#Κώστας Μανωλάς

Μανωλάς: Τραυματίστηκε στο ντεμπούτο του στη Σαλερνιτάντα

Gazzetta
Ο Κώστας Μανωλάς έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης της Σαλερνιτάνα με τη Μόντσα, με πρόβλημα στον αστράγαλο.
23:00 24/02/2024

Μανωλάς: «Αν δεν πίστευα ότι μπορούμε να σωθούμε, δεν θα είχα έρθει»

fosonline.gr
Ο Κώστας Μανωλάς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Σαλερνιτάνα.
20:47 13/02/2024

Ο Μανωλάς με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της Σαλερνιτάνα

aek1924.gr
Η Σαλερνιτάνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, ο οποίος υπέγραψε στην ιταλική ομάδα έως το τέλος της σεζόν, με το deal να περιλαμβάνει και οψιόν επέκτασης. Ο Κώστας Μανωλάς έδωσε την Τετάρτη τα χέρια του με την Σαλερνιτάνα ώστε να αγωνιστεί σε αυτήν μέχρι το τέλος της σεζόν, έχοντας οψιόν ανανεώσης για ακόμη έναν χρόνο. Το απόγευμα […] The post Ο Μανωλάς με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της Σαλερνιτάνα appeared first on AEK1924.gr.
15:37 09/02/2024

Συμφώνησε με την Σαλερνιτάνα και επιστρέφει στην Ιταλία ο Μανωλάς

in.gr
Ο Κώστας Μανωλάς συμφώνησε με τη Σαλερνιτάνα για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι.
23:00 07/02/2024

Ο Κώστας Μανωλάς συμφώνησε με την Σαλερνιτάνα

Newsit
Ο Κώστας Μανωλάς τα έχει βρει σε όλα με την Σαλερνιτάνα προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της ομάδας μέχρι το τέλος της χρονιάς, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να ανακοινώνεται άμεσα από τον σύλλογο. Συγκεκριμένα ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος έχει συνδεθεί με την Σαλερνιτάνα τα τελευταία 24ωρα, φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με ... Περισσότερα To άρθρο Ο Κώστας Μανωλάς συμφώνησε με την Σαλερνιτάνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:00 07/02/2024

Κοντά στη Βερόνα ο Κώστας Μανωλάς (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Κοντά στη Βερόνα ο Κώστας Μανωλάς (ΦΩΤΟ) 01/02/2024 Επιστρέφει στην Ιταλία ο Κώστας Μανωλάς. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος προ εβδομάδων από την Σάρτζα και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Βερόνα κινήθηκε δυναμικά και κατάφερε να αποσπάσει τη θετική απάντηση του 32χρονου στόπερ, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει τα επόμενα 24ωρα στην Ελλάς. O Μανωλάς θα αγωνιστεί και πάλι στη Serie A μετά από δύο χρόνια, έχοντας φορέσει νωρίτερα τη φανέλα της Νάπολι και της Ρόμα. Θα υπογράψει ως το τέλος της σεζόν, με την προοπτική ανανέωσης για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα. Με τη Σάρτζα ο Έλληνας αμυντικός έγραψε 42 μ
18:46 01/02/2024

Προτάθηκε στη Σαλερνιτάνα ο Μανωλάς

aek1924.gr
Προτάθηκε στη Σαλερνιτάνα ο Μανωλάς! Ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε από τα Εμιράτα. Είναι χωρίς ομάδα και σύμφωνα με τον Νικόλο Σίρα δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ιταλία. Βάσει των όσων αναφέρει στο tweet του ο Σίρα, ο Μανωλάς προτάθηκε στην Σαλερνιτάνα και το ιταλικό κλαμπ εξετάζει το ενδεχόμενο να του προσφέρει συμβόλαιο. The post Προτάθηκε στη Σαλερνιτάνα ο Μανωλάς appeared first on AEK1924.gr.
00:37 19/01/2024

Η Ρόμα δεν ξεχνάει το ιστορικό γκολ του Κώστα Μανωλά

Newsit
Πέρασαν πέντε χρόνια από την ιστορική νίκη της Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα στα νοκ άουτ του Champions League, με τον Κώστα Μανωλά να πετυχαίνει το καθοριστικό γκολ για την πρόκριση της ομάδας του. Σαν σήμερα, στις 10 Απριλίου του 2018, ο Κώστας Μανωλάς “έγραψε” το 3-0 της Ρόμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι και ... Περισσότερα To άρθρο Η Ρόμα δεν ξεχνάει το ιστορικό γκολ του Κώστα Μανωλά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:52 10/04/2023

Ο Κώστας Μανωλάς στο Gazzetta: «Όσο περισσότερο με βρίζουν, τόσο καλύτερα παίζω»

Gazzetta
Η ζωή και το ποδόσφαιρο στα Εμιράτα, ο Ολυμπιακός, η Εθνική, η καριέρα στην Ιταλία, ο χαρακτήρας που τον έφερε στην ελίτ. Ο Κώστας Μανωλάς υποδέχθηκε το Gazzetta στη Σάρτζα, παίζοντας, αυτή τη φορά, φουλ επίθεση.
11:04 04/04/2023

Μανωλάς: Πρώτη κούπα στα Εμιράτα και τρυφερή αφιέρωση στις κόρες του

Gazzetta
Ο Κώστας Μανωλάς κατέκτησε το Σούπερ Καπ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τη φανέλα της Σαρζά και αφιέρωσε την επιτυχία στις δύο κορούλες του με μια τρυφερή ανάρτηση στα social media.
12:54 26/02/2023

Μανωλάς για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Σπουδαίος ποδοσφαιριστής, υπέροχη μεταγραφή για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας»

Newsit
Ο Κώστας Μανωλάς σχολίασε τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάντο στην Αλ Νασρ. Με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας μίλησε ο Κώστας Μανωλάς, στο περιθώριο δηλώσεων του για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ. «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές ... Περισσότερα To άρθρο Μανωλάς για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Σπουδαίος ποδοσφαιριστής, υπέροχη μεταγραφή για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:48 18/01/2023

Μανωλάς: «Σπουδαίος o Κριστιάνο, καλό το επίπεδο στη Σαουδική Αραβία»

fosonline.gr
Στο περιθώριο δηλώσεών του για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ, ο Κώστας Μανωλάς αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο και στο επίπεδο του ποδοσφαίρου στη Σαουδική Αραβία.
11:58 18/01/2023

«Μέχρι την τελευταία μέρα ο αδελφός μου έλεγε: Κώστα θέλω να τελειώσεις το γήπεδο. Έφυγε πριν ολοκληρωθεί αλλά τήρησα την υπόσχεση που του είχα δώσει»

aek365.com
Ο υπεύθυνος αποπεράτωσης του Ναού της ΑΕΚ, Κώστας Μανωλάς μίλησε στο aek365 και μοιράστηκε μια συγκλονιστική προσωπική ιστορία. Ο αδελφός του Δημήτρης, φανατικός οπαδός της ΑΕΚ, έδωσε μάχη με ασθένεια και έφυγε σε ηλικία 50 ετών. Ακόμα και τις τελευταίες του μέρες ζητούσε από τον Κώστα να του υποσχεθεί ότι το γήπεδο θα ολοκληρωθεί και αυτός τήρησε την υπόσχεση του
11:26 25/10/2022

«Χωρίς τον Μελισσανίδη δεν θα γινόταν ούτε εκσκαφή. Ξέρει το έργο καλύτερα από μηχανικούς»

aek365.com
Ο Κώστας Μανωλάς μιλάει για το πάθος του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ με το γήπεδο και την τεράστια σημασία που δίνει σε κάθε λεπτομέρεια
11:14 25/10/2022

Τον πρώτο του τίτλο πήρε ο Κώστας Μανωλάς στα Εμιράτα!

fosonline.gr
Ο Κώστας Μανωλάς σήκωσε την πρώτη του κούπα με τη φανέλα της Αλ Σάρτζα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
16:52 22/10/2022

Μανωλάς: Η πρώτη κούπα του στα Εμιράτα και η πανηγυρική ανάρτησή του

aek1924.gr
Η Σαρζά επικράτησε 1-0 της Αλ Γουάχντα στον τελικό του Presidents Cup και ο Κώστας Μανωλάς πανηγύρισε την πρώτη του κούπα στα Εμιράτα. Τον πρώτο του τίτλο στη θητεία του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πανηγύρισε ο Κώστας Μανωλάς, αφού η Σαρζά επικράτησε 1-0 της Αλ Γουάχντα στον τελικό του Presidents Cup το βράδυ της Παρασκευής (21/10). […] The post Μανωλάς: Η πρώτη κούπα του στα Εμιράτα και η πανηγυρική ανάρτησή του appeared first on AEK1924.gr.
16:18 22/10/2022

Μανωλάς: Κατέκτησε το Κύπελλο με την Αλ-Σαρζά στα ΗΑΕ

Gazzetta
Ο Κώστας Μανωλάς μπορεί να είναι μόλις ένα μήνα στην Αλ-Σάρζα, όμως κατόρθωσε ήδη να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο.
14:10 22/10/2022

Το λάθος του Κώστα Μανωλά που εξόργισε τον Πιάνιτς

Newsit
Ο Κώστας Μανωλάς έκανε ένα λάθος στην άμυνα, με αποτέλεσμα η Σάρζα να δεχτεί ένα φτηνό γκολ, κάτι που εξόργισε ιδιαίτερα τον συμπαίκτη του Μίραλεμ, Πιάνιτς. Ένας λάθος υπολογισμός του Κώστα Μανωλά στο 28′ στην αναμέτρηση της Σάρζα με την Αλ τζατζίρα είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα που αγωνίζεται ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού να ... Περισσότερα To άρθρο Το λάθος του Κώστα Μανωλά που εξόργισε τον Πιάνιτς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:56 08/10/2022

Κώστας Μανωλάς: «Έδωσε» γκολ σε αντίπαλο και τα άκουσε από τον Πιάνιτς – Δείτε το βίντεο

Newsbeast.gr
Ο Κώστας Μανωλάς άφησε την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τη φανέλα της Αλ Σαρζά, στην οποία δεν άρχισε και με τον καλύτερο τρόπο αφού ένα λάθος του κόντρα στην Αλ Τζαζίρα είχε ως συνέπεια να σκοράρει ο αντίπαλος και να τα ακούσει από τον συμπαίκτη Μίραλεμ Πιάνιτς. Η Αλ Σαρζά προηγήθηκε στο 14′ με τον Πάκο Αλκάρεθ αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 17′ και στο 28′ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 από το γκολ του Αλί Μαμπκχούρτ, το οποίο προήλθε από λάθος πάσα του Μανωλά στο κέντρο. Ένα λάθος που εκνεύρισε τον Πιάνιτς, με τον οποίο ο Έλληνας αμυντικός ήταν συμπαίκτης και στη Ρόμα, με αποτέλεσμα να τον «κράξει». Το παιχνίδι
16:44 08/10/2022

Γκάφα Μανωλά και γκάζια από τον Πιάνιτς στη Σάρζα (video)

onsports.gr
Ο Κώστας Μανωλάς έκανε μια γκάφα στο ματς της Σάρζα…
13:36 08/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load