#Κώστας Χαριτοδιπλωμένος

Ο Μιχάλης Ρακιντζής και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

monopoli.gr
Ο Μιχάλης Ρακιντζής και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, για πρώτη φορά μαζί, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
13:53 03/04/2024

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος επιστρέφει στο «Lost in the night»

zappit.gr
Σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες επιστρέφει ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, το «Lost in the night» το οποίο και είναι διαθέσιμο τώρα από την […] The post Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος επιστρέφει στο «Lost in the night» appeared first on Zappit.
00:00 23/03/2024

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Μια δεκαετία κράτησε η αποχή μου από το τραγούδι»

zappit.gr
Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Τετάρτης, προκειμένου να συνομιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον […] The post Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Μια δεκαετία κράτησε η αποχή μου από το τραγούδι» appeared first on Zappit.
19:00 21/02/2024

Μιχάλης Ρακιντζής και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στο απόλυτο anti-aging πάρτι της πόλης

Newsbeast.gr
Ο Μιχάλης Ρακιντζής και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, οι οποίοι άφησαν το στίγμα τους τις δεκαετίες ’80 και ’90, έρχονται με το απόλυτο anti-aging μουσικό πάρτι της πόλης για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Οι δύο κορυφαίοι δημιουργοί της ελληνικής ποπ μουσικής, για πρώτη φορά μαζί, πρόκειται να ξεσηκώσουν το κοινό, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, από το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου. Με όχημα τις δεκάδες επιτυχίες τους που ξεκινούν από τη δεκαετία του 80 και φτάνουν στην εποχή μας κι έχουν σημαδέψει τις ζωές όλων μας, Μιχάλης Ρακιντζής και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος θα δώσουν άλλο νόημα στα σαββατιάτικα βράδια μας. Πληροφορίες Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο 
14:00 15/02/2024

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Έγραφαν ότι εγκατέλειψα την οικογένειά μου, μου είπαν ότι το έκαναν για να πουλήσουν φύλλα»

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «I Love Σου Κου» ήταν σήμερα ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και […] The post Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Έγραφαν ότι εγκατέλειψα την οικογένειά μου, μου είπαν ότι το έκαναν για να πουλήσουν φύλλα» appeared first on Zappit.
13:00 23/12/2023

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Προτιμούσα να κάνω ντουέτο με τη Δημητρίου παρά με την Bonnie Tyler

Newsit
«Η Άντζελα είναι τελειομανής και πολύ εργατική», λέει ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος. Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος απάντησε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών για την Άντζελα Δημητρίου και τις πρόσφατες δηλώσεις του Στάθη Αγγελόπουλου. «Ναι, είχα προτιμήσει να κάνω ντουέτο με την Άντζελα Δημητρίου παρά και με την Bonnie Tyler γιατί ήταν μια εποχή που γεφυρώθηκε το ελληνικό ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Προτιμούσα να κάνω ντουέτο με τη Δημητρίου παρά με την Bonnie Tyler δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:34 15/02/2023

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος απαντά για τις δηλώσεις Αγγελόπουλου για Άντζελα Δημητρίου

zappit.gr
Για την Άντζελα Δημητρίου και τις πρόσφατες δηλώσεις του Στάθη Αγγελόπουλου απάντησε ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. […] The post Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος απαντά για τις δηλώσεις Αγγελόπουλου για Άντζελα Δημητρίου appeared first on Zappit.
08:28 15/02/2023

Οι ONIRAMA στο Θέατρο Παλλάς

monopoli.gr
Οι ONIRAMA, παρουσιάζουν το νέο τους project «Mixin up the decades | Παίζοντας με τις δεκαετίες» στο Θέατρο Παλλάς. Special Guests οι Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και Μαντώ.
11:46 20/12/2022

Η Έλλη Νταϊλιάνη με νέο τραγούδι σε συνεργασία με τη Βίκυ Καγιά

larisanew.gr
Με θετική διάθεση, ρυθμό και όμορφα αισιόδοξα μηνύματα παρουσιάστηκε το νέο τραγούδι της Λαρισαίας Έλλης Νταϊλιάνη με τίτλο “Great” σε μουσική και στίχους που έγραψε η ίδια. Το αποτέλεσμα “απογείωσε” με την εμπειρία και τις “πινελιές” του σε ενορχήστρωση-mastering ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος (καταξιωμένος συνθέτης με μεγάλες επιτυχίες και διεθνείς στα 80’s-90’s). Το “Great” δημιούργησε η […]
14:32 23/12/2021

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Προτίμησα ντουέτο με την Άντζελα Δημητρίου παρά με την Μπόνι Τάιλερ»

Newsit
«Είχε γραφτεί ότι εγκατέλειψα τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου», λέει ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος. Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για όλα, για την καριέρα του, την προσωπική του ζωή και άλλα… «Βγάλαμε ένα τραγούδι με τη Σαμπρίνα που λέγεται “σ’ έχω ερωτευτεί”. ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Προτίμησα ντουέτο με την Άντζελα Δημητρίου παρά με την Μπόνι Τάιλερ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:34 14/10/2021

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Είχε γραφτεί ότι εγκατέλειψα τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό παραχώρησε ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για όλα, για […] The post Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Είχε γραφτεί ότι εγκατέλειψα τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου» appeared first on Zappit.
10:40 14/10/2021

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος απαντά για το διαζύγιό του

zappit.gr
Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το διαζύγιο, που […] The post Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος απαντά για το διαζύγιό του appeared first on Zappit.
23:02 04/08/2021

«Ήταν ανακρίβεια που έγραψαν ότι επειδή χώρισα με την Σαμπρίνα, έκανα διάλειμμα»

zappit.gr
Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος παραχώρησε συνέντευξη στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και στον Κώστα Τσουρό και μίλησε για τις επιτυχίες του αλλά […] The post «Ήταν ανακρίβεια που έγραψαν ότι επειδή χώρισα με την Σαμπρίνα, έκανα διάλειμμα» appeared first on Zappit.
20:08 15/05/2021

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Μου έδωσαν το κλειδί της πόλης στις Σεϋχέλλες, να πάω όποτε θέλω»

zappit.gr
Στην εκπομπή Happy Day και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ο οποίος μίλησε για το ξεκίνημά του […] The post Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Μου έδωσαν το κλειδί της πόλης στις Σεϋχέλλες, να πάω όποτε θέλω» appeared first on Zappit.
11:57 05/01/2021

Χιούστον το λύσαμε: Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα απαντούν αν έγινε σεξ στο «Survivor»

ieidiseis.gr
  Ο Φάνης Λαμπρόπουλος και o Νικόλας Ράπτης απομονωμένοι σε έναν διεθνή διαστημικό σταθμό αναζητούν απαντήσεις στα φλέγοντα ερωτήματα που απασχολούν την ανθρωπότητα και υποδέχονται τους καλεσμένους τους απόψε Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στις 23:30.Ο Φάνης Λαμπρόπουλος και o Νικόλας Ράπτης απομονωμένοι σε έναν διεθνή διαστημικό σταθμό, θα σχολιάζουν ό,τι σημαντικό αλλά και ασήμαντο έρχεται… σαν «κομήτης» να ταράξει την καθημερινότητά μας και θα φιλοξενούν πρόσωπα της επικαιρότητας τα οποία θα απαντούν σε απρόβλεπτες ερωτήσεις και θα εκτελούν θεότρελες αποστολές. Αυτή την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου στις 23:30, στον διαστημικό σταθμό του Φάνη και του Νικόλα ταξιδεύουν ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη Χριστ
11:51 23/10/2020

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ!!! Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος επανακυκλοφορεί ΘΡΥΛΙΚΗ επιτυχία των ‘80s (vid)

el.gr
Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος επανακυκλοφορεί την κορυφαία επιτυχία Το άρθρο ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ!!! Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος επανακυκλοφορεί ΘΡΥΛΙΚΗ επιτυχία των ‘80s (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
10:07 02/09/2020

«Lost in the night» από τον μοναδικό Κώστα Χαριτοδιπλωμένο

in.gr
Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος έφερε στο studio του MEGA την αύρα μιας ολόκληρης δεκαετίας
01:33 20/06/2020

Το απόλυτο καλοκαιρινό πάρτυ στο σπίτι με τον Τόνι Σφήνο!

entertv.gr
Το απόλυτο καλοκαιρινό πάρτι της σεζόν είναι «ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟ» και στο MEGA, την Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 11 το βράδι. Ετοιμαστείτε για τρελό ξεφάντωμα με μουσική, τραγούδι και χορό. Τα αξεπέραστα κομμάτια των τελευταίων δεκαετιών, από το ’70 μέχρι σήμερα, που έχουν συνδεθεί με τις πιο ανέμελες στιγμές μας θα τραγουδήσουν οι αυθεντικοί του είδους. Ο Δάκης, η Μαντώ, ο Κώστας Μπίγαλης, η Πωλίνα, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και ο Λάμπης Λιβιεράτος. Οικοδεσπότης ο Τόνι Σφήνος που ξέρει να οργανώνει τα καλύτερα και πιο τρελά disco γλέντια για ατελείωτο χορό και...
18:30 16/06/2020

Ποιος καλλιτέχνης έρχεται αυτήν την Παρασκευή στο Mega;

spoilers
Το απόλυτο καλοκαιρινό πάρτι της σεζόν είναι ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟ και στο MEGA, την Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 11 το βράδυ. Ετοιμαστείτε για τρελό ξεφάντωμα με μουσική, τραγούδι και χορό. Τα αξεπέραστα κομμάτια των τελευταίων δεκαετιών, από το ’70 μέχρι σήμερα, που έχουν συνδεθεί με τις πιο ανέμελες στιγμές μας θα τραγουδήσουν οι αυθεντικοί του είδους. Ο Δάκης, η Μαντώ, ο Κώστας Μπίγαλης, η Πωλίνα, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και ο Λάμπης Λιβιεράτος. Οικοδεσπότης ο Τόνι Σφήνος που ξέρει να οργανώνει τα καλύτερα και πιο τρελά disco γλέντια για ατελείωτο χορό και διασκέδαση. Την Παρασκευή το βράδι στις 11, στο MEGA θα πιούμε… Τσάι με λεμόνι, θα ετοιμαστούμε για… Αυτό το καλοκαίρι, θα ονειρευτ
10:27 16/06/2020

Mega: Ετοιμαστείτε για μια τρομερή βραδιά με τον Τόνι Σφήνο

patrasevents.gr
Μαζί του Λάμπης Λιβιεράτος, Μαντώ, Κώστας Μπίγαλης, Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, Δάκης και Πωλίνα
01:00 16/06/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load