#Λαμποργκίνι

H Lamborghini «πιάστηκε» να δοκιμάζει μια Ferrari SF90 (+video)

Newsauto.gr
Η Lamborghini ετοιμάζει το νέο της μοντέλο LB63x και από ότι φαίνεται θέλει να μοιάζει στην Ferrari SF90. Ο μεγάλος ανταγωνισμός της Lamborghini με την Ferrari ξεκίνησε όταν οι ιδρυτές των δύο εταιρειών, Ένζο Φεράρι και Φερούτσιο Λαμποργκίνι εξέφρασαν ανοιχτά την αντιπάθειά τους ο ένας για τον άλλο τη δεκαετία του 1960. Ο μύθος αναφέρει […]
19:00 16/02/2024

ΗΠΑ – Σώθηκε από θαύμα: Οδηγός «καρφώθηκε» με την Λαμποργκίνι του κάτω από φορτηγό [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
ΗΠΑ: Τύχη βουνό είχε ένας οδηγός μιας Λαμποργκίνι Aventador ο οποίος συγκρούστηκε με το πίσω μέρος ενός φορτηγού σε αυτοκινητόδρομο της Τζόρτζια. Αν και ο οδηγός υπέστη ελαφρά τραύματα, η κατάσταση θα ήταν πιθανότατα πολύ χειρότερη αν βρισκόταν σε ψηλότερο όχημα. ΗΠΑ: «Καρφώθηκε» με την Λαμποργκίνι του κάτω από φορτηγό Στις φωτογραφίες του ατυχήματος φαίνεται […] Το άρθρο ΗΠΑ – Σώθηκε από θαύμα: Οδηγός «καρφώθηκε» με την Λαμποργκίνι του κάτω από φορτηγό [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:00 29/07/2023

Αυτό είναι 1 από τα 5 σούπερ σπάνια τρακτέρ Lamborghini Centerario

Newsauto.gr
Η Lamborghini δημιούργησε μια διαφορετική Centenario για να τιμήσει τις ρίζες του Φερούτσιο Λαμποργκίνι. Η ιστορία της Lamborghini και του ιδρυτή της Φερούτσιο, αρχίζει κάπου στο 1948 όταν ο Ιταλός μηχανικός αποφάσισε να επενδύσει στα τρακτέρ. Εκμεταλλευόμενος τα παρατημένα οχήματα πολέμου μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο πολυμήχανος Φερούτσιο μάζευε εξαρτήματα και κατασκεύαζε τρακτέρ γνωρίζοντας […] The post Αυτό είναι 1 από τα 5 σούπερ σπάνια τρακτέρ Lamborghini Centerario appeared first on NewsAuto.gr.
17:06 07/05/2023

Mε Λαμποργκίνι παρέδωσαν όργανα για μεταμόσχευση

tanea.gr
Με δύο Λαμποργκίνι στον στόλο της η ιταλική Τροχαία.
16:54 20/12/2022

Αστυνομικός στην Ιταλία μετέφερε με Λαμποργκίνι δύο νεφρά για μεταμόσχευση

Newsbeast.gr
Πολύτιμο χριστουγεννιάτικο δώρο έκανε η Αστυνομία στην Ιταλία σε ασθενείς που είχαν ανάγκη μεταμόσχευσης νεφρών. Ιταλοί αστυνομικοί διέσχισαν μέρος της χώρας με μία Λαμποργκίνι για να παραδώσουν τα δύο νεφρά. Τα δύο πολύτιμα όργανα αναχώρησαν από την Πάδοβα και παραδόθηκαν το ένα σε νοσοκομείο της Μόντενα και το άλλο σε νοσοκομείο της Ρώμης. «Ταξιδεύοντας στην εθνική οδό για να παραδώσουμε το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο: τη ζωή. Χάρη στον ειδικό Άγιο Βασίλη της αστυνομίας δύο άνθρωποι πήραν δώρο ένα νεφρό», έγραψε η ιταλική αστυνομία στη σελίδα της στο Facebook. Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν έναν αστυνομικό και μία νοσηλεύτρια να τοποθετούν στο πο
14:56 20/12/2022

Ιταλία: Αστυνομικοί διέσχισαν τη χώρα με Λαμποργκίνι για να παραδώσουν νεφρά σε ασθενείς

Newsit
Αστυνομικοί στην Ιταλία διέσχισαν μέρος της χώρας με μία Λαμποργκίνι για να παραδώσουν δύο νεφρά σε ασθενείς που περίμεναν να τους μεταμοσχευθούν τα όργανα αυτά, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωσή τους (20.12.2022). «Ταξιδεύοντας στην εθνική οδό για να παραδώσουμε το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο: Τη ζωή. Χάρη στον ειδικό Άγιο Βασίλη της αστυνομίας δύο άνθρωποι πήραν ... Περισσότερα To άρθρο Ιταλία: Αστυνομικοί διέσχισαν τη χώρα με Λαμποργκίνι για να παραδώσουν νεφρά σε ασθενείς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:36 20/12/2022

Σόου χλιδής από Αλβανούς στο Λονδίνο: Παρέλαση με Λαμποργκίνι, Πόρσε και Μερσεντές για την εθνική τους επέτειο

thetoc.gr
Για δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο μήνα, οι Αλβανοί του Λονδίνου προκαλούν κάνοντας παραπάνω από αισθητή την παρουσία τους.
17:26 29/11/2022

Πρώτη γεύση από την ταινία για τη ζώη του Λαμποργκίνι και τον αντίπαλο του Έντσο Φεράρι

tanea.gr
Το τρέιλερ δίνει μια γεύση για τον διάσημο κατασκευαστή σπορ μοντέλων
16:38 04/11/2022

LAMBORGHINI: Η προσβολή του Έντσο Φεράρι στον Λαμποργκίνι γίνεται ταινία – Δείτε το τρέιλερ

neolaia.gr
Η προσβολή του Έντσο Φεράρι στον Φερούτσιο Λαμποργκίνι που ξεκίνησε μια βεντέτα και «γέννησε» μια αυτοκρατορία.
09:58 02/11/2022

Φερράρι, Λαμποργκίνι, Μαζεράτι και 500αράκια έρχονται στον παραλιακό πεζόδρομο του Αλίμου

youfly.com
Μία φιέστα χρωμάτων, ήχων, μουσικής, γεύσεων και ιστορίας υπόσχονται για την Κυριακή, ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και ο Νίκος Μαστοράκης στη γιορτή κλασικών αυτοκινήτων. Δείτε περισσότερα. The post Φερράρι, Λαμποργκίνι, Μαζεράτι και 500αράκια έρχονται στον παραλιακό πεζόδρομο του Αλίμου appeared first on Youfly.
15:56 08/09/2022

Μεγάλο θέαμα στον Άλιμο με Φεράρι, Λαμποργκίνι, Μαζεράτι και… 500ρακια

zappit.gr
Μία φιέστα χρωμάτων, ήχων, μουσικής, γεύσεων και ιστορίας υπόσχονται για την Κυριακή, ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και ο Νίκος […] The post Μεγάλο θέαμα στον Άλιμο με Φεράρι, Λαμποργκίνι, Μαζεράτι και… 500ρακια appeared first on Zappit.
15:50 08/09/2022

Φιέστα στον Άλιμο με Φερράρι, Λαμποργκίνι, Μαζεράτι και 500αράκια

okmag.gr
Μία φιέστα χρωμάτων, ήχων, μουσικής, γεύσεων και ιστορίας υπόσχονται για την Κυριακή 11/9, ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και ο Νίκος Μαστοράκης, που διοργανώνουν τη μεγαλύτερη γιορτή κλασικού αυτοκινήτου στην Ελλάδα, με 20.000 επισκέπτες στο διάστημα των 6 ωρών που διαρκεί! «Αυτή, την τρίτη χρονιά, αλλάξαμε πολλά, προσθέσαμε πολλά αλλά δεν αφαιρέσαμε τίποτα από τη […] The post Φιέστα στον Άλιμο με Φερράρι, Λαμποργκίνι, Μαζεράτι και 500αράκια appeared first on OK.
12:06 07/09/2022

Η Lamborghini γεννήθηκε όταν ο ιδιόκτητης της Ferrari προσέβαλε έναν ιδιοκτήτη εταιρίας τρακτέρ

Newside.gr
Όταν κάποιοι δέχονται μια προσβολή, το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να γυρίσουν την προσβολή στον άνθρωπο που τους προσέβαλε. Όμως, μερικοί άλλοι έχουν μια διαφορετική και πιο θετική προσέγγιση σε όσους τους περιφρονούν. Αυτό ακριβώς έκανε ο ιδιοκτήτης μιας εταιρίας τρακτέρ, όταν δέχθηκε μια προσβολή από τον ιδρυτή της Φερράρι. Ο Φερούτσο Λαμποργκίνι ήταν […] The post Η Lamborghini γεννήθηκε όταν ο ιδιόκτητης της Ferrari προσέβαλε έναν ιδιοκτήτη εταιρίας τρακτέρ appeared first on NewSide.gr.
14:16 23/08/2022

Η κα Lamborghini στη Μύκονο αποκαλυπτική

Newsauto.gr
H εγγονή του δημιουργού της Miura και της Countach κάνει καριέρα ως celebrity, γνωστή για την συμμετοχή της σε ιταλικά reality και tabloid δημοσιεύματα.   Η 27χρονη κληρονόμος της αυτοκινητοβιομηχανίας Lamborghini, Ελέτρα Λαμποργκίνι για ακόμα ένα καλοκαίρι επέλεξε τη Μύκονο για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. Το νεαρό κορίτσι βρίσκεται στο νησί των […] The post Η κα Lamborghini στη Μύκονο αποκαλυπτική appeared first on NewsAuto.gr.
16:48 22/08/2022

Μια Lamborghini στη Μύκονο

Newsauto.gr
H εγγονή του δημιουργού της Miura και της Countach κάνει καριέρα ως celebrity, γνωστή για την συμμετοχή της σε ιταλικά reality και tabloid δημοσιεύματα. Η 27χρονη κληρονόμος της αυτοκινητοβιομηχανίας Lamborghini, Ελέτρα Λαμποργκίνι για ακόμα ένα καλοκαίρι επέλεξε τη Μύκονο για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. Το νεαρό κορίτσι βρίσκεται στο νησί των ανέμων […] The post Μια Lamborghini στη Μύκονο appeared first on NewsAuto.gr.
14:20 04/08/2022

Ελέτρα Λαμποργκίνι: Διακοπές στη Μύκονο για την κληρονόμο των Lamborghini – Δείτε φωτογραφίες

Newsbeast.gr
Χαλαρές στιγμές στη Μύκονο απολαμβάνει η κληρονόμος της αυτοκινητοβιομηχανίας Lamborghini, Ελέτρα Λαμποργκίνι, η οποία επέλεξε για ακόμη μια χρονιά να ταξιδέψει στο Νησί των Ανέμων για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με τον σύζυγό της Afrojack, το πραγματικό του όνομα του οποίου είναι Nick van de Wal και είναι DJ και παραγωγός δίσκων. Η Elettra Lamborghini είναι εγγονή του ιδρυτή της θρυλικής αυτοβιομηχανίας, Φερούτσιο Λαμποργκίνι. μεγάλωσε μέσα στα πλούτη, είχε ό,τι επιθυμούσε, όμως η μελαχρινή χυμώδης Elettra βγήκε περισσότερο άτακτη απ’ ό,τι φανταζόμαστε θα περίμενε η οικογένειά της… Έχει πάρει μέρος σε κάμποσα ριάλιτι, ενώ μέσω του λογαριασμού της σ
12:48 04/08/2022

Πώς ο 10χρονος γιος του Mπεν Άφλεκ, τράκαρε μία Λαμποργκίνι! (βίντεο)

irafina.gr
Ο γιος του Μπεν Άφλεκ τράκαρε μία πολυτελή Λαμποργκίνι, την ώρα που ο πατέρας του και η αρραβωνιαστικιά του Τζένιφερ Λόπεζ βρίσκονταν σε μια αντιπροσωπεία ενοικίασης αυτοκινήτων στο Λος Άντζελες Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ βρίσκονταν σε μια αντιπροσωπεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων στο Λος Άντζελες όταν ο 10χρονος Σάμιουελ έκανε μία μάλλον ακριβή… […]
13:24 27/06/2022

Οι κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας παγιδεύουν τους χάκερ με τις Λαμποργκίνι

protagon.gr
Οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία εξαιτίας της εισβολής στην Ουκρανία είχαν ένα απρόσμενο κέρδος αφού εξαιτίας των κυρώσεων οι πανίσχυροι ρώσοι χάκερ που «απαγάγουν» δεδομένα και ηλεκτρονικά δίκτυα ζητώντας λύτρα για την απελευθέρωση τους εντοπίζονται πλέον εύκολα στην προσπάθεια τους να αρπάξουν τη λεία τους The post Οι κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας παγιδεύουν τους χάκερ με τις Λαμποργκίνι appeared first on Protagon.gr.
11:50 15/06/2022

Έκλεψαν ελαστικά, ζάντες και φρένα από Λαμποργκίνι στη Γλυφάδα και την άφησαν πάνω σε... τούβλα

Newsit
Σήκωσαν μια Λαμποργκίνι -άξιας 300.000 ευρώ- της πήραν τα ελαστικά, τις ζάντες και τα φρένα και την άφησαν πάνω σε… τούβλα! Και όμως το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Γλυφάδα αργά το βράδυ της Δευτέρας (31.1.2022) ξημερώματα Τρίτης. Ο Adnan Yassine το θύμα της απίστευτης κλοπής είναι επενδυτής και ιδιοκτήτης του Arabica TV. Ο Λιβανέζος επιχειρηματίας εδώ ... Περισσότερα To άρθρο Έκλεψαν ελαστικά, ζάντες και φρένα από Λαμποργκίνι στη Γλυφάδα και την άφησαν πάνω σε... τούβλα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:10 02/02/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load