#Κώστας Χατζής

Κώστας Χατζής: «Οι γιοι μου έκαναν φυλακή, επειδή είναι Μάρτυρες του Ιεχωβά»

lamianow.gr
"Πήγαινα σε ένα χαμάμ και έδινα ένα τάλιρο για να πλυθώ, το είχα πολύ ανάγκη". Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ο Κώστας Χατζής. Ο σπουδαίος ερμηνευτής και τραγουδοποιός άνοιξε την καρδιά του στην Αθηναΐδα Νέγκα και την κάμερα του Action24, κάνοντας μία αναδρομή στη μακρόχρονη πορεία του στη μουσική αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην προσωπική του ζωή. «Απέναντι από την Ομόνοια ήταν το Κοτοπούλη και στη γωνία υπήρχε μία ταβέρνα, όπου έτρωγες μακαρόνια με σάλτσα και ψωμί με 2,20 και άλλα 2,20 στις 4 το πρωί. Μου έμεναν 60 λεπτά για να πάρω τσιγάρα κι όταν έβλεπα έναν καλοντυμένο να καπνίζει, περίμενα να πετάξει το τσιγάρο και πήγαινα και
12:37 09/03/2024

Ο Κώστας Χατζής στο «Παλλάς»

fosonline.gr
Ο Κώστας Χατζής στο θέατρο Παλλάς για μια μοναδική συναυλία την Δευτέρα 11 Μαρτίου.
16:47 19/02/2024

Ο Κώστας Χατζής και η Ελπίδα στο Άλσος για δύο Σάββατα

instyle.gr
Ο Κώστας Χατζής και η Ελπίδα θα γεμίσουν δύο Σάββατα του Φεβρουαρίου μας με τη μουσική και τα ξεχωριστά τραγούδια τους. Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στο Άλσος στις 17 και στις 24 Φεβρουαρίου, ενώ η προπώληση ήδη έχει ξεκινήσει. Κώστας Χατζής. Ο κορυφαίος τραγουδιστής και τραγουδοποιός με την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του […] The post Ο Κώστας Χατζής και η Ελπίδα στο Άλσος για δύο Σάββατα appeared first on InStyle.
23:46 06/02/2024

Σπίτι με το Mega: Μία μαγική μουσική βραδιά με τον Γιώργο Κατσαρό και τον Κώστα Χατζή (Δείτε βίντεο)

Παραπολιτικά
Μία από τις εκπλήξεις ήταν όταν Κώστας Χατζής και Ελπίδα «ένωσαν» τις φωνές τους και τραγούδησαν «αντίο».
05:00 10/12/2023

«Σπίτι με το MEGA»: Ο Κώστας Χατζής τραγουδά «κι ύστερα…» για τους τηλεθεατές του MEGA

in.gr
«Κι ύστερα κι ύστερα μα δεν υπάρχει ύστερα κλείσαν ξανά τα σίδερα κι όλα τελειώνουν σήμερα».
01:00 10/12/2023

«Σπίτι με το MEGA»: Γιώργος Κατσαρός και Κώστας Χατζής ταξιδεύουν στα χρόνια της αθωότητας

tovima
Μια σπουδαία συνάντηση στο «Σπίτι με το MEGA» το Σάββατο 9/12 στις 22:00 - Γιώργος Κατσαρός και Κώστας Χατζής ταξιδεύουν στα χρόνια της αθωότητας και των ατμοσφαιρικών μπουάτ.
14:00 08/12/2023

Κάθε λιμάνι και καημός: Ο Κατσαρός απέρριψε τον Βοσκόπουλο γιατί τραγουδούσε με... κλειστή μύτη

fosonline.gr
Ο Γιώργος Κατσαρός και ο Κώστας Χατζής βρέθηκαν καλεσμένοι σε πρόσφατη εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο πασίγνωστος συνθέτης και μαέστρος αναφέρθηκε και στον Τόλη Βοσκόπουλο.
11:46 07/11/2023

Γιώργος Κατσαρός-Κώστας Χατζής Έγραψαν ιστορία με την πρεμιέρα τους στην Οδό Λυσίου

happytv.gr
Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών στην Οδό Λυσίου. Ο Γιώργος Κατσαρός και ο Κώστας Χατζής, επέστρεψαν στην ιστορική γειτονιά της Πλάκας από όπου ξεκίνησαν τις λαμπρές τους καριέρες και οι τυχεροί που βρέθηκαν εκεί έζησαν μία μοναδική βραδιά. Οι δύο εμβληματικοί καλλιτέχνες παρέσυραν το κοινό σε ένα ταξίδι στην ατμόσφαιρα των θρυλικών […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Γιώργος Κατσαρός-Κώστας Χατζής Έγραψαν ιστορία με την πρεμιέρα τους στην Οδό Λυσίου
15:37 27/10/2023

Κώστας Χατζής: «Τα παιδιά μου ήταν 4 χρόνια στη φυλακή, είναι αντιρρησίες συνείδησης γιατί είμαστε Μάρτυρες του Ιεχωβά»

zappit.gr
Ο Κώστας Χατζής βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης μίλησε […] The post Κώστας Χατζής: «Τα παιδιά μου ήταν 4 χρόνια στη φυλακή, είναι αντιρρησίες συνείδησης γιατί είμαστε Μάρτυρες του Ιεχωβά» appeared first on Zappit.
03:00 25/10/2023

Κώστας Χατζής: «Με παρουσίαζαν ως ξένο, πότε ήμουν Βραζιλιάνος και πότε Σπανιόλος»

zappit.gr
Ο Κώστας Χατζής και ο Γιώργος Κατσαρός βρέθηκαν καλεσμένοι στο The 2night Show το βράδυ της Τρίτης και αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων […] The post Κώστας Χατζής: «Με παρουσίαζαν ως ξένο, πότε ήμουν Βραζιλιάνος και πότε Σπανιόλος» appeared first on Zappit.
02:00 25/10/2023

Γιώργος Κατσαρός – Κώστας Χατζής: «Δυο μύθοι στην Οδό Λυσίου»

okmag.gr
Δύο εμβληματικοί καλλιτέχνες, Γιώργος Κατσαρός και Κώστας Χατζής που η μουσική συνάντηση αποτελεί το καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς. Ο Γιώργος Κατσαρός και ο Κώστας Χατζής, δύο τεράστια κεφάλαια της μουσικής μας ιστορίας επιστρέφουν στην ιστορική γειτονιά της Πλάκας από όπου ξεκίνησαν τις λαμπρές τους καριέρες, από το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο. Στην επιβλητική […] The post Γιώργος Κατσαρός – Κώστας Χατζής: «Δυο μύθοι στην Οδό Λυσίου» appeared first on OK! Magazine.
19:58 13/10/2023

Κώστας Χατζής: Σπάνια εμφάνιση με την εντυπωσιακή κόρη του, Δανιέλα

okmag.gr
Ο Μάριος Φραγκούλης συμπληρώνει φέτος 35 χρόνια συνεχούς και δημιουργικής παρουσίας στα διεθνή μουσικά δρώμενα. Ο καλλιτέχνης πραγματοποίησε μια μεγάλη συναυλία στις 10 Οκτωβρίου, στο Ηρώδειο. Στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Τρίτη 10 Οκτωβρίου ο διεθνώς καταξιωμένος Έλληνας τενόρος μάγεψε το κοινό. Με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, το τεράστιο μουσικό εύρος και το υψηλό καλλιτεχνικό του ανάστημα […] The post Κώστας Χατζής: Σπάνια εμφάνιση με την εντυπωσιακή κόρη του, Δανιέλα appeared first on OK! Magazine.
11:58 12/10/2023

Γιώργος Κατσαρός- Κώστας Χατζής : Δύο μύθοι συναντιούνται στην ιστορική γειτονιά της Πλάκας

gossip-tv.gr
Γιώργος Κατσαρός-Κώστας Χατζής:Δύο εμβληματικοί καλλιτέχνες που η μουσική συνάντηση αποτελεί το καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάςΠερισσότερα...
11:37 12/10/2023

Ο Κώστας Χατζής στον Πολυχώρο Πολιτισμού Πόλις

monopoli.gr
Για πάνω από έξι δεκαετίες, ο Κώστας Χατζής μας συντροφεύει με τα μοναδικά τραγούδια του. Τώρα, με συνταξιδιώτες τη Δανιέλα Χατζή και πολυμελή ορχήστρα, υπόσχεται δύο αξέχαστες βραδιές στον Πολυχώρο Πολιτισμού Πόλις.
17:53 10/07/2023

Συναυλία του Κώστα Χατζή στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης

eleftherostypos.gr
Στο πλαίσιο των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ηλιούπολης, ο Κώστας Χατζής μοιράζεται μαζί μας αξέχαστες μελωδίες. Στην εκδήλωση με τα αγαπημένα τραγούδια συμμετέχει και η Δανιέλα Χατζή. Η βραδιά σκοπεύει να συγκινήσει τους μεγαλύτερους και να συνεπάρει τους νεότερους. Τετάρτη 19 Ιουλίου στις 9 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής». Τιμές εισιτηρίων: […] Το άρθρο Συναυλία του Κώστα Χατζή στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:00 30/06/2023

Ο Κώστας Χατζής στο Faliro Summer Theater

monopoli.gr
Το Faliro Summer Theater υποδέχεται έναν σπουδαίο καλλιτέχνη που κατάφερε να σφραγίσει μια ολόκληρη εποχή, τον Κώστα Χατζή.
17:53 15/06/2023

Όταν κοιτάς από ψηλά – Η πρώτη εικόνα που έστειλε από το διάστημα ο μετεωρολογικός δορυφόρος Μeteosat

Newsit
Καλά το έλεγε σε εκείνο το μαγικό τραγούδι του ο Κώστας Χατζής: «Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η Γη με ζωγραφιά», διότι έτσι ακριβώς είναι, καθώς η πρώτη εικόνα που έστειλε από το διάστημα ο μετεωρολογικός δορυφόρος Μeteosat μοιάζει με ζωγραφιά. Την πρώτη εικόνα με τον καιρό της Γης που κατέγραψε από το διάστημα ο ... Περισσότερα To άρθρο Όταν κοιτάς από ψηλά – Η πρώτη εικόνα που έστειλε από το διάστημα ο μετεωρολογικός δορυφόρος Μeteosat δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:36 05/05/2023

Κώστας Χατζής: «Έχω έξι παιδιά και το τελευταίο πήρε όλη τη γυφτιά»

Newside.gr
Στην εκπομπή Το Πρωινό μίλησε ο Κώστας Χατζής και ο σπουδαίος δημιουργός μεταξύ άλλων μίλησε για το ρατσισμό που έχει βιώσει. Αποκάλυψε ένα «πείραμα» που έκαναν με τη δεύτερη γυναίκα του, όπου διαπίστωσε ότι υπάρχει ρατσισμός, ενώ με τρυφερότητα και χιούμορ μίλησε και για τα έξι του παιδιά. «Πήγαινα στα αναψυκτήρια και με παρουσιάζανε ότι είμαι από διάφορες φυλές, […] The post Κώστας Χατζής: «Έχω έξι παιδιά και το τελευταίο πήρε όλη τη γυφτιά» appeared first on NewSide.gr.
11:28 02/05/2023

Ορκίστηκε ειδική παιδαγωγός η Τρικαλινή Ζωή Χατζή

trikalavoice.gr
Ειδική Παιδαγωγός ορίστηκε την Παρασκευή στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας η Ζωή Χατζή.   Συγκινημένοι και χαρούμενοι οι γονείς της Κώστας Χατζής και Βέρα Ντάκου, η αδερφή της Δάφνη καθώς και  φίλοι της που παρευρέθηκαν στην τελετή αποφοίτησης. Καλή σταδιοδρομία ευχόμαστε!!!
15:40 09/04/2023

Ο Κώστας Χατζής στο σαλόνι του Να Μου Γελλάς, στις 19 Μαρτίου

irafina.gr
Το Να Μου Γελλάς ανακοινώνει την επόμενη συναρπαστική Συνάντηση, που θα φιλοξενήσει στο σαλόνι του. Αυτή τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσεις από κοντά και να συνομιλήσεις με σπουδαίους ανθρώπους, που θαυμάζεις. Την Κυριακή 19 Μαρτίου επίσημος καλεσμένος θα είναι ο Κώστας Χατζής, ένας από τους πιο σημαντικούς και αγαπημένους Έλληνες τραγουδοποιούς. Δέκα συνδρομητές του www.namougellas.com […]
00:12 11/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load