#Κώστας Κρομμύδας

Κώστας Κρομμύδας: «Τα καλοκαίρια η κόρη μου εργάζεται σε δουλειές φίλων για να καταλάβει τι σημαίνει “βγάζω το μεροκάματο”»

tlife.gr
Για την απόφασή του να βάλει σε δεύτερη μοίρα την υποκριτική και να αφοσιωθεί στη συγγραφή To άρθρο Κώστας Κρομμύδας: «Τα καλοκαίρια η κόρη μου εργάζεται σε δουλειές φίλων για να καταλάβει τι σημαίνει “βγάζω το μεροκάματο”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 22/02/2024

Ο Κώστας Κρομμύδας συγκινεί για την απώλεια της αδελφής του: «Πάντα το κουβαλούσα μέσα στο σπίτι»

zappit.gr
Την καλή του συνάδελφο, Τζένη Θεωνά συνάντησε ο Κώστας Κρομμύδας το απόγευμα της Κυριακής στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Μαμα-δες» […] The post Ο Κώστας Κρομμύδας συγκινεί για την απώλεια της αδελφής του: «Πάντα το κουβαλούσα μέσα στο σπίτι» appeared first on Zappit.
20:00 18/02/2024

Κώστας Κρομμύδας: Με έφτυναν που έπαιζα τον κακό – Ντράπηκα και έφυγα από πανηγύρι με την κόρη μου

Newsbeast.gr
Ο Κώστας Κρομμύδας φιλοξενήθηκε στην εκπόμπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που δέχθηκε από τον κόσμο για τον ρόλο του που υποδυόταν στην σειρά «Η ζωή της άλλης». «Στην “Ζωή της Άλλης” γινόταν χαμός. Τελειώνοντας αυτή η σειρά ήρθαν απίστευτες περικοπές, όχι μόνο στα οικονομικά. Το γεγονός ότι με φώναξαν στην επόμενη σειρά -δεν θέλω να πω ποια είναι- και να κάνω τον ίδιο ρόλο ουσιαστικά, τον κακό πάλι… Εγώ λέω παιδιά ότι δεν θέλω να παίζω τον κακό, με βρίζει ο κόσμος στον δρόμο» δήλωσε ο Κώστας Κρομμύδας. «Με έφτυναν γιατί έκανα ένα πολύ κακό, που χτυπάει τη γυναίκα του. Τώρα να σου πω περιστ
00:00 07/02/2024

Κώστας Κρομμύδας: «Η αδελφή μου σκοτώθηκε με έναν φρικτό τρόπο στην αυλή του σπιτιού μας»

zappit.gr
Στο «Πρωίαν σε είδον» της Τρίτης (6/2) εμφανίστηκε ο Κώστας Κρομμύδας. Τον γνωστό συγγραφέα υποδέχθηκαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η […] The post Κώστας Κρομμύδας: «Η αδελφή μου σκοτώθηκε με έναν φρικτό τρόπο στην αυλή του σπιτιού μας» appeared first on Zappit.
23:00 06/02/2024

Κώστας Κρομμύδας: Ποιο βιβλίο του γίνεται σειρά στην τηλεόραση

okmag.gr
Μετά τη μεγάλη απήχηση των βιβλίων του στο αναγνωστικό κοινό, μια από τις αγαπημένες του ηρωίδες θα ταξιδέψει στη μικρή οθόνη. Ο λόγος για τον Κώστα Κρομμύδα και το τελευταίο του μυθιστόρημα «Και ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Διόπτρα» και θα μεταφερθεί στην τηλεόραση, Ο γνωστός ηθοποιός […] The post Κώστας Κρομμύδας: Ποιο βιβλίο του γίνεται σειρά στην τηλεόραση appeared first on OK! Magazine.
13:58 31/08/2023

Ο Κώστας Kρομμύδας στο οkmag: «Είναι καλό που ο κόσμος δεν έμεινε σπίτι και βγήκε να ψηφίσει»

okmag.gr
Για τις εθνικές εκλογές του 2023 μίλησε ο Κώστας Κρομμύδας στο okmag. Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός και συγγραφέας, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα αποκάλυψε πως είναι πολύ σημαντικό για τις φετινές εκλογές το ότι ο κόσμος δεν κάθισε σπίτι του, αλλά βγήκε και πήγε να ψηφίσει. Ο Κώστας Κρομμύδας που πριν από λίγο καιρό […] The post Ο Κώστας Kρομμύδας στο οkmag: «Είναι καλό που ο κόσμος δεν έμεινε σπίτι και βγήκε να ψηφίσει» appeared first on OK! Magazine.
16:28 21/05/2023

Αποκλειστικό! Ο Κώστας Κρομμύδας συμμετέχει σε διεθνή κινηματογραφική παραγωγή – Τι λέει στο okmag

okmag.gr
Μια διεθνής παραγωγή γυρίζεται αυτές τις μέρες στις όμορφες Σπέτσες και το νησί έχει γίνει για λίγο ένα υπέροχο φυσικό πλατό για την γαλλική ταινία «Το παιδί που μετρούσε τον κόσμο», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Μετίν Αρντιτί. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, o Κώστας Κρομμύδας είναι ένας από τους Έλληνες ηθοποιούς που […] The post Αποκλειστικό! Ο Κώστας Κρομμύδας συμμετέχει σε διεθνή κινηματογραφική παραγωγή – Τι λέει στο okmag appeared first on OK! Magazine.
15:24 17/05/2023

Κώστας Κρομμύδας: Γιατί το νέο βιβλίο του είναι πιο επίκαιρο από ποτέ

okmag.gr
«Κι ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα. Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας επιστρέφει με ένα βιβλίο πιο επίκαιρο από ποτέ που μιλά για τη γυναικεία δύναμη ψυχής, την έμφυλη βία, αλλά και τη συγχώρεση. Ο Κώστας Κρομμύδας έκανε […] The post Κώστας Κρομμύδας: Γιατί το νέο βιβλίο του είναι πιο επίκαιρο από ποτέ appeared first on OK! Magazine.
17:12 05/05/2023

Υπόθεση Γεωργούλη: Οι celebs παίρνουν θέση στην καταγγελία βιασμού

queen.gr
Μαρία Σολωμού, Μαριάννα Τουμασάτου, Ελισάβετ Μουτάφη, Κώστας Κρομμύδας και άλλοι καλλιτέχνες τοποθετήθηκαν για το θέμα του Αλέξη Γεωργούλη. Μήπως μερικοί δεν έπρεπε καν να μιλήσουν; Περισσότερα...
13:06 24/04/2023

Ξέσπασε ο Κώστας Κρομμύδας με τις δηλώσεις της Μάγδας Τσαγγάνη για τον Αλέξη Γεωργούλη

govastileto.gr
Η Μάγδα Τσαγγάνη πριν από λίγες ημέρες μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast @Star», δήλωσε σοκαρισμένη από την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου κατά του Αλέξη Γεωργούλη για βαριά ποινικά αδικήματα. Η ηθοποιός που είχε υποδυθεί την τηλεοπτική του μητέρα στη σειρά «Εραστής δυτικών Προαστίων» ανέφερε πως η εικόνα που έχει η ίδια για τον Αλέξη Γεωργούλη είναι […]
10:26 23/04/2023

Κώστας Κρομμύδας κατά Μάγδας Τσαγγάνη: «Το χειρότερο που θα μπορούσα να ακούσω από το στόμα μιας γυναίκας»

zappit.gr
Τη δήλωση που έκανε η Μάγδα Τσαγγάνη για τον Αλέξη Γεωργούλη, ότι «έτρεχαν οι γυναίκες πίσω του σαν τα σκυλιά» […] The post Κώστας Κρομμύδας κατά Μάγδας Τσαγγάνη: «Το χειρότερο που θα μπορούσα να ακούσω από το στόμα μιας γυναίκας» appeared first on Zappit.
13:40 22/04/2023

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη – Κώστας Κρομμύδας: «Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Πόσο κρίμα τόσοι άνθρωποι»

okmag.gr
 Μια τραγική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, που σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:00 και είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 32 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και δεκάδες να τραυματιστούν, καθώς βαγόνια τυλίχθηκαν στις φλόγες και μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών. Τα αίτια του δυστυχήματος είναι προς το παρόν άγνωστα ωστόσο εικάζεται πως οφείλεται σε λανθασμένη διαχείριση της κυκλοφορίας των αμαξοστοιχιών στον κόμβο της Λάρισας, καθώς τα δύο τρένα […] The post Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη – Κώστας Κρομμύδας: «Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Πόσο κρίμα τόσοι άνθρωποι» appeared first on OK! Magazine.
08:14 01/03/2023

Ο Κώστας Κρομμύδας στο okmag: «Μετά το τραύμα στο κεφάλι, περνάω δύσκολα τον κορονοϊό.Έπεσε πολύ μαυρίλα»

okmag.gr
Δυο ατυχίες τη μια μετά την άλλη βίωσε ο γνωστός συγγραφέας και ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας. Ενώ βρισκόταν στη Νάουσα προκειμένου για εκδήλωση που αφορούσε το βιβλίο του «Ακάκιε», ένα στραβοπάτημα προκάλεσε μια πτώση που δυστυχώς τον οδήγησε στο νοσοκομείο Νάουσας. Ο συγγραφέας είχε χτυπήσει στο κεφάλι και χρειάστηκε να γίνουν 3 ράμματα. Παρά το συμβάν […] The post Ο Κώστας Κρομμύδας στο okmag: «Μετά το τραύμα στο κεφάλι, περνάω δύσκολα τον κορονοϊό.Έπεσε πολύ μαυρίλα» appeared first on OK.
12:34 01/12/2022

Κώστας Κρομμύδας: Ατύχημα για τον ηθοποιό – «Θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα ενός καβγά… αλλά όχι»

Newsbeast.gr
Ατύχημα που τον οδήγησε στο νοσοκομείο είχε ο Κώστας Κρομμύδας και το γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Instagram. Ο ηθοποιός κα συγγραφέας, ο οποίος αυτήν την περίοδο βρίσκεται στη Νάουσα για επαγγελματικούς λόγους, έπεσε και χτύπησε με αποτέλεσμα να κάνει δύο ράμματα πάνω από το φρύδι του. «Θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα ενός καβγά… αλλά όχι. Προτίμησα να τα βάλω με την άσφαλτο στο πιο αστείο πέσιμο όλων των εποχών. Όλα καλά με δύο ράμματα! Σε λίγο θα βρίσκομαι κανονικά στην εκδήλωση μας στη Νάουσα! Ευχαριστώ την γιατρό και το προσωπικό του νοσοκομείου Νάουσας για την άμεση και γρήγορη περίθαλψη… Επίσης ευχαριστώ την φίλη δερματολόγο Γιώτα Ρήγα, η οποία περ
00:50 26/11/2022

Ατύχημα για τον Κώστα Κρομμύδα – Φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

in.gr
Ο Κώστας Κρομμύδας ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του
17:42 25/11/2022

Κώστας Κρομμύδας στο TLIFE για την Κιβωτό του Κόσμου: «Κάποια από τα παιδιά έχουν κακοποιηθεί δύο φορές»

tlife.gr
Ο Κώστας Κρομμύδας δεν έχει κρύψει από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστές οι καταγγελίες για To άρθρο Κώστας Κρομμύδας στο TLIFE για την Κιβωτό του Κόσμου: «Κάποια από τα παιδιά έχουν κακοποιηθεί δύο φορές» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:40 23/11/2022

Κώστας Κρομμύδας: «Αισθάνομαι απογοήτευση για την Κιβωτό του Κόσμου»

NewsBomb
Με ανάρτησή του στο Twitter ο Κώστας Κρομμύδας αναφέρει πως είναι απογοητευμένος από τις καταγγελίες που έρχονται στο φως της…Περισσότερα...
12:22 18/11/2022

Κιβωτός του Κόσμου: Ξεσπά ο Κώστας Κρομμύδας – «Έγινε Κιβωτός του τρόμου»

thecaller.gr
Οι καταγγελίες κακοποίησης που αφορούν την Κιβωτό του Κόσμου έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, ανάμεσα στις οποίες και αυτή του γνωστού ηθοποιού Κώστα Κρομμύδα.Οι καταγγελίες κακοποίησης που αφορούν την Κιβωτό του Κόσμου έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, ανάμεσα στις οποίες και αυτή του γνωστού ηθοποιού Κώστα Κρομμύδα.Ο Κώστας Κρομμύδας εξέφρασε στα social media τη δυσφορία του, καθώς, όπως αναφέρει, είχε βοηθήσει πολλές φορές την Κιβωτό του Κόσμου στο παρελθόν, έχοντας την πρόθεση φυσικά να βοηθήσει τα παιδιά. Συγκεκριμένα με […]
12:08 18/11/2022

Ξεσπά ο ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας για την «Κιβωτό του Κόσμου» - «Είχα βοηθήσει με πολλούς τρόπους, αισθάνομαι απογοήτευση»

Newsit
Την αγανάκτησή του εκφράζει ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας σχετικά με τις καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου. Ο Κώστας Κρομμύδας, όπως αναφέρει, είχε βοηθήσει πολλές φορές την Κιβωτό του Κόσμου στο παρελθόν, έχοντας την πρόθεση φυσικά να βοηθήσει τα παιδιά. Ωστόσο με ανάρτησή του στο twitter αναφέρει πως νιώθει απογοήτευση μετά τις καταγγελίες, λέγοντας ... Περισσότερα To άρθρο Ξεσπά ο ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας για την «Κιβωτό του Κόσμου» - «Είχα βοηθήσει με πολλούς τρόπους, αισθάνομαι απογοήτευση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:20 18/11/2022

Ο Κώστας Κρομμύδας και η Γεωγραφία είναι πολύ κουλ στους μεγάλους νικητές των Βραβείων Public 2022

Zougla
Tην Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 ανακοινώθηκαν τα Βραβεία Βιβλίου Public 2022, στα οποία οι εκδόσεις Διόπτρα δέχθηκαν με ιδιαίτερη...
14:56 26/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load