Ο Απόστολος Γκλέτσος ντυμένος ως «Φραπές» στην εξεταστική του ΟΠΕΚΕΠΕ! – Έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας

08:13 - 18/12/2025

Με οξύ σχόλιο για την εξεταστική επιτροπή του ΟΠΕΚΕΠΕ έκλεισε ο Λάκης Λαζόπουλος το τελευταίο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» του 2025 στο MEGA. Ο κωμικός δεν δίστασε να μιλήσει για «ξεπεσμό της Δημοκρατίας» και «νταραβέρι απίστευτης εξουσίας» με κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, σε μια παρουσίαση που άφησε λίγα πράγματα ανείπωτα. «Παρακολουθούμε στην εξεταστική αυτή τον […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»