσε για το ακυρωθέν γκολ του Μπακαμπού στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός

sportime.gr
Ακούστε αναλυτικά τι είπε ο Κώστας Κατσουράνης για το ακυρωθέν γκολ του Μπακαμπού Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
21:34 04/05/2023

Εκνευρίστηκε ο Κώστας Κατσουράνης με τηλεθεατή: «Φελλός είσαι και φαίνεσαι»

zappit.gr
Την ενόχλησή του με μήνυμα τηλεθεατή εξέφρασε ο Κώστας Κατσουράνης. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, που συμμετέχει στην εκπομπή «Betarades in Action24» […] The post Εκνευρίστηκε ο Κώστας Κατσουράνης με τηλεθεατή: «Φελλός είσαι και φαίνεσαι» appeared first on Zappit.
17:42 04/05/2023

ΒΙΝΤΕΟ: Ακούσατε τι είπε ο Κατσουράνης; Η τοποθέτησή του που θα συζητηθεί!

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Ακούσατε τι είπε ο Κατσουράνης; Η τοποθέτησή του που θα συζητηθεί! 01/05/2023 Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) στη Λεωφόρο, αποτέλεσμα που παρατείνει την αγωνία για τον τίτλο στη Super League 1. Ο Κώστας Κατσουράνης, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην εκπομπή «Betarades» του Action 24, σχολίασε τη διαιτησία του αγώνα, χαρακτηρίζοντάς την ως μία από τις καλύτερες. Παράλληλα, ο «Κατσούρ» σχολίασε τα πρωταθλήματα των 7 τελευταίων ετών, τονίζοντας πως δεν έχει δει αδικία στην ανάδειξη των πρωταθλητών σε αυτά. «Για εμένα ήταν από τις καλύτερες διαιτησίες όπως έχουν κάνει όλοι οι Elite και οι ξένοι διαιτητές που έχουν έρθει στην Ελλάδα.
13:20 01/05/2023

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: «Μία από τις καλύτερες διαιτησίες» - Το σχόλιο του Κώστα Κατσουράνη

NewsBomb
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη διαιτησία του Σοάρες Ντίας στον «τελικό» για…Περισσότερα...
10:04 01/05/2023

Κατσουράνης: «Καλύτερη στο γήπεδο η ΑΕΚ – Πάει για υπέρβαση ο Παναθηναϊκός»

sportime.gr
Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κατσουράνης Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
23:44 30/04/2023

Κατσουράνης: «Δίκαια τα γκολ της ΑΕΚ – Έκανε θέατρο ο Ιωαννίδης»

sportime.gr
Ο Κώστας Κατσουράνης, μίλησε για τα δύο μεγάλα ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός! Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.
10:42 24/04/2023

«Έκανε θέατρο ο Ιωαννίδης, αλλά και εγώ το ίδιο θα έκανα» (vids)

thessports.gr
Ο Κώστας Κατσουράνης στον σχολιασμό του για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στάθηκε στη φάση του πέναλτι που έκρινε την αναμέτρηση, αλλά και στην απόδοση των γηπεδούχων. The post «Έκανε θέατρο ο Ιωαννίδης, αλλά και εγώ το ίδιο θα έκανα» (vids) first appeared on ThesSports.
10:04 24/04/2023

Κατσουράνης: Μα εκτός ενδεκάδας ο Μπακαμπού; – Καλύτερο πλάνο ο Παναθηναϊκός

sportime.gr
Δείτε τι είπε ο Κώστας Κατσουράνης Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
00:00 10/04/2023

Ο Κατσουράνης θα έδιωχνε Ρότα από ΑΕΚ και Μπιέλ από Ολυμπιακό – Στον πάγκο θα είχε τον Πασχαλάκη

sportime.gr
Ακούστε τι είπε ο Κώστας Κατσουράνης ως... τεχνικός διευθυντής Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
20:42 06/04/2023

ΒΙΝΤΕΟ - Επικό σχόλιο Κατσουράνη για το «ντου» Καρυπίδη και την συμπεριφορά Λουτσέσκου

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Επικό σχόλιο Κατσουράνη για το «ντου» Καρυπίδη και την συμπεριφορά Λουτσέσκου 20/03/2023 Ο Κώστας Κατσουράνης έκανε το δικό του σχόλιο στο "Betarades in Action 24" για το Άρης-ΠΑΟΚ και το σκηνικό με το «ντου» του Θοδωρή Καρυπίδη στον αγωνιστικό χώρο και την λογομαχία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Δείτε το βίντεο:
12:22 20/03/2023

Κατσουράνης: «Δεν υπάρχει πέναλτι, δεν έχει τίποτα η φάση» (vid)

aek1924.gr
Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε σε live ροή την επίμαχη φάση στο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, σχολιάζοντας ότι δεν υπήρξε κανένα πέναλτι Στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Νταμπάνοβιτς έδωσε αρχικά πέναλτι σε διεκδίκηση του Παλάσιος με τον Αραούχο, αλλά άλλαξε την απόφασή του για επιθετικό φάουλ του Σιμάνσκι στον Κώτσιρα. Ο Κώστας Κατσουράνης βλέποντας live την φάση […] The post Κατσουράνης: «Δεν υπάρχει πέναλτι, δεν έχει τίποτα η φάση» (vid) appeared first on AEK1924.gr.
10:00 20/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load